-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
τοσο νταβαντουρι για τον τυμβο στην αμφιπολη.....αρχιζω να υποψιαζομαι οτι τους ξεφυγε στον ΕΝΦΙΑ και θα πεσουν κεφαλια εαν δεν βρουν σε ποιον ανηκει.....Τα κεφαλια απο τις σφιγκες παντως εφυγαν πρωτα. Αραγε τι γιναν?.
-
-
εκανε και κομμα .....σκατα στα μουτρα του (που ελεγε κι η γιαγια μου)....
-
Και τι να κάνει αφού δεν έχει λεφτά για ηλεκτρολόγο;
-
-
Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα ερώτημα σε συνέντευξη για project manager.
Για να σκεφτούμε λοιπόν, τι θα μπορούσε να κάνει:
Να καλέσει ένα ηλεκτρολόγο όπως θα έκανε οποιοσδήποτε πολίτης.
Να πάει να στήσει ένα τσαντίρι έξω από την ΔΕΗ μέχρι να στείλουν κάποιον να το φτιάξει.
Να βγαίνει στα κανάλια ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και να τονίζει ότι κάποιος θα σκοτωθεί αν δεν στείλει η ΔΕΗ ηλεκτρολόγο.
Να περιφράξει τα επικίνδυνα σημεία με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί και να βάλει προειδοποιητικά για τον κίνδυνο.
Τι έκανε αυτός; Τα έγραψε στα @@ του για να κάνει πολιτική, παίζοντας με ανθρώπινες ζωές. Ούτε για φτύσιμο.
-
στην Ελλαδα εισαι, ο ανθρωπος πρεπει να κανει αντισταση
νταξ, αμα σκοτωθει κανενα παιδακι, απλα θα σκεφτει μια καλυτερη δικαιολογια.
-
-
Ελπίζω να είναι απλώς μαύρο χιούμορ από την πλευρά του δημάρχου και να έχει ήδη διευθετήσει το θέμα...
Γιατί αλλιώς είναι για κλωτσιές και μπουνιές...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ελπίζω να είναι απλώς μαύρο χιούμορ από την πλευρά του δημάρχου και να έχει ήδη διευθετήσει το θέμα...Γιατί αλλιώς είναι για κλωτσιές και μπουνιές...
απορω που δινεις και δευτερη επιλογη....
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ελπίζω να είναι απλώς μαύρο χιούμορ από την πλευρά του δημάρχου και να έχει ήδη διευθετήσει το θέμα...Γιατί αλλιώς είναι για κλωτσιές και μπουνιές...
μαλλον το αυτονοητο που περιγραφεις εγινε.
-
-
λαθος......
η τεχνολογια δημιουργει ρομποτ......
η πουτσα δημιουργει πελατες..... -
Μία ημέρα πριν από τους προγραμματισμένους ελέγχους που έχει σχεδιάσει το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας να πραγματοποιήσει στην περιφέρεια για να εντοπίσει ανασφάλιστα απασχολούμενους, η “Διαύγεια”...καρφώνει τους ελεγκτές που θα μετακινηθούν την επόμενη ημέρα “εκτός έδρας” παρέχοντας στους εργοδότες πλήρη στοιχεία για τον τόπο και τη διάρκεια των ελέγχων, το ονοματεπώνυμο του επιθεωρητή εργασίας ακόμη και τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου με το οποίο κινείται!
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =113325155
-
Νομίζω το παραχέσαμε με τη διάυγεια... Πιστεύω πως η αίσθηση ελέγχου που έχω (λέμε τώρα) ως πολίτης (λέμε τώρα) μιας ευνομούμενης χώρας ( ) για το πως το κράτος χρησιμοποιεί τα χρήματά μου θα μπορούσε να περιμένει και 1-2 μερούλες για να ικανοποιηθεί...
Τελικά αυτή τη χώρα δεν την πιάνεις από πουθενά...
-
Βαζεις στοιχημα οτι αν καθυστερουσαν επιτηδες την δημοσιευση για να αποφυγουν τετοια φαινομενα, θα βρισκοντουσαν καποιοι να το καταγγειλουν ώς 'αυθαιρεσια' και 'κρατικη ρουφιανια' ??
-
ας το καθυστερουνσαν 5 μερες
-
http://www.bbc.com/news/business-28788142
ταξιτζιλίκια στα βερολίνα (και αλλού)
-
πως θα σου φαινοταν να εχεις μαγαζι.....και στο πεζοδρομιο να εβγαζε σεντονι με τα ιδια προϊοντα παρανομος μεταναστης....?
-
Είναι μια ακόμη υπηρεσία μετακίνησης που απο πίσω της βρίσκεται μια εταιρία και νόμιμοι οδηγοί. Καμία σχέση με κάποιους που αποφάσισαν με το ετσι θέλω να χωθούν χύμα σε μια χώρα και να ζουν παρασιτικά πάνω σε άλλους.
Βέβαια αν γουστάρεις τα μονοπώλια κλπ. θα σου φανούν νορμάλ οι αντιδράσεις των κλασικών ταξιτζήδων.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]