-
Ορισμένοι ξύνονται παντού και πάντα (και στο εξωτερικό και στον Ι.Τ.). Αυτό δεν αντικατοπτρίζει την πλειοψηφία. Όσες φορές είχα την ατυχία να πρέπει να πάω ο ίδιος σε ΔΟΥ (επιχειρηματίας γαρ και άρα αρκετές φορές) έβλεπα υπαλλήλους να τρέχουν και να μην προλαβαίνουν. Το output που λες είναι και θέμα συστήματος. Όταν ο υπάλληλος είναι υποχρεωμένος να κάνει 10 διαδικασίες για να εκδώσει ένα απλό έγγραφο, περιμένεις να έχει την ίδια 'παραγωγή εγγράφων' με τον Βέλγο συνάδελφό του που απλά θα πατήσει ένα print στο PC?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ορισμένοι ξύνονται παντού και πάντα (και στο εξωτερικό και στον Ι.Τ.). Αυτό δεν αντικατοπτρίζει την πλειοψηφία. Όσες φορές είχα την ατυχία να πρέπει να πάω ο ίδιος σε ΔΟΥ (επιχειρηματίας γαρ και άρα αρκετές φορές) έβλεπα υπαλλήλους να τρέχουν και να μην προλαβαίνουν. Το output που λες είναι και θέμα συστήματος. Όταν ο υπάλληλος είναι υποχρεωμένος να κάνει 10 διαδικασίες για να εκδώσει ένα απλό έγγραφο, περιμένεις να έχει την ίδια 'παραγωγή εγγράφων' με τον Βέλγο συνάδελφό του που απλά θα πατήσει ένα print στο PC?Συμφωνώ σε όλα εκτός του ζητήματος της πλειοψηφίας.
Δουλειές στην Ελλάδα δεν υπάρχουν, end of story (και πως να υπάρξουν άλλωστε με κράτος διαλυμένο και διεφθαρμένο). Οπότε αν θέλουμε να είμαστε σωστοί και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα (είτε στον ιδιωτικό, είτε στον δημόσιο τομέα) πρώτα φτιάχνουμε το σύστημα να δουλέψει σωστά (μηχανογράφηση κλπ) και μετά επιλέγουμε το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό για να το διαχειριστεί. Κάποιος θα πληρώσει τη ζημιά (είτε αυτή λέγεται ανεργία, είτε όπως αλλιώς θέλεις πέστο), αλλά με το να συντηρούνται θέσεις εργασίας χωρίς αντικείμενο απλά και μόνο για να μην υπάρχουν 1 - 2 - 3 εκατ. άνεργοι δεν έχει λογική. Ειδικά όταν το σύστημα είναι γενικότερα δυσλειτουργικο!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
προσωπικά, την τελευταία 5ετια εκτός από τον κλάδο της υγείας (και αυτό υπό προϋποθέσεις) ...
Εργάζομαι 17 χρόνια, ΙΚΑ ασφαλισμένος.
17 χρόνια δεν έχω βγάλει άκρη με το δημόσιο σύστημα υγείας.
Δεν έχω καταφέρει ούτε μία φορά να κάνω πραγματική χρήση της δημόσιας υγείας.
17 χρόνια πολλές φορές είχα πρόβλημα με την υγεία μου και πάντα έτρεχα σε ιδιώτες και πλήρωνα.
Και φυσικά, ακόμη σε ιδιώτες πηγαίνω. Και εννοείται ότι κάθε φάρμακο το πληρώνω από τη τσέπη μου.Κλάδος δημόσιας υγείας και κουραφέξαλα.
Δεν είπα ότι επειδή πηζουν κάθε μέρα στη δουλειά θα υπάρχει και αποτέλεσμα. Το ίδιο ισχύει και σε αυτό που αναφέρθηκε ο REALZEUS στο παράδειγμα της εφορίας. Όταν οι υποδομές και οι κανονισμοί είναι για τα πανηγύρια, ότι και να κάνει το ανθρώπινο δυναμικό δουλειά σωστή δεν γίνεται.
Και μια και λέγαμε για εφορίες, ξεχνάτε πριν από 10 χρόνια που στις εφορίες γινόταν χαμός από εφοριακούς αλλά πάλι άκρη δεν βρίσκαμε; Τώρα που τα είδαν σκούρα λοιπον, την έκαναν με συνταξαρα και άφησαν τους πιο νέους (που νόμιζαν ότι θα περάσουν ζάχαρη στο πόστο που είχαν) να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα..
Πολύ άσχημο να είσαι παρτάκιας...
-
Θεωρείς επίσης παράλογο να σου ζητάνε οι εταίροι να πάρεις κάποια μέτρα για να σταματήσεις να έχεις ελείματα και να έχεις πλεονάσματα (ώστε κάποια στιγμή να πάρουν πίσω τα δανεικά) ΚΑΙ θεωρείς ότι σε στραγγαλίζουν οικονομικά όταν εσύ επιμένεις να κάνεις του κεφαλιού σου (προσλήψεις στο δημόσιο) και να τους γράφεις στα @@ σου
Πλεονάσματα υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούν να υπάρξουν. Εδώ δεν τα καταφέρνει η πλούσια Ολλανδία, η χρεοκοπημένη Ελλάδα θα τα καταφέρει; ** Και στην τελική δεν είναι θεμιτό να υπάρξουν πλεονάσματα όταν ο λαός πεινάει.**
Αν δεν έχει πλεονάσματα και αφήσει απλήρωτες δόσεις σε τρόικα (δηλαδή κανονική χρεοκοπία) τότε θα καταλάβει ΟΛΟΣ ο λαός τι σημαίνει πραγματική πείνα.
Γιατί σήμερα (στον πραγματικό κόσμο) από την πολύ πείνα το μεγαλύτερο πρόβλημα στα Ελληνόπουλα αλλά και σε μεγάλο ποσοστό στους ενήλικους, είναι να σταματήσουν να είναι υπέρβαροι ! Οι διαιτολόγοι χρυσές δουλείες κάνουν
Για κάποιον λόγο τον οποίο πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω, οι αριστεροί δεν μπορούν να πιστέψουν ότι τα πράγματα πολύ εύκολα μπορούν να γίνουν πάρα πολύ χειρότερα !Βαρουφακίτιδα στα ΑΤΜ
-
Για τον ίδιο λόγο που οι δεξιοί δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μπορούν να γίνουν καλύτερα.
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Αν δεν έχει πλεονάσματα και αφήσει απλήρωτες δόσεις σε τρόικα (δηλαδή κανονική χρεοκοπία) τότε θα καταλάβει ΟΛΟΣ ο λαός τι σημαίνει πραγματική πείνα.Απλά δεν θα πληρωθούν οι δανειστές και δεν θα μπορούμε να ξαναδανειστούμε. Χρήματα για μισθούς και συντάξεις υπάρχουν προς το παρόν.
Γιατί σήμερα (στον πραγματικό κόσμο) από την πολύ πείνα το μεγαλύτερο πρόβλημα στα Ελληνόπουλα αλλά και σε μεγάλο ποσοστό στους ενήλικους, είναι να σταματήσουν να είναι υπέρβαροι !
Αυτό το γελοίο επιχείρημα πρέπει να σταματήσει. Οι φτωχοί είναι συνήθως υπέρβαροι λόγω της κακής ποιότητας φαγητού που διαθέτουν. Διάβασε και καμιά έρευνα σχετικά.
Για τον ίδιο λόγο που οι δεξιοί δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μπορούν να γίνουν καλύτερα.
Με τι μυαλό;
-
Αν δεν έχει πλεονάσματα και αφήσει απλήρωτες δόσεις σε τρόικα (δηλαδή κανονική χρεοκοπία) τότε θα καταλάβει ΟΛΟΣ ο λαός τι σημαίνει πραγματική πείνα.
Απλά δεν θα πληρωθούν οι δανειστές και δεν θα μπορούμε να ξαναδανειστούμε. Χρήματα για μισθούς και συντάξεις υπάρχουν προς το παρόν.
Α !!! Εντάξει μόνο αυτό δηλαδή. Δείξε μου ΕΝΑ κράτος στον κόσμο που λειτουργεί έτσι όπως λες ... Καταστάσεις Βόρειας Κορέας θες να μας φέρεις ρε κομμουνιστή από την πίσω πόρτα ε ;
Το ότι πέρα από το κράτος πλέον δεν θα έχει πίστωση και καμιά επιχείρηση δεν το θεωρείς σημαντικό ας πούμε ; Το ότι τα διυλιστήρια δεν θα μπορούν να αγοράσουν πετρέλαιο , το ότι οι όποιες βιομηχανίες έχουν μείνει δεν θα μπορούν να αγοράσουν πρώτες ύλες , το ότι όλες οι εισαγωγικές επιχειρήσεις δεν θα μπορούν να φέρουν τίποτα (π.χ. ανταλακτικά αυτοκινήτων , φορτηγών, μηχανημάτων κλπ κλπ κλπ) δεν είναι σημντικά για σένα. ;
Εκτός και αν θες να μας πεις ότι σε μια χώρα που θα τα έχει σπάσει με όλον τον καπιτλιστικό κόσμο και θα γίνεται εδώ της πόρνης, όλες αυτές οι περιπτώσεις που ανέφερα θα πληρώνουν μετρητά Εδώ μάλλον είναι το σημείο που θα μου σκάσεις και το παραμύθι περί δραχμής και αξιοπρέπειας και ανεξαρτησίας και ελπίδας και τρίχες κατσαρές... Της δραχμής όχι του 2000 αλλά της χρεοκοπημένης και ξεφτιλισμένης που θα έρθει. Μην κάνεις τον κόπο σε πρακαλώ. Δες πιο κάτω τι γίνεται με το μπολιβαρ της Βενεζουέλας των τεραστίων αποθεμάτων πετρελαίου. Αν η οικονομία σου είναι @@ρδέλο το νόμισμα σου θα εχει αξία χαρτοπετσέτας. Τέλος.Χρήματα για μισθους και συντάξεις μετά το πέρας αυτού του μήνα δεν υπάρχουν. Εχουν τραβήξει ότι αποθεματικά μπορούσαν από όπου βρήκαν και δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στον ιδιωτικό τομέα αλλά και αυτά πλέον τους τελείωσαν.
Γιατί σήμερα (στον πραγματικό κόσμο) από την πολύ πείνα το μεγαλύτερο πρόβλημα στα Ελληνόπουλα αλλά και σε μεγάλο ποσοστό στους ενήλικους, είναι να σταματήσουν να είναι υπέρβαροι !
Αυτό το γελοίο επιχείρημα πρέπει να σταματήσει. Οι φτωχοί είναι συνήθως υπέρβαροι λόγω της κακής ποιότητας φαγητού που διαθέτουν. Διάβασε και καμιά έρευνα σχετικά.
Πάντως είναι υπέρβαροι . Αρα πρόβλημα πείνας δεν υπάρχει. Οπότε καλό είναι να σταματήσετε να το λέτε γιατί γελάει ο κόσμος. Από την ακραία φτώχεια τρώνε κακής ποιότητας φαγητό με τους κουβάδες και μετά πληρώνουν τους διαιτολόγους και τα γυμναστήρια για να αδυνατίσουν
Δεν είναι θέμα χρημάτων αυτό που εννοείς καλή ποιότητα φαγητου , τουλάχιστον όχι στην Ελλάδα. Λαχανικά, φρούτα κλπ που σε άλλες χώρες είναι απλησίαστα εδώ πολλές φορές τα έχουμε στον κήπο μας και βαριόμαστε να τα μαζέψουμε. Αντί για μαρούλι με τόνο ή βραστές πατάτες με κρέας γουστάρουμε 3 πίτα γύρο και μια μερίδα τηγανιτές πατάτες ή καμιά πίτσα σπέσιαλ που στο ψωμάκι να έχει μέσα λουκανικάκι ή τυρί φιλαδέλφεια .
Αντί για πορτοκάλι ή μανταρίνι γουστάρουμε παγωτάκι. Αντί για έναν ελληνικό μέτριο γουστάρουμε φρέντο καπουτσίνο γλυκό και τώρα τελευταία αντί για αφρόγαλα ζητάμε με κρέμα και εκείνο το περίεργο καλαμάκι γι να την τρώμε
Απλά είναι τα πράγματα μην τα κάνουμε περίπλοκα για να κοροιδευόμαστε !Και για να μιλήσουμε λίγο σοβαρά. Πείνα είναι αυτό
Αυτό δεν είναι πείνα
ούτε έλειψη δυνατότητας για ποιοτική τροφή. Αυτό είναι έλειψη παιδείας αν θες, ανευθυνότητα αν θες , βλακεία αν θες ... όπως θες πέστο. Είναι όμως σίγουρα επιλογή. Επιλογή που πραγματικά δυστυχισμένοι και ακραία φτωχοί λαοί δεν έχουν, επιλογή που δεν μπορούν να φανταστούν ούτε στα πιο τρελλά τους όνειρα και θα έπρεπε να το σέβεστε αντί να παρουσιάζετε το άσπρο μαύρο για να κάνετε την προπαγάνδα σας.Για τον ίδιο λόγο που οι δεξιοί δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μπορούν να γίνουν καλύτερα.
Με τι μυαλό;
Kαλύτερα μπορούν να γίνουν. Οχι απλά καλύτερα αλλά πάρα πολύ καλύτερα.
Αυτό όμως μόνο με δεξιές πολιτικές μπορεί να γίνει. Δεν υπάρχει χώρα στον πλανήτη που να έχει κάνει προκοπή με αριστερούς στην εξουσία. Ακόμα και χώρες με τεράστια αποθέματα φυσικών πόρων (π.χ. βενεζουέλα) είναι παράδειγμα προς αποφυγή παγκοσμίως. >Το μπολίβαρ μόλις κατέρρευσε 30% στη μαύρη αγοράΓια να το θέσουμε απλά, φαίνεται πως οι Βενεζουελανοί έχουν χάσει κάθε πίστη στο μπολίβαρ και φαίνονται διατεθειμένοι να πληρώσουν ό, τι χρειάζεται για να πάρουν δολάρια. Το πόσο χαμηλά θα φτάσει το μπολίβαρ, μπορεί κανείς μόνο να το μαντέψει. Αλλά εάν η ιστορία χρησιμεύει καθόλου ως οδηγός, δεν φαίνεται να υπάρχει όριο.
http://www.capital.gr/story/3023168#.VW ... d.facebookΠροκαλώ να μου πείτε μια χώρα που τα τελευταία χρόνια έχει αριστερή κυβέρνηση (όχι σοσιαλδημοκρατική) και να έχει καλύτερη επίπεδο διαβίωσης των πολιτών της από την Ελλάδα του σήμερα έστω και μετά από 5 χρόνια μνημονίων και τεράστιας ύφεσης.
Δεν είναι τυχαίο κύριοι πως όποιος επιλέγει (δεξιός αριστερός ή κεντρώος) να αφήσει την Ελλάδα για να φτιάξει την ζωή του στο εξωτερικο επιλέγει χώρα της Ευρώπης (Αγγλία Γαλλία Γερμανία ) τις Η.Π.Α., Αυστραλία , και για αρπαχτές Ντουμπάι κλπ
Αυτό θα έπρεπε κατι να σας λέει ... αλλά όχι, εσείς ... πέεεερα βρέχει -
Χρήματα για μισθούς και συντάξεις υπάρχουν προς το παρόν. -
Μην φέρνεις την καταστροφή. Το ότι δεν θα δανειζόμαστε σαν χώρα για να ξεχρεώνουμε τεράστια τοκοχρεολύσια δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να υπάρχει λελογισμένος δανεισμός για την κίνηση της αγοράς. Εξάλλου το μεγαλύτερο μέρος των δανείων πάει σε αποπληρωμές και όχι στην αγορά. Έχουν βγάλει ΠΟΛΛΑ λεφτά οι Γερμανοί κλπ από αυτή την ιστορία!!!
Όσο για τους Έλληνες που πεινάνε, σε αντίθεση με μένα δεν θα έχεις δει φαντάζομαι ανθρώπους να ψάχνουν σε σκουπιδοτενεκέδες και να λιποθυμούν στον δρόμο. Ε στην Βούλα βέβαια που να τα δεις αυτά...
Δεξιά και κοινωνική πρόοδος δεν πάνε μαζί. Εκτός αν σου αρέσουν καταστάσεις όπως οι πάμπλουτοι στο Μανχάταν και οι άστεγοι στο Μπρονξ.
-
Μην φέρνεις την καταστροφή. Το ότι δεν θα δανειζόμαστε σαν χώρα για να ξεχρεώνουμε τεράστια τοκοχρεολύσια δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να υπάρχει λελογισμένος δανεισμός για την κίνηση της αγοράς. Εξάλλου το μεγαλύτερο μέρος των δανείων πάει σε αποπληρωμές και όχι στην αγορά. Έχουν βγάλει ΠΟΛΛΑ λεφτά οι Γερμανοί κλπ από αυτή την ιστορία!!!Το τι λεφτά βγάζουν οι Γερμανοί επειδή έχουν φτιάξει μια σοβαρή οικονομία δεν είναι απάντηση. Μαγκιά τους και μπράβο τους. Σημασία έχει ότι στην Ελλάδα δανείζουν με το χαμηλότερο επιτόκιο που μπορεί να βρει παγκοσμίως. Μακάρι κάποια στιγμή να έχουμε φτιάξει και μεις τόσο σωστή και αξιόπιστη οικονομία που να μπορούμε να δανείζουμε άλλες χώρες και να βγάζουμε και το κατιτίς μας
Προκαλώ να μου πείτε μια χώρα που τα τελευταία χρόνια έχει αριστερή κυβέρνηση (όχι σοσιαλδημοκρατική) και να έχει καλύτερη επίπεδο διαβίωσης των πολιτών της από την Ελλάδα του σήμερα έστω και μετά από 5 χρόνια μνημονίων και τεράστιας ύφεσης.
Δεν είναι τυχαίο κύριοι πως όποιος επιλέγει (δεξιός αριστερός ή κεντρώος) να αφήσει την Ελλάδα για να φτιάξει την ζωή του στο εξωτερικο επιλέγει χώρα της Ευρώπης (Αγγλία Γαλλία Γερμανία ) τις Η.Π.Α., Αυστραλία , και για αρπαχτές Ντουμπάι κλπ
Αυτό θα έπρεπε κατι να σας λέει ... αλλά όχι, εσείς ... πέεεερα βρέχειΕπειδή τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια θα ήθελα μια απάντηση σε αυτό
Όσο για τους Έλληνες που πεινάνε, σε αντίθεση με μένα δεν θα έχεις δει φαντάζομαι ανθρώπους να ψάχνουν σε σκουπιδοτενεκέδες και να λιποθυμούν στον δρόμο.** Ε στην Βούλα βέβαια που να τα δεις αυτά... **:whistlink:
Είναι ωραία η Βούλα φίλε, έχουμε και πολλούς αλλοδαπούς (αμερικανούς, βορειοευρωπαίους, Ρώσσους και κάποιους άραβες με κάτι cayenne turbo ΝΑ με το συμπάθειο ) που μένουν μόνιμα και τους συναντάς στα πάρκα στις πλατείες και στα καφέ αλλά δεν είμαστε ρατσιστές ... το αντίθετο μάλιστα ! Με όλους αγαπημένοι είμαστε εμείς οι δεξιοι.
Ετσι ονειρευόμαστε να κάνουμε όλη την Ελλάδα ξέρεις
Στις περιοχές και στα νησιά (όπως στην Κω που σκούζουν τώρα) που ψηφίσαν πρώτη φορά αριστερα να μην παραπονιούνται για την φτώχεια και την δυστυχία που επισήμως προσκάλεσε η κυβερνησάρα τους με τις προοδευτικές ευαισθησίες. Ετσι ονειρεύεται η αριστερά ολη την Ελλάδα. Ο καθενας κάνει τις επιλογές του...
Στα σοβαρά τώρα. Δουλεύω κέντρο Πειραιά (δίπλα στον πύργο) και βλέπω περιπτώσεις να ψάχνουν σε σκουπιδοτενεκέδες. Λυποθυμίες από πείνα δεν έχω δει ποτέ. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι αστεγοι αλκοολικοί που ότι λεφτά έχουν τα κάνουν κρασιά και μπύρες και αράζουν κάτω από τον πύργο μπροστά στην αγορά και λιώνουν. Συνηθέστερα είναι βουλγαρόγυφτοι και αλβανόγυφτοι πακιστανοί κλπ που ψάχνουν για ανακυκλώσιμα.
Εβλεπα τέτοιες περιπτώσεις και πριν την κρίση και τα μνημόνια που έρεαν τα δανεικά από την Ευρώπη και δέναμε τα σκυλιά με τα λουκάνικα
Πρόσεξε δεν σου λέω ότι δεν υπάρχουν φυσιολογικές περιπτώσεις που έχουν χάσει την γη κάτω από τα πόδια τους αλλά ότι είναι εξαίρεση του κανόνα και δεν έχει καμία σχέση με την έκταση που του δίνεις.Δεξιά και κοινωνική πρόοδος δεν πάνε μαζί. Εκτός αν σου αρέσουν καταστάσεις όπως οι πάμπλουτοι στο Μανχάταν και οι άστεγοι στο Μπρονξ.
Δείξε μου την χώρα πρώτυπο κατά την γνώμη σου. Οχι κάποια που να είναι σχεδόν όλοι ίσοι μεν αλλά φτωχοί δε
Κάποια που να έχει πλούσιους και χλιδή, που να έχει λιγότερο ευκατάστατους αλλά που να περνάνε σαφέστατα καλά κι που να μην έχει καθόλου ή ελαχιστότατους άστεγους παμπτωχους κλπ.
Μία πες μου όχι πολλές . -
φωτό από Κω . Πρώτη φορά αριστερά και ο τουρισμός θα γνωρίσει δόξες !
«Αηδιαστικό κολαστήριο η Κως». Η Daily Mail οργανώνει εκστρατεία κατά εξαθλιωμένων μεταναστών που ενοχλούν τους τουρίστες!
http://www.huffingtonpost.gr/2015/05/28 ... 58118.htmlΣυνολικά 1.500 μετανάστες έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα μόνο αυτήν την εβδομάδα
216 μετανάστες εντοπίστηκαν από την ακτοφυλακή στην περιοχή του ανατολικού Αιγαίου
http://www.protothema.gr/greece/article ... u-aigaiou/Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει: Απειλούν να μου κάψουν το σπίτι - Τι απαντά ο δήμαρχος Κω
Πηγή: Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει: Απειλούν να μου κάψουν το σπίτι - Τι απαντά ο δήμαρχος Κω
Πρόκειται για τον Ηλία Καματερό, βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος στα Δωδεκάνησα, ο οποίος υποστήριξε (ΣΚΑΪ) ότι δέχεται καθημερινά απειλητικά τηλεφωνήματα από οργισμένους κατοίκους της Κω, με την προτροπή του Δημάρχου Κω, Γιώργου Κυρίτση, αλλά και του Επάρχου Γιώργου Χαλκιδιού.
Μάλιστα, κατήγγειλε ότι χθες, άγνωστοι τον απείλησαν ότι, θα του κάψουν το σπίτι και αποδίδει πολιτικές σκοπιμότητες στην τακτική που ακολουθεί ο Δήμος Κω και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, **«προκειμένου να πλήξουν την Κυβέρνηση».
**
http://www.iefimerida.gr/news/208760/vo ... imarhos-koΣΥΡΙΖΑ 38,2% στην Κω στις εκλογές ...
Πρόσεχε τι ευχεσαι που λέμε ... ε αυτό ! -
Καλά να πάθουν οι Κώτες.
Να πάνε και άλλοι λαθρομετανάστες να μπουν και στα σπίτια όλα και να πετάξουν τις Κώτες στη θάλασσα. -
Επιτέλους και μία σοβαρή πρόταση και προσέγγιση...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Επιτέλους και μία σοβαρή πρόταση και προσέγγιση...Είμαι στο Α' Νεκροταφείο με τον πατέρα μου πριν από 2 χρόνια και παίρνει το μάτι του τον Κακλαμάνη. Πάει και του λέει 'είστε ικανοποιημένοι που καταντησατε έτσι την Ελλάδα;'. Η απάθεια στο βλέμμα του και η απουσία οποιασδήποτε απάντησης προς έναν 70αρη ήταν η απάντηση του. Δεν είναι θέμα δεξιού ή αριστερού. Η λαμογιά δεν έχει πολιτική πεποίθηση. Αλλά το αγαπημένο σπορ του Έλληνα είναι να τσακώνεται, τι να λέμε τώρα..
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Το τι λεφτά βγάζουν οι Γερμανοί επειδή έχουν φτιάξει μια σοβαρή οικονομία δεν είναι απάντηση.Ξέρεις πως έγινε αυτό, ε; Με το να τους χαρίσει όλος ο κόσμος τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ χρέη τους και να μην ζητήσουν πολλές χώρες αποζημιώσεις. Συν το σχέδιο Marshall!
Επειδή τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια θα ήθελα μια απάντηση σε αυτό
Αριστερές Κυβερνήσεις πλέον υπάρχουν ελάχιστες. Υπήρχαν όμως κάποτε κομμουνιστικά καθεστώτα που μέσα σε 70 χρόνια πήγαν τις χώρες τους 200 χρόνια μπροστά από εκεί που ήταν!!!
Λυποθυμίες από πείνα δεν έχω δει ποτέ.
Έχω δει εγώ (μείγμα πείνας και υψηλής πίεσης). Είναι απαράδεκτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο έστω και σε έναν άνθρωπο σε Ευρωπαϊκή χώρα το 2015!!!
Δείξε μου την χώρα πρώτυπο κατά την γνώμη σου. Οχι κάποια που να είναι σχεδόν όλοι ίσοι μεν αλλά φτωχοί δε
Κάποια που να έχει πλούσιους και χλιδή, που να έχει λιγότερο ευκατάστατους αλλά που να περνάνε σαφέστατα καλά κι που να μην έχει καθόλου ή ελαχιστότατους άστεγους παμπτωχους κλπ.
Μία πες μου όχι πολλές .Ποιός σου είπε ότι για εμένα η χώρα πρότυπο έχει πλούσιους και χλιδή; Τα υπόλοιπα όλα, τα είχε η ΕΣΣΔ.
-
http://www.protothema.gr/politics/artic ... ala-einai/
-
Αριστερές Κυβερνήσεις πλέον υπάρχουν ελάχιστες. Υπήρχαν όμως κάποτε κομμουνιστικά καθεστώτα που μέσα σε 70 χρόνια πήγαν τις χώρες τους 200 χρόνια μπροστά από εκεί που ήταν!!!
... Τα υπόλοιπα όλα, τα είχε η ΕΣΣΔ.
Ναι τα είχε όλα, όπως και γκουλάγκ, γενοκτονίες μαζί με εκκαθάριση χιλιάδων αγροτών ακόμα κατά την φάση του εκσυχρονισμού aka κολεκτιβοποίηση της γεωργίας ή αλλιώς σταχανοφισμός κατά τη διάρκεια του πενταετούς πλάνου, την δεκαετία του '30 που διέκοψε η εισβολή των Ναζί, του σφαγέα του λαού του, μεταξύ άλλων λαών (βλ. δάσος του Κατίν) 'πατερούλη' Γιόζεφ Στάλιν
-
Περιμένεις από εμένα να υπερασπιστώ τα αδιαμφισβήτητα εγκλήματα του Στάλιν; Σε γελάσανε. Έκανε πάντως και πολλά καλά αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι.
-
Περιμένεις από εμένα να υπερασπιστώ τα αδιαμφισβήτητα εγκλήματα του Στάλιν; Σε γελάσανε. Έκανε πάντως και πολλά καλά αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι.Το ίδιο λένε και κάποιοι άλλοι για τον Παπαδόπουλο...
Άμα καταφέρουμε να ξεκολλήσουμε από το παρελθόν και να βάλουμε ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ κάτω το κεφάλι και να 'δουλέψουμε' για το καλό ΌΛΩΝ των Ελλήνων, τότε μπορεί να γίνει κάτι. Μέχρι τότε, καληνύχτα Ελλάδα.
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ κάτω το κεφάλι και να 'δουλέψουμε' για το καλό ΌΛΩΝ των Ελλήνων, τότε μπορεί να γίνει κάτι.π.χ.
Κως: Σκηνικό Άγριας Δύσης με απειλές και εμπρησμούς προς μετανάστες
Σκληρή κόντρα δημάρχου με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/05/2015 15:50Απίστευτες καταγγελίες και σκληρή κόντρα μεταξύ του δημάρχου Κω, Γ. Κυρίτση και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Η. Καματερού ξέσπασε μετά την φωτιά που εκδηλώθηκε στο ξενοδοχείο που φιλοξενεί προσωρινά τους δεκάδες μετανάστες που φτάνουν στο νησί και για την οποία υπάρχουν υποψίες εμπρησμού.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Η. Καματερός που πρωτοστάτησε στην εξεύρεση λύσης στο θέμα της προσωρινής στέγασης τους σε εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο προκαλώντας τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής που θέτουν θέμα ασφάλειας, κατήγγειλε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «απειλούν ότι θα μου κάψουν το σπίτι!».
Ο κ. Καματερός, στην συνέντευξη του, καταλογίζει ευθύνες στον δήμαρχο αλλά και τον Έπαρχο της Κω, που ανήκουν σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους λέγοντας: « Εδώ και περίπου έναν μήνα ο κ. Επαρχος, πιθανόν και ο κ. δήμαρχος, έδωσε το τηλέφωνό μου στους κατοίκους της περιοχής και με παίρνουν κάθε μέρα και με απειλούν από τις 7 το πρωί.» Σύμφωνα με τον κ. Καματερό στόχος του Επάρχου και του δημάρχου είναι να αντιπολιτευθούν με «ανόητο» τρόπο την κυβέρνηση.
Στον βουλευτή απάντησε με σκληρή ανακοίνωση του ο δήμαρχος Γ. Κυρίτσης, κάνοντας λόγο για «συκοφαντική επίθεση που δεν έχει προηγούμενο» καλώντας την δικαιοσύνη να επέμβει αυταπάγγελτα και τον βουλευτή να φέρει έστω και έναν μάρτυρα, το οποίο θα επιβεβαιώσει ότι ο Δήμαρχος έδωσε το τηλέφωνο του βουλευτή σε πολίτες για να τον απειλούν.»
Τονίζει μάλιστα ότι ο κ. Καματερός προσπαθεί να αποπροσανατολίσει αντλαμβανόμενος τα προβλήματα που δημιούργησε. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πόρισμα για τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχει ακόμα δοθεί στη δημοσιότητα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ