-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Οι αναλωσιμοι 3.
Επος. Καλύτερο απο το δευτερο. Έχει τοσα πολλά κλισέ αλλά πραγματικά το δίωρο ηταν απολαυστικοτατο!!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σοβαρά;
Εγώ γτ πιστεύω ότι ήταν κατά πολύ χειρότερο...
Μα δεν είχε καν κάποια ατάκα καλή όπως στο δεύτερο!!!
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
Πφφφ φλωριες, ειχαν χαμηλα την ενταση...!!!Ρε γατακι, ρε σαυρα, οταν βλεπεις τετοιες ταινιες με σεναριο φολα... ισοφαριζεις με τον ηχο και τα οπτικα εφε... να πεις τουλαχιστον οτι καααααατι απ'ολα το γουσταρες.
Νταξει, εσυ εισαι μπαρμπας, γουσταρες υπνο! Αλλο αυτο...
μα αυτη ειναι η απολαυση σε αυτες τις ταινιες...
το να μην τις βλεπεις λογικα....και δεν μιλω για τα επιστημονικα...το τερας να τρωει ραδιενεργια..ερχονται πχ τα Φ-22 και τα πλοια και τα τανκς και πετανε πυραυλους , οβιδες και ρουκετες στο τερας και να ειναι στα παπαρια του...και τα φανταρακια να βαρανε και αυτα με τους γκραδες...
πανε στην αποθηκη πυρηνικων λυμματων στο Γιουκα και ψαχνουν τους θαλαμους στην τυχη να βρουνε το αυγο...ανοιγουν την πορτα κοιτανε και εχει φυγει ολη η πισω προσοψη του βουνου και κανενας δεν πηρε χαμπαρι...
-
Και μεσα σε μια καταστραμενη πολη στο γηπεδο της να βρισκεται ο ηρωας με την ξανθια γυναικα του ηρωα στο 2λεπτο!!!
Και γω να δινω ραντεβου στο μετρο στο συνταγμα και να μην τον βρισκω τον αλλον
-
... το τελος ηταν ολα τα λεφτα...!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Και μεσα σε μια καταστραμενη πολη στο γηπεδο της να βρισκεται ο ηρωας με την ξανθια γυναικα του ηρωα στο 2λεπτο!!!Και γω να δινω ραντεβου στο μετρο στο συνταγμα και να μην τον βρισκω τον αλλον
ειδες τι κανει μια ξανθια!!
-
@Geo
Δωσε ραντεβου στο μετρο με καμμια ξανθια και θα δεις οτι την ξεχωριζεις στο λεπτο. -
Ντροπη παντρεμενος ανθρωπΑς.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
:yikes: Ντροπη παντρεμενος ανθρωπΑς.Οχι, με παρεξηγησες, το 'ξανθια' αφορα μονο το χρωμα μαλλιων. Θα μπορουσε να ειναι η ασφαλιστρια σου ή μακρινή ξάδερφη.
Λεμε τωρα. -
Amazing Spiderman 2 αρκετά καλό.
Need for Speed μέτριο.Αγνοείς τις υπερβολάρες που ξέρεις ότι θα δεις (ειδικά στο NFS) και βλέπονται ευχάριστα.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Amazing Spiderman 2 αρκετά καλό.
Need for Speed μέτριο.Αγνοείς τις υπερβολάρες που ξέρεις ότι θα δεις (ειδικά στο NFS) και βλέπονται ευχάριστα.
Κοίτα να δεις που έχω την ακριβώς αντίθετη άποψη. Το TAS2 είναι με διαφορά το χειρότερο από όλα τα Spiderman (κάτι που προκύπτει και από όλα τα sites, κριτικούς κλπ) και μόνο ο Fox σώζεται, ενώ το NFS είναι το πιο 'ρεαλιστικό' από όλες τις 'racing' ταινίες από την εποχή του Bullit. ΟΤΙ βλέπεις στο NFS είναι πραγματικότητα, αφού όλα τα stunts έχουν γίνει με πραγματικά αυτοκίνητα (replicas βέβαια, αλλά πραγματικά οχήματα). Εμένα μου άρεσε πιο πολύ π.χ. από το F&F6...
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Πριν 1 λεπτό το έβαλα να κατεβαίνει και τώρα είδα το ποστ
Φαίνεται ρίσκο πάντωςΓιώργη;
Ζεις;
-
Godzilla...για τορενταδικο μόνο...
-
ΟΥΥ ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΠΑ !!!
Αλητη πειρατη τσαμπατζη !!
-
-
ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΡΕ ?!?!?!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πριν 1 λεπτό το έβαλα να κατεβαίνει και τώρα είδα το ποστ
Φαίνεται ρίσκο πάντωςΓιώργη;
Ζεις;
Ξεκίνησα το The Wire και έχω μέρες να δω ταινία. Θα το δω το σκ και θα επανέλθω με εντυπώσεις
-
Θέλω να βρω μια παλιά ταινία.
Οικογενειάρχης που η οικογένειά του τον έχει για loser αλλά είναι και μυστικός πράκτορας και όταν χρειαστεί η οικογένειά του τους σοκάρει ευχάριστα. Η σκηνή που θυμάμαι είναι όταν οδηγάει νομίζω ένα Peugeot 205 με τρόπο που εντυπωσιάζει το γιό του.
Καμιά ιδέα, δυστυχώς δε θυμάμαι ούτε ηθοποιούς ούτε τίποτα άλλο.... -
http://www.imdb.com/title/tt0090130/?re ... lmg_act_39
αυτη πρεπει να ναι με τζην χακμαν
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Οικογενειάρχης που η οικογένειά του τον έχει για loser αλλά είναι και μυστικός πράκτορας και όταν χρειαστεί η οικογένειά του τους σοκάρει ευχάριστα. Η σκηνή που θυμάμαι είναι όταν οδηγάει νομίζω ένα Peugeot 205 με τρόπο που εντυπωσιάζει το γιό του.
Καμιά ιδέα, δυστυχώς δε θυμάμαι ούτε ηθοποιούς ούτε τίποτα άλλο....Είναι πολλές σελίδες και λίγη πληροφορία! http://www.imcdb.org/vehicles.php?make= ... &model=205
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Καμιά ιδέα, δυστυχώς δε θυμάμαι ούτε ηθοποιούς ούτε τίποτα άλλο....Είναι πολλές σελίδες και λίγη πληροφορία! http://www.imcdb.org/vehicles.php?make= ... &model=205
Τον ξεκανες !!!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]