-
Μουαχαχαχα
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μονο η φανοποιεια του monte carlo ειναι σχετικα δυσκολη γιατι ηταν πολυ λιγοτερα.. Και ιδιως οι πορτες του διπορτου που ηταν αναλογικα πολυ λιγα..Τι διαγορα εχει η φανοποιεία της Monte Carlo απο τις υπόλοιπες;
Α! Ερώτηση.
Έχω ακούσει πολλάκις οτι δεν υπάρχουν πλέον στο εμπόριο σοβαρά ανταλλακτικά, όπως, τρόμπα συμπλέκτη για Xantia.
Ισχύει; -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Α! Ερώτηση.
Έχω ακούσει πολλάκις οτι δεν υπάρχουν πλέον στο εμπόριο σοβαρά ανταλλακτικά, όπως, τρόμπα συμπλέκτη για Xantia.
Ισχύει;Γιατί νομίζω ότι τα xantia έχουν ντίζα ;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Μονο η φανοποιεια του monte carlo ειναι σχετικα δυσκολη γιατι ηταν πολυ λιγοτερα.. Και ιδιως οι πορτες του διπορτου που ηταν αναλογικα πολυ λιγα..
Τι διαγορα εχει η φανοποιεία της Monte Carlo απο τις υπόλοιπες;
Α! Ερώτηση.
Ισχύει;Αλλοι προφυλακτηρες, αλλο καπω και αλλη μασκα. Τα αλλα ειναι ιδια.. Οι πορτες παντως εσωτερικα εχουν ενισχυσεις!
Ντιζατο συμπλεκτη φοραει η xantia. Απο ανταλλακτικα δεν υπαρχουν ελλειψεις στην αγορα των καινουργιων εκτος απο πολυ κουφα πραγματα σε οτι αφορα τη xantia.. Εκει που δε βρισκεις πραγματα καινουργια ευκολα ειναι για BX.
Παντως αν ψαχνεις βρισκεις με λιγη δυσκολια οτι θες αλλα πανελλαδικα και οχι στο ραφι στη γειτονια.. Πηγα ψαχνωντας για φιλο για αντλια νερου citroen cx turbo II και βρηκα του κουτιου σε Πατρα που θα μου την εφερνε απο αλλου, στην Αθηνα βεβαια αλλα και στη Λαρισσα.. Ο ιδιος στη Πατρα ειχε στο ραφι για 2λιτρο XM και για βατραχο το ιδιο ανταλλακτικο..
-
Λαθος θα κανω εγω...
Δεν μπορω να θυμηθώ για ποιο ανταλλακτικό μου ειπαν... -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
'buy a Honda now'Το λογικό είναι να δουλεύει σωστά και με 95αρα.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ρε παίδες στον Billopoulo ανέβει check engine με 95αρα στον 150αρι της Vts
Έτσι μου χει πει κατ' επαναληψιν τουλαχιστονΑν ηταν 95αρα αυτο που εβαλαν.
Νομιζω 2 ή 3 φορες που ειχε μπει 95αρα απο μια BP ειχε βαρεσει check engine.
Δεν θυμαμαι κιολας, ειναι πολλα χρονια πριν. -
το δικο μου παντως που εχει το ιδιο μοτερ (207 rallye) καιει σχεδον μονιμα 95αρα και δεν ειχα καποιο θεμα
και απο αλλους που γνωριζω με peugeot δεν ειχανε προβλημα με την 95αρα
λογικα το ιδιο συμβαινει και με τα citroen αφου το ιδιο μοτερ ειναι -
Μου κοψε φουσκα ημιαξονιου οδηγου..
47e με εργασια και αναγκαστικα ανοιγεται και το μεσα 'ποτηρι' οποτε αλλαχθηκαν και τα εκει γρασσα.. Ποσο πιο ηρεμο εγινε απο σκορτσαρισματα στις αλλαγες ταχυτητων.. -
Καλησπέρα!
Έχω μια ξανθια 1.9 πετρέλαιο. Κατάσταση δε ξέρω ακόμα, αλλά δε μπορούσα να βρω πληροφορίες μεταπώλησης του συγκεκριμενου αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει? Θέλω να το δώσω!
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Μηπως ηθελες να το γραψεις απο τον διπλο σου λογαριασμο?
-
Χαχαχαχαχα όχι ρε αλήθεια λέω. Ξέρεις τίποτα γιατί δεν έχω ιδέα.
-
Μάντρα άνοιξες;
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
το δικο μου παντως που εχει το ιδιο μοτερ (207 rallye) καιει σχεδον μονιμα 95αρα και δεν ειχα καποιο θεμα
και απο αλλους που γνωριζω με peugeot δεν ειχανε προβλημα με την 95αρα
λογικα το ιδιο συμβαινει και με τα citroen αφου το ιδιο μοτερ ειναιΔεν αντιλεγω, εγω πιστευω οτι φταιει η 'καθαρη' βενζινη που εβαζαν στο συγκεκριμενο πρατηριο.
-
Ok ξεκινάμε με 95αρα και βλέπουμε
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ok ξεκινάμε με 95αρα και βλέπουμεΔηλ τόσο καιρό βάζεις 100αρα?
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Μάντρα άνοιξες;Πουλάω τα αυτοκίνητα κάποιου που φεύγει εξωτερικό ρε!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ok ξεκινάμε με 95αρα και βλέπουμε
Δηλ τόσο καιρό βάζεις 100αρα?
Κοιτα γραφει '98' και δεν ξυπνησανε τα αντανακλαστικα μου
επιπλεον, 1.47 ειναι σιγουρα βελτιωση απο Ελλαδα οποτε ημουνα χαρουμενος
αλλα αφου μπορω να παω και στο 1.40 , γιατι οχι -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Κοιτα γραφει '98' και δεν ξυπνησανε τα αντανακλαστικα μου
επιπλεον, 1.47 ειναι σιγουρα βελτιωση απο Ελλαδα οποτε ημουνα χαρουμενος
αλλα αφου μπορω να παω και στο 1.40 , γιατι οχιποιο αμαξι ακριβως εχεις και απο που το αγορασες ? (εννοω Ελλαδα ή εξωτερικο)
γιατι το δικο που στο πορτακι του ρεζερβουαρ γραφει 95 και πανω οκτανια -
C5 THP 1600 , Ελληνικό
CITROËN FORUM