-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εχεις τα σωστα drivers?
εχεις κανει ενα nozzle check?
εχεις κανει ενα print operation check?Οι drivers δεν παιζουν ρολο γιατί δεν εμπλέκετε υπολογιστής...
Nozzle δεν με αφηνει, στο auto μου πεταει το χαρτι και στο manual δεν εκτυπωνει τιποτα (λευκο παλι)
Έχουν οι Canon print operation ;Εν τω μεταξύ το κουλό είναι οτι μου δείχνει οτι καταναλώνει μελάνι!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Η κεφαλή είναι στο μελανάκι ή στον εκτυπωτή?Στον εκτυπωτή.
-
@thanos φωτοτυπία βγάζει?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
@thanos φωτοτυπία βγάζει?Ουτε...
Και οι πλάκες ειναι...
α) δείνχει οτι το μελάνει μειώνεται (ενώ δεν βγάζει στάλα)
β) δεν βγάζει κάποιο error.Μωρέ, θα ξεκινήσω να δείνω usb στους πελάτες μου... τον θελω για να εκτυπωνω τα dvd και θα παρω εναν epson που παίρνει και χυμα μελάνι...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
@thanos φωτοτυπία βγάζει?
Ουτε...
Και οι πλάκες ειναι...
α) δείνχει οτι το μελάνει μειώνεται (ενώ δεν βγάζει στάλα)
β) δεν βγάζει κάποιο error.Μωρέ, θα ξεκινήσω να δείνω usb στους πελάτες μου... τον θελω για να εκτυπωνω τα dvd και θα παρω εναν epson που παίρνει και χυμα μελάνι...
Με άλλο τρόπο εκτός wifi συνδέεται;Τον δοκίμασες;
-
Μα δεν το κανω ουτε μεσο wifi ουτε μεσο usb.
Το κάνω απο το δικό του μενού που είναι μεσα απο την οθόνη του ίδιου του εκτυπωτή.(φυσικά το ίδιο αποτέλεσμα παίρνω αν παω να κάνω κατι απο τον υπολογιστή)
-
στα σκουπιδια ασαπ
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Μηπως ξεραθηκαν τα μελανια ? Εγω τα βγαζω και βουταω τις κεφαλες για λιγο σε βραστο νερο, τις σκουπιζω και επανερχονται αμεσως. Ειδικα τωρα το καλοκαιρι αν δεν εκτυπωνω καθε 2 μερες ξεραινονται αμεσως.
Σημερα τα πηρα, πριν 2 ωρες...
Αν ισχύει ακόμα η εγγύηση αλλαξέ τον, αλλιώς μπορείς να τον πετάξεις, ή να τον έχεις σαν scanner. 2 canon που είχα, πάθανε ακριβώς το ίδιο εκτός εγγύησης. Δεν λύθηκε ούτε με νεο firmware, ούτε με reset, ούτε με drivers, ούτε με νέα μελάνια.
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Αν ισχύει ακόμα η εγγύηση αλλαξέ τον, αλλιώς μπορείς να τον πετάξεις, ή να τον έχεις σαν scanner. 2 canon που είχα, πάθανε ακριβώς το ίδιο εκτός εγγύησης. Δεν λύθηκε ούτε με νεο firmware, ούτε με reset, ούτε με drivers, ούτε με νέα μελάνια.
2 χρόνια δεν δίνει η Canon; Αν ναι έχει ακόμα 11 μήνες εγγύηση.
Αν δεν βρεθεί άκρη, θα τον παω στην intersys. -
Ένα σενάριο πάντως είναι να είναι και τα μελάνια ελαττωματικά.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ένα σενάριο πάντως είναι να είναι και τα μελάνια ελαττωματικά.Δεν μου το έκανε μονο με αυτά...
Μου το έκανε με 2 5άδες ΟΕΜ συν αυτή την γνήσια 5άδαΚαι βασικά ξαφνικά το έπαθε.
Το είχε πάθει και παλιότερα και είχα βρει την λύση απο εδω μέσα.
Έστρωσε και μετά απο λίγο τίποτα... εκτύπωσα την μία μέρα και την επόμενη καπούτ.
Δοκίμασα πάλι και πάλι αυτό που είχε πιάσει τότε (αν είχε πιάσει και δεν είχε φτιάξει απο σύμπτωση, πάντως ευχαριστώ όσους βοήθησαν!) και τίποτα...Πήγαν χαμένες δυο πεντάδες ΟΕΜ μελανιών και μάλλον θα πάει και αυτή η γνήσια...
-
BTW εχω βάλει στις αγγελίες εναν Samsung Color Laser που απλά θελει μελάνι, τον χαρίζω.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
BTW εχω βάλει στις αγγελίες εναν Samsung Color Laser που απλά θελει μελάνι, τον χαρίζω.Ακριβα τον χαρίζεις!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
BTW εχω βάλει στις αγγελίες εναν Samsung Color Laser που απλά θελει μελάνι, τον χαρίζω.
Ακριβα τον χαρίζεις!
Λες να τον πουλήσω φθηνότερα μπας και;
-
Θάνο είπες ότι τον θες για να εκτυπωνεις cd. Γιατί απλώς δεν παίρνεις μια συσκευή εγγραφής με lightscribe ; εκτυπώνει με laser Πάνω στα αντίστοιχα συμβατά δισκακια. Και κράτα τον laser, Δε θα έχεις ποτέ θέμα με ξεραμένο μελανι, απλώς ακριβό toner
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Θάνο είπες ότι τον θες για να εκτυπωνεις cd. Γιατί απλώς δεν παίρνεις μια συσκευή εγγραφής με lightscribe ; εκτυπώνει με laser Πάνω στα αντίστοιχα συμβατά δισκακια. Και κράτα τον laser, Δε θα έχεις ποτέ θέμα με ξεραμένο μελανι, απλώς ακριβό tonerΤα εκτυπώνω με χρώμα και σχέδιο του λογότυπου μου, αυτό δεν νομίζω να το κάνει το lightscribe... σωστά;
Ο συγκεκριμένος όσο τον είχα δουλέψει (ελάχιστα) με είχε βολέψει γιατί εκτυπωνε cd, εμπρός - πίσω αυτόματα, wifi, airprint κτλ...
Αν δεν τον φτιάξω, θα παω σε άλλον.
Τον Laser δεν τον θέλω γιατί δεν με βοηθά στην δουλειά μου. Απλά χώρο μου πιάνει.
Μέσα στο πρόγραμμα κάααποια στιγμή είναι να αγοράστει ένας Α3+ (μάλλον epson λόγο των μελανιών) και ενα άλλο πολυμηχάνημα μαζί με fax (γιατί έχω και απο αυτό που πιάνει χώρο άδικα.) -
-
Το θελω!
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Είχα κλείσει το ups (APC 1500) και όταν ξαναήρθα το άνοιξα και έκανε συνεχόμενο μπιπ με error F02. Δοκίμασα reset, με φορτίο, χωρίς φορτίο, τπτ. Τελικά επανήλθε με αυτό το tipdisconnect the batteries, press the poweron button for five seconds, UPS will dead, reconnect the battery and power on the unit.
Υποδεικνύει κάτι από τα παραπάνω ότι μπορεί να χρειαστούν αλλαγή οι μπαταρίες οσονούπω; Δεν είχα κάποιο άλλο δείγμα of failure ever.
Λοιπόν το ίδιο πρόβλημα συνεχίζεται.
Το UPS είναι αυτό και έχει 3ετή εγγύηση
http://www.plaisio.gr/periferiaka-othon ... G----I.htm
(αγορασμένο από Πλαίσιο).
Τι κάνω; Το error δε δείχνει πτώση της μπαταρίας (όταν λειτουργεί τη δείχνει οκ, ούτε καν low) αλλά short circuit. Μιλάω με Πλαίσιο ή απευθείας με APC ? (είμαι εντός εγγύησης) -
Γιατι οχι και με τους 2 ταυτοχρονα?
'Πειτε μου τι να κανω, ποια ειναι η διαδικασια' κλπ. Να δεις τι θα πουν και οπου (σε) βολευει καλυτερα το πας.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]