-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Ευχαριστω for making my point στο θεμα της προπαγανδας Ο Δια
Ναι βρε, προπαγάνδα!!!
Να σου υπενθυμισω ποσες φορες επιασαν τον 'τυπο' να κανει Photoshop σε φωτος τους ? Η μηπως το αρνεισαι και αυτο ? Και εγω την ιδια 'εντυπωση' με εσενα ειχα μεχρι που ειδα (οπως ολοι οι Ελληνες) το βιντεο που εδειχνε ξεκαθαρα οτι τους μπαγλαρωσαν γιατι ετρωγαν ψηφους απο τα μεγαλα κομματα και αντι την επομενη να εχει πεσει η κυβερνηση η εστω ο Εισαγγελεας να εχει ζητησει εξηγησεις αντιθετα μπαγλαρωσαν και αλλους και εβγαλαν νομο που δεν επιτρεπει τετοια βιντεο. Σορρυ αλλα οταν σε οποιοδηποτε αλλο κρατος αυτο θα σημαινε αλλαγη κυβερνησης την επομενη μερα και εδω δεν εγινε το παραμικρο ε μαλλον κατι δεν παει καλα σε αυτη την χωρα.
ΥΓ : Το πιο τραγικο ειναι πως ξεκαθαρα μιλανε για την Εισαγγελεα και ποιος την εβαλε στην θεση της και την επομενη η ιδια απαγορεψε τετοια βιντεο.
Τι λες άνθρωπε μου; Ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος τα έχει παραδεχθεί αυτά. Και ο Παππάς μια από τα ίδια. Είπαν μάλιστα ότι ήταν νεανικές επιπολαιότητες. Αλλά δεν δέχομαι σαν επιπολαιότητα να είσαι Ναζί! Είσαι σκατόψυχος, εθνικιστής, μισάνθρωπος και φασίστας όταν δηλώνεις Ναζί!!! Ορίστε και τα άρθρα που έχουν εκδώσει:
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ευχαριστω for making my point στο θεμα της προπαγανδας Ο Δια
Ναι βρε, προπαγάνδα!!!
Να σου υπενθυμισω ποσες φορες επιασαν τον 'τυπο' να κανει Photoshop σε φωτος τους ? Η μηπως το αρνεισαι και αυτο ? Και εγω την ιδια 'εντυπωση' με εσενα ειχα μεχρι που ειδα (οπως ολοι οι Ελληνες) το βιντεο που εδειχνε ξεκαθαρα οτι τους μπαγλαρωσαν γιατι ετρωγαν ψηφους απο τα μεγαλα κομματα και αντι την επομενη να εχει πεσει η κυβερνηση η εστω ο Εισαγγελεας να εχει ζητησει εξηγησεις αντιθετα μπαγλαρωσαν και αλλους και εβγαλαν νομο που δεν επιτρεπει τετοια βιντεο. Σορρυ αλλα οταν σε οποιοδηποτε αλλο κρατος αυτο θα σημαινε αλλαγη κυβερνησης την επομενη μερα και εδω δεν εγινε το παραμικρο ε μαλλον κατι δεν παει καλα σε αυτη την χωρα.
ΥΓ : Το πιο τραγικο ειναι πως ξεκαθαρα μιλανε για την Εισαγγελεα και ποιος την εβαλε στην θεση της και την επομενη η ιδια απαγορεψε τετοια βιντεο.
Τι λες άνθρωπε μου; Ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος τα έχει παραδεχθεί αυτά. Και ο Παππάς μια από τα ίδια. Είπαν μάλιστα ότι ήταν νεανικές επιπολαιότητες. Αλλά δεν δέχομαι σαν επιπολαιότητα να είσαι Ναζί! Είσαι σκατόψυχος, εθνικιστής, μισάνθρωπος και φασίστας όταν δηλώνεις Ναζί!!! Ορίστε και τα άρθρα που έχουν εκδώσει:
Το θεμα ειναι πως πιαστηκαν στα πρασα αρκετοι να εχουν κανει Photoshop και σε αλλα μελη της Χ.Α, ελπιζω να μην με βαλεις να ψαξω για κατι που σιγουρα γνωριζεις και εσυ ο ιδιος. Οσο για το τι εκανε ο Μιχαλολιακος οταν ηταν πιτσιρικος προσωπικα δεν με νοιαζει.
Προσωπικα πιο πολυ με απασχολει να εχουμε ατομα στην κυβερνηση που σουλατσαρουν στο Ιντερνετ ψαχνοντας αγορακια για να κανουν ανωμαλιες μαζι τους μεσω Skype παρα αυτο. Ακομα εμενα με νοιαζει η Ελλαδα να σταθει στα ποδια της, τωρα αν αυτο θα το κανει ο Billy The Kid, ο Darth Vader, η Sailor Moon η ακομα και ο Μιχαλολιακος με αφηνει παντελως αδιαφορο.ΥΓ : Καποιοι ξεχνανε πως ο Χιτλερ δεν ηταν ο μονος 'κακος' στην ιστορια, υπηρξαν και αλλοι (Μεγας Αλεξανδρος πχ που για εμας ειναι ειδωλο), εντελως τυχαια ομως ο κοσμος θυμαται Μονο εκεινον (ο πιο 'σωστος' ηταν ο Churchill οταν ειπε πως η ιστορια γραφεται απο τους νικητες - τυχαιο που τα εκατονταδες χιλιαδες θυματα της Χιροσημα και του Ναγκασακι - σε βαθος χρονου ισως εκκατομυρια απο την ραδιενεργεια - δεν τα θυμαται κανεις?).
-
Μια χαρά τα θυμόμαστε τα θύματα των ατομικών βομβών. Κάθε Αύγουστο γίνονται οι αντίστοιχες τελετές στις 2 πόλεις που επλήγησαν. Αλλά αυτό είναι άσχετο με το να λέμε ότι δεν έγινε και τίποτα μωρέ που είναι Ναζί! Όχι, έγινε και παραέγινε! Ο Ναζισμός είναι η ιδεολογία που αιματοκύλησε την Ευρώπη και δημιούργησε τον πιο πολύνεκρο πόλεμο όλων των εποχών!
-
Μια χαρά τα θυμόμαστε τα θύματα των ατομικών βομβών. Κάθε Αύγουστο γίνονται οι αντίστοιχες τελετές στις 2 πόλεις που επλήγησαν. Αλλά αυτό είναι άσχετο με το να λέμε ότι δεν έγινε και τίποτα μωρέ που είναι Ναζί! Όχι, έγινε και παραέγινε! Ο Ναζισμός είναι η ιδεολογία που αιματοκύλησε την Ευρώπη και δημιούργησε τον πιο πολύνεκρο πόλεμο όλων των εποχών!Ναι, τους θυμουνται οι ιδιες οι πολεις και οι Ιαπωνες....Τους θυμουνται οι Ευρωπαιοι ? Οι Ελληνες ? Οι Αμερικανοι ? Τυχαια η φραση του Churchill η προφητικη ? Απο εκει και περα πολεμοι θα γινονται παντα, γινονταν πριν 5.000 χρονια και θα γινονται και 5.000 χρονια απο τωρα, το οτι ολη η υδρογειος εχει κρατησει 1 παραδειγμα μονο (btw στις σταυροφοριες πεθανε περισσοτερος κοσμος και δεν το ελεγες και 'πολεμο') για μενα ειναι παραξενο. Ποσο κοσμο σφαγιασε ο Σταλιν για να μην παρει την Ρωσσια ο Χιτλερ αν το παμε ετσι? Γενικα τα Κομμουνιστικα κομματα ανα τον κοσμο (και στην Ελλαδα για τους γνωστες της ιστοριας) ποσο κοσμο εχουν σκοτωσει προκειμενου να 'προωθησουν' την ατζεντα τους? Απο εκει και περα ΑΝ ποτε εβγαινε ο Μιχαλολιακος και εστρωνε την Ελλαδα κανοντας πραγματα που οι αλλοι δεν εκαναν ποτε Γιατι να με νοιαξει εμενα πως ως πιτσιρικος ειχε σαν ιδαλμα του τον Χιτλερ? Εδω καθε μερα αυτοκτονει και λιμοκτονει κοσμος ω Ελληνα και εμας αυτο που μας νοιαζει ειναι η υποτιθεμενη 'ιδεολογια' καποιων (υποτιθεμενη γιατι ο Μιχαλιολιακος δεν ειναι μονος του στην Χ.Α ακομα και να ασπαζεται τις ιδιες αποψεις που ειχε μικρος ακομα και σημερα).
-
-
Όλος ο κόσμος θυμάται τις ατομικές βόμβες. Όσοι είναι ευαισθητοποιημένοι τουλάχιστον. Από γίδια δεν έχω τέτοιες απαιτήσεις. Φαντάζομαι κι εσύ ξέρεις ότι η 6η Αυγούστου είναι η ημερομηνία για την Χιροσίμα. Ή μήπως όχι;
-
Πέθαναν 50 εκατομμύρια άνθρωποι στις Σταυροφορίες; Δες τι μαθαίνει κανείς...
-
Τι έκανε ο Στάλιν ακριβώς για να μην πάρουν την Ρωσία οι Γερμανοί;
-
Θα έπρεπε να σε νοιάξει η ιδεολογία του γιατί θα ξαναζήσουμε την ιστορία αν έρθουν στην εξουσία οι Ναζί. Τα πρώτα θύματα θα είναι οι μετανάστες, μετά οι κομμουνιστές, μετά οι υπόλοιποι αριστεροί και προοδευτικοί, οι ομοφυλόφιλοι, οι ψυχικά πάσχοντες κλπ.
-
-
-
Όλος ο κόσμος θυμάται τις ατομικές βόμβες. Όσοι είναι ευαισθητοποιημένοι τουλάχιστον. Από γίδια δεν έχω τέτοιες απαιτήσεις. Φαντάζομαι κι εσύ ξέρεις ότι η 6η Αυγούστου είναι η ημερομηνία για την Χιροσίμα. Ή μήπως όχι;
-
Πέθαναν 50 εκατομμύρια άνθρωποι στις Σταυροφορίες; Δες τι μαθαίνει κανείς...
-
Τι έκανε ο Στάλιν ακριβώς για να μην πάρουν την Ρωσία οι Γερμανοί;
-
Θα έπρεπε να σε νοιάξει η ιδεολογία του γιατί θα ξαναζήσουμε την ιστορία αν έρθουν στην εξουσία οι Ναζί. Τα πρώτα θύματα θα είναι οι μετανάστες, μετά οι κομμουνιστές, μετά οι υπόλοιποι αριστεροί και προοδευτικοί, οι ομοφυλόφιλοι, οι ψυχικά πάσχοντες κλπ.
-
6 Αυγουστου 1945, το θυμαμαι φυσικα γιατι δεν εδωσα ποτε 'συγχωρωχαρτι' στους συμμαχους για οτι εκαναν.
-
3 εκκατομυρια Καταγεγραμμενοι νεκροι συμφωνα παντα με εκεινους που τα αναφεραν δεν τα λες λιγα (τα ποσα 'κρυφτηκαν' το αφηνω να το σκεφτεις). Επισης 3 εκκατομυρια νεκροι Γερμανοι Μετα το περας του Β Παγκοσμιου Πολεμου και αυτα δεν τα λες λιγα οταν εχει τελειωσει ο Πολεμος.
-
Εστελνε τον στρατο σαν τα προβατα στην σφαγη (δεν ειναι τυχαιο πως 20.000.000 Ρωσσοι εχασαν την ζωη τους στον 2ο Παγκοσμιο) και γενικα ηταν απο τους χειροτερους ηγετες που ειχε δει ποτε η χωρα (αλλα 20.000.000 Ρωσσοι υπολογιζεται πως πεθαναν οσο καιρο ηταν στην εξουσια). Αλλα αυτα δεν μετρανε μαλλον.
-
Καλα δεν νομιζω πως πλεον γινεται καποιος να κανει οσα εκανε ο Χιτλερ ειδικα καποιος που θα εκλεγει στην Ελλαδα.
-
-
-
Χαίρομαι που το θυμάσαι.
-
Τα 3 εκατομμύρια απέχουν κατά πολύ από τις απώλειες του Β' ΠΠ. Νομίζω θα συμφωνήσεις.
-
Ναι, το έκανε και ήταν ένα στρατηγικό του λάθος καθώς δεν ήταν Αξιωματικός καριέρας για να ξέρει από τακτικές επιχειρήσεις. Όταν το κατάλαβε, άφησε τους Στρατηγούς του να διεξάγουν τον πόλεμο και τότε άλλαξε το πράγμα. Φυσικά έκανε και πολλά άλλα εγκλήματα. Αλλά αυτά τα έκανε ένας τρελός ηγέτης, δεν ήταν μέσα στην κομμουνιστική ιδεολογία. Αντίθετα η ναζιστική-φασιστική ιδεολογία έχει μέσα της την εξόντωση των ανεπιθύμητων.
-
Αρκεί να κάνει και το 10% για να γίνουμε Ρουάντα. Φαντάζομαι γνωρίζεις το γνωμικό: 'Πρώτα ήρθαν για τους Εβραίους, αλλά δεν αντέδρασα γιατί δεν ήμουν Εβραίος. Μετά ήρθαν για τους κομμουνιστές αλλά δεν αντέδρασα γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής. Μετά ήρθαν για τους ομοφυλόφιλους αλλά δεν αντέδρασα γιατί δεν ήμουν ομοφυλόφιλος. Μετά ήρθαν για μένα, αλλά δεν αντέδρασε κανείς γιατί δεν είχε μείνει και κανείς...'.
-
-
-
Χαίρομαι που το θυμάσαι.
-
Τα 3 εκατομμύρια απέχουν κατά πολύ από τις απώλειες του Β' ΠΠ. Νομίζω θα συμφωνήσεις.
-
Ναι, το έκανε και ήταν ένα στρατηγικό του λάθος καθώς δεν ήταν Αξιωματικός καριέρας για να ξέρει από τακτικές επιχειρήσεις. Όταν το κατάλαβε, άφησε τους Στρατηγούς του να διεξάγουν τον πόλεμο και τότε άλλαξε το πράγμα. Φυσικά έκανε και πολλά άλλα εγκλήματα. Αλλά αυτά τα έκανε ένας τρελός ηγέτης, δεν ήταν μέσα στην κομμουνιστική ιδεολογία. Αντίθετα η ναζιστική-φασιστική ιδεολογία έχει μέσα της την εξόντωση των ανεπιθύμητων.
-
Αρκεί να κάνει και το 10% για να γίνουμε Ρουάντα. Φαντάζομαι γνωρίζεις το γνωμικό: 'Πρώτα ήρθαν για τους Εβραίους, αλλά δεν αντέδρασα γιατί δεν ήμουν Εβραίος. Μετά ήρθαν για τους κομμουνιστές αλλά δεν αντέδρασα γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής. Μετά ήρθαν για τους ομοφυλόφιλους αλλά δεν αντέδρασα γιατί δεν ήμουν ομοφυλόφιλος. Μετά ήρθαν για μένα, αλλά δεν αντέδρασε κανείς γιατί δεν είχε μείνει και κανείς...'.
Αναλογα τι εννοεις, αν ηταν στο χερι εκεινων που 'θεσπισαν' τον κομμουνισμο θα ειχαν εξοντωσει την Αμερικη του 'καπιταλισμου' εδω και κοντα 1 αιωνα........Η μηπως δεν ειναι ετσι? Και το αντιθετο φυσικα ισχυει, δεν θα το αρνηθω.
Απο εκει και περα ειμαι της αποψης πως πρωτα γινεται κατι και μετα το κρινω οποτε με εικασιες δεν τα παω καλα. Εξαλλου ετσι ψηφισε ολος ο κοσμος ΣΥΡΙΖΑ μην το ξεχναμε οποτε δεν θα με χαλαγε αν καποια μερα εδιναν στην Χ.Α το τιμονι και αν και εκεινοι τα κανουν σκ@τ@ τοτε στο Ποταμι και αν και εκεινοι το ιδιο ακομα και στο ΚΚΕ. Νομιζω το δικαιο στην χωρα της Δημοκρατιας ειναι αυτο, ασχετα αν οπως εχω αναφερει σε αυτη την χωρα κατι δεν παει καθολου καλα αφου ο λαος δεν εχει ξεσηκωθει ακομα ειδικα με οσα γινονται τα τελευταια 10 χρονια.
-
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Δηλαδή ισχυρίζεσαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ (που κυβερνάει 4 μήνες) φταίει για την κατάντια της χώρας και όχι τα φιλοευρωπαϊκά, όπως τα αποκαλείς, κόμματα που κυβερνούσαν 40 χρόνια?
Δηλαδή 40 χρόνια τώρα η χώρα ήταν στις ράγες και ξαφνικά εκτροχιάστηκε φέτος το Γενάρη?4 μήνες ;;;
Ο κυνερνητικός Σύριζα είναι τα τσοχατζοπουλικό πασοκ. Οτι πιο άσχετο λαικιστικό και λαμογιοιδές θα μπορούσε να τυχει στον τόπο αλλά στο ακόμα πιο αριστερίστικο.Βουλευτές στελέχη και κυρίως ψηφοφόροι του είναι 95% πρώην πασοκ. Συγκεκριμένα όλος ο κατιμάς του πασοκ πήγε στο Συριζα. Απόλυτα λογικό γιατί ο κατιμάς είναι πιστός στην ιδεολογία του. Δηλαδή δημοσιοκοπριτισμός και Φράγκα. Τάξε του αυτά τα δύο κι πάρε του την ψυχή. Καλά για πατρίδα και μέλλον αυτής ούτε λόγος, χεσμένη την έχουν.
Για ποιους 4 μήνες μου λες λοιπόν. Από το 81 τους ξέρουμε.
Αλλά ακόμα και για τους 4 μήνες αν θες να πούμε, τότε ναι, είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το χάος που έχουν δημιουργήσει με τα καραγκιοζιλίκια τους , τον λαικισμό και την ευθυνοφοβία προκειμένου να μην δυσαρεστήσουν τους κατιμάδες που τους ψηφίσανε και τους στηρίζουν. -
πολλαπλασιασέ x 100 σε μερικά χρόνια και ξαναπολλαπλασίασε το με τα παιδιά που θα κάνουν. Το Ισλάμ δεν είναι μια ακόμα θρησκεία. Οποιος έχει σώας τα φρένας το καταλαβαίνει αυτό. Πραγματικά απορώ πως έχετε στο μυαλό σας την Ελλάδα σε 30 χρόνια απο τώρα. Γιατί τέτοιος στρουθοκαμηλισμός ;
Τι θα γίνει δηλαδή; Τι φοβάσαι στο να υπάρχουν κι άλλοι λαοί στην Ελλάδα; Όσο για την Ελλάδα, στα ίδια και χειρότερα οικονομικά χάλια την βλέπω σε 30 χρόνια και φταίνε οι δήθεν περιούσιοι Έλληνες για αυτό! Άντε και η βλακεία της Ε.Ε. στην οποία δεν θα έπρεπε να είμαστε.
Τι φοβάμαι; Τσάμπα έγραφα και έβαζα τα βίντεο ε; Πρέπει να ξαναλέω τα ίδια από την άρχή ε; Στάαανταρ θα το κάνω
Και οποία έκπληξις ! Ο κουμουνιστής είναι κατά της Ε.Ε. Δεν θα το περίμενα ποτέ !
Χαλάει την σούπα της απομόνωσης που θέλουν η Ε.Ε. Εδώ τις καλές χρονιές μας τα είχαν κάνει μπαλόνια ! Τώρα με την κρίση βλέπουν πιθανότητες να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους...Παραδέχομαι την Αυστραλία στο θέμα. Αυτό είναι ένα σοβαρό κράτος που την πήρε χαμπάρι την δουλειά για που πάει και αποφάσισε να λάβει μέτρα. Καθαρά και ξάστερα.
Υπάρχει μια γελοιογραφία όπου ο Άμποτ, Πρωθυπουργός της Αυστραλίας, λέει ότι δεν θα ανεχτεί άλλους ξένους και ότι θα τους στείλει πίσω στις χώρες του. Κι από δίπλα ένας γηγενής Αυστραλός να τον ρωτάει: Α ναι; Θα φύγετε επιτέλους δηλαδή; Αυτά για όποιον καταλαβαίνεις τις αστειότητες αυτού του επιπέδου και την έλλειψη ανθρωπισμοί!
Και λειτούργησε τόσο καλά η μετανάστευση για τους γηγενείς της Αυστραλίας αλλά και της Αμερικής !!!
Κατά την πρώτη άφιξη των ευρωπαίων εποίκων στην Αυστραλία το 1788, οι Αβορίγινες ήσαν περίπου ένα εκατομμύριο. Σήμερα δεν ξεπερνούν τους 470.000 στο σύνολο των 23 εκατομμυρίων κατοίκων της χώρας.
Είναι χαρακτηριστικό πως στους εορτασμούς για την** «Ημέρα της Αυστραλίας» δεν συμμετείχαν και πάλι οι περισσότεροι Αβορίγινες, καθώς θεωρούν την ημέρα «Ημέρα Πένθους» αφού την 26η Ιανουαρίου 1788 έφτασαν στην απομακρυσμένη ήπειρο τα πρώτα πλοία με αποίκους από τη Βρετανία.**
http://www.tovima.gr/world/article/?aid=561864Σοβαρά τώρα, μήπως ... λέω μήπως ... θα έπρεπε να χρησιμοποιήσεις κάνα άλλο παράδειγμα ;
Οχι φίλε. Τουλάχιστον η Ελλάδα που αγαπώ και με ενδιαφέρει θέλω να φυλάξει τον εαυτό της και το μέλλον της για τις επόμενες γενιές
Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών κι έτσι;
βγάλαμε το υπερατού της χούντας βλέπω ! Ουάου !!!
Εξοδο από ευρώ δεν γίνεται, δεν υπάρχει νομικά τρόπος παρά μόνο έτσι και γίνει και έξοδο από την ευρωπαική ένωση.
Ο Σόιμπλε πριν 1 βδομάδα είπε ότι μια χαρά γίνεται. Το ότι δεν υπάρχει τώρα νομική πρόβλεψη δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Μια Κυριακή βράδυ παίρνουν μπύρες και πίτσες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το ψηφίζουν σε 10 λεπτά βλέποντας μπάλα Βρυξέλλες-Στρασβούργο. Σιγά το δύσκολο.
Ολα μπορούν να γίνουν εύκολα σύντροφε. Ολα όσα έχουν να κάνουν με το να απαξιώσετε τελείως την Ελλάδα και να την απομονώσετε ώστε να εφαρμόσετε την αρρωστημένη ιδεολογία σας της απόλυτης καταστροφής και μιζέριας.
Τα άλλα που θα κάνουν την Ελλάδα σοβαρό ευρωπαικό κράτος χωρίς ελλείματα από το σπάταλο δημόσιο , με αποκρατικοποιημένα λιμάνια, αεροδρόμια, ένεργεια , σύγχρονα δημόσια πανεπιστήμια χωρίς αριστερές καφρίλες αλλά και ιδιωτικα πανεπιστήμια ώστε να μένουν περισσότερα λεφτά στην χώρα αλλά και να έρχονται και από άλλες χώρες να μας τα ακουμπάνε, τεράστιες πολυτελείς και σύγχρονες τουριστικές μονάδες κλπ (πράγματα που δημιουργούν πραγματικό πλούτο δηλαδή και θέσεις εργασίας) ........ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ. Γι αυτά είμαι σίγουρος ότι θα βρεις 1000000 δικιολογίες ανά λεπτό γιατί δεν μπορούν και δεν πρέπει να γίνουνΑν γίνουν εκλογές και βγει πρώτη η ΝΔ συνεργαζόμενη με οποιοδήποτε φιλοευρωπαικό κόμμα
Ε πες το μας ρε παιδί μου πως όλα ήταν μια χαρά μέχρι και 5 μήνες πριν που είχαμε ΝΔ και με το που βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ η χώρα εκτροχιάστηκε. Πόσο τυφλωμένος είσαι πια;
Στο λέω και στο έχω αποδείξει σε προηγούμενες σελίδες και με αριθμούς και με σχετικά link. Ηταν πολυ καλύτερα και τα πράγματα βελτιονώντουσαν σταθερά. Τώρα κάναμε πισωγύρισμα στο 2010 Καστελόριζο και έτσι. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει κυριολεκτικά/
Μην κάνεις ότι δεν το καταλαβαίνεις. Και το καταλαβαίνεις και το ξέρεις αλλά σου αρέσει !
Σου αρέσει γιατί οδηγεί στην απομόνωση στην φτώχεια και στην μιζέρια. Και νομίζεις ότι θα μπορέσει έτσι να εφαρμοστεί η αρρωστημένη ιδεολογία σου ή κάτι πολύ κοντά σε αυτήν. Μεγάλη αναταραχή, υπέροχη κατάσταση ... νομίζεις !!!Δηλαδή 40 χρόνια τώρα η χώρα ήταν στις ράγες και ξαφνικά εκτροχιάστηκε φέτος το Γενάρη?
Ε ναι ρε φίλε. Εγώ Δεκέμβρη είχα παραγγείλει Maserati αλλά την ακύρωσα μόλις βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ξαφνικά χάλασε η χώρα. Από ελβετία γίναμε Ζιμπάμπουε μέσα σε μια μέρα.
Αστειάκια με ονειρεμένα αντικείμενα του καπιταλισμού δεν θα κάνεις. Προσάρμοσε τα με του κουμουνισμού που ονειρεύεσαι.
Πάμε ξανά λοιπόν .** ' Ε ναι ρε φίλε. Εγώ Δεκέμβρη είχα παραγγείλει ενα ** **αλλά μου το ακύρωσαν οι καινούριοι κλακαδόροι στο κόμμα. Απο κομμουνιστές γίναμε ... γίναμε ... γίναμε ... ΦΑΚ ... δεν υπάρχει πιο κάτω ** 'Τώρα είναι σωστό
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
Δηλαδή ισχυρίζεσαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ (που κυβερνάει 4 μήνες) φταίει για την κατάντια της χώρας και όχι τα φιλοευρωπαϊκά, όπως τα αποκαλείς, κόμματα που κυβερνούσαν 40 χρόνια?
Δηλαδή 40 χρόνια τώρα η χώρα ήταν στις ράγες και ξαφνικά εκτροχιάστηκε φέτος το Γενάρη? -
Μας τα έπρηξαν από την εποχή του Παπαδήμου για να έρθουν στην εξουσία.
Από το πρωί μέχρι το βράδυ προπαγάνδιζαν ότι υπάρχει και άλλη λύση και άλλοι τρόποι για να βγούμε από τη κρίση, για...για...για... Καρπούζια μας τα έκαναν.
Και έγιναν οι εκλογές και έγιναν κυβέρνηση. Επιτέλους το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα.
Και πέρασαν 6 μήνες και ακόμη περιμένουμε.
...
Και τι περιμένουμε; Να συνεχίσουν ακριβώς το ίδιο έργο που έκαναν οι προηγούμενοι και από ότι φαίνεται σε χειρότερη μορφή...ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ....!...!...
Παράνοια...
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Δηλαδή 40 χρόνια τώρα η χώρα ήταν στις ράγες και ξαφνικά εκτροχιάστηκε φέτος το Γενάρη?Φίλε μην παίρνεις τοις μετρητοίς αποσπασματικές δηλώσεις του Πορτογάλου ΥΠΟΙΚ (και του κάθε πολιτικού).
Εξυπηρετούν κάποιο σκοπό οι δηλώσεις (τόσο το περιεχόμενο όσο και ο χρόνος εκφοράς τους).
Θέλω απλά να μου πεις αν **εσύ **πιστεύεις ότι 40 χρόνια τώρα, η χώρα ήταν στις ράγες και εκτροχιάστηκε φέτος ξαφνικά από την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού. -
Τι φοβάμαι; Τσάμπα έγραφα και έβαζα τα βίντεο ε; Πρέπει να ξαναλέω τα ίδια από την άρχή ε; Στάαανταρ θα το κάνωΕγώ κατάλαβα ότι είσαι ρατσιστής από όσα είπες.
Χαλάει την σούπα της απομόνωσης που θέλουν η Ε.Ε. Εδώ τις καλές χρονιές μας τα είχαν κάνει μπαλόνια ! Τώρα με την κρίση βλέπουν πιθανότητες να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους...
Ντάξει, δεν περίμενα να καταλάβεις. Οι μικρές χώρες της Ε.Ε. στενάζουν, εδώ και μερικές μεγάλες στενάζουν. Μάντεψε τον λόγο.
Σοβαρά τώρα, μήπως ... λέω μήπως ... θα έπρεπε να χρησιμοποιήσεις κάνα άλλο παράδειγμα ;
Μια χαρά είναι το παράδειγμα. Δείχνει την υποκρισία των λευκών Αυστραλών που δεν θέλουν λέει στην χώρα τους ξένους.
βγάλαμε το υπερατού της χούντας βλέπω ! Ουάου !!!
Ε αφού ταιριάζει.
Ολα μπορούν να γίνουν εύκολα σύντροφε. Ολα όσα έχουν να κάνουν με το να απαξιώσετε τελείως την Ελλάδα και να την απομονώσετε ώστε να εφαρμόσετε την αρρωστημένη ιδεολογία σας της απόλυτης καταστροφής και μιζέριας.
Βρε κατακαημένε, είναι αρρωστημένο το να θέλει κάποιος μια δικαιότερη κοινωνία όπου δεν θα υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί και το Κράτος θα φροντίζεις ώστε οι πόροι να μοιράζονται όσο πιο σωστά γίνεται σε όλους; Ή μήπως είναι αρρωστημένος ένας κόσμος όπου το 1% του πληθυσμού κατέχει το 50% του πλούτου;
Στο λέω και στο έχω αποδείξει σε προηγούμενες σελίδες και με αριθμούς και με σχετικά link. Ηταν πολυ καλύτερα και τα πράγματα βελτιονώντουσαν σταθερά.
Παπάρια καλά ήταν. Τα ίδια χάλια ήταν. Θες και απόδειξη;
*Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), στο πρώτο τρίμηνο του 2015 η οικονομία παρουσίασε αρνητικό ρυθμό ανάπτυξης 0,2% σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο του 2014, ενώ σε σύγκριση με το πρώτο περυσινό τρίμηνο κατέγραψε αύξηση 0,3%. Επί της ουσίας, η οικονομία στο πρώτο φετινό τρίμηνο παρέμεινε στάσιμη, ενώ είναι ξεκάθαρο ότι ο αρχικός στόχος για ανάπτυξη 2,9% στο σύνολο του έτους είναι πλέον μη ρεαλιστικός.
Δεδομένων των εξελίξεων στο πρώτο τρίμηνο, αλλά και της έντασης της αβεβαιότητας στο δεύτερο τρίμηνο, οι προβλέψεις του υπουργείου Οικονομικών για το ΑΕΠ του 2015 δείχνουν στην καλύτερη περίπτωση ότι θα αναπτυχθεί με ρυθμό της τάξης του 1%. Από την άλλη πλευρά, οι δανειστές έχουν πιο απαισιόδοξες εκτιμήσεις. Η Κομισιόν προβλέπει ανάπτυξη 0,5%, ενώ υπάρχουν και σενάρια στους κόλπους των δανειστών που δείχνουν ύφεση για το σύνολο του έτους.
Σε κάθε περίπτωση, οι πρώτες εκτιμήσεις για το ΑΕΠ της χώρας από την ΕΛΣΤΑΤ επιβεβαιώνουν ότι η οικονομία δεν ξεκίνησε θετικά το 2015. Τα στοιχεία με την εποχική και ημερολογιακή διόρθωση δείχνουν για το πρώτο τρίμηνο του έτους:
-
Υφεση 0,2% σε σύγκριση με το τέταρτο τρίμηνο του 2014. Ηδη η μείωση του ΑΕΠ σε τριμηνιαία βάση είχε ξεκινήσει από το τέταρτο τρίμηνο του 2014 έναντι του τρίτου τριμήνου, ανακόπτοντας την ανοδική πορεία των τριών πρώτων τριμήνων του 2014. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η υποχώρηση κατά 0,2% είναι μικρότερη σε σχέση με τη μείωση που είχε καταγραφεί στο πρώτο τρίμηνο του 2014 έναντι του τετάρτου τριμήνου του 2013, η οποία είχε διαμορφωθεί στο 1,7%.
-
Οριακή αύξηση του ΑΕΠ κατά 0,3% σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2014. Επί της ουσίας, η οικονομία «φρέναρε», καθώς στα προηγούμενα τρίμηνα είχε καταγραφεί μεγαλύτερη ετήσια αύξηση του ΑΕΠ. Στο τέταρτο τρίμηνο του 2014 η ετήσια άνοδος του ΑΕΠ ήταν 1,3%, ενώ στο τρίτο τρίμηνο είχε διαμορφωθεί στο 1,5%. Στο 0,3% ήταν η ετήσια αύξηση του ΑΕΠ κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2014.
Πάντως, η Eurobank σε σχόλιό της για τα στοιχεία του ΑΕΠ κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους, αναφέρει ότι κινήθηκαν καλύτερα από ό,τι προέβλεπε. Να σημειωθεί ότι τα στοιχεία που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ είναι οι πρώτες της εκτιμήσεις και βασίζονται στα στοιχεία από το σκέλος της παραγωγής. Οι προσωρινές εκτιμήσεις της ΕΛΣΤΑΤ που θα αποτυπώνουν με μεγαλύτερη σαφήνεια την πορεία του ΑΕΠ κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους αναμένεται να ανακοινωθούν στις 29 Μαΐου.
http://www.kathimerini.gr/815123/articl ... -oikonomia
Αισιόδοξο εμφανίζεται το σύνολο των ελληνικών εταιρειών, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα της Randstad «HR & Workplace Trends Survey», με τις μισές από αυτές να αναμένουν αύξηση του όγκου των πωλήσεών τους έως και 6% για το προσεχές έτος.
Η ετήσια έρευνα της Randstad πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά, σε δείγμα 228 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων και τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού από εταιρείες διαφορετικών κλάδων σε όλη την Ελλάδα, από τον Δεκέμβριο του 2014 έως και τον Φεβρουάριο του 2015.
Για το 2015, η πλειοψηφία των συμμετεχόντων (69%) αναμένει ανάπτυξη, ενώ το 19% σταθερότητα. Οι εκπρόσωποι σχεδόν των μισών επιχειρήσεων αναμένουν αύξηση του όγκου των πωλήσεών τους έως και 6% για το προσεχές έτος.
Στο πεδίο των προσλήψεων, το 52% των ερωτηθεισών επιχειρήσεων σκοπεύει να προχωρήσει σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ενώ το 26% σε προσωρινού.
http://www.kathimerini.gr/816984/articl ... ixeirhsewn*
Και νομίζεις ότι θα μπορέσει έτσι να εφαρμοστεί η αρρωστημένη ιδεολογία σου ή κάτι πολύ κοντά σε αυτήν. Μεγάλη αναταραχή, υπέροχη κατάσταση ... νομίζεις !!!
Αρρωστημένος είναι ο καπιταλισμός που σου αρέσει. Φάτον τώρα και καλή χώνεψη!
-
-
Τι φοβάμαι; Τσάμπα έγραφα και έβαζα τα βίντεο ε; Πρέπει να ξαναλέω τα ίδια από την άρχή ε; Στάαανταρ θα το κάνω
Εγώ κατάλαβα ότι είσαι ρατσιστής από όσα είπες.
Εχεις δίκιο δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα... Ολα good
Χαλάει την σούπα της απομόνωσης που θέλουν η Ε.Ε. Εδώ τις καλές χρονιές μας τα είχαν κάνει μπαλόνια ! Τώρα με την κρίση βλέπουν πιθανότητες να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους...
Ντάξει, δεν περίμενα να καταλάβεις. Οι μικρές χώρες της Ε.Ε. στενάζουν, εδώ και μερικές μεγάλες στενάζουν. Μάντεψε τον λόγο.
Οπως το Λουξεμβούργο και η Δανία ; Ποιες στενάζουν συγκεκριμένα ;
Πες μου μαζί με την απάντηση σου για κάθε μία που θα πεις, πόσες μικρές ή μεγάλες χώρες θέλεις εγώ να σου πω εκτος Ε.Ε. που να στενάζουν πολύ χειρότερα.Για κάθε δικιά σου θέλεις να πω 2 , θέλεις 3 ; Πάμε ;Σοβαρά τώρα, μήπως ... λέω μήπως ... θα έπρεπε να χρησιμοποιήσεις κάνα άλλο παράδειγμα ;
Μια χαρά είναι το παράδειγμα. Δείχνει την υποκρισία των λευκών Αυστραλών που δεν θέλουν λέει στην χώρα τους ξένους.
Τα αποτελέσματα στους γηγενείς (που είναι και η ουσία της συζήτησης μας) δεν θα μας τα σχολιάσεις ; Μα γιατί ; Φαντάσου ο εποικισμός να είχε γίνει από σουνίτες μουσουλμάνους που θα βρίσκονταν τώρα. Ουτε ρουθούνι δεν θα είχε μείνει !!!
Ακου, επειδή μερικοί την βρίσκετε με τις μπούργκες και τις τεμενάδες δεν θα την πληρώσουμε όλοι. Να το πούμε λοιπόν με απλά λόγια. Οι αριστεροί θέλουν την Ελλάδα στο μέλλον έτσι όλοι οι υπόλοιποι την λατρεύουμε και την θέλουμε έτσι για πάνταΕσείς υπάλληλοι και δούρειος ίππος των μουλάδων εμείς ελεύθεροι και πραγματικά προοδευτικοί άνθρωποι.
Βρε κατακαημένε, είναι αρρωστημένο το να θέλει κάποιος μια δικαιότερη κοινωνία όπου δεν θα υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί και το Κράτος θα φροντίζεις ώστε οι πόροι να μοιράζονται όσο πιο σωστά γίνεται σε όλους; Ή μήπως είναι αρρωστημένος ένας κόσμος όπου το 1% του πληθυσμού κατέχει το 50% του πλούτου;
Ε όχι και κατακαημένος ρε αδελφέ. Με σκοτώνεις με τα λόγια σου . Δεν είμαι και ξέπλυμα αριστεράτζα επαγγελματίας κλαψομούνης χωρίς αξιοπρέπεια για να το αφήσω να περάσει έτσι
Είναι αρρωστημένο γιατί το ζόρι σας είναι να μην υπάρχουν 'πλούσιοι' (όπου πλούσιος στην πράξη για τους κομμουνιστές είναι η μεσαία τάξη όπως την ξέρουμε). Το αποτέλεσμα των πολιτικών σας είναι όμως οι φτωχοί να παραμένουν στην καλύτερη περίπτωση φτωχοί και συνήθως να γίνονται φτωχότεροι. Παντού αποτύχατε, μα ΠΑΝΤΟΥ. Deal with it
Οι 10 χώρες με το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο
10. Λουξεμβούργο, 9. Νέα Ζηλανδία, 8. Ολλανδία, 7. Ελβετία, 6. Καναδάς, 5. Δανία, 4. Σουηδία, 3. Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, 2. Νορβηγία, 1. Αυστραλία.
Ολες με φουλ φιλελεύθερες οικονομίες (εκτός ίσως Νορβηγίας λόγω τεραστίων αποθεμάτων ορυκτών καυσίμων). Για δώσε και συ κάνα παράδειγμα από τον πραγματικό κόσμο και όχι από την φαντασία σου...Και νομίζεις ότι θα μπορέσει έτσι να εφαρμοστεί η αρρωστημένη ιδεολογία σου ή κάτι πολύ κοντά σε αυτήν. Μεγάλη αναταραχή, υπέροχη κατάσταση ... νομίζεις !!!
Αρρωστημένος είναι ο καπιταλισμός που σου αρέσει. Φάτον τώρα και καλή χώνεψη!
Το πρόβλημα μου δεν είναι ο καπιταλισμός αλλά ο κρατισμός της ελλάδας και ο δημοσιοκοπριτισμός + το αντιεπενδυτικό με διάφορες αριστερές παρόλες μήνυμα που στέλνει η χώρα.
Και είναι πρόβλημα μου γιατί με έχει ταράξει στους φόρους για να συντηρηθεί. Φόρος εισοδήματος , φορος ακινήτων , φορος αυτοκινητων φπα κλπ κλπ κλπ. Και εντάξει ... φόρους έχουν όλες οι χώρες ακόμα και οι πιο φιλελευθερες. Το πρόβλημα είναι το ύψος των φόρων σε σχέση με το πραγματικό εισόδημα. Ειναι τεράστιοΕπειδή όμως μου λες να φάω τον καπιταλισμο και μου εύχεσαι και καλή χόνεψη. Ισως να είμαι λάθος και να ήμουν καλύτερα σε κομμουνιστικό καθεστώς. Επειδή όμως είμαι πρακτικός άνθρωπος θέλω να δω με παραδείγματα από την καθημερινή ζωή.
Δεν θέλω να πω για μένα για ευνόητους λόγους οπότε θα πω για ένα ξαδελφάκι μου που έχει τελειώσει γυμνάσιο και Ηράκλειτο (τεχνική σχολή) και είναι τορναδόρος στο μαγαζί που είχε ο παππούς μας.
Παντρεμένος με γυναικα του να είναι ιδιωτική υπάλληλος των 700 ευρώ περίπου, με δικό τους σπίτι και εξοχικό (από γονείς και τα 2 σπίτια).
Εχει ενα s3 1800 τούμπανο (πριν από αυτό είχε slk μετατροπή τουρμπο 500+άλογα) ένα yamaha tmax 500, ενα vitara 1600 (γυναικας) και ένα φοσυκωτό apachee 22 με 225 μηχανή και πετάγεται το καλοκαίρι κάθε 2 βδομάδες για καφέ και φαγητό με φίλους του επίσης με φουσκωτα σε κάνα κοντινό νησί για καφε και μάσα.Θέλω να μάθω σε μια σύγκριση με τα κομμουνιστικά καθεστώτα που γνωρίζουμε και με τις επαγγελμτικές γνώσεις που έχει ποια θα ήταν η αντίστοιχη ζωή του σε έναν σοσιαλιστικό παράδεισο. Εγώ πάντως πιστεύω επειδή είναι και φόλα δεξιός ότι θα κατέληγε εδώ
-
Οταν μου απαντήσεις στην ερώτηση για τον ξάδελφο θέλω να σε ρωτήσω για την αντιστοιχη ζωή και για ένα καλό φίλο κλειδαρά , αλουμινά , τεχνικό ηλ. υπολογιστών, και άλλους που είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι. Για παράδειγμα , αποθηκάριος σε εταιρεία logistics, χειριστής κλαρκ σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία αναψυκτικών, ταμίας στα διόδια του εκμεταλευτή Μπόμπολα στην Αττική όδο κλπ.
Ολοι τους έχουν τελείωσει μέχρι λύκειο ή κάποια τεχνική σχολή. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον αν συγκρινουμε τις ζωές τους να δούμε σε ποιο οικονομικό σύστημα ζούνε ή θα ζούσανε καλύτερα. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι ...Επίτηδες δεν αναφέρομαι σε άτομα πανεπιστημιακής εκπέδευσης με μάστερ κλπ που οι προοπτικές για καλό βιοτικό επίπεδο είναι απείρως μεγαλύτερες.
-
Άντε να βγάλεις άκρη με το τσίρκο...
**22 βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ βάζουν φωτιά -Ζητούν αυξήσεις, όχι Μνημόνια
**
09|06|2015 16:34Από το... αριστερό μανίκι προσπαθούν να τραβήξουν τον Αλέξη Τσίπρα 22 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι με επιστολή τους ζητούν άμεσα νομοσχέδιο για τα εργασιακά.
Τη στιγμή που η διαπραγμάτευση είναι σε οριακό σημείο, 22 βουλευτές ζητούν άμεσα νομοσχέδιο για επαναφορά συλλογικών συμβάσεων, επαναφορά κατώτατου μισθού και μη εφαρμογή των υπαρχόντων μνημονιακών διατάξεων, που προβλέπουν νέες μειώσεις των κύριων και επικουρικών συντάξεων.
Με τον τρόπο αυτό, οι εν λόγω βουλευτές αφήνουν να εννοηθεί ότι δεν θα ψηφίσουν την επερχόμενη συμφωνία, η οποία, όπως όλα δείχνουν, δεν θα περιέχει καμία από τις παραπάνω παροχές, οι οποίες αποτελούσαν και το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναλυτικά η επιστολή:
ΠΡΟΣ:
-Πρωθυπουργό, κ. Τσίπρα Αλέξιο
-Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,
κ. Σκουρλέτη Παναγιώτη
-Αν. Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης,
κ. Στρατούλη Δημήτριο
-Γενικό Γραμματέα Κυβέρνησης, κ. Σαγιά ΣπυρίδωνΠαρακαλούμε όπως κατατεθεί άμεσα προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την επαναφορά των ΣΣΕ και του κατώτατου μισθού καθώς και για την μη εφαρμογή των υπαρχόντων μνημονιακών διατάξεων, που προβλέπουν νέες μειώσεις των κύριων και επικουρικών συντάξεων.
**Οι αιτούντες βουλευτές
Σταθάς Ιωάννης
Βέττας Δημήτριος
Γαϊτάνη Ιωάννα
Δελημήτρος Κωνσταντίνος
Διαμαντόπουλος Ευάγγελος
Ζάννας Ζήσης
Κατσαβριά-Σιωροπούλου Χρυσούλα
Κυρίτση Αγλαΐα
Λεουτσάκος Ευστάθιος
Μακρή Ραχήλ
Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος
Μιχαλάκης Νίκος
Μιχελογιαννάκης Ιωάννης
Ουρσουζίδης Γεώργιος
Παπαδόπουλος Αθανάσιος
Πετράκος Αθανάσιος
Πολάκης Παύλος
Σκούμας Αθανάσιος
Σωτηρίου Ελένη
Τσανάκα Αλεξάνδρα
Χαραλαμπίδου Δέσποινα
Ψαρρέα Ελένη**http://www.iefimerida.gr/news/211027/22 ... i-mnimonia
-
Πες μου μαζί με την απάντηση σου για κάθε μία που θα πεις, πόσες μικρές ή μεγάλες χώρες θέλεις εγώ να σου πω εκτος Ε.Ε. που να στενάζουν πολύ χειρότερα.Για κάθε δικιά σου θέλεις να πω 2 , θέλεις 3 ; Πάμε ;Ελλάδα
Πορτογαλία
Ισπανία
Ιρλανδία
ΚύπροςΚαι να μου φέρεις ως αντιπαραδείγματα χώρες που ξεκίνησαν από αντίστοιχο βιωτικό επίπεδο και έχασαν 10-20-30% του ΑΕΠ τους μέσα σε λίγα χρόνια. Όχι τίποτα τρικοκοσμικές!
Ακου, επειδή μερικοί την βρίσκετε με τις μπούργκες και τις τεμενάδες δεν θα την πληρώσουμε όλοι.
Ποιός σου είπε ότι θέλουμε μπούρκες και τεμενάδες; Με τον ρατσισμό, τον εθνικισμό και το δήθεν καθαρό ελληνικό αίμα έχουμε πρόβλημα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι είμαστε άθεοι, οπότε τέτοιες θρησκευτικές ανοησίες ένθεν κακείθεν μας αηδιάζουν.
Είναι αρρωστημένο γιατί το ζόρι σας είναι να μην υπάρχουν 'πλούσιοι' (όπου πλούσιος στην πράξη για τους κομμουνιστές είναι η μεσαία τάξη όπως την ξέρουμε).
Πλούσιοι δεν είναι η μικρο-μεσαία τάξη όπως η προπαγάνδα που σας έχουν ταΐσει λέει. Πλούσιοι είναι οι πλούσιοι. Αυτοί που έχουν λεφτά για να ταΐσουν ένα μικρό ή μεγαλύτερο χωριό αλλά τα έχουν στην Ελβετία για να κάνουν σκι.
- Λουξεμβούργο, 9. Νέα Ζηλανδία, 8. Ολλανδία, 7. Ελβετία, 6. Καναδάς, 5. Δανία, 4. Σουηδία, 3. Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, 2. Νορβηγία, 1. Αυστραλία.
Ολες με φουλ φιλελεύθερες οικονομίες (εκτός ίσως Νορβηγίας λόγω τεραστίων αποθεμάτων ορυκτών καυσίμων). Για δώσε και συ κάνα παράδειγμα από τον πραγματικό κόσμο και όχι από την φαντασία σου...
Έχουμε και λέμε: 2 πλυντήρια μαύρου χρήματος (Λουξεμβούργο, Ελβετία), 3 σοσιαλδημοκρατίες με φόρους και κοινωνική μέριμνα που θα σε έκαναν να κάψεις σαν γνήσιος παρτάκιας δεξιός (Σουηδία, Δανία, Νορβηγία) και 3 αποικίες με τεράστιο φυσικό πλούτο (ΗΠΑ, Καναδάς, Αυστραλία). Δοκίμασε να πας πάντως στις ΗΠΑ μετανάστης αφού σου αρέσει τόσο και να σου φερθούν με τον ίδιο τρόπο που σκέφτεσαι εσύ για τους εδώ πρόσφυγες. Πολύ θα το χαρώ!
θα πω για ένα ξαδελφάκι μου που έχει τελειώσει γυμνάσιο και Ηράκλειτο (τεχνική σχολή) και είναι τορναδόρος στο μαγαζί που είχε ο παππούς μας.
Παντρεμένος με γυναικα του να είναι ιδιωτική υπάλληλος των 700 ευρώ περίπου, με δικό τους σπίτι και εξοχικό (από γονείς και τα 2 σπίτια).
Εχει ενα s3 1800 τούμπανο (πριν από αυτό είχε slk μετατροπή τουρμπο 500+άλογα) ένα yamaha tmax 500, ενα vitara 1600 (γυναικας) και ένα φοσυκωτό apachee 22 με 225 μηχανή και πετάγεται το καλοκαίρι κάθε 2 βδομάδες για καφέ και φαγητό με φίλους του επίσης με φουσκωτα σε κάνα κοντινό νησί για καφε και μάσα.Μου λες λοιπόν για τον τορναδόρο ξάδελφό σου που βρήκε μια περιουσία από τους παππούδες του. Μπράβο του αν και δεν τον θαυμάζω κιόλας. Για τους εκατομμύρια άλλους συνανθρώπους μας που δεν έχουν τίποτα τι έχεις να πεις; Για όσους έχουν ένα σωρό πτυχία και είναι στην ανεργία τι έχεις να πεις; Ακόμα και για όσους δουλεύουν με €600 και δανείζονται από τους συνταξιούχους γονείς τους γιατί φυσικά δεν ζεις με 600, τι έχεις να πεις; Καλός ο καπιταλισμός ε; Σοδίτσα για την χώνεψη!
Θέλω να μάθω σε μια σύγκριση με τα κομμουνιστικά καθεστώτα που γνωρίζουμε και με τις επαγγελμτικές γνώσεις που έχει ποια θα ήταν η αντίστοιχη ζωή του σε έναν σοσιαλιστικό παράδεισο. Εγώ πάντως πιστεύω επειδή είναι και φόλα δεξιός ότι θα κατέληγε εδώ
Αν ήταν κατά του λαού και κατά τις ισότητας, να είσαι βέβαιος! Και πολύ σωστά!
Επίσης δες στις κομμουνιστικές χώρες από που ξεκίνησε το βιωτικό επίπεδο επί Τσάρου και που έφτασε μέσα σε 50 χρόνια. Πρόοδος που δεν έχει επιτευχθεί ποτέ σε κανένα άλλο σύστημα!
- Λουξεμβούργο, 9. Νέα Ζηλανδία, 8. Ολλανδία, 7. Ελβετία, 6. Καναδάς, 5. Δανία, 4. Σουηδία, 3. Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, 2. Νορβηγία, 1. Αυστραλία.
-
Πραγματικά πολύ το κουράσαμε. Δεν μπορώ να γράφω 100 σελίδες με τα ίδια πράγματα αλλά με αλλα λόγια. Πράγματα τα οποία είναι τόσο αυτονόητα σε έναν άνθρωπο με την κοινή λογική που δεν θα χρειαζόταν να τα επαναλάβεις δεύτερη αντε το πολύ τρίτη φορά. Εδώ δεν τα κατάφεραν τις χρυσές εποχές του φόρουμ να σου αλλάξουν γνώμη ο Μάνος ο Λάππας ο trident και άλλοι άξιοι μαχητές που είχαν και την υπομονή να ασχοληθούν, θα τα κατάφερνα εγώ ;
H μεσσιανική αντίληψη κλασική της αριστερίλας , ο δήθεν ανθρωπισμός, η κλάψα, η μιζέρια και οι ψυχαναγκασμοί για όλα τα δεινά του πλανήτη σε κάθε ποστ με φρικάρει
Σου εύχομαι από καρδιάς να ζήσεις σε μια χώρα όπως την θέλειςαρκεί να μην είναι η Ελλάδη αυτή γιατί σε αυτή θέλω να ζω εγω όπως θέλω.Απλά για να δούμε που βρισκόμαστε ... γιατί διαβάζοντας κομμουνιστές θα νομίζει κανείς από το εξωτερικό ότι ζούμε στην Μπουρκίνα Φάσο
Ελλάδα 2014 (με ύφεση από τα μέσα 2008)ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αυτές είναι οι πλουσιότερες χώρες του κόσμου: Η Ελλάδα στη 32η θέση
http://www.iefimerida.gr/news/162141/%C ... E%B5%CF%82Φαντάσου να εφαρμόζαμε τόσες δεκαετίες φιλοεπενδυτικές πολιτικές και μην είχαμε και την ύφεση λόγω χρεοκοπίας του κοπριτοδημοσίου τόσα χρόνια
realzeus δεν πάει σε σένα το ποστ, μην απαντήσεις σε παρακαλώ. Με όλο τον σεβασμό δεν αντέχω άλλη
-
Πες μου μαζί με την απάντηση σου για κάθε μία που θα πεις, πόσες μικρές ή μεγάλες χώρες θέλεις εγώ να σου πω εκτος Ε.Ε. που να στενάζουν πολύ χειρότερα.Για κάθε δικιά σου θέλεις να πω 2 , θέλεις 3 ; Πάμε ;Ελλάδα
Πορτογαλία
Ισπανία
Ιρλανδία
ΚύπροςΚαι να μου φέρεις ως αντιπαραδείγματα χώρες που ξεκίνησαν από αντίστοιχο βιωτικό επίπεδο και έχασαν 10-20-30% του ΑΕΠ τους μέσα σε λίγα χρόνια. Όχι τίποτα τρικοκοσμικές!
Μία παρένθεση για τις παραπάνω χώρες.
Έχω την εντύπωση ότι αυτές οι χώρες έχουν δηλώσει ότι θα πάνε με τα νερά των χωρών του Γερμανικού λόμπι.
Που σημαίνει ότι έχουν μπει σε mode 'τουμπεκί ψιλικοκό' και εφαρμόζουν ότι τους λένε.Η χώρα που ζούμε τι ακριβώς θα κάνει;; Με ποιους είμαστε τελικά;;
Ρωτάω γιατί δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς θέλουμε να υιοθετήσουμε στη χώρα που ζούμε.Αυτή η αναποφασιστικότητα, τα πισωγυρίσματα, οι αλλαγές πολιτικών θέσεων, τα μισόλογα, τα εντός του ευρώ αλλά ταυτόχρονα και εκτός του ευρώ και αυτή η ανακατωσούρα μόνο κούραση προκαλεί, αβεβαιότητα και διάλυση.
Ας ξεκαθαριστεί επιτέλους (από το λαό!) πως και με ποιο τρόπο θα πορευτεί η χώρα στο κοντινό και στο μακρινό μέλλον ασχέτως ιδεολογίες, κόμματα, πολιτικάντηδες, νομίσματα κλπ...
Εγώ θα ήθελα να γίνει ξεκάθαρο δημοψήφισμα.
Εντός ή εκτός του ευρώ με ότι αυτό συνεπάγεται.
Και τελεία και παύλα. Να τελειώνουμε επιτέλους.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ