-
Σε όλες πλέον τις δουλειές υπάρχουν γυναίκες, γυναίκες συνάδελφοι, γυναίκες δίπλα μας...!
Κρατάτε τις αποστάσεις, κι αν ναι, πόσο ?
Πόσο επηρρεάζει τη δουλειά, το κλίμα μέσα στο χώρο εργασίας,
ένα 'παραπάνω' βήμα?ΥΓ. Άλλο ένα θέμα 'εκτός'. Αν είναι ένοχο, ας τιμωρηθεί με φυλάκιση
-
Σε όλες πλέον τις δουλειές υπάρχουν γυναίκες, γυναίκες συνάδελφοι, γυναίκες δίπλα μας...!
ένα 'παραπάνω' βήμα?ΥΓ. Άλλο ένα θέμα 'εκτός'. Αν είναι ένοχο, ας τιμωρηθεί με φυλάκιση
-
-
Μου μυριζει ψαρεμα....
Τρεχει τιποτα φιλε technic? -
πλέον ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μα καλά, πού δουλεύεις;;;;
-
Ε ρε τι κάνει η ζέστη και ο Νοτιάς!
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
**πλέον **;;;;;;;;;;;;;;;;;Μα καλά, πού δουλεύεις;;;;
E, ναί !
Τελευταία, είδα σε μια οικοδομή γυναίκα-συνάδελφο!
Ακόμα κι εκεί υπάρχουν γυναίκες-συνάδελφοι, πλέον
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
**πλέον **;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μα καλά, πού δουλεύεις;;;;
E, ναί !
Τελευταία, είδα σε μια οικοδομή γυναίκα-συνάδελφο!
Ακόμα κι εκεί υπάρχουν γυναίκες-συνάδελφοι, πλέον
Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμ....
Αναρωτιέμαι πώς μπορείς να μια μπετατζού.. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμ....
Αναρωτιέμαι πώς μπορείς να μια μπετατζού..της λες: 'Μωρό μου, παλεύουμε???'
(θα τις φας γκαραντί, αλλά θα είσαι σε απόσταση βολής! ) -
Εγω παντως μια γυναικα πρωην συναδελφο μου.......σε λιγους μηνες την παντρευομαι!!
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμ....
Αναρωτιέμαι πώς μπορείς να μια μπετατζού..WITH CAUTION .
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Εγω παντως μια γυναικα πρωην συναδελφο μου.......σε λιγους μηνες την παντρευομαι!!Aυτό είναι
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Εγω παντως μια γυναικα πρωην συναδελφο μου.......σε λιγους μηνες την παντρευομαι!!Εγώ την παντρεύτηκα πριν από 5 χρόνια πάντως...
-
Οι παντρεμένοι μάλλον απαντάνε στην ερώτηση!
-
Σε όλες πλέον τις δουλειές υπάρχουν γυναίκες, γυναίκες συνάδελφοι, γυναίκες δίπλα μας...!Που να δεις εγώ τι τραβάω...είναι 15 γυναίκες και είμαστε και 3 σερνικοί, από τους οποίους κανείς δε συζητάει ποτέ για αυτοκίνητα ούτε καν για champions league Tο τι συνταγές για...μπριάμ έχω ακούσει φέτος δε λέγεται
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Που να δεις εγώ τι τραβάω...είναι 15 γυναίκες και είμαστε και 3 σερνικοί, από τους οποίους κανείς δε συζητάει ποτέ για αυτοκίνητα ούτε καν για champions league Tο τι συνταγές για...μπριάμ έχω ακούσει φέτος δε λέγεταιTo πρόβλημα που είναι δε καταλαβαίνω! Έτσι διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες!!!
ΥΓ. Εμείς πάντως στο τμήμα μου έχουμε έλειψη από δαύτες άρα ακόμα δε μπορώ να σε νοιώσω!
-
Πάντως πέρα από την πλάκα φίλε technik ΔΕΝ είναι και ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει.
Για την περίπτωση της γκόμενας που είναι για λίγο θα έχεις μούτρα και καυγάδες μετά αν μη τί άλλο μπορεί να σκαρφιστεί για εκδίκηση ενώ αν το δεις για ποιό σοβαρά όλη την ημέρα μαζί με κάποιον στο τέλος βαριέσαι γρήγορα...
Αν το ψάχνεις καλύτερα σκέψου το πρώτα....Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια αλλά τελικά είναι λαχείο η υπόθεση.
Και αν σου κάτσειιιιιιιι......ΥΓ
Και εγώ και ο άλλος που τις πήραμε ήταν πρώην συνάδελφοι, αν αυτό σου λέει κάτι... -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Που να δεις εγώ τι τραβάω...είναι 15 γυναίκες και είμαστε και 3 σερνικοί, από τους οποίους κανείς δε συζητάει ποτέ για αυτοκίνητα ούτε καν για champions league Tο τι συνταγές για...μπριάμ έχω ακούσει φέτος δε λέγεται
Εγω που εχω καταστημα με καλλυντικα τι να πω ; Ευτυχως εχω τον περιπτερα να 'τσακωνομαστε' για αμαξια/ποδοσφαιρο/γυναικες .
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Πάντως πέρα από την πλάκα φίλε technik ΔΕΝ είναι και ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει.Για την περίπτωση της γκόμενας που είναι για λίγο θα έχεις μούτρα και καυγάδες μετά αν μη τί άλλο μπορεί να σκαρφιστεί για εκδίκηση ενώ αν το δεις για ποιό σοβαρά όλη την ημέρα μαζί με κάποιον στο τέλος βαριέσαι γρήγορα...
Αν το ψάχνεις καλύτερα σκέψου το πρώτα....Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια αλλά τελικά είναι λαχείο η υπόθεση.
Και εγώ και ο άλλος που τις πήραμε ήταν πρώην συνάδελφοι, αν αυτό σου λέει κάτι...Δηλαδή,
ή πάρτην και παντρέψου την,
ή αποχαιρέτα την...
-
Πάντως πέρα από την πλάκα φίλε technik ΔΕΝ είναι και ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει.
Για την περίπτωση της γκόμενας που είναι για λίγο θα έχεις μούτρα και καυγάδες μετά αν μη τί άλλο μπορεί να σκαρφιστεί για εκδίκηση ενώ αν το δεις για ποιό σοβαρά όλη την ημέρα μαζί με κάποιον στο τέλος βαριέσαι γρήγορα...
Και εγώ και ο άλλος που τις πήραμε ήταν πρώην συνάδελφοι, αν αυτό σου λέει κάτι...Δηλαδή,
ή πάρτην και παντρέψου την,
ή αποχαιρέτα την...
Ή αποχαιρέτα την αφού πρώτα περάσεις καλά.... (με πιάνιειςςςςς;;; ) αλλά θέλει πολύ μαγκιά για να την καταφέρεις να μην θυμώσει....
ΓΥΝΑΙΚΕΣ στη δουλειά: μόνο...συνάδελφοι ;