-
Θα ηθελα να ζητησω βοηθεια σε ενα διλημμα που εχω. Θελω να αγορασω ενα μεγαλο αυτοκινητο λογω των μεγαλων ταξιδιων που κανω λογο δουλειας και οικογενειας. Πλεον ειμαι μεταξυ 2 αυτοκινητων πλεον (μεσα στα χρηματα που διαθετω).
BMW 7series (728-730-735) E-38
JAGUAR S-type
Σκεφτομουνα και για ΜL-320 αλλα παλι ειναι τζιπ και επειδη αυτη τη στιγμη εχω Grand Cherokee ,πιστευω οτι δεν συγκρινεται με την καβαλα που εχουν αυτα τα αυτοκινητα. -
Θα ηθελα να ζητησω βοηθεια σε ενα διλημμα που εχω. Θελω να αγορασω ενα μεγαλο αυτοκινητο λογω των μεγαλων ταξιδιων που κανω λογο δουλειας και οικογενειας. Πλεον ειμαι μεταξυ 2 αυτοκινητων πλεον (μεσα στα χρηματα που διαθετω).
JAGUAR S-type
Σκεφτομουνα και για ΜL-320 αλλα παλι ειναι τζιπ και επειδη αυτη τη στιγμη εχω Grand Cherokee ,πιστευω οτι δεν συγκρινεται με την καβαλα που εχουν αυτα τα αυτοκινητα. -
JAGUAR S-type
-
Συνήθως,Καβάλα-Γλυφάδα πάνε μαζί!!
-
Μπες καλύτερα στο www.δενξερωτινααγορασωμεταπολλαλεφταμου.Gr/ ... Έχει πολλές επιλογές από απλές καθημερινές επιλογές sclass Audi a8 Bentley Masseratti κτλ
-
Δεν καταλαβαινω τα ειρωνικα σχολια σας. Δηλαδη αν ελεγα μεταξυ καποτας SAXO ή rallye ή BMW 3 θα ηταν ολα καλα? Το οτι κανω περιπου 50.000+ το χρονο πιστευω μου δινει το δικαιωμα να ψαχνω κατι το οποιο να με κινει αξιοπρεπεστατα και ασφαλεστατα !!
Προφανως εδω ειναι Φορουμ καγκουριας,εξατμισεις και πρινιαρισματος !!! -
Καποτα το saxo κ το rallye
-
για να σου απαντησει καποιος σοβαρα πρεπει να κανεις και πιο σοβαρες / λεπτομερείς ερωτησεις :
- ποσα χρηματα διαθετεις
- σε τι δρομο θα ταξιδευεις; εθνικη; επαρχιακο;
- θα εισαι μονος μεσα στο αμαξι ή και με αλλους;
- χρειαζεσαι χωρο αποσκευων;
- τι δουλεια κανεις;
- ποσο χρονων εισαι;
- εχεις θεμα με τα κυβικα και αν ναι μεχρι που θες να φτασεις;
και πολλες αλλες
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
για να σου απαντησει καποιος σοβαρα πρεπει να κανεις και πιο σοβαρες / λεπτομερείς ερωτησεις :- ποσα χρηματα διαθετεις
- τι δουλεια κανεις;
- ποσο χρονων εισαι;
και πολλες αλλες
Γιατί έχει ορίσει πρωτόκολλο ερωτήσεων το φόρουμ:
-
Ο χρήστης Bill Z4 έγραψε:
για να σου απαντησει καποιος σοβαρα πρεπει να κανεις και πιο σοβαρες / λεπτομερείς ερωτησεις :
- ποσα χρηματα διαθετεις
- τι δουλεια κανεις;
- ποσο χρονων εισαι;
και πολλες αλλες
Γιατί έχει ορίσει πρωτόκολλο ερωτήσεων το φόρουμ:
Για να δίνονται όσο το δυνατόν καλύτερες απαντήσεις - προτάσεις και να την κάνουν με ελαφρά οι αλεξιπτωτιστές και οι έχοντες πολλαπλούς λογαριασμούς.
-
Συγνώμη αλλα μια χαρα ερωτήσεις εκανε ο άνθρωπος και με πολυ συγκεκριμενες επιλογές μάλιστα.
Απλα κάποιοι αρχισαν το δούλεμα σε ανθρωπο με ένα μόλις ένα post ...
Και του ζητάτε και τα ρέστα μετά. -
Να ταν η ζήλεια ψώρα...
-
Έχει φίλος μου το Τζάγκουαρ,'κουρασμένο'δείχνει χωρίς να το έχει ταλαιπωρήσει καθόλου.Προσωπικά θα επέλεγα την 7αρα. Γείτονας έχει τακαρισμένη 7αρα,σκεπασμένη με κουκούλα και την δίνει σε καλή τιμή,όπως λέει.Όταν τον δω θα ρωτήσω λεπτομέρειες,φαίνεται πάντως καλοδιατηρημένη.
-
Ο χρήστης makrimanolis έγραψε:
Καποτα το saxo κ το rallyeΔιαφωνεις???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
για να σου απαντησει καποιος σοβαρα πρεπει να κανεις και πιο σοβαρες / λεπτομερείς ερωτησεις :- ποσα χρηματα διαθετεις
- τι δουλεια κανεις;
- ποσο χρονων εισαι;
και πολλες αλλες
Νομιζω ειμαι πολυ συγκεκριμενος (Απλα βαζω μεσα και το Audi A8 γιατι χτες ειδα ενα και το σκαλισα αρκετα.2000 χρονολογια)
- Το ποσα χρηματα διαθετω δεν χρειαζεται να πω απο τη στιγμη που τα συγκεκριμενα αυτοκινητα παιζουν στο ιδιο διαπασων τιμης.
- Νομιζω οτι για να αναφερω Jaguar και 7series και οτι το ML ισως δεν εχει καλη καβαλα,εννοειτε σε εθνικες και επαρχιακους αλλα λιγο.(περιπου 50.000 εως και 70.000 το χρονο)
-Το αν θα ειμαι μονος ή με αλλους 10 δεν εχει καμια μα καμια σημασια. - Αποσκευες απο τιποτα εως 2 βαλιτσες και ενα σακο !!(τα οποια τα βαζεις ανετα)
- Το τι δουλεια κανω.....τελειως περιτο αλλα αν θες να σου στειλω το Ε9
- Ετων πες 40 να ειμαστε μεσα.
- Κυβικα,δες καλυτερα το ποστ μου και θα δεις.
Τωρα θα περιμενω απαντησεις ακριβεις αφου απαντησα σε ολες της ερωτησεις....
-
Ο χρήστης ktab76 έγραψε:
Προφανως εδω ειναι Φορουμ καγκουριας,εξατμισεις και πρινιαρισματος !!!
Βουλωμενο γράμμα διαβαζεις. Κατα τα αλλά δώσε λιγες παραπανω πληροφορίες και νομιζω θα πάρεις αρκετές απαντήσεις.
Τις Μερκ τις εχεις απορρίψει;Sent from Corsair's brick
-
μπορει να εισαι οπως λες συγκεκριμενος αλλα απο οτι φαινεται εισαι και βιτσιωζος για να πληρωνεις ΠΟΛΛΑ / ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ χρηματα για λειτουργικα εξοδα ενω θα μπορεις αυτα να τα χαιρεσαι και αλλου ή να τα κανεις και δωρεα στο χαμογελο του παιδιου ή https://www.facebook.com/sevianGT
- εννοειται οτι χρειαζεται να ξερει καποιος το maximum των διαθεσιμων χρηματων που υπαρχουν προς διαθεση για να φιλτραρει την αναζητηση απο την στιγμη που ΖΗΤΑΣ βοηθεια
- το να αγορασεις ενα απο αυτα τα αυτοκινητα που αναφερεις παραπανω θα ειναι ισως το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ σου λαθος απο την στιγμη που αναφερεις οτι θα κανεις τοσα χιλιομετρα μεσα στο χρονο. τα ΚΟΣΤΗ συντηρησης και λειτουργιας ειναι ΤΡΕΛΑ σε σχεση με αυτο που θα παρεις σαν ποιοτητα ταξιδιου.
- προφανως και παιζει ρολο ποσα ατομα θα μπαινουν στο ταξιδι, ετσι ωστε να σου προταθει και το αναλογο αυτοκινητο. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ολα το ιδιο μεγεθος ουτε το ιδιο χωρο αποσκευων (ΚΑΛΙΣΤΑ θα μπορει να εισαι ενας πωλητης ο οποιος να μεταφερει και προιοντα)
- το τι δουλεια κανεις εχει να κανει με το αν χρειαζεσαι επισης αυτοκινητο της μοστρας ή οχι. ΟΛΑ παιζουν το ρολο τους σε μια επαφη με τον πελατη
- η ηλικια εχει να κανει με το ποσο ΑΝΕΤΟ καθισμα οδηγου χρειαζεσαι
- αν θες να εισαι αιμοδοτης της ελληνικης πραγματικοτητας καντο. αλλα ειναι κριμα.
οπως καταλαβαινεις καλε μου ανθρωπε υπαρχουν ΤΟΣΕΣ πολλες παραμετροι στην αγορα ενος αυτοκινητου οπου δυστυχως μερικοι, μεσα σε αυτους και εσυ, παραβλεπουν και κοιτανε μονο το περιτυλιγμα.
επαναλαμβανω, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ και αγορασεις ενα απο αυτα τα αυτοκινητα τα οποια αναφερεις. θα το μετανιωσεις.
και αφου περιμενεις και απαντηση απο πλευρα μου, θα σου απαντησω δυστυχως ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ (απο οικονομικης αποψης) μιας και δεν ησουν διατεθημενος να δωσεις σαφεις απαντησεις.
η δικη μου προταση ειναι :
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4922459/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5071403/λογοι αυτης της προτασης :
- συμφωνα με τις αγγελιες εχουν λιγα χιλιομετρα, το οποιο σημαινει οτι μπορεις ανετα 3-4-5 χρονια να κανεις την δουλεια σου.
- δεν εχουν τελη κυκλοφοριας σε σχεση με τα αλλα που αναφερεις παραπανω οπου πρεπει να ξοδεψεις μια περιουσια (και στην ασφαλεια φυσικα)
- η καταναλωση του σε ανοιχτο δρομο ειναι εξαιρετικη (σωζεις παρα πολλα χρηματα)
- η ποιοτητα κυλισης του ειναι αριστη σε ανοιχτο δρομο και δεν θα σε προβληματισει πουθενα. μονο αεροδυναμικο θορυβο απο τους εξωτερικους καθρεφτες εχει τους οποιους τους παραβλεπεις.
- το καθισμα του οδηγου ειναι καλο και ανετο για μακρινα και πολυωρα ταξιδια.
- εχει επαρκες γκαζι για να σου κρατησει μεγαλη μεση ωριαια
- μπορεις ανετα να βαλεις αποσκευες / προιοντα / ανθρωπους
- ειναι σε γενικες γραμμες αξιοπιστο
σεβασου τον εαυτο σου, σεβασου τα χρηματα σου.
-
Δεν διαφωνω αλλα δεν περνω πρωτη φορα αυτοκινητο.Αυτη τη στιγμη εχω ενα Grand Cherokee 5.2 (το οποιο λογικα αυριο το σκοτωνω) και ενα GTV 2.5 V6. Ειχα BMW 525( 1.100.000 km),E-Claas 320 ,Cherokee 2.5 και αρκετα αυτοκινητα μεγαλου κυβισμου και ογκου.Δεν με απασχολουν τα τελη και οι ασφαλειες.Γνωμη μου ειναι και απο εμπειρια οτι αυτοκινητο μικρου κυβισμου δεν μπορει να ανταπεξελθει σε πολλες ωρες συνεχομενων ταξιδιων,σε σημειου να μην 'κρυωνει ποτε'.Αλλιως ειναι ενας 6-κυλινδρος ή 8-κυλινδρος κινητηρας με πολλα κιλα ροπη.
-
τι αλλο θα διαβασουμε σε αυτο εδω το φορουμ.
καθε μερα και κατι καινουργιο.
δεν βοηθαει και ο αδης. μας εχει αφησει στο ελεος.
Διλημμα μεγαλου οικογενειακου