-
Σημερα παρατηρησα στο καινουριο μου clio οτι πισω απο τα πεταλ κατω ειναι σκετο τελειως.. φαινεται η λαμαρινα του σασι και η υφασματινη επενδυση σταματα πολυ χαμηλα. φυσικα πρεπει να σκυψεις να το δεις, ετσι ειναι το κανονικο η κατι λειπει απο το δικο μου ??
-
εχει κανεις να προτεινει καποιο συνεργειο για το service?αναφερομαι για αθηνα.πηγα σε 4 αντιπροσωπειες κ η καθεμια ελεγε το μακρυ κ το κοντο της.ο ενας ειπε αλλαζουμε λαδια,φιλτρο λαδιου κ φιλτρο καμπινας.ο αλλος μονο φιλτρο καμπινας(λαδια στα 30000 ελεος!!!).μονο ενας μου ειπε πως αλλαζουμε φιλτρο λαδιου κ λαδια.τι να πω..πρωτη φορα μπλεχτηκα με renault.στην opel ειναι πιο καλα τα πραγματα παντως.αφου εχω το gtc.
-
Ο χρήστης μαυρος ιπποτης έγραψε:
εχει κανεις να προτεινει καποιο συνεργειο για το service?αναφερομαι για αθηνα.πηγα σε 4 αντιπροσωπειες κ η καθεμια ελεγε το μακρυ κ το κοντο της.ο ενας ειπε αλλαζουμε λαδια,φιλτρο λαδιου κ φιλτρο καμπινας.ο αλλος μονο φιλτρο καμπινας(λαδια στα 30000 ελεος!!!).μονο ενας μου ειπε πως αλλαζουμε φιλτρο λαδιου κ λαδια.τι να πω..πρωτη φορα μπλεχτηκα με renault.στην opel ειναι πιο καλα τα πραγματα παντως.αφου εχω το gtc.Teoren retail Στην μεταμόρφωση.
Πολύ καλό. Θα αλλάξεις λάδια, φίλτρο και φίλτρο καμπίνας.... -
Πως καταλαβαινω οτι το φιλτρο dpf κανει αυτοκαθαρισμο (αναβει καποιο λαμπακι και αν ναι ποιο.. ) καθε ποσα χλμ γινεται και οταν γινεται τι πρεπει να κανω π.χ. στυλ οδηγησης κ.λ.π.
-
Ο χρήστης Firestarter26 έγραψε:
Πως το καταλαβενεις αυτο?
Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ανοίγω την ανακύκλωση του αερα, ανάβει το λαμπάκι και μετά από 15 λεπτα σβηνει. Στην πράξη το καταλαβαίνω στο κέντρο της Αθήνας που αρχίζει και μυρίζει ξανά καυσαέρια. Στο manual δεν γράφει κάτι αλλά συνιστά να το χρησιμοποιείς όσο το δυνατόν λιγότερο γιατί αλλιώς μαζεύει υγρασία στα τζάμια. Πράγματι το χειμώνα ισχύει αυτό. Οπότε μάλλον θεωρώ ότι σου το κλείνει αυτόματα. Στην αρχή το πέρασα για βλάβη, αλλά το ότι κλείνει σε 15 λεπτα όποτε το δοκιμάζω δεν μου δείχνει βλάβη αλλά προσχεδιασμένη λειτουργια
Το εχει παρατηρήσει κανείς;
-
Εαν εχετε τριγμους απο πισω εντονους κυριως οταν ανεβαινετε η κατεβαινετε απο πεζοδρομια οπου δε πατανε και οι 4 ροδες με το ιδιο βαρος κατω τοτε η λυση ειναι στην κλειδαρια του πορτ παγκαζ.
Ψεκασα σπρει σιλικονης μεσα και οι τριγμοι αυτοι φυγανε. Τουλαχιστον προς το παρον.
-
Ο χρήστης giteart έγραψε:
Πως το καταλαβενεις αυτο?
Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ανοίγω την ανακύκλωση του αερα, ανάβει το λαμπάκι και μετά από 15 λεπτα σβηνει. Στην πράξη το καταλαβαίνω στο κέντρο της Αθήνας που αρχίζει και μυρίζει ξανά καυσαέρια. Στο manual δεν γράφει κάτι αλλά συνιστά να το χρησιμοποιείς όσο το δυνατόν λιγότερο γιατί αλλιώς μαζεύει υγρασία στα τζάμια. Πράγματι το χειμώνα ισχύει αυτό. Οπότε μάλλον θεωρώ ότι σου το κλείνει αυτόματα. Στην αρχή το πέρασα για βλάβη, αλλά το ότι κλείνει σε 15 λεπτα όποτε το δοκιμάζω δεν μου δείχνει βλάβη αλλά προσχεδιασμένη λειτουργια
Το εχει παρατηρήσει κανείς;
??
-
firestarter εμενα μου κλεινει μονο του μετα απο λιγο το κουμπι για το ξεθαμπωμα των πισω τζαμιων.
Για την ανακυκλοφορια δεν ξερω. δεν τη χρησιμοποιω κ ποτε -
firestarter εμενα μου κλεινει μονο του μετα απο λιγο το κουμπι για το ξεθαμπωμα των πισω τζαμιων.
Για την ανακυκλοφορια δεν ξερω. δεν τη χρησιμοποιω κ ποτεΑυτο δεν τοεχω δοκιμασει. Θα το δω και θα σου πω. Δοκίμασε το αν μπορείς
-
και τι τιμη εχει?σε οποια μου ειπαν λαδια,φιλτρο λαδιου κ φιλτρο καμπινας μου ειπαν 140 ευρω περιπου.επισης κατι τριξιματα που ακουγοντε απο το μπροστινο μερος του αυτοκινητου.μου ειπαν πως ειναι ισως καποιος πλλαστικο.σε καμια περιπτωση απο το ταμπλο.
-
Ο χρήστης Firestarter26 έγραψε:
Για την ανακυκλοφορια δεν ξερω. δεν τη χρησιμοποιω κ ποτεΑυτο δεν τοεχω δοκιμασει. Θα το δω και θα σου πω. Δοκίμασε το αν μπορείς
Δοκιμασα χθες με κλειστα παραθυρα, ανακυκλοφορεια και ac στο off.
Εβαλα και χρονομετρο μαλιστα απο το κινητο. 21λεπτα περασανε κ δε μου την εκλεισε μονο του.Μαυρε ιπποτη εγω εδωσα 100 ευρω για λαδια κ φιλτρο λαδιου στο πρωτο σερβις. Φιλτρο καμπινας δε μου αλλαξανε. Δεν ξερω αν χρειαζεται κιολας μετα απο 9 μηνες που το πηγα.
-
Δοκιμασα χθες με κλειστα παραθυρα, ανακυκλοφορεια και ac στο off.
Εβαλα και χρονομετρο μαλιστα απο το κινητο. 21λεπτα περασανε κ δε μου την εκλεισε μονο του.Μαυρε ιπποτη εγω εδωσα 100 ευρω για λαδια κ φιλτρο λαδιου στο πρωτο σερβις. Φιλτρο καμπινας δε μου αλλαξανε. Δεν ξερω αν χρειαζεται κιολας μετα απο 9 μηνες που το πηγα.
Thanks. Έχεις το manual air-condition η την έκδοση με Clima;
Η Clima έχει αυτόματη λειτουργία και δεν κλείνει με το διακόπτη. Πολλές άλλες μάρκες volvo ford έχουν κόφτη στα 15 λεπτά. Επίσης διάβασα κάπου ότι αν πατήσεις παρατεταμένα το πλήκτρο για τρία δευτερόλεπτα απενεργοποιεις το αυτόματο σβήσιμο. Θα το δοκιμάσω και τα λεμε -
εχω την καλη εκδοση με κλιμα. δε το εβαλα στο auto βεβαια για να κανω το τεστακι.
καλο ειναι να την κλεινει την ανακυκλοφορια παντως. Στο 20λεπτο πανω τον αισθανθηκα ασχημα τον ιδιο αερα μεσα στην καμπινα
-
παιδιά το φίλτρο αέρα/καμπίνας του αυτοκινήτου είναι καλής ποιότητας (ενεργού άνθρακα πχ;) μέσα στην πόλη περνάει καπνός/καυσαέριο ?
-
εχω την καλη εκδοση με κλιμα. δε το εβαλα στο auto βεβαια για να κανω το τεστακι.καλο ειναι να την κλεινει την ανακυκλοφορια παντως. Στο 20λεπτο πανω τον αισθανθηκα ασχημα τον ιδιο αερα μεσα στην καμπινα
Ευχαριστώ και πάλι. Το Climaεχει άλλες ρυθμίσεις και μπορεί να σου δείχνει on αλλά από πίσω ρυθμίζει αυτόματα. Στο χειροκίνητο που έχω εγώ μάλλον έχει σχεδιαστεί να κλείνει στα 15 λεπτά. Είναι ακριβώς 15 οπότε αυτό δείχνει ότι δεν είναι βλάβη. Πάντως μετά από λίγα λεπτά που το έχω στην ανακύκλωση αέρα αρχίζουν και θολωνουν τα τζάμια και νιώθεις λίγο ασφυκτικά. Οπότε επίτηδες θα το κάνει. Θα το ρωτήσω στο επόμενο service
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
παιδιά το φίλτρο αέρα/καμπίνας του αυτοκινήτου είναι καλής ποιότητας (ενεργού άνθρακα πχ;) μέσα στην πόλη περνάει καπνός/καυσαέριο ?Δεν εχω συνηθησει σε καλα φιλτρα αερα οποτε εμενα μου φαινεται πολυ καλο. Πισω απο λεωφορειο δηλαδη η απο διχρονο σκουτερ ελαχιστα θα περασει μεσα στην καμπινα κ θα μυρισεις.
Σε φυσιολογικο μποτιλιαρισμα χωρις να εχεις λεωφορειο η διχρονιλα μπροστα δε μυριζεις τιποτα.
-
Τι ακριβως κανει η λειτουργια eco ?
-
καλησπερα παιδια.
να ρωτησω αν και μπορει να φανει αστειο αλλα δε καταλαβαινω γιατι....
γιατι οταν πχ αναβει λαμπακι και βαζω πχ 32 λιτρα πετρελαιο,το λαμπακι ξαναναβει οταν ο ηλεκτρονικος μετρητης δειχνει 28??? -
Γιατι σε κλεβει ο βενζινας:oops:
-
Ο χρήστης STROF έγραψε:
Γιατι σε κλεβει ο βενζινας:oops:αυτο λες ε?δε παιζει τπτ αλλο...
θα δοκιμασω κ αλλου τοτε
Renault Clio IV