-
Ο χρήστης M5turbo! έγραψε:
Φιλε μου για τους αλφιστι εχει αρνητικη χροια επειδη η alfa εχει παψει να εξελισσεται εδω και δεκαετιες! Παρτε τον λοπου! Ποια εταιρεια παιρνει συνεχεια βραβεια κινητηρων τα τελευταια χρονια;τον δικό σου το λοπού? Της BMW? Ποιανού?
Πάτε καλά κύριοι του bmw-motorsport??? Tι μπαίνετε εδώ να κάνετε? Να αποδείξετε τι? Να βρίσετε ποιον? Προτιμήσεις όλοι έχουμε παίδες! Εδώ όμως είναι 4ΤForum, το είχα πει και στα άλλα παιδιά από το club σας που μπήκαν με τις ίδιες διαθέσεις. Εδώ μαζευόμαστε φίλοι του αυτοκινήτου και της αυτοκίνησης πάνω από όλα, και μετά έρχονται οι προσωπικές μας προτιμήσεις. Αν θέλετε καφριλίκια, να πάτε σε κανένα γήπεδο ποδοσφαίρου 3ης εθνικής και κάτω, γίνεται καλός χαβαλές εκεί, ξύλο, μπινελίκια κλπ. Αν πάλι θέλετε να συζητάμε λογικά και με επιχειρήματα, ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ!
-
Ο χρήστης 106rallye03 έγραψε:
Δυστυχως κατι τετοιοι αιτιολογουν και δικαιωνουν την απιστευτη υποβαθμιση του brand image της ΒΜW οσον αφορα το κοινο που την επιλεγει, τουλαχιστον στη δικη μου συνειδηση...
Ειδικα με τα πολλα μεταχειρισμενα 10ετιας, η και νεοτερα απο Γερμανια κλπ., πειραγμενα και μη, και σε συνδυασμο με την ευκαιρια πολλων Νεοελληνων και μεταναστων να ικανοποιησουν πλεον πιο ευκολα το απωθημενο τους για μια BMW, απο status symbol θα γινει, ειδικα στα μικροτερα μοντελα της, kitsch icon.Λυπαμαι για την πορεια του thread!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Φιλε μου για τους αλφιστι εχει αρνητικη χροια επειδη η alfa εχει παψει να εξελισσεται εδω και δεκαετιες! Παρτε τον λοπου! Ποια εταιρεια παιρνει συνεχεια βραβεια κινητηρων τα τελευταια χρονια;
τον δικό σου το λοπού? Της BMW? Ποιανού?
Πάτε καλά κύριοι του bmw-motorsport??? Tι μπαίνετε εδώ να κάνετε? Να αποδείξετε τι? Να βρίσετε ποιον? Προτιμήσεις όλοι έχουμε παίδες! Εδώ όμως είναι 4ΤForum, το είχα πει και στα άλλα παιδιά από το club σας που μπήκαν με τις ίδιες διαθέσεις. Εδώ μαζευόμαστε φίλοι του αυτοκινήτου και της αυτοκίνησης πάνω από όλα, και μετά έρχονται οι προσωπικές μας προτιμήσεις. Αν θέλετε καφριλίκια, να πάτε σε κανένα γήπεδο ποδοσφαίρου 3ης εθνικής και κάτω, γίνεται καλός χαβαλές εκεί, ξύλο, μπινελίκια κλπ. Αν πάλι θέλετε να συζητάμε λογικά και με επιχειρήματα, ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ!
Kατηγορω τον τροπο εκφρασης μερικων....αλλα εισαι λαθος αν νομιζεις οτι με αυτον τον τροπο εκφραζεται το forum που προανεφερες!
-
Περιμένετε λίγο ακόμα.
Θα έρθει η ώρα που θα μιλάμε για 'κολώνες', 'κενές' και 'καρότσες'
ΥΓ: Πσσσσσ, είδατε πως ενημερώνομαι;
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Φιλε μου για τους αλφιστι εχει αρνητικη χροια επειδη η alfa εχει παψει να εξελισσεται εδω και δεκαετιες! Παρτε τον λοπου! Ποια εταιρεια παιρνει συνεχεια βραβεια κινητηρων τα τελευταια χρονια;
τον δικό σου το λοπού? Της BMW? Ποιανού?
Kατηγορω τον τροπο εκφρασης μερικων....αλλα εισαι λαθος αν νομιζεις οτι με αυτον τον τροπο εκφραζεται το forum που προανεφερες!
δεν είπα τίποτα τέτοιο φίλε μου, και η τρανή απόδειξη είσαι εσύ που δεν έχεις δώσει κακό δικαίωμα εδώ μέσα σχεδόν 1,5 χρόνο που είσαι μαζί μας, κι ας είσαι μέλος και στο άλλο κλαμπ
5-6 άτομα όμως, γράφτηκαν εδώ (και μάλιστα μαζικά), για να βρίσουν και να δημιουργήσουν αναστάτωση. Ειλικρινά στο λέω, αν ήμουν φίλος της BMW και έγραφα στο φόρουμ σας, θα θύμωνα πολύ με αυτή τους την στάση. Αν δε, ήμουν διαχειριστής εκεί, θα έπαιρναν πόδι δια παντός. Είναι κρίμα ένα καλό κλαμπ και μια φίρμα που βγάζει αυτοκινητάρες να δυσφημίζεται από μερικούς. Εκεί θέλω να καταλήξω
-
Η φιρμα δυσφημιζεται απο αυτους που γραφουν την (αιρετικη ισως,ισως την αυστηρη τους) αποψη??Τι σχεση μπορει να εχει η BMW AG με μενα ή με σενα?Οκαθενας ειναι υπευθυνος για τα γραφομενα του και χαρακτηριζεται αναλογα .Δεν ειναι ουτε μελος του δσ ουτε βασικος μετοχος της BMW το μελος ή μελη που γραφουν ετσι.ΔΕν εκπροσωπεις εσυ την αλφα και εγω την BMW επειδη οδηγουμε αντιστοιχες μαρκες ουτε μιλαμε εκ μερους των εταιριων αυτων.Μιλαμε εκφραζοντας ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ αποψεις .Το ιδιο ισχυει και για το αλλο forum.Εχει τη δυνατοτητα το forum να διαγραφει μελη.Δυσφημιση της BMW θα ηταν αν χρησιμοποιουσε ελαττωματικα εξαρτηματα και του bmw-motorsport αν εγραφαν ετσι forum leaders εδω.Ελευθερο forum ειναι με πολλα μελη και αναγκαστικα θα πρεπει να περιμενεις και τετοια.Μην ριχνουμε ομως τις ευθυνες αλλου γενικευοντας.Μηπως εχεις μπερδευτει λιγο?
-
Όχι μόνο σε αυτό ή σε άλλα φόρουμς, αλλά γενικά όποιος εκπροσωπείται από κάφρους, ή προσπαθεί να τους διώξει, αποτινάξει, ή κρίνεται αναλόγως.
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Όχι μόνο σε αυτό ή σε άλλα φόρουμς, αλλά γενικά όποιος εκπροσωπείται από κάφρους, ή προσπαθεί να τους διώξει, αποτινάξει, ή κρίνεται αναλόγως.ευτυχώς ένας τουλάχιστον κατάλαβε τι θέλω να πω...
-
Όχι μόνο σε αυτό ή σε άλλα φόρουμς, αλλά γενικά όποιος εκπροσωπείται από κάφρους, ή προσπαθεί να τους διώξει, αποτινάξει, ή κρίνεται αναλόγως.Η BMW εκπροσωπειται απο καφρους επειδη εγω εγραψα την αποψη μου με την οποια διαφωνεις ή επειδη βριζω σε ενα φορουμ?Ολοι οι 1 εκατομμυριο πελατες γινονται αυτοματα καφροι????Διωχνω και αποτινασσω ειναι το ιδιο περιπου,απομακρυνω το ενα ,τιναζω απο πανω μου ή μακρυα κατι το αλλο.Δεν καταλαβα το δευτερο μερος,τι θες να πεις?Ξαναλεω οτι γινεται να διαγραφουν μελη που ενοχλουν,τι το απλουστερο!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
μια φίρμα που βγάζει αυτοκινητάρες να δυσφημίζεται από μερικούς. Εκεί θέλω να καταλήξωΝα ενας που εκανε το 1ο βημα χωρις τις 'παρωπιδες' της αλφα ρομεο! Ευγε!
Οσο για το αλλο θα το γραψω κι εδω! Δεν αντιπροσωπευουμε σε καμια περιπτωση και πουθενα καποιο κλαμπ και γενικοτερα κανενα κλαμπ και φορουμ! Δεν ειμαστε τα παιδια που το εθρεψαν οι 'γονεις' τους (στη συγκεκριμενη περιπτωση καποιο κλαμπ) και βγαινει στην κοινωνια ως ενας 'καθρεφτης' τους! Αρα σε καμια περιπτωση δεν αντιπροσωπευουμε κανενα κλαμπ ασχετα το τι γραφουμε και το πως! Χρησιμοποιησα α' πληθυντικο για ολα τα ατομα που ειναι μελη σε φορουμ, κλαμπ κλπ! Μην τα παιρνουμε ολα σβαρνα!
Φιλε μου 106rallye03 και technik λυπαμαι πολυ για το ατομο σας γιατι δειχνετε οτι εχετε καποιο κομπλεξ με τους οδηγους bmw! Πραγμα που δεν θελω να το πιστεψω γιατι μου θυμιζει κατι που ειχε γραψει ενας αρχαιος Ελληνας! Αυτο ελεγε στο περιπου: ηταν μια αλεπου και πηγε να πιασει κατι σταφυλια. Πηδηξε αρκετες φορες και οταν καταλαβε οτι δεν υπηρχε περιπτωση να τα πιασει φευγει λεγοντας: 'Μπα, αγουρα ειναι!' -
Παιδιά ψυχραιμία δεν είναι ανάγκη να υπάρχει ένταση, δεν αξίζει να χαλιόμαστε. Όσο για όσους μπαίνουν και προκαλούν αφήστε τους, με λίγη ειρωνία και γέλιο θα βγαίνει και δε θα αναστατώνεται το κάθε θέμα.
-
Nαι, Sούπερ Xόντα κινητήρα σε περισσότερα κυβικά.Η διαδικασία είναι:
1)Βγάζεις παρωπίδες
2)Βγάζεις την τσίμπλα
3) Ανοίγεις τα μάτια
4) Βλέπεις.Πρόσεξε τη διαφορά, ΒΛΕΠΕΙΣ, ΟΧΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ!!!
Υ.Γ. Είσαι ικανός να συνθέσεις δημοσίευση χωρίς να βρίσεις;
Χλωμό σε κόβω, καλημέρα με μπινελίκι.Καλωσήρθες στο φόρουμ...
To nsx ειναι ακομη στην παραγωγη; δεν βγηκε το '89 και μαλιστα σε εξελιξη καποιου οδηγου της φορμουλα 1;
Θα συμφωνησω με τον Μ5 τουρμπο σε αυτο το σημειο! στα 2.5 λιτρα ειχε παρει το βραβειο ο Μ50 της bmw με αποδοση 192 λιτρα και ειχα ακουσει οτι για επι πολλων ετων παιρνει αυτα τα βραβεια! -
Καπου διαβασα οτι ο 4,4 της 745 αλλα και ο 2,5 λιτρα της BMW ειχε βγει πρωτος σε σχετικη ψηφοφορια .Δεν θυμαμαι τον τιτλο,νομιζω best engine ή καπως ετσι.
-
Γίνονται αρκετές βραβεύσεις κινητήρων κάθε χρονιά σε όλο το κόσμο (Η.Π.Α. , Ιαπωνία, Ευρώπη) οπότε άντε να βγάλεις άκρη.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι Honda και BMW είναι πιο μπροστά από τους άλλους. Προσωπικά δίνω παραπάνω πόντους στην Honda λόγω του ότι κατασκευάζει πιο προσιτά 'διαμάντια'. Το πιό σημαντικό όμως είναι ότι και οι δύο κατασκευαστές είναι αυτόνομοι (ακόμα). -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Γίνονται αρκετές βραβεύσεις κινητήρων κάθε χρονιά σε όλο το κόσμο (Η.Π.Α. , Ιαπωνία, Ευρώπη) οπότε άντε να βγάλεις άκρη.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι Honda και BMW είναι πιο μπροστά από τους άλλους. Προσωπικά δίνω παραπάνω πόντους στην Honda λόγω του ότι κατασκευάζει πιο προσιτά 'διαμάντια'. Το πιό σημαντικό όμως είναι ότι και οι δύο κατασκευαστές είναι αυτόνομοι (ακόμα).Ομως αυτα τα διαμαντια αποδιδουν σε λιγες στροφες! Δεν ειναι γραμμικα οπως της bmw!
-
λοιπον η Honda φετος εχει τουσ καλυτερους κινητηρες στα 1.0 με τον ΙΜΑ 1.0 στα 1.3 μετον ΙΜΑ 1.3 και στα 1.8 μεχρι και2.0 με το μοτερ του s2000 τωρα απο τα 2.0 μεχρι τα 2.5 ειναι το μοτεε της βmw 2.5 (325,525 κλπ)απο 3.0 μεχρι 4.0 το μοτερ του Μ3 ε46.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ προσωπικο η HONDA στους ηλεκτροκινητηρες τα παει μια χαρα οσο για το σ2000 καλο μοτερ αλλα δεν ξερω δεν εχουν ολα την ιδια αποδοση.ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ολοι το ξερουν οτι τα Μ ξυριζουν και.Μην με κραξετε αλλα τα μοτερ τις αλφα που ειναι...
-
-
[quote='tazio']Γίνονται αρκετές βραβεύσεις κινητήρων κάθε χρονιά σε όλο το κόσμο (Η.Π.Α. , Ιαπωνία, Ευρώπη) οπότε άντε να βγάλεις άκρη.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι Honda και BMW είναι πιο μπροστά από τους άλλους. Προσωπικά δίνω παραπάνω πόντους στην Honda λόγω του ότι κατασκευάζει πιο προσιτά 'διαμάντια'. Το πιό σημαντικό όμως είναι ότι και οι δύο κατασκευαστές είναι αυτόνομοι (ακόμα).[/quo
Ολοι οι κινητηρες της honda ειναι καλοι.Αποδιδουν καλα,εχουν χαμηλη καταναλωση,αξιοπιστια,μεγαλα διαστηματα service,,λειτουργουν σε υψηλες στροφες.Ο διαγωνισμος αυτος ειχε δημοσιευθει και στους 4τροχους και συμμετεχει και δημοσιογραφος των 4 τοχων,νομιζω ο καββαθας. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ξανά:Ευχαριστω πολυ.Αυτο εψαχνα!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ξανά:τι λεει αυτο; δεν μου ανοιγει!
Alfa Romeo 159 vs BMW σειρά 3