-
-
Μπορεί κάποιος από τους εναπομείναντες mod σας παρακαλώ να βάλει τις κουτσες Μαρίες πίσω στις καρέκλες τους; Ξεφυγε πολύ το πράμα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ελα πες μου τωρα στ αληθεια Μπιλλ.
Ποσο πολυ θα ηθελες να με κανεις αριστερο κλικ;Και να σε κάνω τι με το αριστερό κλικ;
Bill εχετε καταλαβει οτι η αξιοπρεπεια εχει δυο οψεις?
Η φαση 'τα πραγματα αλλαξαν, δε μου φερθηκαν σωστα και δε θελω να συνεχισω με αυτο τον τροπο', ειναι εκτιμητεα οπως και η σταση σας.
Το να ειρωνευεσαι ομως οποιον εχει διαφορετικη γνωμη ή τα βλεπει λιγοτερο φοβερα και τρομερα τα πραγματα κατηγορωντας ανεξοδα οτι 'θελει να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη', μετατρέπει την μεχρι τωρα αξιοπρεπη σταση σε 'μου πηραν τα παιχνιδια μου και τα χωνω επι δικαιων και αδικων'Ποια είναι η ειρωνία;Το 'πόσο άκυρος είσαι' ή το 'εκτίθεσαι' ;
Η ειρωνια ειναι το 'θελεις να γινεις Mod/υπαρχουν κενες θεσεις' κλπ.
Έγραψα εγώ κάτι τέτοιο;
ΤΟ βρήκες που το έγραψα;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το λέει στον κανονισμό λέμε, ΒΟΥΛΩΝΕ
[...]Άντε... τι λένε οι κανονισμοί & τι δικαιώματα έχει ο Admin να δεχτώ ότι δεν το καταλαβαίνεις (π.χ. ότι αιτιολόγηση επέμβασης εννοεί γιατί έγινε παρατήρηση/ban κι όχι ξεban)...
Εδώ που σου ζήτησα να εκφράζεσαι κόσμια, είναι τόόόσο δύσκολο να το καταλάβεις & συνεχίζεις το ίδιο (& χειρότερο) βιολί;
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι απλά θέμα Κοινής Λογικής να καταλάβουμε ότι πρέπει να εκφραζόμαστε κόσμια χωρίς να προσβάλουμε τον άλλο, χωρίς να χρειάζεται να το γράφουν οι κανόνες. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάντια & το επίπεδο του σημερινού πολιτισμού μας, & μετά περιμένουμε να πάμε μπροστά...
Δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί σου ή/& με κανέναν άλλο, σταματώ όμως ν' απαντώ σε προσβλητικά post που δείχνουν το επίπεδο του γράφοντος. Φίλος Admin σε άλλο forum γράφει στην 'υπογραφή' του:
Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα.
Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.Σύμφωνα με τον κανονισμό, ο κάθε Admin έχει κάθε δικαίωμα να banάρει/ξεbanάρει & modάρει/ξεmodάρει όποιον θέλει, όπως & να σβήνει/τροποποιεί όποιο post/topic θέλει.
Που ακριβώς τα λέει αυτά ο Κανονισμός ?
'nass', είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζεις πως έτσι είναι. Η ουσία είναι ότι οι Admin (κι ο δημιουργός/ιδιοκτήτης/Site Admin) μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στο forum.
Ως προς το 'να σβήνει/τροποποιεί όποιο post/topic θέλει', αναγράφεται ξεκάθαρα στους κανόνες (βλ. 'Δικαιώματα και υποχρεώσεις των εποπτών').
Ως προς το 'να banάρει/ξεbanάρει & modάρει/ξεmodάρει όποιον θέλει' μπορεί να μην γράφεται στον κανονισμό, αλλά σε όλα τα forum (& σε όσους γνωρίζουν απ' αυτά) είναι γνωστό ότι οι Admin έχουν δικαιώματα (παραχωρημένα από τον δημιουργό -Site Admin- του forum) να ορίζουν τους Mod & να banάρουν/ξεbanάρουν. Αν όχι οι Admin, τότε ποιος; Η Μαρία η Πενταγιώτισα;
Ρε αδερφέ θα μας καραφλιάσεις με αυτά που γράφεις.
Νομίζω ότι κάπου ανέφερες ότι ήσουν και moderator σε κάποιο σχετικά μεγάλο forum παλιότερα.
Που τα έχεις δει εσύ να γίνονται αυτά τα παραπάνω που λες; Προφανώς και ο ιδιοκτήτης κάνει ότι θέλει αλλά αν το δει το φόρουμ σαν τσιφλίκι του η κατάληξη θα είναι καταστροφική για το 'μαγαζί' του. Γι αυτό υπάρχουν οι κανόνες, για να τηρούνται από ΟΛΟΥΣ. Αν δεν τους ακολουθούν όλοι, από τον διαχειριστή/ιδιοκτήτη πρώτα, μέχρι και το τελευταίο μέλος θα γίνει μπουρδέλο και δε θα πατάει άνθρωπος.
Εσύ δλδ πιστεύεις ότι μπορείς να κρατήσεις 'μαγαζί' εφαρμόζοντας τέτοιες τακτικές; Θα πήγαινες ξανά σε μια ταβέρνα που ο κάπελας φτύνει μέσα στο κρασί σου, σε βρίζει όταν κάνεις παραγγελίες και στο τέλος όταν του ζητάς απόδειξη σε διώχνει κλωτσοπατινάδα από το μαγαζί του; Με αυτά που γράφεις η απάντηση σου πρέπει να είναι 'δικό του είναι το μαγαζί, καλά μου κάνει'.Δεν έχω σκοπό να 'καραφλιάσω' κανέναν, περιγράφω μια πραγματική κατάσταση.
Έγραψα ότι ήμουν (& είμαι) Mod σε κάποιο πολύ μικρότερο αυτοκινητιστικό forum από το 4TF (εδώ & 4 χρόνια). Είμαι παράλληλα Admin σε άλλο. Αυτά που έγραψα προκύπτουν από την εμπειρία που έχω, διότι γνωρίζω τα δικαιώματα που έχουν οι Admin/Mod & τους κανόνες που ισχύουν πάνω/κάτω οι ίδιοι σ' όλα τα forum.
Δεν έχω δει ban/ξεban/ban ούτε Mod/ξεMod στον banαρισμένο/ξεbanαρισμένο, έγραψα ξεκάθαρα ότι τις θεωρώ λανθασμένες κινήσεις που δείχνουν απειρία διαχείρισης forum από τον νέο Admin.
Συμφωνώ ότι η κατάληξη μπορεί να είναι κακή για το forum από τέτοιες συμπεριφορές, είδα (διάβασα) όμως διορθωτικές κινήσεις από πλευράς του Admin, που -κατά την άποψη μου- δείχνουν ότι δεν θέλει να κλείσει το 'μαγαζί', απλά ότι ξεκίνησε με κάποιες λανθασμένες κινήσεις. Δεν τον είδα να 'φτύνει στο φαΐ μου' ούτε να με διώχνει απ' το 'μαγαζί', ούτε να διώχνει κάποιον άλλο (παρά τα όσα του έχουνε σούρει, ανάμεσα τους κι εγώ που μπήκα στην αρχή φουριόζος & του την είπα).Αυτό που είπα (& παρακαλώ να γίνει κατανοητό) είναι ότι ως Admin είχε δικαίωμα να κάνει ό,τι έκανε, καλό ή κακό, κι ότι θα κριθεί εκ του αποτελέσματος πόσο καλός Admin ήταν όταν λήξει η θητεία του (αν συνεχίσει να κατέχει τη θέση, διαφορετικά δεν μπορεί να κριθεί από λίγες μέρες & κάποια σφάλματα που έκανε - ουδείς αλάνθαστος εκτός από εμένα στο τάβλι ).
Στο κάτω-κάτω ας γίνει κατανοητό ότι δεν ενδιαφέρει όλα τα μέλη στο 4TF (& σε κάθε forum) ποιος είναι Admin & ποιος Mod. Τα περισσότερα μέλη ενδιαφέρει να βρίσκουν ένα καλό κλίμα κι ενδιαφέροντα θέματα να διαβάζουν/συζητούν. Όχι να παρακολουθούν ξεκατινιάσματα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
και δηλαδή που καταλήγουμε;
θα στείλει μήνυμα στον ΣΧ ο sv2 να του πει συγνώμη, εκανα λάθος,βγάλε με και ξαναβάλε τους παλιούς;
οι οποίοι φυσικά δεν θα δεχτούν.... και μετά τι;αλλιώς μένει και ψάχνει mods αφού ηρεμήσουν τα πράγματα;;;;
Οι γνωμες αλλαζουν, μπορει οι παλιοι (αν οχι ολοι καποιοι) να θελουν να επιστρεψουν αν τα βρουν στο θεμα της παρεξηγησης που τους εκανε να φυγουν αρχικα.
μπορει να βρεθουν καποιο νεοι και το forum που εχει πεσει κατω κουτσα κουτσα να σηκωθει, να ξεσκονιστει και να συνεχισειμαλακιες γινονται καθε μερα, το θεμ ειναι να καταλαβαινουμε που εγινε μαλακια και να το διορθωνουμε. Δν κοπηκαν τιποτα ποδαρια στην τελικη,
Τωρα αν ειναι ο sv2 admin, αν ειναι καποιος εξωγηινος, αν οι Mod ειναι οι παλιοι ή οι καινουργιοι, τι σημασια εχει?Ουδεις αναντικαταστατος.
Στην τελευταία διαπίστωση θα συμφωνήσω απολύτως. Έχει αποδειχθεί, εδώ μέσα, επανειλημμένως. Πολλοί έχουν αποχωρήσει κατά καιρούς. Μεταξύ τους και εγω. Δεν χάθηκε τίποτα. Το Φόρουμ συνέχισε. Με αυτούς που έμειναν.
Και, φυσικά, μαλακίες γίνονται κάθε μέρα. Μόνο που, όταν γίνονται, αλλάζουν, de facto, και οι συνθήκες.
Στις νέες συνθήκες, λοιπόν, υπάρχουν δύο τρόποι να αντιδράσει κανείς. Που εξαρτώνται απολύτως από τον χαρακτήρα του αλλά και το πόσο τον επηρεάζει.
Αυτό που συνέβη είναι πρωτάκουστο. Και αυτή η ανηθικότητα που συνέβη στο 4ΤΦ, κατ' αρχήν, απευθύνεται στους moderators. Που αντέδρασαν όπως αντέδρασαν.Αποχωρώντας.
Δεν ειπε κανεις 'γιατι αποχωρησατε'?. Ειναι προφανες οτι ο τροπος που εγινε η αλλαγη σκυταλης ειναι τουλαχιστον ακομψος (η πιο απαλη λεξη). Ειναι σαφεστατη βλακεια να βαζεις στην μπαντα με τετοιο τρόπο αυτους που εχουν δωσει το χρονο τους για να λειτουργει το φορουμ με καλο τρόπο όπως μεχρι τωρα. Σε αυτο δε νομιζω να υπαρχει απο κανεναν αμφιβολια. Τριβες με τους Mods σιγουρα υπηρχαν, σιγουρα υπηρχε κατα τη γνωμη μου και κουραση απο τη μερια τους, δικαιολογημενη. Οταν κατι γινεται καθημερινα, για καμποσα χρόνια, οσο και ευχαριστο να ειναι κατανταει ρουτινα/βαρετο/κουραστικο. Το φορουμ με το περασμα του χρονου παραμενει λιγο πολυ ιδιο (καμποσοι συζητουν/διαφωνουν/τσακωνονται για διαφορα θεματα με αλλους καμποσους) ταυτοχρονα ομως οι Mods αλλαζουν, μεγαλωνουν, αναλαμβανουν υποχρεωσεις κλπ.
Οι χρήστες από την άλλη, όπως λες, θα μπορούσαν να μην κάνουν τίποτα. Να περιμένουν την νέα διαχείριση να αναλάβει και να συνεχίσουν. Σιγά σιγά θα ξεχνιόταν και αυτό που έγινε. Και όλα μέλι γάλα.
Σωστα.
Η διαφορά είναι πως σε αυτό το Φόρουμ, πολλοί από αυτούς που συμμετείχαν, είδαν κάτι παραπάνω από μια ακόμα διαδικτυακή κοινότητα. Βλέπεις, για πολλά χρόνια, οι χρήστες αυτού του Φόρουμ έγιναν φίλοι οι περισσότεροι μεταξύ τους. Δεν ήταν μόνο οι γνώσεις και η εμπειρία των χρηστών. Ήταν, θεωρώ, και ο τρόπος που είχε αποφασισθεί να εξασκείται η διαχείριση.
Διαφωνω εδω, εχω εμπειρια απο αλλο φορουμ, εκει τα πραγματα ειναι πολυ πιο αυστηρα, για αλλους λογους, παρ' ολα αυτα οι χρηστες ειναι φιλοι μεταξυ τους, βλεπονται συχνα κλπ. Δεν ειναι αυτο θεωρω αποτελεσμα καλης ή κακης διαχειρισης.
Όπως αναφέρθηκε ένα Φόρουμ γίνεται από τους χρήστες του. Οι moderators, σε αυτό το Φόρουμ, ήταν και αυτοί χρήστες. Δεν ήταν έμμισθοι υπάλληλοι. και συνέχιζαν να είναι χρήστες, με ενεργή συμμετοχή, και όχι αμέτοχοι δικαστές.
Αυτό, λοιπόν, σε ένα λεπτό, άλλαξε. Δια παντός. Αφού έγινε μια φορά, θα ξαναγίνει και στο μέλλον.
Ο καθένας λοιπόν αποφασίζει μόνος του. Αράζει και περιμένει. Η αποχωρεί. Τίποτα από τα δύο δεν είναι λάθος. Μια χαρά επιλογές είναι και οι δύο. Όπως είπα, με το μόνο που έχουν να κάνουν είναι με τον τρόπο που αντιμετωπίζει κανείς το περιβάλλον στο οποίο κινείται.
Δε θα διαφωνησω εδω. Μια παρατηρηση μονο, η επιλογη του πως θα αντιδρασει ο καθενας μπορει αν θελει να εχει δύο 'κλαδια': Την επιλογη του 'κανω οτι θεωρω καλυτερο με βαση τον τροπο που λειτουργω ΕΓΩ' και την επιλογη 'κανω οτι μπορω καλυτερο λαμβανοντας υποψη και την κοινότητα'.
Δεν ειναι για ολους η 2η επιλογη, και οπως ειπες τιποτα απο τα δυο δεν ειναι λαθος. Ισως ομως θα ηταν χρησιμο να εξεταστει σαν πιθανοτητα η 2η επιλογη απο οσους μπορουν ή νομιζουν οτι μπορουν να την υποστηριξουν (σαφώς με συγκεκριμενες συνθηκες/ορους/διαβεβαιωσεις πανω στην πραγματικοτητα της καταστασης που επικρατει), μήπως, ισως, αν, θα μπορουσε να αρχισει μια διαδικασια επούλωσης, που τελικα υποθετω πως ειναι το ζητουμενο πολλών εδω μεσα.ΥΓ τωρα ειδα για 'τελευταιο ποστ' κλπ, οποτε αν δε θελεις μην απαντησεις, δεν εχουμε καμμια τρομερη διαφωνια νομιζω, απλα καταθετουμε αποψεις.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Τα τελευταία 2 χρόνια δεν συμμετέχω τόσο ενεργά, λόγω υποχρεώσεων. Λόγω των εξελίξεων των 2-3 τελευταίων ημερών, έχω διαβάσει όσο δεν διάβασα όλο το 2014.
Δυστυχώς δεν πιστεύω ότι μπορεί να σωθεί κάπως το φόρουμ. Τοπικό κατακρεουργήθηκε και ήδη, αξιόλογα μέλη (που δεν τα ξέρω προσωπικά) την έκαναν (άντε να ξαναβρείς τις φωτοεξορμήσεις του ΤζιμυΚλαρκ ). Φαντάζομαι και άλλοι θα την κάνουν ή σε λίγο καιρό θα βαρεθούν να διαβάσουν ιταλάκια, τριντέντ και λοιπά αστέρια.Και λέγοντας τριντέντ, ... Γενικά, από το λίγο έστω 'ξεφύλλισμα' που έκανα τα τελευταια χρόνια, τρομερή εντύπωση μου είχε προκαλέσει η κατάντια που ακούει στο όνομα τριντέντ. Λίγο γκουγκλ, λίγο 'τ' άκουσα στο ραδιόφωνο το πρωί', μπόλικη κωλοτούμπα, στυλάκι 'εδώ όλοι π!πες γράφουμε-τι θέλετε και τα ανασκαλεύετε' έχει καταφέρει να πλημμυρίσει το φόρουμ με δεκάδες χιλιάδες ποστ. Η 'καλαθόσφαιρα' του ξέφυγε, αλλά επειδή τον κόβω και λίγο τιμωρο-βιτζιλαντε τύπο τον βλέπω να μας διδάσκει εν-όψει παγκοσμίου. Όσο θα υπάρχει στομάχα, ...
Και φυσικά σιγά μην 'νοιώσει' τώρα. Του λένε ότι ο κανονισμός ξεσκίστηκε, μπαναρισμένο μέλος έγινε μοντ (απ' τα αγραφα ), το πυραμιδοτόπικ καθαρίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες και έκει κόντρα στο ρεύμα ο αρχηγός δίνει πιένες!!
'Περιμένετε ρε παιδιά', ειρωνικά ποστάκια-χάι φάιβ 'άλλος προδότης', 'ετοιμάσου και συ για μοδ' κλπ.
Για πολλές κλωτσές ...Δεν μπαινεις 2 χρονια τωρα λογω 'υποχρεωσεων' αλλα με ενα ξεφυλλισμα τα καταλαβες όλα και βρηκες τον ένοχο και του τα έχωσες κιολας. Εισαι φοβερος και τρομερος.
Ειπες το ποιήμα σοτ, νιωθεις καλυτερα τωρα υποθετω, τα ειπες και ξαλαφρωσες. Μπράβο. Πιες το γαλατακι σου τωρα και πηγαινε για υπνο, ειναι αργά. Αντε μπράβο. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ελα πες μου τωρα στ αληθεια Μπιλλ.
Ποσο πολυ θα ηθελες να με κανεις αριστερο κλικ;Και να σε κάνω τι με το αριστερό κλικ;
Bill εχετε καταλαβει οτι η αξιοπρεπεια εχει δυο οψεις?
Η φαση 'τα πραγματα αλλαξαν, δε μου φερθηκαν σωστα και δε θελω να συνεχισω με αυτο τον τροπο', ειναι εκτιμητεα οπως και η σταση σας.
Το να ειρωνευεσαι ομως οποιον εχει διαφορετικη γνωμη ή τα βλεπει λιγοτερο φοβερα και τρομερα τα πραγματα κατηγορωντας ανεξοδα οτι 'θελει να γινει χαλιφης στη θεση του χαλιφη', μετατρέπει την μεχρι τωρα αξιοπρεπη σταση σε 'μου πηραν τα παιχνιδια μου και τα χωνω επι δικαιων και αδικων'Ποια είναι η ειρωνία;Το 'πόσο άκυρος είσαι' ή το 'εκτίθεσαι' ;
Η ειρωνια ειναι το 'θελεις να γινεις Mod/υπαρχουν κενες θεσεις' κλπ.
Έγραψα εγώ κάτι τέτοιο;
ΤΟ βρήκες που το έγραψα;
Λαθος μου, κακως σε πηρε η μπαλα σε αυτο.
-
Τι παει να πει βιτζιλάντε;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Τι παει να πει βιτζιλάντε;Κάποιος που παίρνει στα χέρια του τη δικαιοσύνη και 'επιβλέπει' όπως αυτός νομίζει. Χρησιμοποιείται συνήθως για κάποιους που επιλέγουν τον τρόπο αυτό για εκδίκηση ή τιμωρία κακοποιών που δεν τους πιάνει ο νόμος. Τυπικός τέτοιος ήταν ο Charles Bronson σε κάποιες ταινίες του.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τι παει να πει βιτζιλάντε;
Κάποιος που παίρνει στα χέρια του τη δικαιοσύνη και 'επιβλέπει' όπως αυτός νομίζει. Χρησιμοποιείται συνήθως για κάποιους που επιλέγουν τον τρόπο αυτό για εκδίκηση ή τιμωρία κακοποιών που δεν τους πιάνει ο νόμος. Τυπικός τέτοιος ήταν ο Charles Bronson σε κάποιες ταινίες του.
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης Χαραλαμπος 1 έγραψε:
Ο διαχειριστης εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει και ασχετα με το αν συμφωνει η μαζα.Και αν ειναι και αυτος που πληρωνει,μπορει να το κλεισει κιολας .
Αν σ'αρέσει η ελέω θεού μοναρχία ιταλάκια τότε να πας στη Βόρεια Κορέα.
Πάντως μπράβο Γιώργο (sv2), τα έκανες όλα πουτάνα. Και όσον αφορά το υπαρξιακό ερώτημα σου 'Μήπως είμαι μαλάκας', η απάντηση είναι '¨Οχι δεν είσαι μαλάκας, αλλά μας περνάς όλους εμάς για μαλάκες'. Ακόμα και στο πόστ-'απολογία' (το 1ο αυτού του θρεντ),** συνεχίζεις να μας δουλεύεις κατάμουτρα**.
Για να δούμε:
-Η ιδιοκτησία (ποιός άραγε, η Τεχνόπολις, οι εκδόσεις Λυμπέρη, η Alpha Editions?) 'πρόσθεσε ακόμα έναν διαχειριστή για λόγους που έχουν να κάνουν καθαρά με την εύρυθμη λειτουργία του'. Ή μάλλον ο Στρατής, όπως άλλοτε με την Τόνια και τον Κώστα στην Ιτέα το βράδυ πριν την εθνική μας υπόθεση -θυμάσαι Τάκη;- πίνοντας τα στο γνωστό ξενοδοχείο αποφάσισε να δώσει τα κλειδιά του φόρουμ στον κολλητό του το Γιώργο γιατί η προηγούμενη διοίκηση αρνήθηκε να εκτελέσει το ρουσφέτι του.
-Άλλαξε κάτι; Χάλασες κάποια ισσοροπία ή κάτι άλλο; Όχι, απλώς τράβηξες τη πρίζα αδείαζοντας με τον πιό άκομψο τρόπο ανθρώπους που παρά τα λάθη που έκαναν (συμφωνώ εν μέρει με τη κριτική του dimsabas) βοήθησαν το φόρουμ να στραφεί στη πορεία που έχει. Όσο για την εύρυθμη λειτουργία, τα συγχαρητήρια μου. Έχοντας μηδέν γνώσεις απ'ότι φαίνεται, άφησες το χώρο ακέφαλο και έχει ξεσαλώσει το κάθε καραγκιοζάκι, δημιουργώντας πολλαπλούς λογαριασμούς και ποστάροντας και βυζιά. Good job, indeed.
-'Το φόρουμ δεν είναι τσιφλίκι κανενός', αλλά κάθε μια από τις κινήσεις που έχεις κάνει δείχνει ότι το χειρίζεσαι ως το προσωπικό σου φέουδο.
-'Το ύφος και το στυλ του moderating θα παραμείνει ως είχε. Σκοπός δεν είναι να αλλάξει το φόρουμ που γνωρίζουμε, αλλά να συνεχίσει και να αναπτυχθεί.'. Γι αυτό και φρόντισες πρώτα απ'όλα, όχι μόνο να επαναφέρεις το διπλομπαναρισμένο minion που σου έκανε τη βρωμοδουλειά του σπαμ εδώ μέσα. Και τον έκανες και mod, γιατί ξέρει από γκομπιούτερς.
-Θα επιτρέπεται να γράφονται ελεύθερα ακόμα και αρνητικές απόψεις για τη Lie-oness στο θέμα με τις πυραμίδες υποτίθεται, αλλά το πρώτο που άρχισε να κάνει το τσιράκι σου ήταν να εξαφανίζει μηνύματα από το εν λόγω θρεντ όπου ξεσκεπάζονται οι πίπες που αράδιαζαν τα botάκια της πυραμίδας σας.
-Αναρωτιέσαι αν θα υπήρχε η ίδια αντίδραση αν το μπανεράκι ήταν της Eurobank Visa επιστροφή; Όχι, δεν θα υπήρχε. Γιατί είναι πραγματικό προϊόν και όχι παπάτζα ολκής, γιατί ποτέ δεν εμφανίστηκε εδώ κανένας κρετίνος να μας φλομώνει στις πίπες για την επαναστατική υπερκαρτούλα του, γιατί κανείς δεν προσπάθησε να σφετεριστεί το φόρουμ και να το μετατρέψει ως προσωπική πλατφόρμα προβολής της πυραμιδοπαπάτζας του.
-Ο bollocksbraker 'ξεμπαναριστηκε γιατι ζητησε συγγνωμη και μια τελευταια ευκαιρια, οπως και αλλοι χρηστες'. Μόνο που αυτόν μονάχα είδα να επανέρχεται και κανέναν άλλον (αυτός που γράφει ως ΙΚΕ είναι διπλοεγγραφή) και όχι γιατί ζήτησε συγνώμη αλλά για να κάνει τη βρωμοδουλειά σου.
-Το ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΠΩΛΗΘΗΚΕ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ!!! Στο μόνο που συμφωνώ. Δεν το αγόρασες, ο ξεφτίλας ο ΣΧ στο παρέδωσε εν λευκώ. Αντί να φροντίζει για την επένδυση του ιδιοκτήτη των εμπορικών σημάτων, στο άφησε (άγνωστο με τι αντίτιμο, υλικό ή μη) για να το μετατρέψεις σε πλατφόρμα διαφήμισης της κωλοπυραμίδας σας.Ο Καββαθάς υπήρξε υπέρμετρα αφελής, εμπιστεύτηκε λάθος ανθρώπους και αυτό τον κατέστρεψε. Ό,τι λάθη και αν έγιναν όμως, δεν αξίζει να βιάζεται το όνομα των 4Τ -έστω και το sub-brand του φόρουμ- για τις μαλακίες της Lie-oness.
Δεν ξέρω πόσα λεφτά σου αποφέρει η δεν-είναι-πυραμίδα σε σχέση με τις άλλες δραστηριότητες σου, αλλά ελπίζω να άξιζε τον κόπο για τη παντελή έλλειψη αξιοπρέπειας που έδειξες. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα ή απέχθεια μέχρι πρότινος για σένα. Να τα χαίρεσαι άνθρωπε μου τα λεφτά σου και τις αμαξάρες σου, δεν το λέω ειρωνικά. Με αυτό που δρομολόγησες όμως, έχω πλέον χάσει κάθε ιδέα. Δεν έχω και κάποια όρεξη να σε πω μαλάκα ή να σε βρίσω αλλιώς. Μονάχα θα σου πω -όσο πιο απλά και άμεσα γίνεται- ότι πλέον ως άνθρωπο σε θεωρώ εντελώς ανάξιο. Some things money can't buy.-
-
Ο χρήστης evankouros έγραψε:
Σύμφωνα με τον κανονισμό, ο κάθε Admin έχει κάθε δικαίωμα να banάρει/ξεbanάρει & modάρει/ξεmodάρει όποιον θέλει, όπως & να σβήνει/τροποποιεί όποιο post/topic θέλει.
Που ακριβώς τα λέει αυτά ο Κανονισμός ?
'nass', είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζεις πως έτσι είναι. Η ουσία είναι ότι οι Admin (κι ο δημιουργός/ιδιοκτήτης/Site Admin) μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στο forum.
Καλή η κωλοτούμπα, γράψε τουλάχιστον 'συγνώμη έγραψα μπούρδα, δεν τα λέει μεν ο κανονισμός αλλά εξυπακούονται' όλα αυτά τα δικαιώματα.
Και να βάλει φωτιά στο Forum ΜΠΟΡΕΙ ο ιδιοκτήτης/διαχειριστής, το θέμα που συζητείται εδώ επί της ουσίας είναι αν έχει την ηθική νομιμοποίηση να το πράξει και φυσικά αν η κοινότητα των χρηστών (και όχι προβάτων) συμφωνεί. Οπότε σταμάτα να πετάς τη μπάλα εκτός γηπέδου με δικολαβίστικες μπούρδες.
Και σταμάτα να απαντάς αντ΄αυτού, πες του (ξέρεις εσύ) να έρθει να αναλάβει τις ευθύνες του.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αν θέλεις την άποψή μου, μόνο αν παραιτηθείς από διαχειριστής και γίνει πάλι μπαν το φιλαράκι σου θα επανέλθει η ηρεμία προσωρινά. Αλλά, να το ξέρεις, με ευθύνη δική σου και του ΣΧ, το γυαλί έχει ραγίσει.
Καλώς .Eπειδή δυσανασχετούν πολλοί και για το **καλό του φόρουμ **θα μπανάρω τον braker και αύριο θα ζητήσω να βγω από admin και ας με μπανάρει και εμένα κάποιος από τους εναπομείναντες mod .
Κανείς δε σου ζήτησε να μπαναριστείς ως χρήστης (συνεχίζεις τα δακρύβρεκτα επί προσωπικού... ), να αποχωρήσεις από διαχειριστής σου ΠΡΟΤΕΙΝΑ (μιλώντας για πάρτη μου και μόνο, εξάλλου σε προσωπικό επίπεδο ως χρήστης sv2 μου είσαι συμπαθής, ως διαχειριστής όμως αποδείχθηκες epic fail). Στο κάτω-κάτω ξέρεις πολύ καλά ότι όποιος δεν θέλει να γράφει εδώ μέσα απλά αποχωρεί αλλά δεν μπανάρονται χρήστες για το λόγο αυτό
Το υποσχέθηκες, να αποχωρήσεις, δεν το έπραξες και παρατηρείς απαθής και αμέτοχος (αν εξαιρέσουμε τους κλώνους του φίλου σου, που τρολάρει ασύστολα) το 4T Forum, του οποίου υποτίθεται θα εξασφάλιζες την εύρυθμη λειτουργία, και του οποίου έχεις αυτή τη στιγμή τα κλειδιά και την ευθύνη (inb4 'δε φταίμε εμείς αλλά αυτοί οι ριψάσπιδες οι mods που επέλεξαν να παραιτηθούν αντί να κάτσουν χαρωπά να ξεφτιλιστούν' ), να διαλύεται (θα βλέπεις φαντάζομαι τι γίνεται από κλώνους, θέματα με βυζιά και ποδόσφαιρο κοκ. ) και να πλησιάζει ταχύτατα στο σημείο μη επιστροφής (αν δεν το έχει ξεπεράσει ήδη) . Ελπίζοντας φαντάζομαι, ότι θα προλάβεις να καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις και θα ξαναμπούν τα πρόβατα στο μαντρί πριν γκρεμιστεί γύρω σου ενώ εσύ 'απλά προεδρεύεις'.
Και σένα όλο αυτό τον καιρό το μόνο που σε ένοιαξε είναι, σε πείσμα κάθε κανονισμού, τον οποίο υποτίθεται θα προάσπιζες, να 'ευπρεπιστεί' (= λογοκριθεί χοντρά) το θέμα των 'Πυραμίδων', να σβηστεί το 'Μήπως είμαι μαλάκας' και μια προσπάθεια, αν κατάλαβα καλά, να σβήσεις δικές σου δημοσιεύσεις. Κατά τα λοιπά, το φόρουμ δεν είναι τσιφλίκι κανενός
Λοιπόν, ΣΚ είναι, για το καλό του Forum σήκωσε τα μανίκια και ΔΡΑΣΕ. Ή παραιτήσου, όπως είχες υποσχεθεί, ή κάνε κωλοτούμπα, ρίξε άκυρο στην παραίτηση, βάλε mods και άρχισε το σκούπισμα-σφουγγάρισμα. Αν το πονάς όσο και γω, μην το παρατάς αφού με δική σου και του ΣΧ ευθύνη το κάνατε πρώτα μπουρδέλο.
-
Τα λεφτά μου στην κωλοτούμπα.
Θεωρώ απίθανο πυραμίδας να έχει αυτό που λέμε αυτοσεβασμό και ευθυξία. After all κορόιδα ψάχνει. -
Καλά υπήρξε τοπικ ¨Μηπως είμαι μαλακας?¨ ...το είχα χάσει αυτό...
Bottom line το φόρουμ ξεμπουρδελιαστηκε (για την εύρυθμη λειτουργία του) ο Γιώργος έχει εξαφανιστεί και προφανώς το νούμερο ένα νούμερο πίσω από όλο αυτό που έγινε αδιαφορεί επίσης. What's next?
-
βυζια, λενε.
αν βρω που, θα βγαλω μια φωτο κ θα ποσταρω κ τα δικα μου. -
γιατί δεν πήραν όλοι οι μπαναρισμένοι άφεση αμαρτιών;
οι υπόλοιποι δεν αξίζουν μια 2η ευκαιρία δλδ;
σβ2 κάνε ο,τι θελεις με τα τσιφλίκια σου, αλλά πριν αποχωρήσεις ξεμπάναρε τους πάντες.
να μπορέσει επιτέλους ο καημένος ο CARοθραύστης να διορθώσει το νήμα της φερράρι και να πετάξει τη βλακεία εκείνη που προστέθηκε στον τίτλο του... παντελώς αυθαίρετα
-
Ο sv2 μου είπε (στα πλαίσια μερικών πολύ ευγενικών και πολιτισμένων ΡΜ) ότι έχει ζητήσει ήδη τη διαγραφή του από Admin αλλά το αίτημά του δεν έχει διεκπεραιωθεί.
-
δλδ μπηκε, εσβησε αυτα που ηθελε να σβησει κ φευγει κ ας γινει πισω του της κακομοιρας;
-
δλδ αυτο:
Ο χρήστης tm έγραψε:
Τα λεφτά μου στην κωλοτούμπα.
Θεωρώ απίθανο πυραμίδας να έχει αυτό που λέμε αυτοσεβασμό και ευθυξία. After all κορόιδα ψάχνει.
Νέος admin