-
ξες τι...δε του συμπεριφερομαι σαν ρχ8 ρε φιλε αλιως και γω θα το κρατουσα και θα βγαζα γουστα...αλλα ειχα θεματα με τη μηχανη και τωρα πηγαινω σα κοτα στο δρομο....τρεχω αλλα οχι οσο θελει το ρχ8...το ρχ8 αν δ το δινεις ξενερωνει μαζι σου ..το μονο θεμα που εχει ιεναι μερικες γρατζουνιες που δε φαινοντε καν....... προς τη πορτα κ προς τα κατω στο προφυλακτηρα επειδη ειχα πεσει σε μια λακουβιτσα...αλλα αυτα...αν δ τα πεις δε φαινοντε καν...απο μηχανικα ειναι κομπλε...απο ηλεκτρικα το ιδιο....απλα τωρα οπως ειπα ειμαι για κατι πιο νορμαλ...καποια στιγμη θα βαλω και φωτο αυριο αν μπορεσω.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Δηλαδή για δύο χιλιάρικα κέρδος, θα σκοτώσεις τέτοιο αμάξι; Ειδικά από τη στιγμή που δε σε νοιάζει η κατανάλωση, αφού δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα; Κρίμα είναι... Τι θα πάρεις με δύο χιλιάρικα; Άστρα του 98; Υπάρχει σύγκριση; Κράτα το θηρίο να κάνεις το κομμάτι σου.
Δημητρη ψηστο φιλε γιατι οπου βλεπεις δημοσιευση για rx8 κανεις ....ελα ή τωρα ή ποτε
Αν το παλικάρι ενδιαφέρεται για ανταλλαγή με Suzuki Grand Vitara του 2005, 2.5 λίτρων και 156 ίππων, με 155Κ χλμ, με πέρυσι αλλαγμένα ελαστικά, αμορτισέρ, δίσκους, τακάκια, μπαταρία... τότε το συζητάμε.
-
εγω λεω να το ανταλαξω με κανα πιο μεγαλο.... 5000 κανα 800 αλογα να κανω τη δουλεια μ ρε παιδι μ
-
το αμαξι ειναι διατεθιμενο μεχρι τον αλλο μηνα. περιπου 20 - 9....μετα θα το δωσω σαυτον που αγορασα τη μηχανη.ενημερωνω απλα.το τελευτεο σερβις εγινε πριν καποιες μερες.,.ελενχος τα παντα ολα.σα καινουριο μηχανικα....αλαγη τακακια.αυτα..εχει κατι λακουβιτσες που δε φαινοντε στη μια πορτα ενημερωτικα το λεω και αυτο...κ 2 3 γρατζουνιες οι οποιες δε φαινοντε...ειχα φωτο στο pc τις οποιες δε βρισκω ...δ ξερω που ειναι....κινητο η φωτογραφικη δεν εχω....γιαυτο δ μπορεσα να βαλω.το θεμα το βιαζω γιατι θελω να αγορασω και μηχανη motard εκτος απο μικροτερο αμαξι.
-
Εντελώς φιλικά, δεν ακούγεται λογικό να μη μπορείς να βρεις κάποιον με αξιοπρεπές κινητό για να βγάλεις 4-5 φωτογραφίες.
Ακούγεται τόσο παράξενο που θα με αποθάρρυνε παρά την καλή τιμή.
-
βρηκα στο pc της κοπελας μου.... οι δυο ειναι καθαρες οι αλλες δυο ειναι απο πιο κακη καμερα οποτε λιγο πιο θολες.
-
file:///C:/Users/xotic/Desktop/New%20folder/20140709_185540.jpg
file:///C:/Users/xotic/Desktop/New%20folder/20140627_182812.jpg
file:///C:/Users/xotic/Desktop/New%20folder/10613922_336654893166665_1834781332_n.jpg
file:///C:/Users/xotic/Desktop/New%20folder/10608810_336654783166676_65073873_n.jpg
-
ανοιγουν? δε βρηκα αλλο τροπο να τις ανεβασω εδω
-
καλό φαίνεται.
σίγουρα δεν ειναι χτυπημένο ε;
-
οχι ....το μονο εχει παθει που δε θεωρω χτυπημα ειναι αυτο π εχω πει πιο πριν....οτι ειχα πεσει σε μια λακουβητσα και γδαρθηκε η ζαντα και μπροστα κατω λιγο στη μασκα αλλα κατω κατω αλλα δε φαινετε καθολου....κατι αλλο οχι.....
-
επισης επειδη κατεληξα σε τι αμαξι θα παω...το ανταλαζω με αλφα ρομεο μιτο...και αν ειναι multiair θα δωσω και για τη διαφορα!
-
Ο χρήστης alexotic έγραψε:
επισης επειδη κατεληξα σε τι αμαξι θα παω...το ανταλαζω με αλφα ρομεο μιτο...και αν ειναι multiair θα δωσω και για τη διαφορα!Οποία έκδοση μιτο και να βρεις θα βάλεις το χέρι σρην τσέπη
-
Ο χρήστης alexotic έγραψε:
file:///C:/Users/xotic/Desktop/New%20folder/20140709_185540.jpgfile:///C:/Users/xotic/Desktop/New%20folder/20140627_182812.jpg
file:///C:/Users/xotic/Desktop/New%20folder/10613922_336654893166665_1834781332_n.jpg
file:///C:/Users/xotic/Desktop/New%20folder/10608810_336654783166676_65073873_n.jpg
στο πισι της κοπελας σου πως θα εχουμε πρόσβαση;
-
πάντως πίστευα οτι ήταν αλεξ-οτικ κι όχι άλε-ξοτικ
ξοτικό είναι μηπως κάποιο απο τα ψευδώνυμά σου στο mirc;
-
βάλτο στο καρ η βάλε καμιά φοτο να το δούμε http://postimage.org/
-
παιδια δε σας πιανω κ πολυ χαχα...στο pc της κοπελας μου τι εννωεις πως μπορεις να χεις προσβαση?.joe bar team.. απο το αλεξ με βγαλε καποιος αλεξοτικ επειδη εχω θεμα με τα ξοτικα και μετα το κανε ξοτικ και πλεον το χρησιμοποιω γιατι κανω και παραγωγη μουσικης.
-
οι φωτο που εβαλα δε φαινοντε?δεν ανοιγουν?
-
-
φαντάζομαι στο εχουν πει και άλλοι οτι έχεις ταλέντο στη φωτογραφία
-
χααχ ρε η μια ειναι οταν πηγα διακοπες ειναι ολοκληρη και την εκοψα και η αλλη απλα ειναι θολη απο σαραβαλο κινητο...απλα αυτες βρηκα γιαυτο τις εβαλα...αμα βρω ευκαιρια θα βγαλω και αλλες..τωρα θα φτιαξω την οθονη του κινητου μου που ειναι σπασμενη...
-
Εγώ πήγα να της δω από το κινητό κ μου βγάζει κάτι τσόντες! !!! Θα δοκιμάσω από κανα pc
πωλειται ρχ8 με καινουριο μοτερ πανω 4000