-
Πολυ τσαμπουκας το παιζεις ρε φιλε.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εσύ κόπτεσαι Μπιλ, αλλά ο καραγκιοζάκος μάλλον δεν έχει φτάσει ακόμα εδώ κάτω,
Σε κάθε περίπτωση επέμβασής τους, η σαφής επισήμανση των επεμβάσεών τους και η αιτιολόγηση όλων των ενεργειών στις οποίες προβαίνουν, όπως οι τελευταίες απορρέουν από τα δικαιώματά τους ως επόπτες
Θλιβερές πρακτικές από μίζερους...
Φασισταριά του κερατά το λέμε στο χωριό μου...
Κάνε ένα κόπο να δεις ποιοι γλύφουν τα αρχίδια της σημερινής 'εξουσιαζζζζζ' (τρομάρα της...)Εκει στην Ουγκαντα ετσι λετε?
Μήπως είσαι μαλακας;
Οχι, απλα γελαω με την παρτη σου, σε ποιο χωριο λες, το Γαλατσι ή στο Λεστα?
-
Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα μου Viper?
Το φόρουμ, είναι κάτι που δεν θα λείψει απ την πραγματική μου ζωή. Ωστόσο, έχω μάθει πάρα πολλά εδώ μέσα και έχω 'γνωρίσει' διαδικτυακά , το τονίζω, κόσμο που σέβομαι, χωρίς ούτε οι ίδιοι να το γνωρίζουν (π.χ. τον κουτσαν, τον ερνανι, καναδυο φίλους, την αλμπα, το κογιοτ, τον μπιμσ, τον μπιλ, τον γκεο με τα καλύτερα ανέκδοτα που πάντα μου φτιάχνουν την ημέρα, μερικούς που ξεχνάω σίγουρα, τους κλασσικούς που ήμαστε πολλοί).
Το φόρουμ όμως είναι μικρογραφία της κοινωνίας και δυστυχώς στην ζωή μου δεν έχω μάθει να βλέπω πράξεις να γίνονται χωρίς αιτιολόγηση ακόμα και αν πρόκειται για χαζομάρες στην καλύτερη των περιπτώσεων.
Επίσης δεν μπορώ να ανεχτώ πρακτικές από τσουτσεκάκια της σειράς που έχουν μάθει μόνο να γλύφουν, να λένε γιες σερ και να πέφτει το μηνιάτικο κάθε μήνα, με τον όποιο τρόπο.
Σόρυ, αλλά κάποια πράγματα αγγίζουν ευαίσθητες χορδές, που δυστυχώς δεν απαιτώ από φασιστάκια κάθε είδους να έχουν.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Σε κάθε περίπτωση επέμβασής τους, η σαφής επισήμανση των επεμβάσεών τους και η αιτιολόγηση όλων των ενεργειών στις οποίες προβαίνουν, όπως οι τελευταίες απορρέουν από τα δικαιώματά τους ως επόπτες
Κάνε ένα κόπο να δεις ποιοι γλύφουν τα αρχίδια της σημερινής 'εξουσιαζζζζζ' (τρομάρα της...)Εκει στην Ουγκαντα ετσι λετε?
Μήπως είσαι μαλακας;
Γλύψε γλύψε, θα σου μείνει καμιά πουτσότριχα ανάμεσα στα δόντια. Απ' το τίποτα κάτι είναι και αυτό
-
Μήπως είσαι μαλακας;
Γλύψε γλύψε, θα σου μείνει καμιά πουτσότριχα ανάμεσα στα δόντια. Απ' το τίποτα κάτι είναι και αυτό
Ξερεις πολλα βλεπω. Πεφτεις σε ολα μεσα.
Τραγικη περιπτωση βλακα μιλαμε ... -
Ελα μωρε τωρα ασχολεισαι με τον A-Viper7 ,ο λογος του ειναι κατωτερος και απο 15χρονου.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Μήπως είσαι μαλακας;
Τραγικη περιπτωση βλακα μιλαμε ...Ακόμα να γίνεις μοντ... Και μαλάκας και κορόιδο; Μήπως σου τσιμπήσανε και εσένα το 2χίλιαρο και τώρα καιγεται ο κωλαράκος σου σαν άλλους χρήστες με φαντεζί 'έντονα γραμματα'(ΤΜ);
-
Ακουσες τον asimov που μιλαει για διχιλιαρα και λες τα ιδια.
Αποψη δικη σου δεν εχεις;
Που να την βρεις. -
Μήπως είσαι μαλακας;
Τραγικη περιπτωση βλακα μιλαμε ...Ακόμα να γίνεις μοντ... Και μ@λ@κ@ς και κορόιδο; Μήπως σου τσιμπήσανε και εσένα το 2χίλιαρο και τώρα καιγεται ο κωλαράκος σου σαν άλλους χρήστες με φαντεζί 'έντονα γραμματα'(ΤΜ);
συνεχιζε να με διασκεδαζεις.
28 χρονων λεει... πρεπει να ειχες φαει πολυ πουτσο μικρος -
Το να κατηγορουμε ο ενας τον αλλον τωρα για τσουτσεκι κ υπαλληλο της τωρινης πλεον διοικησης του φορουμ ειναι τραγικο.Εδω κ 4 μερες οι μεν κατηγορουν τους δε.. Ενταξει , εμφανιστηκαν απ το πουθενα καποιοι χρηστες με καινουρια nicknames που ολοι υποπτευομαστε ποιοι ειναι εκαστος ,αγνοηστε τους..
Ρε συ viper 7 ξεκολλα. Ο trident με του οποιου μπορεις να διαφωνεις με τα ποστς του ειναι θαρρω ο τελευταιος που θα πουλιοταν οπως τον κατηγορεις.Ας δουμε λιγο ψυχραιμα την νεα κατασταση ,οι πιο εμπειροι στους Η/Υ ας δουν αν ειναι εφικτη κ βιωσιμη η δημιουργια μιας νεας πλατφορμας . -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Ρε συ viper 7 ξεκολλα. Ο trident με του οποιου μπορεις να διαφωνεις με τα ποστς του ειναι θαρρω ο τελευταιος που θα πουλιοταν οπως τον κατηγορεις.axoutomoretokaimenotokrokodilaki
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Το να κατηγορουμε ο ενας τον αλλον τωρα για τσουτσεκι κ υπαλληλο της τωρινης πλεον διοικησης του φορουμ ειναι τραγικο.Εδω κ 4 μερες οι μεν κατηγορουν τους δε.. Ενταξει , εμφανιστηκαν απ το πουθενα καποιοι χρηστες με καινουρια nicknames που ολοι υποπτευομαστε ποιοι ειναι εκαστος ,αγνοηστε τους..
Ρε συ viper 7 ξεκολλα. Ο trident με του οποιου μπορεις να διαφωνεις με τα ποστς του ειναι θαρρω ο τελευταιος που θα πουλιοταν οπως τον κατηγορεις.Ας δουμε λιγο ψυχραιμα την νεα κατασταση ,οι πιο εμπειροι στους Η/Υ ας δουν αν ειναι εφικτη κ βιωσιμη η δημιουργια μιας νεας πλατφορμας .Εισαι καλο πουτανακι και εσυ,
εχεις καταλαβει τη ΔΥΝΑΜΗ που διαθετω με τη νεα κατασταση και ΣΠΕΥΔΕΙΣ να δειξεις τον καλο σου εαυτο για να σε προστατεψω.
Πεφτεις μπροστά μου να με υπερασπιστεις, σπαρταραει το κορμι σου με υποταγη
Ειμαι δικαιος να ξέρεις, και θα σε αφησω να γλυψεις κανα κοκκαλακι και εσυ, απο τον απεραντο ΠΛΟΥΤΟ που εχω συλλεξει με τις πυραμιδες.ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΟΥ ΛΕΣ???????????? ΕΧΩ ΚΛΑΨΕι ΛΕΜΕ
-
.........
απ' οτι φαινεται, ΠΑΡΑ πολυ.
......... -
δεν με νοιαζει ποιοι ειναι οι νεοι που μπηκαν και εχουν αποψη για τα παντα και γνωριζουν παλιες καταστασεις ουτε ποιοι ειναι στην πραγματικοτητα οι παλιοι μπανιαρισμενοι που αμεσως μπηκαν εφτιαξαν νεο account και γραφουν σαν να μην εχουν χασει ουτε 'φαση'
αυτο που ειναι ομως ξεκαθαρο ειναι οτι οποιοι κρυβονται απο πισω συμπεριφεροντε σαν ανωριμα παιδακια δημοτικου και νομιζουν οτι ειναι αορατοι και οτι δεν τους εχουν καταλαβει....
ειναι τοσο αστειο αυτο που γινεται που ειλικρινα ενω στην αρχη χαλαστηκα τωρα το διασκεδαζω γιατι βλεπω σε καθε ποστ ποσο βλακωδεστατα μπορει να συμπεριφερθει ενας ανθρωπος και να χασει και την λιγοστη τσιπα και αξιοπρεπειαοσο περι του SV2...καλα κανεις αγορι μου και τους τα τσεπωνεις...γιαυτο υπαρχουν οι βλακες...για να κανουν καποιους πλουσιους...δεν φταις εσυ...φταιει η δικαιοσυνη που αυταπαγγελτα δεν σου εχει δεσμευσει καθε ιδιωτικο η εταιρικο περουσιακο στοιχειο μεχρι 2ου βαθμου συγγενειας και σε αφηνει και αλλωνιζεις....καλυτερα ομως για ολλους εμας τους υπολοιπους γιατι ετσι ξεχωριζουν οι βλακες απο τους απλα νοημονες ανθρωπους και δημιουργουντε περισσοτερες ευκαιριες για εμας...
εισαι πολυ λιγος ανθρωπος με τις σκεψεις και ενεργειες που εκανες και πολυ φτηνος επιχειρηματιας που γλεντας πανω στον πονο των αλλων...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
δεν με νοιαζει ποιοι ειναι οι νεοι που μπηκαν και εχουν αποψη για τα παντα και γνωριζουν παλιες καταστασεις ουτε ποιοι ειναι στην πραγματικοτητα οι παλιοι μπανιαρισμενοι που αμεσως μπηκαν εφτιαξαν νεο account και γραφουν σαν να μην εχουν χασει ουτε 'φαση'αυτο που ειναι ομως ξεκαθαρο ειναι οτι οποιοι κρυβονται απο πισω συμπεριφεροντε σαν ανωριμα παιδακια δημοτικου και νομιζουν οτι ειναι αορατοι και οτι δεν τους εχουν καταλαβει....
ειναι τοσο αστειο αυτο που γινεται που ειλικρινα ενω στην αρχη χαλαστηκα τωρα το διασκεδαζω γιατι βλεπω σε καθε ποστ ποσο βλακωδεστατα μπορει να συμπεριφερθει ενας ανθρωπος και να χασει και την λιγοστη τσιπα και αξιοπρεπειαοσο περι του SV2...καλα κανεις αγορι μου και τους τα τσεπωνεις...γιαυτο υπαρχουν οι βλακες...για να κανουν καποιους πλουσιους...δεν φταις εσυ...φταιει η δικαιοσυνη που αυταπαγγελτα δεν σου εχει δεσμευσει καθε ιδιωτικο η εταιρικο περουσιακο στοιχειο μεχρι 2ου βαθμου συγγενειας και σε αφηνει και αλλωνιζεις....καλυτερα ομως για ολλους εμας τους υπολοιπους γιατι ετσι ξεχωριζουν οι βλακες απο τους απλα νοημονες ανθρωπους και δημιουργουντε περισσοτερες ευκαιριες για εμας...
εισαι πολυ λιγος ανθρωπος με τις σκεψεις και ενεργειες που εκανες και πολυ φτηνος επιχειρηματιας που γλεντας πανω στον πονο των αλλων...
Είσαι πολύ λίγος για να καταλάβεις το μεγαλείο της πυραμίδας Lyoness!
NOT
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
δεν με νοιαζει ποιοι ειναι οι νεοι που μπηκαν και εχουν αποψη για τα παντα και γνωριζουν παλιες καταστασεις ουτε ποιοι ειναι στην πραγματικοτητα οι παλιοι μπανιαρισμενοι που αμεσως μπηκαν εφτιαξαν νεο account και γραφουν σαν να μην εχουν χασει ουτε 'φαση'αυτο που ειναι ομως ξεκαθαρο ειναι οτι οποιοι κρυβονται απο πισω συμπεριφεροντε σαν ανωριμα παιδακια δημοτικου και νομιζουν οτι ειναι αορατοι και οτι δεν τους εχουν καταλαβει....
Mαλιστα,εβγαλες και την ποινη.
Δεσμευση περιουσιας μεχρι 2ου βαθμου συγγενειας .
Και δις ισοβια επισης. -
Ο χρήστης italakias- έγραψε:
δεν με νοιαζει ποιοι ειναι οι νεοι που μπηκαν και εχουν αποψη για τα παντα και γνωριζουν παλιες καταστασεις ουτε ποιοι ειναι στην πραγματικοτητα οι παλιοι μπανιαρισμενοι που αμεσως μπηκαν εφτιαξαν νεο account και γραφουν σαν να μην εχουν χασει ουτε 'φαση'
αυτο που ειναι ομως ξεκαθαρο ειναι οτι οποιοι κρυβονται απο πισω συμπεριφεροντε σαν ανωριμα παιδακια δημοτικου και νομιζουν οτι ειναι αορατοι και οτι δεν τους εχουν καταλαβει....
Mαλιστα,εβγαλες και την ποινη.
Δεσμευση περιουσιας μεχρι 2ου βαθμου συγγενειας .
Και δις ισοβια επισης.τοσα ξερεις τοσα λες ταγαρι
και μιας και το φορουμ το κανατε τσιφλικι σας και το καταντησατε σαν τα μουτρα σας ....αντε να βγαλω και εγω λιγο αχτι ...
αντε και γαμησου ρε μαλακα καθυστερημενε -
Τωρα μιλας συμφωνα με το επιπεδο σου.
Οχι οπως πριν που το επαιξες δικαστης. -
Ο χρήστης italakias- έγραψε:
Τωρα μιλας συμφωνα με το επιπεδο σου.
Οχι οπως πριν που το επαιξες δικαστης.οσο χαμηλα παλιο μαλακα λαμογιο και αν ριξω το επιπεδο μου παντα θα ειναι ετη φωτος πανω απο το δικο σου
-
αναγκαστικα μαθαινουμε και ξενες γλωσσες για να μπορουμε να συνενοουμαστε με λιμανισιους σαν του λογου σας
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)