-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
η πρωτη μου επιλογη ηταν αυτο (ακομα και για μενα ), τωρα ειδα οτι το ανεβασαν μολις (ηταν στα 130€)
http://www.to2c.com/huawei-honor-3c-basic.htmlHuawei ειναι τρελο value for money. Απο κατι ανωνυμο, στην θεση σου θα προτιμουσα αυτο.
Παλια ειχα το Ideos X5, το οποιο ηταν και ειναι σκυλι.το Χ5 εχω κι εγω ...ακόμα
ποσες φορες ειπα να το αλλαξω, αλλα δε χαλαει το ατιμο.
και απο κακομεταχειριση αλλο τιποτα...οποτε με βλεπω να πηγαινω για το C3
και μιας που σας απασχολω, πειτε μου κατι και γι'αυτο.
Θα ειναι η 'χαρα του f/b για ενα 14 χρονο;
http://www.to2c.com/zte-q705u-basic-smartphone.htmlΓια τα λεφτά του, είναι εξαιρετικό, αλλά δεν νομίζω πως είναι η καλύτερη επιλογή για μια κοπέλα 14 ετών, λόγω μεγέθους. Εκτός αν είναι 1.80 σε ύψος και με μεγάλα δάκτυλα!
με 'ζαλιζε' καιρο να της παρω το Note II.
μαλιστα, μαζευε και χρηματα για να το παρει μονη της, αλλα δεν την αφησα.το υψος το εχει (παρα 5 ποντους ) για τα δαχτυλα κατι θα κανουμε, το πολυ πολυ να κανει μανικιουρ
το ενα θεμα ειναι οτι εχει το πιο 'παλιο' λειτουργικο και το αλλο οτι ειναι μεγαλουτσικο και δεν θα χωραει σε καμια τσεπη...
θα το παραγγειλω και να δω ποιος θα με σωσει απο τη γυναικα μου οταν το δει...
-
για κινεζικο κινητο μπορειτε να κοιταξετε κι εδω http://e-smartphones.gr/ που εχει παραδοση σε 1-2 μερες
-
Ο χρήστης kxt έγραψε:
για κινεζικο κινητο μπορειτε να κοιταξετε κι εδω http://e-smartphones.gr/ που εχει παραδοση σε 1-2 μερεςΔεν εχεις κάποια σχέση με το μαγαζί!Απλά είδες φως και μπήκες!
Στα δικά μου τώρα.Πληρες backup με το KIES3 ,επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων,restore πληρες και .Εχουν περασει επαφες κλπ αλλά οι προσωπικες ρυθμισεις και οι λογαριασμοί google samsung κλπ αφαντοι.
Πως βαριέμαι το σετάρισμα
Πιο ευκολο ήταν το ρουτάρισμα και το περασμα της 442 -
Ο χρήστης kxt έγραψε:
για κινεζικο κινητο μπορειτε να κοιταξετε κι εδω http://e-smartphones.gr/ που εχει παραδοση σε 1-2 μερεςΝα πληρώσω επιπλέον 120+€ την 12-15ήμερη αναμονή? Να μου λείπει, άσε που δεν έχει και νόημα...
-
το site ειναι δικο μου, το ανοιξα τωρα και προσπαθω να το διαφημισω παντου... δεν υπαρχει καθολου αναμονη γιατι τις συσκευες τις εχω διαθεσιμες και εχω αμεση παραδοση, αυτος ηταν κι ενας απο τους λογους που το ξεκινησα. Οπως επισης και η δυνατοτητα της αντικαταβολης. Κι εγω τοσο καιρο ημουν ενας απο εσας που παρρηγηλνα απο Κινα και περιμενα τοσο καιρο για να παρω την συσκευη μου με τον φοβο μαλιστα να περασει τελωνειο.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
:hmmm: Oλες οι ρυθμισεις υπαρχουν ακομη νομιζω..Για τις αναλυσεις σε βιντεο και φωτογραφιες,για την ποιοτητα φωτο και photo sphere ,για την τοποθεσια και για το αν θες χειροκινητα να ρυθμιζεις το exposure..Ok το μενου τους ειναι καπως κρυμμενο,αλλα υπαρχουν
Μπορείς να ρυθμίσεις iso για παράδειγμα? Αυτά λέω. Για άλλους είναι σημαντικό. Δεν μιλάω για φίλτρα κτλ που λέει ο Στέφανος. Άστο.
Να πω οτι δε το εγραψα...
Αν θες να τραβηξεις κατι στα γρηγορα ειναι μια χαρα ειπα.Τωρα αν καποιος με μια καμερα 5mp ενος Low-mid end κινητου θελει να τραβηξει αριστουργηματα ή πιστευει πως ρυθμιζοντας το iso θα βγαλει καλυτερο αποτελεσμα απο οτι το auto,πασο
Και τελος παντων καθε υλοποιηση εχει τις ελλειψεις της,αναλογα με τις αναγκες του καθενα, ομως τα βασικα (που λιγο πολυ ειναι ιδια για ολους τους χρηστες) τα εχει η καμερα της google.Μου επιτρέπεις φαντάζομαι να έχω διαφορετική άποψη. Και μιας και τα έχω και τα δύο δεν μηδενίζω όπως εσύ. Ειδικά αν δεν έχεις δει μια σοβαρή υλοποίηση των άλλων μην μου στρογγυλεύεις τις αδυναμίες της Google. Οι ίδιοι οι χρήστες την κράζουν στο Play Store.
-
Δε σου απαγορεψα και ποτε να εχεις διαφορετικη αποψη,διαλογο κανουμε..Τι μηδενισα ?
Ελτεο μπραβο,μονο εσυ εχεις κινηταρες,εγω δεν εχω δει καμια σοβαρη υλοποιηση(note 3,g2,z2),ζω σε αλλο πλανητη χωρις φιλους και χωρις καταστηματα
Με Ν4,γραμμενο μινι ριβιου εδω μεσα για το moto g και G2 τι αποψη να εκφρασω για την google camera απεναντι στις αλλες πιο πληρεις καμερες κατασκευαστων,ο ελτεο ξερει -
Εχουμε να προτείνουμε κάποιο ταμπλετ έως 100€ ; Κοίταζα για το συγκεκριμένο ToubloX αλλά διαβάζω πολλά αρνητικά για τα Τούβλα οπότε αποθαρρύνομαι. Είναι για την αδερφή μου. Σερφάρισμα πιο πολύ. Αρα θέλω καλό wifi & μπαταρία όσο είναι δυνατόν.
-
Asus memo pad hd 7
-
Πρόσφατα αγόρασα ενα lenovo a3500 στα 100 ευρώ απο το mediamarkt λόγω του οτι χάλασε το ipad 3 που είχα και λεφτά γιοκ. Τετραπύρηνο με 1gb ram,hd οθόνη και android kit kat. Εντάξει τα ηχεία είναι για τα πανηγύρια και η οθόνη παρότι ips δεν έχει καλες γωνίες θέασης αλλά γενικά μου φάνηκε πολύ καλο
-
Kαλά φαίνονται. Ευχαριστώ.
-
+30 euros αλλά ειχα διαβασει καλα σχολια σε αλλο φορουμ
https://www.skroutz.gr/s/4295647/ZTE-S8 ... se=zte+s8q -
Δεν υπερτερεί του Asus.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχουμε να προτείνουμε κάποιο ταμπλετ έως 100€ ; Κοίταζα για το συγκεκριμένο ToubloX αλλά διαβάζω πολλά αρνητικά για τα Τούβλα οπότε αποθαρρύνομαι. Είναι για την αδερφή μου. Σερφάρισμα πιο πολύ. Αρα θέλω καλό wifi & μπαταρία όσο είναι δυνατόν.μου εστειλαν μηνυμα απο την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ για tablet SAMSUNG 7' στα 127€ μεχρι το Σαββατο
επισης 30 δοσεις σε ολα τα ταμπλετ
αν σε ενδιαφερει...
-
Πήραμε το Lenovo. Πολύ καλό. Εχει και 4.4 κιτ κατ.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Εχουμε να προτείνουμε κάποιο ταμπλετ έως 100€ ; Κοίταζα για το συγκεκριμένο ToubloX αλλά διαβάζω πολλά αρνητικά για τα Τούβλα οπότε αποθαρρύνομαι. Είναι για την αδερφή μου. Σερφάρισμα πιο πολύ. Αρα θέλω καλό wifi & μπαταρία όσο είναι δυνατόν.
μου εστειλαν μηνυμα απο την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ για tablet SAMSUNG 7' στα 127€ μεχρι το Σαββατο
επισης 30 δοσεις σε ολα τα ταμπλετ
αν σε ενδιαφερει...
Για πιο ταμπλετ ειναι η προσφορα?
-
Παρέλαβε κανείς την osomount? Εγώ Κυριακή παρήγγειλα, Δευτέρα έγινε complete και ακόμα να 'ρθει
-
Μου χει ερθει το email για την ολοκληρωση παραγγελιας αλλα εκτοτε τπτ αλλο. Δεν ξερω αν ηρθε κατι χθες η σημερα που ειμαι εκτος Αθηνωνε αλλα λογικα θα χαν παρει κανα τηλ απ' του κουριερ.
Sent from my LG G3
-
Ποιός είπε 2-3 μέρες να τον
-
Mini powerbankz in da house ( από merimobiles)
Περι συσκευών Android...