-
Ψάχνω μηχανή/σαζμάν πακέτο πλήρες 1300 από metro σε υποφερτή έως καλή κατάσταση για ανακατασκευή, θέλω να πω μην είναι καμμία σούργελο που έχει μόνο τα μαντέμια του μπλόκ μκαι το καπάκι, εννοείται να είναι σε λογική τιμή, υπάρχει κάτι ?
-
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Ψάχνω μηχανή/σαζμάν πακέτο πλήρες 1300 από metro σε υποφερτή έως καλή κατάσταση για ανακατασκευή, θέλω να πω μην είναι καμμία σούργελο που έχει μόνο τα μαντέμια του μπλόκ μκαι το καπάκι, εννοείται να είναι σε λογική τιμή, υπάρχει κάτι ?http://www.car.gr/parts/view/2587169/
Αν ζητησεις εμπρος τροπετο ή και ολοκληρο ισως σου ρθει στα ιδια περιπου ή και λιγοτερα..οταν ζητας συγκεκριμενα πραγματα απο ανακυκλωτες κοπανανε.. -
Κάνω ένα ξεκαθάρισμα στο γκαράζ απο ανταλλακτικά και εργαλεία που δεν χρειάζομαι περισσότερα εδώ
-
-
Τα εχει τα αεροδρομια στο αιμα του το βανακη.posting.php?mode=reply&f=16&t=27057#
-
-
Πανέμορφο και στο σωστό χρώμα.By the way που λένε και στο χωριό μου υπάρχει κανένας φανοποιός για Μίνι που
μπορεί να ασχοληθεί (και να πληρωθεί) σε βάθος χρόνου για ξεσαπίσματα και βάψιμο ; -
Ο χρήστης mmarkom έγραψε:
Πανέμορφο και στο σωστό χρώμα.By the way που λένε και στο χωριό μου υπάρχει κανένας φανοποιός για Μίνι που
μπορεί να ασχοληθεί (και να πληρωθεί) σε βάθος χρόνου για ξεσαπίσματα και βάψιμο ;μμμμ κατι μας ειπες τωρα....
ασχετο, περασα και σου κορναρισα σημερα το πρωι... ωωωω ναι, δουλευε εκεινη την στιγμη η κορνα αλλα ειχες δουλεια!!!
ουτε που γυρισες να με κοιταξεις -
Κατάλαβα, θα πω του πεθερού μου να το θάψουμε στο κήπο εκτός αν ξέρεις να ενδιαφέρεται κανείς για
ανταλλαγή με καμμιά Julia
Σε κόρνες και αντρικές ομιλίες δεν ανταποκρίνομαι, μόνο σε ευχάριστες γυναικείες φωνές. -
Τους άφησες και το οδήγησαν αυτοί;
Στην αρχή σ' εμένα προσπάθησαν να κρατήσουν τους τύπους και με έστειλαν στην αίθουσα αναμονής ... μετά από λίγο ήρθαν να με βρουν για να ρωτήσουν που είναι αυτό, που είναι το άλλο, πως κάνει εκείνο...
Αυτή η νέα γενιά, τελείως 'άκαπνη' είναι... -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ημερα για κτεο σημερα...Αλλαζει χερια?
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Στην αρχή σ' εμένα προσπάθησαν να κρατήσουν τους τύπους και με έστειλαν στην αίθουσα αναμονής ... μετά από λίγο ήρθαν να με βρουν για να ρωτήσουν που είναι αυτό, που είναι το άλλο, πως κάνει εκείνο...
Αυτή η νέα γενιά, τελείως 'άκαπνη' είναι...Τα ίδια και με το 4L, μόνο που δεν πρόλαβα να φτάσω στην αίθουσα αναμονής
-
Πολύ το διασκέδασα που δεν μπορούσαν να βρουν την όπισθεν στο Μινι!
-
Σκεφτειτε να βαλουν και τα ιστορικα να περνανε κτεο τι θα δουνε τα ματακια τους (και θα μαθουν )
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Πολύ το διασκέδασα που δεν μπορούσαν να βρουν την όπισθεν στο Μινι!Εγώ από την άλλη δεν το βρίσκω καθόλου διασκεδαστικό να πασπατεύουν γενικώς και λανθασμένα. Γίνονται και ζημιές.
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Πολύ το διασκέδασα που δεν μπορούσαν να βρουν την όπισθεν στο Μινι!
Εγώ από την άλλη δεν το βρίσκω καθόλου διασκεδαστικό να πασπατεύουν γενικώς και λανθασμένα. Γίνονται και ζημιές.
Σε 2CV γνωστού μου πάντως παρ' όλη την επιμονή του να το οδηγήσει εκείνος, αρνήθηκαν με αποτέλεσμα να του ξεριζώσουν τον λεβιέ των ταχυτήτων απο το ταμπλώ!
Εκεί που πάω εγώ πάντως και το 2cv και τον σκάθαρο τον κατάφεραν μια χαρά!
-
-
-
Classic Mini forum