-
Με 30 χιλιαρικα ειτε παιρνεις καινουριο μεσαιο στυλ 316 βενζινης η πολυ καλο μεταχειρισμενο στυλ 530. Κριμα να κοιτας κουβαδακια...
-
Τα 25.000+ χλμ ετησίως είναι πολλά. Είτε παίρνεις δίλιτρο diesel για οικονομία και καλές επιδόσεις είτε βενζίνη δίνοντας μέχρι 20-22 χιλιάρικα και τα υπόλοιπα καβάτζα για βενζίνες.
Αν δεν υπάρχει προγραμματισμός για δεύτερο παιδί το fiesta μπορεί να βολέψει μια τριμελή οικογένεια άρα το st είναι η πιο vfm και fun to drive επιλογή και τα ρέστα σε βενζίνες και λάστιχα.
Σε diesel θα πρότεινα το δίλιτρο leon στην έκδοση fr και με dsg που βγαίνει γύρω στα 25 χιλιάρικα και φαίνεται ολοκληρωμένο πακέτο σε εξαιρετική τιμή. Στα ίδια περίπου λεφτά (ίσως λίγο παραπάνω) παίρνεις και την giulietta 2.0 jdtm με 170 άλογα και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCT. Σύντομα θα έρθει και το f/l focus με δίλιτρο diesel στην έκδοση st. -
μη μου πεις οτι ηταν δικο σου εκεινο το v50 με το υγραεριο που πουλιοταν?
γαμωτο και ολο ελεγα να ερθω να το δωη οικογενεια πως θα το παρει ενα πενταπορτ fiesta? υπαρχει και 2ο αμαξι?
-
ναι, δικό μου ήταν .... το είχαν παρκάρει στο car.gr 68άτομα. , ο δεύτερος που το είδε, το πήρε.
στις επιλογές βάζω και την .....
new [Clio 1.5dci ή Megane 1.6d 130Hp] (δευτέρα-παρασκευή) ** +** μτχ ClioRS_III (Σαββατο-κυριακή) ---- η ιδέα 2 αυτοκινήτων μπορεί να είναι πιο πρακτική για την οικογένεια (εγώ - γυναίκα) αφού μέχρι τώρα κανονίζαμε τα πράγματα ώστε να την 'βολεύουμε' με μόνο το Volvo.
Πέρασα από μια έκθεση ρενο το μεσημέρι .... δυστυχώς είχε κλείσει ....η σιλουέτα του clioIV μου αρέσει πολύ χρώματα/λεπτομέριες κτλ, ΑΛΛΑ ρε φούστη μου 5ρι και ταμπούρα πίσω , ενώ πχ το 208 δεν με ενθουσιάζει τόσο οπτικά, έχει 1.6d 110Hp +6ρι ...... το megane ρε γαμώτο είναι ψηλό παλιό και άχρωμο.
@pskarm τώρα δεν υπάρχει κανένα αμάξι έχω κάνει τράκα από τον πατέρα μου, την Corolla, πρέπει να παίζει να είναι και η πιο καλοδιατηρημένη corrolla του 2002 με 100.000χλμ ,μερακλής ο father .
-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Τα 25.000+ χλμ ετησίως είναι πολλά. Είτε παίρνεις δίλιτρο diesel για οικονομία και καλές επιδόσεις είτε βενζίνη δίνοντας μέχρι 20-22 χιλιάρικα και τα υπόλοιπα καβάτζα για βενζίνες.
Αν δεν υπάρχει προγραμματισμός για δεύτερο παιδί το fiesta μπορεί να βολέψει μια τριμελή οικογένεια άρα το st είναι η πιο vfm και fun to drive επιλογή και τα ρέστα σε βενζίνες και λάστιχα.
Σε diesel θα πρότεινα το δίλιτρο leon στην έκδοση fr και με dsg που βγαίνει γύρω στα 25 χιλιάρικα και φαίνεται ολοκληρωμένο πακέτο σε εξαιρετική τιμή. Στα ίδια περίπου λεφτά (ίσως λίγο παραπάνω) παίρνεις και την giulietta 2.0 jdtm με 170 άλογα και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη TCT. Σύντομα θα έρθει και το f/l focus με δίλιτρο diesel στην έκδοση st.H τιμή του ΛΕΟΝ είναι πολύ καλή .... όσες φορές είναι να αγοράσω όχημα, υποψήφιο στο 'φίλτρο' στο Excel είναι πάντα κι ένα SEAT, που όμως όταν πάω να το δω να το κάνω δοκιμή, 'δεν μου μιλάει καθόλου'
-
Πωωω κριμα
το βιαλε αξιζε? Κατανάλωση επιδοσεις γενικα??Παντως εγω στη θεση σου θα επαιρνα
ντίζελ c4 με 18 και μηδεν εξοδα
και με τ ρεστα κατι ως 1.8 σπορ για μενα.Περιπου αυτο εκανα με μρ2 και ειμαι τρισρυτιχισμενος μονο που επειδ δε καιει το μρ
χρησιμοποω καθημερινα αυτο...λολοχι κλιο και φιεστα. Ελεος. Μετα το ραλλακι τι
θα νιωσεις παραπανω... -
με το vialle bifuel (7-9)lt/LPG+1lt βενζίνη /100χλμ) , είχα κάνει 70.000χλμ, δεν είχε βγάλει τπτ, δεν είχα ρυθμίσει πότε τις βαλβίδες. Να σου πω την αλήθεια νομίζω ότι πήγαινε καλύτερα με το γκάζι, κάποιες φορές η βενζίνη χτύπαγε πειράκια, στο γκάζι ΟΧΙ, μάλλον λόγω των περισσότερων οκτανίων του LPG. Tο κακό ήταν, το βάρος (δεξαμενή) σε λάθος θέση, που επηρέαζε αρνητικά την οδ.συμπεριφορά . Για να το 'σώσω' όσο μπορούσα είχα βάλει +ελατήρια πίσω http://mad-suspension.co.uk/index.php?r ... uct_id=128 , χάνοντας όμως την πίσω παθητική τετραδιεύθυνση και κάποιο ποσοστό άνεσης.
έσυ ... MR2 , η οικογένεια τι;
-
Προς υο παρον το 206 δευτερο και μολις ερθει το παιδι βλεπουμε.
απλα επειδη ημουν ιδια φαση δε θα σου προσφερει τπτ κανενα μπροσθιοκινητο μετα το ραλλυ οπως το είχες. Σε ενα εξαμηνο θα βριζες το εαυτο σου...
το θεμα ειναι αν χρειάζεσαι οπωσδηποτε 2τετραθεσια... -
Μια χαρα συγκινησεις προσφερει ενα Ταπερ η ενα ΚλιοΡΣ 3 μετα απο ενα Ραλλακι.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
106 me peugeot sport k metallika synemplok piso
me taper....plaka kaneis?
Απαγορεύονται τα greeklish [mod]
-
Όχι.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Επειδή είχα 106 κι έχω ρσ3, σας λέω πως - πέραν της αίσθησης του τιμονιού, δεν υπάρχει καμία σχέση
-
Τι είναι το ρσ3? Όταν λες ότι 'δεν υπάρχει σχέση', ποιό εννοείς ότι είναι καλύτερο?
-
Εννοώ clio RS 197. Προφανώς ένα επίπεδο επάνω σε όλα πλην της αίσθησης - πληροφόρησης (και ουχί ακρίβειας ) τιμονιού σε σχέση με το 106gti που επίσης είχα (μιλάμε για μαμά αυτοκίνητα πάντα)..
-
Καλά τα Ραλλάκια αλλά οι ιδιοκτήτες τους τα είχαν βγάλει κάτι κοντά σε F3...
και τώρα ποιο ;