-
Ειμαι καινουριος οδηγος και σκεφτομαστε να αγορασουμε καινουριο αυτοκινητο.Τα χρηματα που διαθερουμε ειναι ταβανι 16000, αλλα πρεπει να πληρει καποια χαρακτηριστικα με τα πιο σημαντικα να ειναι το αυτομαριο κιβοτιο ταχυτητων,να ειναι 5θυρο και να μην ειναι πολυ μικρο(θα καταλαβετε το μεγεθος απο της επιλογες).
Μεχρι τωρα εχουμε δει το corsa 1.3(diesel),fiesta 1.0(βενζινη),ibiza(πετρελεο και diesel,αλλα δεν δοσαμε πολυ σημασια στην deisel εκδοση οταν ρωτησαμε) και peugeuot 208 1.4(Diesel),yaris(μονο hybrid και diesel).Η μπιλια σχεδον εχει κατσει στο corsa το οποιο εχει 15500 περιπου με τον απλο εξοπλισμο και μεταλικο χρωμα,λογο του οτι ειναι diesel(στα χαρτια 3,5 μικτη καταναλωση) και γενικα ειναι ωραιω αμαξι με αρκετο αποθηκευτικο χωρο.
Καμια προταση (σχετικα με αυτα ή αλλα αυτοκινητα)?
-
Ειμαι καινουριος οδηγος και σκεφτομαστε να αγορασουμε καινουριο αυτοκινητο.Τα χρηματα που διαθερουμε ειναι ταβανι 16000, αλλα πρεπει να πληρει καποια χαρακτηριστικα με τα πιο σημαντικα να ειναι το αυτομαριο κιβοτιο ταχυτητων,να ειναι 5θυρο και να μην ειναι πολυ μικρο(θα καταλαβετε το μεγεθος απο της επιλογες).
Μεχρι τωρα εχουμε δει το corsa 1.3(diesel),fiesta 1.0(βενζινη),ibiza(πετρελεο και diesel,αλλα δεν δοσαμε πολυ σημασια στην deisel εκδοση οταν ρωτησαμε) και peugeuot 208 1.4(Diesel),yaris(μονο hybrid και diesel).Η μπιλια σχεδον εχει κατσει στο corsa το οποιο εχει 15500 περιπου με τον απλο εξοπλισμο και μεταλικο χρωμα,λογο του οτι ειναι diesel(στα χαρτια 3,5 μικτη καταναλωση) και γενικα ειναι ωραιω αμαξι με αρκετο αποθηκευτικο χωρο.
-
-
Φίλε καλό και το Corsa αλλά απο αυτά τα αυτοκίνητα που λές θα σου πρότεινα να δείς και το Yaris διότι παρ'οτι ακριβούτσικο αξίζει κατ'εμέ αλλά έχε στο νού σου και τα κορεάτικα αντίστοιχου μεγέθους αυτοκίνητα (i20,Rio)
-
Πραγματικά αν ειναι να πας σε τοσα δες και το Yaris τουλάχιστον η ακομα και τα κορεάτικα ....
-
Οταν πηγαμε στην αντιπρωσοπεια δεν ειχαν καποιο το οποιο να ειναι και diesel και αυτοματο.Μονο βενζινη το οποιο κοστιζε 15500(οσο και το corsa με diesel) και υβριδικο στα 16000.
-
Καλό το corsaki. To fiesta απορρίφθηκε και μόνο για τα κυβικά του Εγώ θα σου λεγα να τσεκάρεις και το nissan note γιατί στα ίδια λεφτά βρίσκεις με περισσότερα κυβικά και πιο πλούσιο εξοπλισμό.
Κάτι ακόμα. Γιατί θες οπωσδήποτε αυτόματο; -
Ο χρήστης Jim Str έγραψε:
To fiesta απορρίφθηκε και μόνο για τα κυβικά τουΓιατί;
-
Ειμαι ο ανθρωπος σου...! Ιδιο budget, αυτοματο και diesel!
Επιλογες με σχετικα καλο εξοπλισμο σε αυτοματο και diesel :
- Citroen c3 αυτοματο 1.4, 68hp. Η πλουσια εκδοση me eco-chic στα 15.000
- renault clio αυτοματο 1,5 90hp, η μεσαια εκδοση 16,800, η μεγαλη 17.600
- Polo diesel dsg 1.4, 90hp , η μεσαια 17.200, η μεγαλη 17.800
- Opel corsa 1.3 easytronic 3.0 , 95hp , η μεσαια εκδοση ( color edition ), 15.800
- peugeot 208 1.4, 68hp, ιδια εκδοση με citroen c3 να υπολογιζεις 1,000 ευρω πανω .
Εγω προσωπικα παρειγγειλα το corsa για τη γυναικα μου!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
To fiesta απορρίφθηκε και μόνο για τα κυβικά του
Γιατί;
Αν θυμαμαι καλα το αυτοματο βγαινει στα 1600 cc.
Σωστα? -
τελικα πηραμε και εμεις την αποφαση και αγορασαμε το corsa με το easytronic disel στα 16050 την μεσαια εκδοση (color νομιζω) και το περιμενουμε μεσα στον ιουλιο μας ειπαν απο ισπανια
-
Γιατί;
Επειδή δεν πάει σε πολύ μικρό αυτοκίνητο τα 1000 κυβικά μου φαίνονται λίγα. Αν και το Fiesta έχει γκαζάκι σε αυτά τα κυβικά ζορίζεται με 4-5 άτομα μέσα.
-
Ο χρήστης ippokratoys έγραψε:
τελικα πηραμε και εμεις την αποφαση και αγορασαμε το corsa με το easytronic disel στα 16050 την μεσαια εκδοση (color νομιζω) και το περιμενουμε μεσα στον ιουλιο μας ειπαν απο ισπανιαΜε γεια, καλοτάξιδο! Περιμένουμε να μας πεις εντυπώσεις
-
Ο χρήστης Jim Str έγραψε:
Γιατί;
Επειδή δεν πάει σε πολύ μικρό αυτοκίνητο τα 1000 κυβικά μου φαίνονται λίγα. Αν και το Fiesta έχει γκαζάκι σε αυτά τα κυβικά ζορίζεται με 4-5 άτομα μέσα.
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο κινητήρας έχει τούρμπο και αποδίδει όπως ένας 1400άρης (στα 100 άλογα) ή ένας καλός 1600άρης (στα 125).
-
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο κινητήρας έχει τούρμπο και αποδίδει όπως ένας 1400άρης (στα 100 άλογα) ή ένας καλός 1600άρης (στα 125).Eπειδή το έχω οδηγήσει και το ξέρω γι αυτό είπα ότι έχει γκάζι. Σε ταξίδι όμως με 4 άτομα και πράγματα φάνηκε έντονα ότι είναι ένα 1000άρι αυτοκίνητο
-
Φυσικά κι εγώ το έχω οδηγήσει. Φορτωμένο δεν φαίνεται ότι είναι ένα αυτοκίνητο 1000 κυβικών, φαίνεται ότι είναι ένα αυτοκίνητο 100 ίππων, ασχέτως κυβικών. Υπάρχει η λύση της έκδοσης των 125 ίππων που είναι ένα πολύ σβέλτο αυτοκινητάκι.
-
τελικα πηραμε και εμεις την αποφαση και αγορασαμε το corsa με το easytronic disel στα 16050 την μεσαια εκδοση (color νομιζω) και το περιμενουμε μεσα στον ιουλιο μας ειπαν απο ισπανιαμε τι εξτρα το πηρες?
-
συγνωμη για την καθυστερηση στις απαντησεις
οπως εχω αναφερει πηρα την colour edition,η οποια προσφρει εξτρα σε σχεση με την αλλη(οτι θυμαμαι):
trip computer
7' οθονη αφης
προβολης ομιχλης
16' ζαντες αλουμινιου(αντι Ζάντες ατσάλινες 15'')
σπορτ καθισματα
60-40 διαριουμενα πισω καθισματα
Cruise control
Δερμάτινο τιμόνι
κατι αλλο δεν μπορω να θυμηθω τωραΕνας φιλος μου αγορασε το toyota yaris το υβριδικο περιπου 1-2 εβδομαδες μετα απο εμενα και του ειπαν και αυτου οτι θα ερθει αρχες ιουλιου. Για οποιον ενδιαφερεται πηρε την angεl edition αν θυμαμαι καλα σε κοκκινο χρωμα(ειναι νομιζω η εκδοση που τα εχει ολα ηλιοροφη καμερα κλπ...) κοντα στα 17500. Γαλλια κατασκευαζεται και περιμενουμε να δουμε να τα συγκρινουμαι
Κατα την γνωμη μου,χωρις να εχω οδηγησει καποιο απο τα 2, δεν αξιζει ή διαγορα τον 1500 για τα εξτρα αλλα ουτε και ή τιμη του απλου στα 16000 το οποιο απο οτι θυμαμαι ειναι σχετικα γυμνο...
-
συγνωμη για την καθυστερηση στις απαντησεις
οπως εχω αναφερει πηρα την colour edition,η οποια προσφρει εξτρα σε σχεση με την αλλη(οτι θυμαμαι):
trip computer
7' οθονη αφης
προβολης ομιχλης
16' ζαντες αλουμινιου(αντι Ζάντες ατσάλινες 15'')
σπορτ καθισματα
60-40 διαριουμενα πισω καθισματα
Cruise control
Δερμάτινο τιμόνι
κατι αλλο δεν μπορω να θυμηθω τωραΕνας φιλος μου αγορασε το toyota yaris το υβριδικο περιπου 1-2 εβδομαδες μετα απο εμενα και του ειπαν και αυτου οτι θα ερθει αρχες ιουλιου. Για οποιον ενδιαφερεται πηρε την angεl edition αν θυμαμαι καλα σε κοκκινο χρωμα(ειναι νομιζω η εκδοση που τα εχει ολα ηλιοροφη καμερα κλπ...) κοντα στα 17500. Γαλλια κατασκευαζεται και περιμενουμε να δουμε να τα συγκρινουμαι
Κατα την γνωμη μου,χωρις να εχω οδηγησει καποιο απο τα 2, δεν αξιζει ή διαγορα τον 1500 για τα εξτρα αλλα ουτε και ή τιμη του απλου στα 16000 το οποιο απο οτι θυμαμαι ειναι σχετικα γυμνο...
Αυτα που αναφερεις ειναι στανταρ στον εξοπλισμο της color edition.
Εγω εβαλα εξτρα τα παρακατω :- Μικρα φωτα led
- πισω parktronic
- συναγερμο
- και ενα πακετο με 300 ευρω ( comfort pack ) που περιλαμβανει αυτοματα φωτα, αισθητηρες βροχης, ηλεκτροχρωματικος καθρευτης και κλιματισμο ( αντι για a/c)
Απο πια αντιπροσωπεια το εκλεισες...? Δεν σου εκαναν δωρο τιποτα?
Εγω πηγα χτες και το ειδα στην αντιπροσωπεια και ηταν κουκλι. Απο δευτερα θα ειναι στα χερια μας. Και το αυτοματο κιβωτιο εμφανισιακα ειναι παρα πολυ ωραιο. -
Ναι μου εκανε δωρω και καλα το parktronick και συναγερμο αλλα δεν τα ανεφερα γιατι οπου και να πας λενε οτι στα κανουν δωρω...
απο τον καλτσουνη στο γερακα.Εσυ απο που το πηρες?Μιλαμε για το ιδιο αμαξι(1.3 CDTI ημιαυτοματο)? -
Απο opel velmar, βουλιαγμενης στον Αλιμο. Σου στελνω pm.
Αγορα Αυτοκινήτου