-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
εγω δεν πιστευω το οτιδηποτε που πληρωνουμε οι φορολογουμενοι επιτρεπεται να υπαρχει ΧΩΡΙΣ να προσφερει κερδος.
Τότε δεν γνωρίζεις την έννοια του Κράτους. Πίσω στο Δημοτικό...
Εσυ μπορει να γουσταρεις να σε 'φεσωνουν' μερικες χιλιαδες ρουσφετολογοι που δουλευουν στην ΕΡΤ, δικαιωμα σου εξαλλου (μπορει να εχεις γνωστους - φιλους - συγγενεις εκει μεσα εξαλλου). Εγω ΔΕΝ το γουσταρω ρε ανθρωπε, πως να το κανουμε δλδ?
Ακομα ενα νεο Δημοκρατικο θεμα απο την κυβερνηση του ΣΥΡΙΖΑ....Απαγορεψαν στα εκλογικα διαμερισματα να βγαλουν αποτελεσματα αν δεν υπαρχει τελικη καταγραφη......Πλεον περναμε τα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ πονηρα 'μπερδεματα' της καλπης και παμε στο ξεκαθαρο 'εμεις κανονιζουμε το αποτελεσμα'.........ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, YEAH !
Έτσι γίνεται πάντα στις εκλογές. Αλλά εσύ το κόλλημά σου...
Τελευταια φορα που κοιταξα οι περιφερειες βγαζουν 'προσωρινα' αποτελεσματα στις εκλογες, δεν φτανει η επομενη μερα και απο το πουθενα σου λενε ΝΙΚΗΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ.....Μαλλον ζεις σε αλλη χωρα ?
Το 30% κατω σε μισθους συντάξεις που είπε το δείγμα ανδρα νταισεμπλουμ και δεν το δειξε κανένα μεγαλοκάναλο λέει τίποτα; Ε ρε τι μας περιμένει με τους ραγιάδες που γεμίσαμε...
Η διαφορα μεταξυ του 30% και του 100% νομιζω καταλαβαινεις ποια ειναι......Εκτος αν νομιζεις πως αν βγουμε απο Ευρωπη θα εχει το Δημοσιο να πληρωνει μισθους Και συνταξεις.
Εγω ξερω πως το τουρικο προξενειο υποστηριζει το ΟΧΙ και λεει σε ολους τους Μουσουλμανους με δικαιωμα ψηφου σε αυτο να ψηφισουν ΟΧΙ......Μηπως εσυ ξερεις καλυτερα γιατι το κανουν αυτο ?
Α και μην αφησω απεξω το οτι ακομα και οι Κινεζοι τα μαζευουν και φευγουν απο την Ελλαδα (αυτο για μερικους χαζοχαρουμενους που στο πισω μερος του κεφαλιου τους περιμενουν υποστηριξη απο Ρωσσια και Κινα αν βγουμε απο το Ευρω).Οι Τούρκοι κάνουν την δουλειά τους και εμείς την δική μας. Απλά σαν πρώην στρατιωτικός λυπάμαι με αυτά που λες και ότι μπλέκεις εθνικά ζητήματα στο θολωμένο σου μυαλό...
ΟΛΑ συνδεδεμενα ειναι....Οταν οι Τουρκοι λενε ΟΧΙ ποσο λαμακας πρεπει να εισαι σαν Ελληνας ωστε να λες και εσυ ΟΧΙ ? Δεν σου κοβει ? Λες οι Τουρκοι να θελουν το καλο της Ελλαδας ? Hellooooooooooooooooooooooooooooo................Anybody home ?
Για την έξοδο από την Ε.Ε.; Δεν πρόκειται να συμβεί, είναι καθαρά υποθετικό σενάριο. Αυτό που φοβάμαι είναι ότι θα βγει το ΝΑΙ και με τα μέτρα που θέλουν οι ξένοι θα κλείσουν και οι εναπομείνασες μικρές επιχειρήσεις, μαζί φυσικά και η δική μου.
Δηλαδή η άποψη σου ειναι οτι ψηφίζουμε όχι αλλα έτσι και αλλιώς δεν τρώμε άκυρο απο την εε και μας κρατάνε/μένουμε. Άρα ποιο το νόημα του όχι;
Μερικοι ελπιζουν πως θα μας εχουν για μασκοτ της Ε.Ε μετα απο αυτο και ας πουμε οχι....
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Εσυ μπορει να γουσταρεις να σε 'φεσωνουν' μερικες χιλιαδες ρουσφετολογοι που δουλευουν στην ΕΡΤ, δικαιωμα σου εξαλλου (μπορει να εχεις γνωστους - φιλους - συγγενεις εκει μεσα εξαλλου). Εγω ΔΕΝ το γουσταρω ρε ανθρωπε, πως να το κανουμε δλδ?Ούτε φίλους, ούτε συγγενείς έχω εκεί. Απλά είναι αυταπόδεικτο σε ΟΛΟΝ τον πολιτισμένο κόσμο ότι τα Κράτη δεν υπάρχουν για να βγάζουν κέρδος. Προσφέρουν αγαθά στους πολίτες τους και ας μπαίνουν μέσα (για αυτό υπάρχει και η φορολογία). Η ΕΡΤ δεν υπάρχει για να βγάζει κέρδος, ούτε το και το BBC!!! Για αυτό υπάρχει φορολογία και για τα δύο!
Τελευταια φορα που κοιταξα οι περιφερειες βγαζουν 'προσωρινα' αποτελεσματα στις εκλογες, δεν φτανει η επομενη μερα και απο το πουθενα σου λενε ΝΙΚΗΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ.....Μαλλον ζεις σε αλλη χωρα ?
Τα προσωρινά τα στέλνουν στο ΥΠ.ΕΣ. και αυτό τα ανακοινώνει. Αυτό είπε λοιπόν και τώρα η Κυβέρνηση: Να μην δοθούν στην δημοσιότητα στοιχεία αν δεν τα δώσει το ΥΠ.ΕΣ.!!! Εσύ δεν ξέρω που ζεις...
ΟΛΑ συνδεδεμενα ειναι....Οταν οι Τουρκοι λενε ΟΧΙ ποσο λαμακας πρεπει να εισαι σαν Ελληνας ωστε να λες και εσυ ΟΧΙ ? Δεν σου κοβει ? Λες οι Τουρκοι να θελουν το καλο της Ελλαδας ? Hellooooooooooooooooooooooooooooo................Anybody home ?
Προσπαθώ να καταλάβω αν τρολλάρεις ή αν είσαι όντως... Ο καθένας κοιτάει το δικό του καλό. Δεν αποκλείεται το καλό της Τουρκίας να συμπίπτει με το δικό μας. Αν βγουν αύριο οι Τούρκοι και πούνε ότι ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή εσύ θα διαφωνήσεις για να τους πας κόντρα; Επίσης ξεκόλλα με τους Τούρκους και μην τρως την πατριδοκάπηλη προπαγάνδα.
-
Για την έξοδο από την Ε.Ε.; Δεν πρόκειται να συμβεί, είναι καθαρά υποθετικό σενάριο. Αυτό που φοβάμαι είναι ότι θα βγει το ΝΑΙ και με τα μέτρα που θέλουν οι ξένοι θα κλείσουν και οι εναπομείνασες μικρές επιχειρήσεις, μαζί φυσικά και η δική μου.
Δηλαδή η άποψη σου ειναι οτι ψηφίζουμε όχι αλλα έτσι και αλλιώς δεν τρώμε άκυρο απο την εε και μας κρατάνε/μένουμε. Άρα ποιο το νόημα του όχι;
Δεν συμφέρει καθόλου ένα Grexit ούτε στους ξένους. Νομίζω ότι οι FT υπολόγισαν στα 420 δις το κόστος του.
Το νόημα του ΟΧΙ είναι να αρνηθούμε τα μέτρα που μας προτείνουν/επιβάλλουν οι 'θεσμοί'. Άρα μια επαναδιαπραγμάτευση. Στην χειρότερη, χρεωκοπία εντός του €. Που για μένα ούτε αυτό είναι λύση, αλλά είναι καλύτερο από το ΝΑΙ!!!Όχι σημαίνει οτι δεν δεχόμαστε τα μέτρα που μας ΕΙΧΑΝ προτείνει. Αυτά δεν υπάρχουν πλέον οπότε η επαναδιαπραγμάτευση ξεκινάει απο την Δευτέρα απο μηδενική βαση (και πιθανός με όχι να μην ξανά ξεκινάει).
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
και πιθανός με όχι να μην ξανά ξεκινάειΠου τέτοια τύχη;
Με το ΟΧΙ πάντως αποκλείονται μέτρα σαν αυτά που προτάθηκαν. Εκτός αν εσύ για παράδειγμα δεν έχεις πρόβλημα να πληρώνεις 29% φόρο και 100% προκαταβολή για το επόμενο έτος...
-
Εσυ μπορει να γουσταρεις να σε 'φεσωνουν' μερικες χιλιαδες ρουσφετολογοι που δουλευουν στην ΕΡΤ, δικαιωμα σου εξαλλου (μπορει να εχεις γνωστους - φιλους - συγγενεις εκει μεσα εξαλλου). Εγω ΔΕΝ το γουσταρω ρε ανθρωπε, πως να το κανουμε δλδ?
Ούτε φίλους, ούτε συγγενείς έχω εκεί. Απλά είναι αυταπόδεικτο σε ΟΛΟΝ τον πολιτισμένο κόσμο ότι τα Κράτη δεν υπάρχουν για να βγάζουν κέρδος. Προσφέρουν αγαθά στους πολίτες τους και ας μπαίνουν μέσα (για αυτό υπάρχει και η φορολογία). Η ΕΡΤ δεν υπάρχει για να βγάζει κέρδος, ούτε το και το BBC!!! Για αυτό υπάρχει φορολογία και για τα δύο!
Τα προσωρινά τα στέλνουν στο ΥΠ.ΕΣ. και αυτό τα ανακοινώνει. Αυτό είπε λοιπόν και τώρα η Κυβέρνηση: Να μην δοθούν στην δημοσιότητα στοιχεία αν δεν τα δώσει το ΥΠ.ΕΣ.!!! Εσύ δεν ξέρω που ζεις...
Προσπαθώ να καταλάβω αν τρολλάρεις ή αν είσαι όντως... Ο καθένας κοιτάει το δικό του καλό. Δεν αποκλείεται το καλό της Τουρκίας να συμπίπτει με το δικό μας. Αν βγουν αύριο οι Τούρκοι και πούνε ότι ο ήλιος ανατέλλει από την ανατολή εσύ θα διαφωνήσεις για να τους πας κόντρα; Επίσης ξεκόλλα με τους Τούρκους και μην τρως την πατριδοκάπηλη προπαγάνδα.
-
To BBC δεν εχει κερδη ? Τα 328 εκκατομυρια ΛΙΡΕΣ (460 εκκατομυρια Ευρω) που προσεφερε στο Ηνωμενο Βασιλειο εφοσον ηταν καθαρο κερδος την περιοδο 2013-2014 εσυ τι τα λες κοντρα στο μηδενικο (ΜΗΔΕΝ) κερδος της ΕΡΤ ακομα και τον τελευταιο χρονο λειτουργιας με μειωμενους τους μισθους ? (μην σχολιασουμε για προηγουμενα χρονια - οσο για το νουμερο που αναφερω τα Financial Records ειναι στο site του BBC) Μαλλον οι Αγγλοι δεν γνωριζουν το 'συστημα' στο οποιο αναφερεσαι, προτεινω να πας να τους κανεις μαθηματα.....
-
Οχι εκει κανεις λαθος, προχθες ειπαν πως δεν θα βγουν γενικα αποτελεσματα ΠΛΥΝ του ΤΕΛΙΚΟΥ αποτελεσματος απο τις καλπες.....Δεν ξερω αν το αλλαξαν αλλα αν γινει αυτο ειναι σαν να λεμε τι κανει Νιαου Νιαου στα κεραμιδια......
-
Το ΚΑΚΟ το δικο μας ειναι ΚΑΛΟ για τους Τουρκους.....Ισως αν μας ειχαν σκλαβωμενους μεχρι σημερα καποιοι να μην το 'αμφισβητουσατε' αυτο......
-
-
-
Για κάθε τηλεόραση στο UK πληρώνεις το λεγόμενο TV License. Όταν ζούσα εγώ στο νησί πριν 15 χρόνια ήταν £100 τη χρονιά. Τώρα μαθαίνω ότι είναι γύρω στις £150. Έρχεται μάλιστα ελεγκτής στο σπίτι και βλέπει αν έχεις ή όχι τηλεόραση. Έτσι βγάζω κι εγώ πλεόνασμα!
-
Τι κάνει νιάου-νιάου;
-
Το καλό το δικό μας είναι να μην έχουμε πολλά-πολλά με τους Ευρωπαίους. Όταν άλλωστε πήγε να γίνει το μπαμ το 1996, οι Αμερικάνοι μπήκαν στην μέση, όχι οι άβουλοι και ανίσχυροι Ευρωπαίοι! Για αυτό σου λέω να μην ανακατεύεις άσχετα ζητήματα!
-
-
και πιθανός με όχι να μην ξανά ξεκινάει
Που τέτοια τύχη;
Με το ΟΧΙ πάντως αποκλείονται μέτρα σαν αυτά που προτάθηκαν. Εκτός αν εσύ για παράδειγμα δεν έχεις πρόβλημα να πληρώνεις 29% φόρο και 100% προκαταβολή για το επόμενο έτος...
Προσωπική άποψη οτι μέτρα είτε με ναι είτε με όχι (σε περίπτωση που δεν σημαίνει goodbye) θα ειναι πολύ σκληρότερα, λόγο της καταστροφής στην οικονομία με τα capital control, αλλα με κούρεμα χρέους μέσα στην εξίσωση.
-
Το 1953 η Ελλάδα (και ο υπόλοιπος κόσμος) διέγραψε τα χρέη της Γερμανίας. Αυτή είναι η μόνη βιώσιμη λύση. Δεν βγαίνει αλλιώς. Τα μέτρα που μας ζητάνε είναι απλά η ταφόπλακά μας!
-
Το best case scenario του όχι πάντως δεν το αναλύσες καθόλου.
-
-
Για κάθε τηλεόραση στο UK πληρώνεις το λεγόμενο TV License. Όταν ζούσα εγώ στο νησί πριν 15 χρόνια ήταν £100 τη χρονιά. Τώρα μαθαίνω ότι είναι γύρω στις £150. Έρχεται μάλιστα ελεγκτής στο σπίτι και βλέπει αν έχεις ή όχι τηλεόραση. Έτσι βγάζω κι εγώ πλεόνασμα!
-
Τι κάνει νιάου-νιάου;
-
Το καλό το δικό μας είναι να μην έχουμε πολλά-πολλά με τους Ευρωπαίους. Όταν άλλωστε πήγε να γίνει το μπαμ το 1996, οι Αμερικάνοι μπήκαν στην μέση, όχι οι άβουλοι και ανίσχυροι Ευρωπαίοι! Για αυτό σου λέω να μην ανακατεύεις άσχετα ζητήματα!
-
Και εμας μας χρεωνουν για την ΕΡΤ, αληθεια που ζεις ? Το χαρτακι της ΔΕΗ το εχεις πιασει ποτε στα χερια σου ?
-
Μην δουλευομαστε........
-
Νομιζεις αν βγουμε απο την Ε.Ε οι Αμερικανοι θα μπουνε στην μεση ? Και εισουν και στον στρατο ?
-
-
-
Εμάς μας χρεώνουν €3 το μήνα. Εκεί είναι 10πλάσια η χρέωση!!!
-
Για να μη δουλευόμαστε σε ρωτάω ευθέως.
-
Να ήμουν και για αυτό ξέρω 5 πράγματα που από ότι φαίνεται δεν γνωρίζεις. Νομίζεις ότι οι Αμερικάνοι δίνουν δεκάρα για την Ε.Ε.; Αν μη τι άλλο τους συμφέρει να καταρρεύσει! Ένας πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας όμως δεν είναι προς τα συμφέροντά τους. Για αυτό και επενέβησαν και τότε. Ή μήπως νομίζει ότι αν μας την πέσει ο οποιοσδήποτε θα κάνουν κάτι οι Ευρωπαίοι; Άλλωστε και να θέλουν οι δυνάμεις τους είναι περιορισμένες. Στρατιωτικά μόνο η Αγγλία, η Γαλλία και η Ιταλία έχουν ισχύ. Οι Γερμανοί είναι ανίσχυροι, οι Ολλανδοί δεν έχουν ούτε 1 άρμα, οι Σκανδιναβοί ψαρεύουν στους πάγους και φοβούνται τους Ρώσους!!! Αν δεν το έχεις καταλάβει, δεν έχουμε κάποια κάλυψη από την Ευρώπη.
-
-
Τα μέτρα που μας ζητάνε είναι απλά η ταφόπλακά μας!Υπερβολές.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τα μέτρα που μας ζητάνε είναι απλά η ταφόπλακά μας!
Υπερβολές.
Καμία υπερβολή!!!
Εκτός αν δεν σε πειράζει να κλείσουν όλες οι μικρές επιχειρήσεις που απέμειναν, να πληρώνεις φόρους χειρότερους και από της Τουρκοκρατίας και να μην βγεις από τα μνημόνια ούτε σε 50 χρόνια!!!
-
Realzeus αυτό με τους τούρκους το λέει μάλλον απο θέμα εθνικής ασφάλειας. Αυτό το επίχειρημα των μμε που λέει ' αν πείτε οχι θα βγούμε απο την εε, άρα θα είμαστε ανυπεράσπιστοι, άρα οι τούρκοι θα βρουν ευκαιρεία για έφοδο'. Και γω τους λέω ' έτσι και κάνουν τη μαλακία και έρθουν προς τα δω απο πίσω οι κούρδοι θα τους πάρουν τα σώβρακα'. Χθές άκουσα και το κορυφαίο στο σκαι. Λέει ο τύπος ' αν βγούμε απο την εε σας ενημερώνω οτι μεταξύ υμών και του isis μεσολαβεί μόνο η τουρκία'. Λοιπόν σήμερα ειμαι σίγουρος πως θα μας πουν οτι θα έρθουν οι εξωγίηνοι στην Ελλάδα αν πούμε οχι. ΕΛΕΟΣ!
-
Ήρθαν οι εξωγήινοι!!!!
ή φεύγουν;;;;
Φεύγουν ...
Μάλλον την έκανε για αλλού ο Γιάνης, ο Αλέξης και ο Ψεκασμένος...http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 3&catid=11
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Realzeus αυτό με τους τούρκους το λέει μάλλον απο θέμα εθνικής ασφάλειας. Αυτό το επίχειρημα των μμε που λέει ' αν πείτε οχι θα βγούμε απο την εε, άρα θα είμαστε ανυπεράσπιστοι, άρα οι τούρκοι θα βρουν ευκαιρεία για έφοδο'.Και σε αυτό ακριβώς του απήντησα. Η Ε.Ε. είναι μια χαλαρή εμπορική ένωση Κρατών. Δεν υπάρχει καμία Συνθήκη που λέει ότι σε προστατεύει όταν δεχθείς επίθεση. Δεν προβλέπεται καν! Για αυτό υπάρχει το ΝΑΤΟ (άλλη πονεμένη ιστορία κι αυτό...). Στο δε ΝΑΤΟ είμαστε και εμείς και οι Τούρκοι. Και φυσικά οι Αμερικάνοι δεν θέλουν να σκοτωθούμε με τους Τούρκους. Δεν είναι στα συμφέροντά τους κάτι τέτοιο.
-
-
Εμάς μας χρεώνουν €3 το μήνα. Εκεί είναι 10πλάσια η χρέωση!!!
-
Για να μη δουλευόμαστε σε ρωτάω ευθέως.
-
Να ήμουν και για αυτό ξέρω 5 πράγματα που από ότι φαίνεται δεν γνωρίζεις. Νομίζεις ότι οι Αμερικάνοι δίνουν δεκάρα για την Ε.Ε.; Αν μη τι άλλο τους συμφέρει να καταρρεύσει! Ένας πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας όμως δεν είναι προς τα συμφέροντά τους. Για αυτό και επενέβησαν και τότε. Ή μήπως νομίζει ότι αν μας την πέσει ο οποιοσδήποτε θα κάνουν κάτι οι Ευρωπαίοι; Άλλωστε και να θέλουν οι δυνάμεις τους είναι περιορισμένες. Στρατιωτικά μόνο η Αγγλία, η Γαλλία και η Ιταλία έχουν ισχύ. Οι Γερμανοί είναι ανίσχυροι, οι Ολλανδοί δεν έχουν ούτε 1 άρμα, οι Σκανδιναβοί ψαρεύουν στους πάγους και φοβούνται τους Ρώσους!!! Αν δεν το έχεις καταλάβει, δεν έχουμε κάποια κάλυψη από την Ευρώπη.
-
4.24ε ανα μετρητη ρευματος.....Τηλεοραση μπορει να μην εχεις, ΕΡΤ θα πληρωσεις ομως.....Οι αγγλοι πληρωνουν 202ε Ετησιως για το BBC.....Εμεις πληρωνουμε (οσοι εχουν μετρητη ρευματος) 51ε ετησιως......Περισσοτερο απο το 1/4 για την ΕΡΤ......Βαλε μεσα το οτι οι Αγγλοι πληρωνουν μονο οσοι εχουν τηλεοραση αυτο το ποσο (πχ πολλα γραφεια, αποθηκες κτλ κτλ δεν) και εμεις ΟΛΟΙ ανεξαρτητως και το ποσο ανεβαινει περισσοτερο υπερ της ΕΡΤ.....Για δες που ειχαμε τοπικο BBC και δεν το ξεραμε.....
-
Πολυ ευκολο να 'φτιαξουν' τα αποτελεσματα ετσι, ακομα και ο πιο χαζος το καταλαβαινει αυτο.
-
Μακαρι να εχεις δικιο γιατι αν οχι εσυ και γενικα ολοι οι μεγαλυτερ θα εισαστε οι τελευταιοι που θα τρεχετε.
-
-
-
Όχι Γιάννης, Γιαννάκης...
-
Αυτή η πρεμούρα γιατί σε έπιασε τώρα και όχι σε ΟΛΕΣ τις εκλογές από το 1974 και δώθε; Το ίδιο εύκολο είναι αν κάποιος θέλει να τις νοθεύσει.
-
Πίστεψέ με, έχουμε πολύ σοβαρότερα προβλήματα από τους Τούρκους. Όπως ξέρεις πάντως, εγώ ως Αξκος μπαίνω μέσα πρώτος σε περίπτωση επιστράτευσης.
-
-
Ανάπτυξη!...
Ξουλίδου: Ο στρατός μπορεί να παράξει και να τροφοδοτήσει την αγορά με φάρμακα (Βίντεο)
«Ο στρατός μπορεί να παράξει και να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά με φάρμακα» ήταν η δήλωση της βουλευτού του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλας Ξουλίδου, στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης υπέρ του «ΟΧΙ» στους δήμους της Β' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, μαζί με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Φάμελλο.Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους του Ωραιοκάστρου αποκάλυψε -έχοντας όπως είπε την άδεια του προέδρου (Π. Καμμένος)- πως η στρατιωτική φαρμακοβιομηχανία είναι έτοιμη να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά με 45 φάρμακα πρώτης ανάγκης για τους επόμενους 10 μήνες αν παραστεί ανάγκη.
Πηγή: http://newpost.gr/post/472758/ksoylidoy ... aka-binteo
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Το 30% κατω σε μισθους συντάξεις που είπε το δείγμα ανδρα νταισεμπλουμ και δεν το δειξε κανένα μεγαλοκάναλο λέει τίποτα; Ε ρε τι μας περιμένει με τους ραγιάδες που γεμίσαμε...
ζουμε ιστορικες στιγμες στα ΜΜΕ. δεν εχω δει αλλη φορα τοση προπαγανδα. 30% με το καλημερα. και οσοι θα πουνε ΝΑΙ μετα θα γκρινιαζουν. η μηπως οχι;
Και τι αποδεικνύει αυτο; Αν μου πούνε φάε σκατα η ψοφα και διαλέξω τα σκατα πρεπει μετα να μου αρέσουν κιολας
γιατι αγορινα μου αναφερεις παραδειγματα που χρησιμοποιει ο αμπελοσοφος μπογδανος; τοσο πολλη σε εμπνεει; ουαου!!
Δημοψήφισμα...