-
Περα απο την αδιαμφισβητητη επικινδυνοτητα της καταστασης κρινουμε τις ικανοτητες του αραβα να κραταει την πορεια του με πολλα χλμ.
Εγω απορρω με τους θεατες παντος. Πως δεν φευγουν μακρυα σε αποσταση ασφαλειας και καθονται ακριβως διπλα στον δρομο
-
Ρε παιδιά, εγώ γιατί δεν μπορώ να τα δω? Μόνο με log-in τα βλέπεις?
-
Μία χαρά φαίνονται χωρίς login χωρίς τίποτα....
Να ζητήσω συγγνώμη για το προηγούμενο post μου διότι δεν είχα δει το zip file με 'τα κατορθώματα' του 'κυρίου'.... γιαυτό κ μίλησα για την 3άρα....
Αυτός έχει κάνει πολύ χειρότερα κ το 'φανάριιιι καλώς, άστο' είναι κορυφαίο
Είμαι περίεργος πόσο κόσμο έχει 'ξυρίσει'.... -
Απιστευτος αλλα με πολυ βοηθεια απο την αμμο και απο το ... θεο ο εγκληματιας! Και μετα σε γραφουν επειδη λεει κανατε επικυνδυνους ελιγμους-αλλαγες πορειας! Τοτε αυτος τι κανει; Παντως στην αρχη νομιζα οτι ηταν πιστα αυτο μετα που ειδα τα αλλα αυτοκινητα το καταλαβα!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
είναι Τογιότα 100% Βασίλη. Κάποια στιγμή στο πρώτο βίντεο δείχνει κοντινό πλάνο το πορτ-μπαγκάζ και φαίνεται το σήμα.Είναι Toyota Camry και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στις Αραβικές χώρες.
Στο Dubai, για παράδειγμα, τα περισσότερα TAXI είναι Camry. Κάτι χειρότερο από αυτό που συμβαίνει στην Αθήνα με τα avensis δηλαδή -
Οπως σωστά ειπώθηκε είναι Toyota Camry.
Απίστευτος ο arab... ...και αυτό το τζαπόνι δεν ανατρέπεται με τίποτα!Τι τραβάει το καημένο το αμάξι αλλά θα μου πεις για αυτούς δεν είναι τίποτα ...πετροδόλαρα γαρ!
Oλα τα λεφτά η μουσική υπόκρουση!
Απίστευτη Οδήγηση.....