-
Ενημερωση για το δυναμο!Οντως Quadra 21 ειχες δικιο η σπασμενη κολληση ηταν η αιτια για την υπερφορτωση και για τον θορυβο του δυναμο.Κοστος 10 ευρω!
Ο ηλεκτρολογος μου ειπε πως πλεον δινει ταση ο δυναμο 14.8V και πως απο εκει και πανω γινεται υπερφορτωση.Εγω νομιζα οτι η σωστη ταση ειναι τα 14.4V.Εχω καποιο θεμα μελλοντικα? -
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Ενημερωση για το δυναμο!Οντως Quadra 21 ειχες δικιο η σπασμενη κολληση ηταν η αιτια για την υπερφορτωση και για τον θορυβο του δυναμο.Κοστος 10 ευρω!
Ο ηλεκτρολογος μου ειπε πως πλεον δινει ταση ο δυναμο 14.8V και πως απο εκει και πανω γινεται υπερφορτωση.Εγω νομιζα οτι η σωστη ταση ειναι τα 14.4V.Εχω καποιο θεμα μελλοντικα?Μπορεί να μην το μέτρησε σωστά ή να έχει απόκλιση το όργανό του, μη δίνεις σημασία, όταν το βάλεις επάνω στο αυτοκίνητο κάνε και μια δική σου μέτρηση.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Ο ηλεκτρολογος μου ειπε πως πλεον δινει ταση ο δυναμο 14.8V και πως απο εκει και πανω γινεται υπερφορτωση.Εγω νομιζα οτι η σωστη ταση ειναι τα 14.4V.Εχω καποιο θεμα μελλοντικα?Μπορεί να μην το μέτρησε σωστά ή να έχει απόκλιση το όργανό του, μη δίνεις σημασία, όταν το βάλεις επάνω στο αυτοκίνητο κάνε και μια δική σου μέτρηση.
Σε ποιο σημειο να μετρησω?Στα ακρα της μπαταριας?
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Σε ποιο σημειο να μετρησω?Στα ακρα της μπαταριας?
Nαί, μέτρα στο ρελαντί με σβυστά φώτα, στο ρελαντί με αναμένα όλα τα φώτα και όλες τις μεγάλες καταναλώσεις, και μετά μέτρα χωρίς φορτία και με όλα τα φορτία στις 3000 σαλ και θα έχεις πλήρη εικόνα αν φορτώνει καλά, και αν δουλεύει σωστά ο αυτόματος.
-
Ευχαριστω πολυ,αναλυτικοτατος!!!
-
Καλησπέρα παιδιά, μου έσπασε-ράγισε το παρμπριζ, πριν από λίγο και ήθελα να ρωτήσω ποιός από τους μεγάλους που αντικαθιστούν κρύσταλλα αυτοκινήτου αξίζει.. Η ασφαλιστική εταιρεία μου έδωσε ένα τηλέφωνο το 210 5593976 λέγοντάς μου οτι είναι της Glassdrive.. εγώ που το έβαλα στο google μου βγαίνουν κάτι άλλες ασφαλιστικές!!! Δηλαδή να τρελλένεσαι.. παίζει να μου έχουν δώσει άλλης ασφαλιστικής;; αυτές οι εταιρείες δεν έχουν κάτιο πιο γενικό για να το θυμάσαι;; ερίμην που λέμε και στο χωριό μου..
Υπάρχει διαφορά μεταξύ τους; Μου είπανε οτι με καλύπτει η ασφάλεια όπου κι αν παω, οπότε είναι στο χέρι μου.. σε ποιόν προτείνετε;
-
Ο χρήστης DimitrisKallio έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, μου έσπασε-ράγισε το παρμπριζ, πριν από λίγο και ήθελα να ρωτήσω ποιός από τους μεγάλους που αντικαθιστούν κρύσταλλα αυτοκινήτου αξίζει.. Η ασφαλιστική εταιρεία μου έδωσε ένα τηλέφωνο το 210 5593976 λέγοντάς μου οτι είναι της Glassdrive.. εγώ που το έβαλα στο google μου βγαίνουν κάτι άλλες ασφαλιστικές!!! Δηλαδή να τρελλένεσαι.. παίζει να μου έχουν δώσει άλλης ασφαλιστικής;; αυτές οι εταιρείες δεν έχουν κάτιο πιο γενικό για να το θυμάσαι;; ερίμην που λέμε και στο χωριό μου..Υπάρχει διαφορά μεταξύ τους; Μου είπανε οτι με καλύπτει η ασφάλεια όπου κι αν παω, οπότε είναι στο χέρι μου.. σε ποιόν προτείνετε;
Το πρώτο αποτέλεσμα είναι το http://www.glassdrive.gr/Οι%2 ... E%B1%CF%82
Απλά το τηλεφωνο το έχουν και αλλες ασφαλιστικές στις σελίδες τους.Γιατί μπερδευεσαι δεν το καταλαβαίνω
Υπάρχει και η http://www.carglass.gr/ -
Ναί δεν το είδα για να μαι ειλικρινής.. έκανα κατευθείαν scroll.. Υπάρχει και άλλος ένας νομίζω.. Τέσπα πήρα τηλέφωνο και ήτανε όντως αυτοί.. απλά ήτανε λεει το τηλέφωνο για κινητά! Το πήγα σήμερα εκεί στη Glassdrive στη Μεσογείων και μου το φτιάξανε. Μου έβαλαν αυθεντικό κρύσταλλο το οποίο δεν είναι ακριβώς αυθεντικό απλά φτιάχνετε με βάσει τις προδιαγραφές που πρέπει . Είναι πιστοποιημένα λένε..
-
Ο χρήστης DimitrisKallio έγραψε:
Μου έβαλαν αυθεντικό κρύσταλλο το οποίο δεν είναι ακριβώς αυθεντικό????????????
-
**Μου έβαλαν αυθεντικό κρύσταλλο το οποίο δεν είναι ακριβώς αυθεντικό **
Τι θέλει να πεί ο ποιητής ?
-
Αυθαιντικο ή αυθαιντικω .
-
Αυτη ειναι η μακακια με την glassdrive και την carglass. ςγω παντως που ειχα ρωτησει σου βαζουν και αυθεντικο αν θες αλλα αν δεν εχουν αποθεμα περιμενεις. Αυθεντικο ειναι οτι γραφει gm, toyota, ford κτλ. Ολα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.
-
ναι γιατι η τογιοτα κλπ φτιάχνουν τζάμια!
-
Από χθες στα καλά καθούμενα ακούω κάτι περίεργα τριξίματα από πίσω χαμηλά, δηλαδή κάτω από το πορτ-μπαγκάζ. Αυτό συμβαίνει κυρίως όταν κινούμαι με χαμηλή ταχύτητα ή καθώς φρενάρω-δηλαδή κόβω ταχύτητα. Ο ήχος είναι χαρακτηριστικός σαν να έχω πράγματα στο πορτ-μπαγκάζ που κουνιούνται. Τι μπορεί να είναι, έχει κανείς καμιά ιδέα; Αμορτισέρ;
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
ναι γιατι η τογιοτα κλπ φτιάχνουν τζάμια!και τζαμια και ηλεκτρονικα και οτι θες
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Από χθες στα καλά καθούμενα ακούω κάτι περίεργα τριξίματα από πίσω χαμηλά, δηλαδή κάτω από το πορτ-μπαγκάζ. Αυτό συμβαίνει κυρίως όταν κινούμαι με χαμηλή ταχύτητα ή καθώς φρενάρω-δηλαδή κόβω ταχύτητα. Ο ήχος είναι χαρακτηριστικός σαν να έχω πράγματα στο πορτ-μπαγκάζ που κουνιούνται. Τι μπορεί να είναι, έχει κανείς καμιά ιδέα; Αμορτισέρ;δες απο κατω τις βασεις που κρατιεται το τελικο της εξατμισης.
-
Έχουμε ένα φορτηγό στην δουλειά. Το βάζουμε μπρος γεμίζει ο αερας ακουγεται και το καζανακι ολαόκομπλέ. Δουλευουν όλα οκ. .Απλά στο ταμπλό στην ενδειξη της πιεσης(διπλη)
δεν δειχνει ο μετρητής τιποτα είναι κολλημένος στο 0 . Τι μπορεί να
Φταιει? Αυτά έχουν κάποιο φλοτερ εκεί η καποιοκαισθητήρα? -
εχετε αδειασει υγρασια απο τα καζανακια;
-
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
Από χθες στα καλά καθούμενα ακούω κάτι περίεργα τριξίματα από πίσω χαμηλά, δηλαδή κάτω από το πορτ-μπαγκάζ. Αυτό συμβαίνει κυρίως όταν κινούμαι με χαμηλή ταχύτητα ή καθώς φρενάρω-δηλαδή κόβω ταχύτητα. Ο ήχος είναι χαρακτηριστικός σαν να έχω πράγματα στο πορτ-μπαγκάζ που κουνιούνται. Τι μπορεί να είναι, έχει κανείς καμιά ιδέα; Αμορτισέρ;
δες απο κατω τις βασεις που κρατιεται το τελικο της εξατμισης.
χμμ θα το κοιτάξω ευχαριστώ!
-
Όχι δεν έχουμε πειράξει καζανακια. Από υγρασία να μην δουλεύει το κοντέρ της πιεσης? Τα καζανακι και όλο το σύστημα αέρα δουλεύει άψογα. Στο ταμπλό απλα δεν δειχνει τπτ,η βελόνα είναι στο 0
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........