-
Νομίζω ότι αυτούς που περιγράφεις (τους βολεμένους) δεν βρίσκονται κάτω από ιδιαίτερη ψυχολογική πίεση.
Επειδή τυγχάνει να ξέρω αρκετούς από δαύτους θα έλεγα ότι μάλλον είναι και χαρούμενοι (ή μάλλον χαιρέκακοι) που αυτοί είναι ξένοιαστοι και οι υπόλοιποι γύρω τους είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.Σε επόμενο post θα αναφέρω πολύ πρόσφατο παράδειγμα φίλου μου... που μόλις έμαθα τα νέα του, απλά ένοιωσα πολύ 'μακάκας'...
-
Δεν ειναι ευκολο να μην εισαι σε καποια πιεση
Ολοι ζοριζονται σε σχεση με 3-5 χρονια πριν -
Λες;
Εγώ ωστόσο πολύ πρόσφατα 'έπεσα' από τα σύννεφα από αυτά που έμαθα για έναν φίλο μου, τον οποίο όμως είχα χάσει τα τελευταία χρόνια.
Που λες, το 2004 μου είχε πει:
'Αρκετά. Βαρέθηκα ποια τον ιδιωτικό τομέα. Θα μπω σε ΔΕΚΟ. Θα με φτιάξει ο πατέρας μου που είναι στην Τοπική της ΝΔ.'
Δεν τον πολυπίστεψα. Δεν φαινόταν για τύπος των ρουσφετιών και των βολεμάτων.
Βγήκε τότε κάποια προκήρυξη (χωρίς ΑΣΕΠ), έκανε χαλαρός τα χαρτιά του... και ήταν στους 'επιτυχόντες' άνετα...Μετά από μερικούς μήνες ... μου λέει: 'Μπήκα στη ΔΕΚΟ αυτή, για να φύγω από Αθήνα. Βαρέθηκα την Αθήνα. Θα πάω σε νησί, μόνιμος. Θα βάλω τα 'μέσα' και θα πάρω μετάθεση.'
Δεν τον πολυπίστεψα. Γνωρίστηκε με κάποια νησιώτισσα μόνιμη στο δημόσιο... μαθαίνω ότι παντρεύτηκε και ότι πήρε και μετάθεση στο νησί και άντε γεια!!!!!Πόση πίεση μπορεί να έχουν;
Εγώ πάντως στη θέση τους θα ήμουν ευτυχισμένος...
-
...μα τί λές τώρα?!.. κάνει και η ΝΔ ρουσφέτια?.. ...κι εγώ που νόμιζα ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ έκανε!..
-
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ : ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!
ΝΕΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΩΛ...ΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙΝομίζοντας ότι απευθύνεται σε εντελώς μαλ...κες ο Άδωνις συνέχισε το κρεσέντο **μπουρδολογίας **υποστηρίζοντας ότι 'εάν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αδειάσουν οι τράπεζες και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω'! Αυτό...
ακριβώς είπε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ ο Άδωνις Γεωργιαδης. «Οι τράπεζες είχαν αδειάσει με την πολιτική που ακολουθήθηκε μέχρι τώρα», απάντησε ο βουλευτής Δημήτρης Γελαλής, υπεύθυνος φορολογικού τομέα του ΣΥΡΙΖΑ. «Τα 11 δισ. του ΤΧΣ δεν είναι κλειδωμένα σε κάποιο ταμείο για να τα πάρουμε ότι ώρα θέλουμε. Ειναι χρήματα για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών για τα κόκκινα δάνεια αν χρειαστούν», είπε ο κ. Γεωργιάδης.
«Έχουν υποχρέωση να μας τα δώσουν γιατί είναι δάνεια», απάντησε ο κύριος Γελαλής και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλά για κρατικοποίηση των τραπεζών αλλά για κοινωνικοποίηση.
Φθάσαμε στο σημείο, πρόσθεσε, οι συστημικές τράπεζες να μην δίνουν ούτε ένα δάνειο στον κόσμο.
Εντάξει ρε Άδωνι. Και η μαλ...κία έχει το όριό της. Κάποια στιγμή βάλε φρένο γιατί ήδη έχει αρχίσει να γελάει ο κόσμος μαζί σου. -
Δυσκολεύομαι να σκεφτώ πιο γελοίο πολιτικό και έχουμε και μπόλικους!
-
Άρχισαν τα όργανα...
«Όχι» από Δούρου στην αξιολόγηση των δημοτικών υπαλλήλων
Νέο μέτωπο σύγκρουσης με την κυβέρνηση «ανοίγει» ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η περιφερειάρχης Αττικής προστίθεται στον κατάλογο των δημάρχων που αρνούνται να στείλουν στοιχεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Συγκεκριμένα, το μέτωπο αναμένεται να «ανοίξει» στους δήμους με τη νέα περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, να προστίθεται και αυτή στους 19 δημάρχους που αρνούνται να αποστείλουν στοιχεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τον έλεγχο νομιμότητας υπαλλήλων.
Σύμφωνα με την «Καθημερινή» στον κατάλογο αυτών που λένε «όχι» στην αξιολόγηση αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προστεθεί και η Ρένα Δούρου, καθώς το θέμα της αξιολόγησης των υπαλλήλων της περιφέρειας είναι το πρώτο στην ημερήσια διάταξη του επόμενου περιφερειακού συμβουλίου την Τρίτη.
Η κυρία Δούρου έχει ταχθεί δημοσίως κατά της συγκεκριμένης διαδικασίας. Απευθυνόμενη με επιστολή της στους εργαζόμενους της Περιφέρειας πριν από δύο εβδομάδες ανέφερε «η Περιφέρεια της Αττικής ξεκινά μια νέα πορεία... Σε αυτή την πορεία, από την οποία κανείς δεν περισσεύει, συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες είσαστε εσείς, οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας. Ο απαραίτητος συνδετικός κρίκος της Περιφέρειας με την κοινωνία και τους πολίτες. Μακριά από στείρες λογικές δήθεν αξιολογήσεων, που στοχεύουν στις απολύσεις χιλιάδων εργαζομένων στο πλαίσιο της εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών, απαξιώνοντας έτσι τη λειτουργία του δημόσιου τομέα γενικά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ειδικότερα, η νέα Περιφερειακή Αρχή πιστεύει και εμπιστεύεται τους εργαζόμενους της Περιφέρειας Αττικής».
http://www.protothema.gr/politics/artic ... pallilon-/
-
Τα ψηφουλακια - πελατακια πρωτα απο ολα!!!! Ιδια λογικη δεκαετιες τωρα..
-
Και αν σε όλα αυτά βάλεις και αυτό: http://www.protothema.gr/greece/article ... saggeleis/
τότε πολύ απλά βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο Αντώνης πάει για εκλογές το συντομότερο ώστε να μην έχει προλάβει η ΧΑ να βγει από τη φυλάκα...
-
Αντί να βρούν με ποιό τρόπο θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, ψάχνουν να βρούν τρόπο να στείλουν όλους τους Έλληνες πολίτες στην ανεργία!.. πολύ καλά κάνει η Δούρου και οι υπόλοιποι..
-
Τετοιες θεσεις 'εργασιας' ειναι πανευκολο να δημιουργηθουν. Τοσα χρόνια γινόταν.
- Open file 'Moufa pryxio', print, προσληψη.
- Ψηφισε με ανταλλαγμα, προσληψη.
Πληρωστε οι υπολοιποι ηλίθιοι τις μαγκιές της Δούρου.
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Αντί να βρούν με ποιό τρόπο θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, ψάχνουν να βρούν τρόπο να στείλουν όλους τους Έλληνες πολίτες στην ανεργία!.. πολύ καλά κάνει η Δούρου και οι υπόλοιποι..Για να επιδιώκουν κάτι τέτοιο θα έχουν τους λόγους τους.
Τώρα ποιοι είναι αυτοί οι λόγοι, αυτή είναι άλλη κουβέντα.
-
Πως δεν το είχαμε σκεφτεί τόσο καιρό; Οι μισοί και πλέον Έλληνες να πληρώνουν εξοντωτικούς φόρους, να δουλεύουν σαν σκλάβοι μέχρι τα 80 τους παίρνοντας στο χέρι ένα @ ώστε οι υπόλοιποι στο δημόσιο να μην βγουν στην ανεργία, να μην χάσουν τα επιδόματα τους, να μην μετατεθούν εκεί όπου θα είχαν αντικείμενο, να μην σταματήσουν να πληρώνονται από τον δικό μας μόχθο είτε κάνουν σωστά την δουλειά τους, είτε όχι, είτε τους χρειαζόμαστε είτε όχι. είτε αντέχουμε να τους πληρώνουμε, είτε όχι.
Η κοινωνική ευαισθησία a la Greka επί τέλους βρίσκει άξιους εκφραστές.
Κατά τα άλλα...
Το αριστερό παιδί των καταλήψεων που υποτίθεται ότι είναι πάνω από θρησκείες (αλλά όχι υπεράνω ψήφων), γλύφει τον προκαθήμενο της Καθολικής εκκλησίας για λίγη αίγλη και δημοσιότητα.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Τετοιες θεσεις 'εργασιας' ειναι πανευκολο να δημιουργηθουν. Τοσα χρόνια γινόταν.- Open file 'Moufa pryxio', print, προσληψη.
Δηλαδή εσένα ο Κυριάκος που έκανε απολύσεις σου έδωσε τίποτα ρέστα?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πως δεν το είχαμε σκεφτεί τόσο καιρό; Οι μισοί και πλέον Έλληνες να πληρώνουν εξοντωτικούς φόρους, να δουλεύουν σαν σκλάβοι μέχρι τα 80 τους παίρνοντας στο χέρι ένα @ ώστε οι υπόλοιποι στο δημόσιο να μην βγουν στην ανεργία, να μην χάσουν τα επιδόματα τους, να μην μετατεθούν εκεί όπου θα είχαν αντικείμενο, να μην σταματήσουν να πληρώνονται από τον δικό μας μόχθο είτε κάνουν σωστά την δουλειά τους, είτε όχι, είτε τους χρειαζόμαστε είτε όχι. είτε αντέχουμε να τους πληρώνουμε, είτε όχι.Η κοινωνική ευαισθησία a la Greka επί τέλους βρίσκει άξιους εκφραστές.
Κατά τα άλλα...
Το αριστερό παιδί των καταλήψεων που υποτίθεται ότι είναι πάνω από θρησκείες (αλλά όχι υπεράνω ψήφων), γλύφει τον προκαθήμενο της Καθολικής εκκλησίας για λίγη αίγλη και δημοσιότητα.
Συντροφάκο βάλε το μυαλουδάκι σου να δουλέψει λίγο. Μήπως είσαι κι εσύ, κι εγώ που δεν ήμαστε δημόσιοι υπάλληλοι λιγάκι κρατικοδίαιτοι?
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Τετοιες θεσεις 'εργασιας' ειναι πανευκολο να δημιουργηθουν. Τοσα χρόνια γινόταν.
Η αξιοκρατια και η νομιμοτητα σου λενε κατι ώς λεξεις? Γουσταρεις να πληρωνεται ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ κοσμος χωρις αντικειμενο εργασιας, μουφα πτυχια, απλα και μονο επειδη ειχε το σωστο γνωστο τη σωστη στιγμη?
Δε θα τα παρω εγω τα 'ρέστα', θα πανε εκει που πρέπει να πανε. Εκτος αν νομιζεις οτι ο κάθε Κυριακος τα βαζει στην τσέπη του.
-
Τα ρέστα που ζήτησες πιο πάνω... viewtopic.php?f=13&t=50409&p=3087115#p3087092
από το νοικοκύρεμα κάποιων πραγμάτων. Έστω και ελαχίστων. 1,1 βήμα εμπρός και 1 πίσω κάθε φορά -γιατί δεν τολμάς, δεν μπορείς, ή δεν σε παίρνει παραπάνω- είναι προτιμότερο από σκέτα βήματα πίσω, από την πίστη ότι η έξοδος από την κρίση μπορεί να έρθει με κάποιο μαγικό τρόπο με πρακτικές που δεν δούλεψαν ποτέ και πουθενά σε καμία χώρα. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τα ρέστα που ζήτησες πιο πάνω... viewtopic.php?f=13&t=50409&p=3087115#p3087092
από το νοικοκύρεμα κάποιων πραγμάτων. Έστω και ελαχίστων. 1,1 βήμα εμπρός και 1 πίσω κάθε φορά -γιατί δεν τολμάς, δεν μπορείς, ή δεν σε παίρνει παραπάνω- είναι προτιμότερο από σκέτα βήματα πίσω, από την πίστη ότι η έξοδος από την κρίση μπορεί να έρθει με κάποιο μαγικό τρόπο με πρακτικές που δεν δούλεψαν ποτέ και πουθενά σε καμία χώρα.ΕΠΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ. ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΠΟΤΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ
-
Τώρα θα μου πεις με ποιον κάθομαι και συζητάω.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Η αξιοκρατια και η νομιμοτητα σου λενε κατι ώς λεξεις? Γουσταρεις να πληρωνεται ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ κοσμος χωρις αντικειμενο εργασιας, μουφα πτυχια, απλα και μονο επειδη ειχε το σωστο γνωστο τη σωστη στιγμη?
Δε θα τα παρω εγω τα 'ρέστα', θα πανε εκει που πρέπει να πανε. Εκτος αν νομιζεις οτι ο κάθε Κυριακος τα βαζει στην τσέπη του.
Σωπα ρε ο Κυριακος στην τσεπη. Φτωχοπαιδο ειναι.
Τελικα με τετοια που λετε ή ειστε πολυ αφελεις ή δε σας εχουνε μαθει καλα το ποιημα...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ