-
http://iwashchalandri.blogspot.gr/
σε αυτον.
-
Σε αυτό είμαι κοντά.
Υπάρχει κανένας υπάλληλος εκεί που να βοηθήσει την πρώτη φορά; -
ναι εννοειτε.δεν εχεις προβλημα και ψιλα σου κανει για το μηχανημα και τα εξηγει ολα, αν και ειναι πολυ ευκολο.
-
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
αυτά που δεν ξέρω είναι απο τη στιγμή που θα βάλεις τα κέρματα,για πόση ώρα έχεις το πιεστικό και ρεύμα στη σκούπα;;;0,5€ για κάθε 1 λεπτό πιεστικού. (Κάποια στιγμή θέλω να το χρονομετρήσω γιατί ώρες ώρες μου φαίνεται ότι τελειώνει γρήγορα ο χρόνος).
Με 1€ έχεις 7 λεπτά ηλεκτρική σκούπα (δε ρουφάει και τόσο δυνατά πάντως) -
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο χρόνος εξαρτάται από την ημέρα και την ώρα. Αν πας σε ώρα αιχμής ο χρόνος τελειώνει σαφώς πιο γρήγορα, αν πας σε καμιά κουλή μέρα ή ώρα σε αφήνει πιο πολύ χρόνο με τα ίδια λεφτά. Πιστεύω ότι αν κάποιος βγάλει δικό του σφουγγάρι για να πλύνει το αυτοκίνητο ίσως να μην το επιτρέψουν. Βέβαια υπάρχουν ώρες που δεν δουλεύει κανένας οπότε εκεί παίζει και αυτό. Και μετά ένα καλό ξέπλυμα με απιονισμένο και τέλος.
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
αυτά που δεν ξέρω είναι απο τη στιγμή που θα βάλεις τα κέρματα,για πόση ώρα έχεις το πιεστικό και ρεύμα στη σκούπα;;;
0,5€ για κάθε 1 λεπτό πιεστικού. (Κάποια στιγμή θέλω να το χρονομετρήσω γιατί ώρες ώρες μου φαίνεται ότι τελειώνει γρήγορα ο χρόνος).
Με 1€ έχεις 7 λεπτά ηλεκτρική σκούπα (δε ρουφάει και τόσο δυνατά πάντως)Ευχαριστω για την απαντηση.....
Παντως 0.5€/λεπτο για το πιεστικο δεν θα το ελεγα συμφερον/οικονομικο
Λετε για απιονισμενο νερο....ειστε σιγουροι;;;δηλ εχουν δεξαμενες;;;; -
Θα κάνω τεστ με το σκούτερ που είναι ποιο απλό στο πλύσιμο...
Θα το πάω να δω από κοντά τι παίζει και αν τελικά αξίζει... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
...Λετε για απιονισμενο νερο....ειστε σιγουροι;;;δηλ εχουν δεξαμενες;;;;Δε ξέρω αν έχουν δεξαμενές πάντως σίγουρα δεν αφήνει στίγματα μετά.
-
...Λετε για απιονισμενο νερο....ειστε σιγουροι;;;δηλ εχουν δεξαμενες;;;;
Δε ξέρω αν έχουν δεξαμενές πάντως σίγουρα δεν αφήνει στίγματα μετά.
δίκτυο με απιονισμένο νερό πάντως δεν παίζει με την καμία
μάλλον για αυτεπιβολή μου φαίνεται..... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
....μάλλον για αυτεπιβολή μου φαίνεται.....Όχι ρε Γιώργη δε μένει τίποτα πάνω!
Το αμάξι στεγνώνει μόνο του χωρίς σκούπισμα με 2 κατεβασιές τη Συγγρού -
....μάλλον για αυτεπιβολή μου φαίνεται.....
Όχι ρε Γιώργη δε μένει τίποτα πάνω!
Το αμάξι στεγνώνει μόνο του χωρίς σκούπισμα με 2 κατεβασιές τη Συγγρούα,καλά......
-
Πλύσιμο με βούρτσα είναι έγκλημα. Το ίδιο και με σφουγγάρι. Προτιμήστε σφουγγάρι με μικροίνες ή συνθετικό πρόβατο (το γνήσιο πάει πολύ στην τιμή). Στέγνωμα με πετσέτα μικροινών γιατί το δέρμα μπορεί να χαράξει το χρώμα.
https://www.youtube.com/watch?v=nVXLg6bCIEo από 11.22 μέχρι 14.00 Δε χρειάζεστε το σπρει μετά το ξέπλυμα. Αμέσως με την πετσέτα στέγνωμα.
https://www.youtube.com/watch?v=qQ32CqvgtMA 7.30 για τη βούρτσα. 9.50 για το πως να πλύνετε στο πλυντήριο με δικό σας κουβά και σαμπουάν και να στεγνώσετε. -
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Πλύσιμο με βούρτσα είναι έγκλημα. Το ίδιο και με σφουγγάρι.................Είμαι εγκληματίας
-
Ο χρήστης takisc έγραψε:
Πλύσιμο με βούρτσα είναι έγκλημα. Το ίδιο και με σφουγγάρι.................
Είμαι εγκληματίας
Αν έχεις σκούρο χρώμα φαίνονται πολλά από τα λάθη στο πλύσιμο. Εγώ ξανά αν πάρω αμάξι, λευκό πλέον Τι άλλο βάναυσο μέσο χρησιμοποιείς για να πλύνεις, ξεπλύνεις, στεγνώσεις το αμάξι; Είσαι ύποπτος για κακοποίηση του χρώματος του αυτοκινήτου
-
...Λετε για απιονισμενο νερο....ειστε σιγουροι;;;δηλ εχουν δεξαμενες;;;;
Δε ξέρω αν έχουν δεξαμενές πάντως σίγουρα δεν αφήνει στίγματα μετά.
Επειδή είμαι χημικός και χρησιμοποιώ απιονισμένο καθημερινά, υπάρχουν συσκευές/διατάξεις που κάνουν αυτή τη δουλειά. Λογικά πέρνουν νερό από το δίκτυο, περνάει από τη διάταξη και καταλήγει σε κάποια δεξαμενή απιονισμένο πλέον.
-
Ο χρήστης takisc έγραψε:
Πλύσιμο με βούρτσα είναι έγκλημα. Το ίδιο και με σφουγγάρι.................
Είμαι εγκληματίας
+1 ...
Μπορεί να θεωρηθούμε εγκληματική οργάνωση...
-
Δηλ. με σκουπα τι εισαι????
-
ολοι αυτοι που οταν πλενουν το αυτοκινητο τους που εχουν 40 πανακια, 35 σαμπουαν και δεν ξερω τι αλλο για το πλυσιμο στο πουλι τους κανουν την ιδια φροντιδα αραγε?
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
ολοι αυτοι που οταν πλενουν το αυτοκινητο τους που εχουν 40 πανακια, 35 σαμπουαν και δεν ξερω τι αλλο για το πλυσιμο στο πουλι τους κανουν την ιδια φροντιδα αραγε?Δεν εχουν μαναρι μου χρονο να ασχοληθουν με δ'αυτο.........
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ