-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δεν διάβασα τι έχετε πει (έχετε ΠΟΛΛΗ όρεξη, μα την αλήθεια! ), αλλά πήρα (εκεί πέρα να πούμε) κάτι τηλέφωνα σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις, να δω τι χάνω. Ακολουθούν συγκριτικές τιμές, χωρίς ονόματα (είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, άλλωστε αρκούν μερικά τηλεφωνήματα για επιβεβαίωση):
Προϊόν που αγοράζω 0,204 Ε, η συμβεβλημένη επιχείρηση το πουλάει 0,31.
Προϊόν που αγοράζω 46 Ε, η συμβεβλημένη επιχείρηση το πουλάει 55.
Προϊόν που πουλάω 1.080 Ε, η συμβεβλημένη επιχείρηση το πουλάει 1.400.
Προϊόν που αγοράζω 8,48 Ε, η συμβεβλημένη επιχείρηση το πουλάει 12,38.
Προϊόν που πουλάω 12.500 Ε, η συμβεβλημένη επιχείρηση το πουλάει 15.500.
Προϊόν που πουλάω 650 Ε, η συμβεβλημένη επιχείρηση το πουλάει 1.000.
(όχι ίδιες μάρκες τα 2 τελευταία, αλλά με τις ίδιες ακριβώς προδιαγραφές)Είναι κ άλλα, αλλά λέω να μην συνεχίσω. Κάποιος ψάχνει για κορόιδα, είναι προφανές. Και, εξετάζοντας λίγο τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις, οι σοβαρές μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού (κ ίσως είναι τπτ φιλαράκια του κυρ-Γιώργη, που δεν ήθελαν να του χαλάσουν την καρδιά - γιατί δεν θέλω να σκεφτώ ότι μπορεί να πλήρωσε αυτός τα 2Κ για να τους γράψει).
Για την ιστορία, 2 που μου μιλησαν ελεύθερα (βρεθήκαμε γνωστοί ) μου είπαν τα καλύτερα. Δεν έχουν, βέβαια, βγάλει ακόμα ούτε το κόστος εγγραφής, αλλά σύντομα θα δουν χρηματοροές, είναι βέβαιοι. Όταν τον ένα τον πήρα στο ψιλό (άντε ρε βάλε από κάτω σου εκείνον πίσω απ' το γήπεδο στην Τούμπα, που τρώμε τα σάντουιτς - Γιώργη δεν τον λένε; - μπας κ πάρεις τα λ7 σου), μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα.
Οι άλλοι ήταν 'κουμπωμένοι', όσο έβλεπαν το σταθερό δεν μου έδιναν καν τιμές ('τι να τις κάνεις τις τιμές, εκεί που είσαι δεν μπορείς ν' αγοράσεις από εμάς, φτιάξε εκεί μια ομάδα, δεν θέλεις να σε γράψω εγώ;'), πήρα κ εγώ από το κινητό κ έκανα δουλειά μου.καλα οι διαφορες στις τιμες ειναι ψιχουλα και καποιος που εχει φτιαξει δικτυο καταναλωτων και λαμβανει τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες δεν τις κοιταει καν. για τον απλο καταναλωτη που λαμβανει το 1-2% cashback φυσικα και εχουν σημασια.
ποσο καιρο ειναι στη lyoness οι γνωστοι σου που δεν εχουν κανει αποσβεση τα χρηματα που εδωσαν ;;;
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Τελικα δε στηνομαι.Κοίτα, κ να στηθείς δεν θα γίνει τπτ, μην το πάρεις προσωπικά, απλά δεν είσαι ο τύπος μου.
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Η απάτη είναι όμως όταν φτιάχνεις πλασματικά 'τυράκια' λέγοντας στη Βιβή Λαλιώτη ότι μπορεί με την 'καρτούλα' να έχει επιστροφή από ΑΒ.
Στα χαρτιά το σύστημα δεν έχει κάτι επιλήψιμο (το χουν τσεκάρει - εξ' ου και τα μέχρι δεύτερο όροφο γιατί μετά θεωρείται πυραμίδα κλπ).
Η απάτη είναι στα σου-μου-του που λέγονται στον αέρα καθώς και στο κομμάτι των υποσχέσεων που όλες οι mlm εταιρείες πλασάρουν.Μιλάμε για φάσεις τύπου 'είναι κορόιδα όσοι δουλεύουν' κλπ...
συμφωνω απολυτα με ολα. την πιατσα την χαλανε ατομα τα οποια λενε ενα καρο παραμυθια για να γραψουν κοσμο. στη συνεχεια τα νεα μελη βλεπουν πως αυτα που τους ειπαν δεν ισχυουν και με το δικιο τους μετα κραζουν τη lyoness.
γιαυτο επιμενω πως εχει μεγαλη σημασια απο ποιον θα ενημερωθει ο καθενας (ειτε εχει να κανει με τη lyoness ειτε με αλλη εταιρια mlm).
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Δεν διάβασα τι έχετε πει (έχετε ΠΟΛΛΗ όρεξη, μα την αλήθεια! ), αλλά πήρα (εκεί πέρα να πούμε) κάτι τηλέφωνα σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις, να δω τι χάνω. Ακολουθούν συγκριτικές τιμές, χωρίς ονόματα (είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, άλλωστε αρκούν μερικά τηλεφωνήματα για επιβεβαίωση):
(όχι ίδιες μάρκες τα 2 τελευταία, αλλά με τις ίδιες ακριβώς προδιαγραφές)Είναι κ άλλα, αλλά λέω να μην συνεχίσω. Κάποιος ψάχνει για κορόιδα, είναι προφανές. Και, εξετάζοντας λίγο τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις, οι σοβαρές μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού (κ ίσως είναι τπτ φιλαράκια του κυρ-Γιώργη, που δεν ήθελαν να του χαλάσουν την καρδιά - γιατί δεν θέλω να σκεφτώ ότι μπορεί να πλήρωσε αυτός τα 2Κ για να τους γράψει).
Για την ιστορία, 2 που μου μιλησαν ελεύθερα (βρεθήκαμε γνωστοί ) μου είπαν τα καλύτερα. Δεν έχουν, βέβαια, βγάλει ακόμα ούτε το κόστος εγγραφής, αλλά σύντομα θα δουν χρηματοροές, είναι βέβαιοι. Όταν τον ένα τον πήρα στο ψιλό (άντε ρε βάλε από κάτω σου εκείνον πίσω απ' το γήπεδο στην Τούμπα, που τρώμε τα σάντουιτς - Γιώργη δεν τον λένε; - μπας κ πάρεις τα λ7 σου), μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα.
Οι άλλοι ήταν 'κουμπωμένοι', όσο έβλεπαν το σταθερό δεν μου έδιναν καν τιμές ('τι να τις κάνεις τις τιμές, εκεί που είσαι δεν μπορείς ν' αγοράσεις από εμάς, φτιάξε εκεί μια ομάδα, δεν θέλεις να σε γράψω εγώ;'), πήρα κ εγώ από το κινητό κ έκανα δουλειά μου.καλα οι διαφορες στις τιμες ειναι ψιχουλα και καποιος που εχει φτιαξει δικτυο καταναλωτων και λαμβανει τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες δεν τις κοιταει καν. για τον απλο καταναλωτη που λαμβανει το 1-2% cashback φυσικα και εχουν σημασια.
ποσο καιρο ειναι στη lyoness οι γνωστοι σου που δεν εχουν κανει αποσβεση τα χρηματα που εδωσαν ;;;
Αυτός που τρώγαμε τα σάντουιτς με τη σάλτσα πάπρικας στου Γιώργου, από πριν από την έκθεση πέρυσι. Τον άλλο δεν τον ρώτησα, δεν μου φάνηκε φρέσκος, πάντως.
Μου προτείνεις, δλδ, ν΄αφήσω τη δουλειά μου κ ν' ασχοληθώ να φτιάξω δίκτυο καταναλωτών λιονές, να βγάζω εγώ ψίχουλα κ κάποιοι να κονομάνε; Κ να το κάνω, πείθοντας άλλους να μπουν από κάτω μου κ να φτιάξουν δικά τους δίκτυα ν' αρμέγουν, γιατί αλλιώς πως να δικαιολογήσω ότι δεν πρέπει να τους ενδιαφέρει ότι ξαφνικά θα πρέπει ν' αγοράζουν τα ίδια πράγματα 20 - 30% ακριβότερα;
Έχετε πολλούς τόσο εύστροφους εκεί μέσα; -
ξαφνικά τα μαγνητάκια δεν μοιάζουν τόσο απάτη
-
ililia η φάση είναι ιδανική για ΔΥ, μάχιμους συνταξιούχους (50αρηδες) και γενικά άτομα που δεν έχουν άγχος για το πως θα βγουν τα προς το ζειν και άπειρο χρόνο καθώς και θέληση να 'παίξουν μπίζνες'.
Ο γνωστός μου πχ που δεν έγινε πωλητής στα νιάτα του αλλά έγινε ΔΥ, μέσω της mlm φάσης έκανε και το κέφι του.
Όπως είπαν και άλλοι, χρήμα βγάζουν όσοι μπαίνουν νωρίς στο σχήμα.
Οι άλλοι καλό τρέξιμο...Το εγκληματικό του πράγματος (για κλωτσές στη μάπα - φαντάζομαι θα συμφωνήσει και ο Lycos) είναι όταν προσεγγίζουν νέους ανέργους με την προτροπή 'γιατί να χολοσκάτε για 600 ευρώ, γίνετε εκατομμυριούχοι μαζί μας'.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αυτός που τρώγαμε τα σάντουιτς με τη σάλτσα πάπρικας στου Γιώργου, από πριν από την έκθεση πέρυσι. Τον άλλο δεν τον ρώτησα, δεν μου φάνηκε φρέσκος, πάντως.
Μου προτείνεις, δλδ, ν΄αφήσω τη δουλειά μου κ ν' ασχοληθώ να φτιάξω δίκτυο καταναλωτών λιονές, να βγάζω εγώ ψίχουλα κ κάποιοι να κονομάνε; Κ να το κάνω, πείθοντας άλλους να μπουν από κάτω μου κ να φτιάξουν δικά τους δίκτυα ν' αρμέγουν, γιατί αλλιώς πως να δικαιολογήσω ότι δεν πρέπει να τους ενδιαφέρει ότι ξαφνικά θα πρέπει ν' αγοράζουν τα ίδια πράγματα 20 - 30% ακριβότερα;
Έχετε πολλούς τόσο εύστροφους εκεί μέσα;φυσικα και δε σου προτεινω αυτο που λες.
ο καθενας λαμβανει τις πληροφοριες και τις αξιοποιει οπως νομιζει πως ειναι καλυτερα για τον εαυτο του.
εσυ πιστευεις πως δεν αξιζει (και εχεις δικιο) εγω απο τη δικη μου πλευρα με βαση τις δικες μου δουλειες, ελευθερο χρονο κτλ πιστευω πως αξιζει. και οι 2 εχουμε δικιο (ο καθενας απο την πλευρα του).
-
ililia η φάση είναι ιδανική για ΔΥ, μάχιμους συνταξιούχους (50αρηδες) και γενικά άτομα που δεν έχουν άγχος για το πως θα βγουν τα προς το ζειν και άπειρο χρόνο καθώς και θέληση να 'παίξουν μπίζνες'.Ο γνωστός μου πχ που δεν έγινε πωλητής στα νιάτα του αλλά έγινε ΔΥ, μέσω της mlm φάσης έκανε και το κέφι του.
Οι άλλοι καλό τρέξιμο...Το εγκληματικό του πράγματος (για κλωτσές στη μάπα - φαντάζομαι θα συμφωνήσει και ο Lycos) είναι όταν προσεγγίζουν νέους ανέργους με την προτροπή 'γιατί να χολοσκάτε για 600 ευρώ, γίνετε εκατομμυριούχοι μαζί μας'.
συμφωνω απολυτα. αυτοι που λενε πως γραφτειτε στη lyoness η την καθε lyoness και σε 6μηνες, 1χρονο κτλ θα εχετε αμαξια, βιλες και κοτερα ειναι για κλωτσιες.
-
Μ' αρέσεις, όμως, ρε Lyco. Θα περίμενα να πεις ότι τα παραλέω, ξερωγώ, ότι κάτι λάθος έκανα με τις τιμές. Αλλά εσύ όχι, ξέρεις ότι οι τιμές στο δίκτυό σας είναι τιμές λιανικής στη χονδρική, μιλάμε για τρελές διαφορές, όχι αστεία, κ λες ότι ... 20 - 30 %
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
διαφορες στις τιμες ειναι ψιχουλαΝα μιλούσαμε για 2 - 3% να το καταλάβω, αλλά ψίχουλα το 30%;
και καποιος που εχει φτιαξει δικτυο καταναλωτων και λαμβανει τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες δεν τις κοιταει καν.
Πολλαπλασιασμένες επιστροφές που μόνον από κοντά θα μου εξηγήσεις, έ;
για τον απλο καταναλωτη που λαμβανει το 1-2% cashback φυσικα και εχουν σημασια.
Κοίτα, κάθισε γιατί αυτό που θα σου πω μπορεί να σε ταράξει: Σ' αυτό τον κόσμο, την κατανάλωση (που δήλωσες ότι σας ενδιαφέρει) την κάνει ο καταναλωτής. Κ επειδή όσο μαλάκες κ να είναι οι καταναλωτές, ποτέ δεν είναι όσο μαλάκες θα τους ήθελες, το πολύ που θα σου δώσουν είναι 3 @@, όχι άξια λόγου κατανάλωση σε τιμές 20 - 30% ακριβότερες.
Άρα ψάξε για μαλάκες που να σε πληρωσουν για να τους γράψεις από κάτω σου κ μάζεψε όσα λ7 μπορείς, πριν ακουστεί το 'μπαμ'.
Γνώμη μου (μετά από ενδελεχή έρευνα 2 περίπου ωρών). -
Για να κάνουμε στραγάλια το παράδειγμα του ililia, αν τα αγοράσει κανείς από ανεξάρτητους αντί από τους δαγκωμένους από τη lyoness επιχειρηματίες θα κερδίζει σε κάθε περίπτωση:
1.** 48,9%**
2. 17,2%
3. 27%
4. 43,1%
5.** 21,5 %**
6.** 50,8% **
φθηνότερα σε σχέση με τις εκπτωτικές τιμές lyoness με τη μέγιστη έκπτωση 2%.Σε απόλυτες τιμές, αν υποθέσουμε ότι παίρνεις 1 τμχ. από όλα, το κέρδος από το να τα αγοράσεις όλα αυτά χωρίς κάρτα lyoness είναι 3.323 ευρώ Άμεσα στο λογαριασμό σου.
Αυτό είναι ίσο με τη ζημιά που υφίστασαι από την κατά τα άλλα δωρεάν κάρτα. -
Η όλη ιστορία γίνεται επειδή οι άνθρωποι που προσεγγίζουν οι δικτυωτές είτε δέχονται ασύστολο και ξεδιάντροπο δούλεμα τύπου Βιβή Λαλιώτη, είτε επειδή δεν μπορούν να βάλουν δυο νούμερα σε ένα Excel ή σε ένα κομμάτι χαρτί.
Το 'κερδίζεις χ από κάθε αγορά που κάνεις εσύ, η μάνα σου, η πεθερά σου, η κουνιάδα σου, ο παπάς της ενορίας κλπ' ακούγεται πολύ πιο ενδιαφέρον από το 'ψάξε λίγο τιμές και θα κερδίσεις 5χ'...
Σαν το πιο παραδοσιακό 'σου κάνω έκπτωση επειδή έρχεσαι από γνωστό', αγνοώντας αν η τιμή του 'γνωστού' είναι εξωφρενική ακριβή.
-
Ο χρήστης petrolhead έγραψε:
χαζος εισαι, η σκετος απατεωνας;Γιατί διαζευκτικό;
Πάντως εδώ φιλεύουμε WD-40 να ξέρεις.
Για κάποιους είναι ώρα για ΚΥ...
Είναι κ άλλα, αλλά λέω να μην συνεχίσω. Κάποιος ψάχνει για κορόιδα, είναι προφανές.
Όχι ililia μου. Μπορεί εκ πρώτης όψεως (και 2ης, και 3ης, και 4ης) να φαίνεται αρπαχτή, όμως φταίει το ότι καημένος μπορεί να είναι Lycoς αλλά είναι ένας. Είναι και μειωμένης αντίληψης, όπως είχε το θάρρος να παραδεχτεί και ο ίδιος. 'Εχει και να αντιμετωπίσει και την εμπάθεια ορισμένων εδώ μέσα όπως ο g46 που ποστάρει συνεχώς walls of text γιατί κατά βάθος θέλει να σπρώξει τη δική του πυραμίδα (Νέκταρ).
Καλύτερα να επενδύσεις λίγο χρόνο ακόμα και να πεταχτείς μέχρι τη Περαία, όπου ο κύριος Γιώργος θα σου εξηγήσει το όνειρο για το πώς δουλεύει το σύστημα. Κερνάνε και κουλουράκια άκουσα. Να, δες τι προσπαθεί να πει κάτω για τη μόχλευση:
καλα οι διαφορες στις τιμες ειναι ψιχουλα και καποιος που εχει φτιαξει δικτυο καταναλωτων και λαμβανει τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες δεν τις κοιταει καν. για τον απλο καταναλωτη που λαμβανει το 1-2% cashback φυσικα και εχουν σημασια.
-
ililia η φάση είναι ιδανική για ΔΥ, μάχιμους συνταξιούχους (50αρηδες) και γενικά άτομα που δεν έχουν άγχος για το πως θα βγουν τα προς το ζειν και άπειρο χρόνο καθώς και θέληση να 'παίξουν μπίζνες'.Ο γνωστός μου πχ που δεν έγινε πωλητής στα νιάτα του αλλά έγινε ΔΥ, μέσω της mlm φάσης έκανε και το κέφι του.
Κάποτε οι ΔΥ γίνονταν ασφαλιστές, τώρα (multilevel) marketers.
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
καλα οι διαφορες στις τιμες ειναι ψιχουλα και καποιος που εχει φτιαξει δικτυο καταναλωτων και λαμβανει τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες δεν τις κοιταει καν. για τον απλο καταναλωτη που λαμβανει το 1-2% cashback φυσικα και εχουν σημασια.Απλά μαθήματα δημοτικού :
[list:gm63cjz7]Ψ και ι, Ψι
Χ και ου, χου
Λ και α, λα[/list:u:gm63cjz7]Όλα μαζί ψίχουλα
270.000 ευρώ σε καύσιμα αντιστοιχούν περίπου σε 200.000 λίτρα βενζίνης ή 160.000 λίτρα diesel.
Για κάθε λεπτό του ευρώ καλύτερης τιμής που πετυχαίνεται μέσω συμφωνίας ο επιχειρηματίας έχει κέρδος 200.000x0,01=2.000 ευρώ για βενζίνη ή 160.000x0,01=1.600 ευρώ για diesel.
Αλλά με τέτοιες καταναλώσεις τα κέρδη/συμφωνίες είναι πάνω από 4-5 λεπτά το λίτρο δηλαδή 8.000 με 10.000 ευρώ κέρδος για την επιχείρηση και ζημιά για την Lyoness εκτός εάν η επιχείρηση θέλει να αντιστρέψει την κατάσταση και τα κέρδη της να τα δίνει στην Lyoness και να χάνει σε τακτική βάση 8.000 έως 10.000 ευρώ για να έχει Πολλαπλασιαζόμενες Ζημιές Αφοσίωσης (ΠΖΑ) συντηρώντας Πυραμίδες .
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
ililia η φάση είναι ιδανική για ΔΥ, μάχιμους συνταξιούχους (50αρηδες) και γενικά άτομα που δεν έχουν άγχος για το πως θα βγουν τα προς το ζειν και άπειρο χρόνο καθώς και θέληση να 'παίξουν μπίζνες'.
Ο γνωστός μου πχ που δεν έγινε πωλητής στα νιάτα του αλλά έγινε ΔΥ, μέσω της mlm φάσης έκανε και το κέφι του.
Κάποτε οι ΔΥ γίνονταν ασφαλιστές, τώρα (multilevel) marketers.
ξεχασες το ενδιαμεσο σταδιο..
φωτοβολταικα η κρατικη βερσιον της Lyoness.. -
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
καλα οι διαφορες στις τιμες ειναι ψιχουλα και καποιος που εχει φτιαξει δικτυο καταναλωτων και λαμβανει τις πολλαπλασιασμενες επιστροφες δεν τις κοιταει καν. για τον απλο καταναλωτη που λαμβανει το 1-2% cashback φυσικα και εχουν σημασια.
Απλά μαθήματα δημοτικού :
[list:13vjzls2]Ψ και ι, Ψι
Χ και ου, χου
Λ και α, λα[/list:u:13vjzls2]Όλα μαζί ψίχουλα
270.000 ευρώ σε καύσιμα αντιστοιχούν περίπου σε 200.000 λίτρα βενζίνης ή 160.000 λίτρα diesel.
Για κάθε λεπτό του ευρώ καλύτερης τιμής που πετυχαίνεται μέσω συμφωνίας ο επιχειρηματίας έχει κέρδος 200.000x0,01=2.000 ευρώ για βενζίνη ή 160.000x0,01=1.600 ευρώ για diesel.
Αλλά με τέτοιες καταναλώσεις τα κέρδη/συμφωνίες είναι πάνω από 4-5 λεπτά το λίτρο δηλαδή 8.000 με 10.000 ευρώ κέρδος για την επιχείρηση και ζημιά για την Lyoness εκτός εάν η επιχείρηση θέλει να αντιστρέψει την κατάσταση και τα κέρδη της να τα δίνει στην Lyoness και να χάνει σε τακτική βάση 8.000 έως 10.000 ευρώ για να έχει Πολλαπλασιαζόμενες Ζημιές Αφοσίωσης (ΠΖΑ) συντηρώντας Πυραμίδες .
Αναποδα τα λιτρα ,πιο πολλα το ντιζελ
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
'Εχει και να αντιμετωπίσει και την εμπάθεια ορισμένων εδώ μέσα όπως ο g46 που ποστάρει συνεχώς walls of text γιατί κατά βάθος θέλει να σπρώξει τη δική του πυραμίδα (Νέκταρ).Kανεις πλακα ετσι?
Btw εχω γραψει και για την lr αλλα και για το cashback της natwest....
Oπως και εχω προτινει να παρει καποιος Ελληνικης τραπεζας καρτα, αντι της πυραμιδας.
Και εδω μεσα γραφω σεντονια με βασικο επιχειρημα οτι η απατη αυτη ειναι πυραμιδα.
Λες να θελω να προωθησω αλλη?
Δε γνωριζω καν αν η nectar ειναι πυραμιδα η οχι, θα με ενδιεφερε ομως, να διαγραφω και απο αυτη αν ειναι.
Ημαρτον, μη ψαχνετε για απατεωνες εκει που δεν υπαρχουν, ειναι υπερβολη. -
Δεν νομίζω ότι είναι απατεώνες, με την κυριολεκτική έννοια του όρου.
Η πληροφορία είναι εκεί, μπορεί να την αναζητήσει ο καθένας, αυτός είναι κ ο λόγος που δεν καταλήγουν φυλακή. Όποιος προτιμήσει να ψαχτεί για εύκολο κέρδος κ αντ' αυτού χάσει τπτ μετρητά και κάμποσο χρόνο, τι να κάνουμε, ας πρόσεχε.Ο χρήστης zorz έγραψε:
Για κάποιους είναι ώρα για ΚΥ...Έχω ζητήσει, κάμποσες σελίδες πίσω, το ΚΥ να το αναλάβω εγώ. Μην τα ξεχνάμε αυτά, έχω πάρει σειρά.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
'Εχει και να αντιμετωπίσει και την εμπάθεια ορισμένων εδώ μέσα όπως ο g46 που ποστάρει συνεχώς walls of text γιατί κατά βάθος θέλει να σπρώξει τη δική του πυραμίδα (Νέκταρ).
Kανεις πλακα ετσι?
Btw εχω γραψει και για την lr αλλα και για το cashback της natwest....
Oπως και εχω προτινει να παρει καποιος Ελληνικης τραπεζας καρτα, αντι της πυραμιδας.
Και εδω μεσα γραφω σεντονια με βασικο επιχειρημα οτι η απατη αυτη ειναι πυραμιδα.
Λες να θελω να προωθησω αλλη?
Δε γνωριζω καν αν η nectar ειναι πυραμιδα η οχι, θα με ενδιεφερε ομως, να διαγραφω και απο αυτη αν ειναι.
Ημαρτον, μη ψαχνετε για απατεωνες εκει που δεν υπαρχουν, ειναι υπερβολη.ειρωνικα το λεει ο Ζορζ !
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)