-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Που να φτασω στα 13 επεισοδια ....Με το ζορι ειδα ενα..
Ειναι τοσο πολλες οι επιλογες πλεον που οτιδηποτε αρχιζει να ¨μενει πισω' δεν εχεις την πολυτελεια να του δωσεις δευτερη ευκαιρια.
Και για το Falling skies που ανεφερες πριν, τελειωσα τον 3 κυκλο ασθμαινοντας και δεν μπαινω καν στον κοπο να ασχοληθω με την νεα σαιζον.Tελικα το πεσμενοι ουρανοι κάπως στρώνει ,έφτασα στο 5ο επεισόδιο .Αν και πιο πολύ επειδή δεν έχω κάτι άλλο να δω το συνεχίζω.
Εσύ τι βλεπεις;Για πες μπας και πάρουμε καμιά ιδέα. -
Προς το παρον τιποτα απο τις νεες σειρες.Ειμαι 2 επεισοδια πριν ολοκληρωσω το Vikings (bandwidth well spend) και συνεχιζω το the wire.Περιμενω απο Σεπτεμβρη και μετα Hannibal, House of cards, GoT,True Detective...τα κλασικα δλδ.Το walking dead δεν το βλεπω να με τραβαει αλλο (το καταφεραν τα Αμερικανακια, να κανουν τα ζομπι βαρετα).
Ισως ξεκινησω και Sons of Anarchy.
Α, και εννοειται Ρετιρε.Καλοκαιρι εχουμε. -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Προς το παρον τιποτα απο τις νεες σειρες.Ειμαι 2 επεισοδια πριν ολοκληρωσω το Vikings (bandwidth well spend) και συνεχιζω το the wire.Περιμενω απο Σεπτεμβρη και μετα Hannibal, House of cards, GoT,True Detective...τα κλασικα δλδ.Το walking dead δεν το βλεπω να με τραβαει αλλο (το καταφεραν τα Αμερικανακια, να κανουν τα ζομπι βαρετα).Ισως ξεκινησω και Sons of Anarchy.
Α, και εννοειται Ρετιρε.Καλοκαιρι εχουμε.Σουλειμαν τελείωσες;
Hannibal και Americans περιμένω εγώ,Good wife επίσης.Ηouse of cards και GoT πάμε μακρυά .
Τrue detective θα κατεβασω μάλλον ,τόσα καλά έχουν ειπωθεί. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Προς το παρον τιποτα απο τις νεες σειρες.Ειμαι 2 επεισοδια πριν ολοκληρωσω το Vikings (bandwidth well spend) και συνεχιζω το the wire.Περιμενω απο Σεπτεμβρη και μετα Hannibal, House of cards, GoT,True Detective...τα κλασικα δλδ.Το walking dead δεν το βλεπω να με τραβαει αλλο (το καταφεραν τα Αμερικανακια, να κανουν τα ζομπι βαρετα).
Ισως ξεκινησω και Sons of Anarchy.
Α, και εννοειται Ρετιρε.Καλοκαιρι εχουμε.Σουλειμαν τελείωσες;
Hannibal και Americans περιμένω εγώ,Good wife επίσης.Ηouse of cards και GoT πάμε μακρυά .
Τrue detective θα κατεβασω μάλλον ,τόσα καλά έχουν ειπωθεί.True Detective αν δεν είναι Η σειρά της χρονιάς, είναι στο Top3 σίγουρα.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Προς το παρον τιποτα απο τις νεες σειρες.Ειμαι 2 επεισοδια πριν ολοκληρωσω το Vikings (bandwidth well spend) και συνεχιζω το the wire.Περιμενω απο Σεπτεμβρη και μετα Hannibal, House of cards, GoT,True Detective...τα κλασικα δλδ.Το walking dead δεν το βλεπω να με τραβαει αλλο (το καταφεραν τα Αμερικανακια, να κανουν τα ζομπι βαρετα).Ισως ξεκινησω και Sons of Anarchy.
Α, και εννοειται Ρετιρε.Καλοκαιρι εχουμε.βάλε στο βίντεο να παίζει το Fargo.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Παρεμπιπτόντως, Person Of Interest - Season 3 Episode 13 - 4C: Το τερμάτισαν...Είμαι this close ώστε όπου βλέπω ή ακούω J.J.Abrams να ρίχνω άκυρο απευθείας...
Παρεμπιπτόντως, το Person of Interest, είναι project του Jonathan Nolan.
Σχεδόν μου αρκεί πλέον να είναι στα credits (στο Poi είναι executive producer και theme composer)...
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
ερχεται επιτελους
Looks promising ...
Αν και έχω φάει πολύ σκατό βλέποντας τρέιλερ απο σειρές επιστημονικής φαντασίας που τις έκαναν να μοιάζουν απίστευτες, το συγκεκριμένο κάτι μου λέει πως θα μ'αρέσει.
Μακάρι να έβγαζαν κανένα TV series απο κάποια σειρά της Marvel ρε γμτ, πχ φανταστείτε το Iron Man σε σειρά με Robert Downey Jr να δίνει ρεσιτάλ σε κάθε επεισόδιο ... Φυσικά ένας τέτοιος ηθοποιός δεν θα ενδιαφερόταν να κάνει τηλεόραση, αλλά με κάποιο πολύ δελεαστικό πακέτο για 2-3 σεζόν μόνο, ίσως κάτι να γινόταν.
εχουμε μπουχτησει απο 'καλους' ειναι καιρος και οι κακοι να βγουν στην επιφανεια
-
Ξεκίνησε ο 4ος κύκλος του Hell on Wheels.
Eπίσης βγήκε ο 4ος και τελευταίος κύκλος (6 επεισόδια) του The Killing στο netflix. (το στάματησε το AMC)
Ξεκίνησα και τα Ray Donovan & Rectify (από τους παραγωγούς του Breaking Bad). Είδα καλές βαθμολογίες, ενδιαφέροντα σενάρια, φως και μπήκα. Είδομεν.
Στάλθηκε μέσω του Tapatalk.
-
Πέτυχα τα 2 πρώτα επεισόδια παιγμένα back to back !! στο Star channelε βαθύ βράδυ Κυριακής 3 παρά με 4 .
Ανέλπιστο find για τα ποιοτικά δεδομένα της ώρας , λέγεται pretty little liars και είναι στα πρότυπα του Dawson's Creek και Beverly Hills 90210 but αναδίδει αρκετή διαστροφή. Εννοώ οτι δεν προσπαθεί να περάσει κανένα κλασσικό αμερικανικό ηθικό δίδαγμα, όλα επιτρέπονται. -
Καλό και το Longmire.
Longmire-- A contemporary crime thriller set in Big Sky country, is based on the Walt Longmire Mystery novels by best-selling author Craig Johnson.
Widowed only a year, Longmire is a man in psychic repair that buries his pain behind a brave face and dry wit. Struggling since his wife's death and at the urging of his daughter, Cady (Freeman), Longmire knows that the time has come to turn his life around. With the help of Vic (Sackhoff), a female deputy new to the department, he becomes reinvigorated about his job and committed to running for re-election. When Branch (Chase), an ambitious, young deputy decides to run against him for sheriff, Longmire feels betrayed but remains steadfast in his dedication to the community. Longmire often turns to close friend and confidant Henry Standing Bear (Diamond Phillips) for support as he sets out to rebuild both his personal and professional life, one step at a time.
-
Έχετε να προτείνετε καμιά καλή σειρά να ξεκινήσω. Mόλις ολοκλήρωσα 8 σεζόν Dexter, και ψάχνω κάτι ενδιαφέρον.
-
The Americans...
2 σεζόν, του χρόνου πάει και για 3η. Η πρώτη πολύ καλή, στην 2η κάνει σημαντικότατη κοιλιά σχεδόν από την αρχή, αλλά αν αντέξεις να το συνεχίσεις στο τέλος σε ανταμείβει...
Και φυσικά Hannibal, House of Cards και για λίγο πιο ανάλφρο το Suits. -
Ο χρήστης fotismt έγραψε:
Έχετε να προτείνετε καμιά καλή σειρά να ξεκινήσω. Mόλις ολοκλήρωσα 8 σεζόν Dexter, και ψάχνω κάτι ενδιαφέρον.Breaking Bad, Sons of Anarchy, Fargo, True Detective κ.α.
-
Αυτό το Fargo όλοι το λέτε, τόσο καλό είναι;
-
Δες το τρέιλερ, αν σου κάνει κλικ τότε ναι, είναι τόσο καλό.
-
και αν σε παλι δεν σου κανει δες τα 2 πρωτα επεισοδια απο το the last ship Και αυτοματα θα σου αρεσουν ολες οι σειρες που δεν γουσταρεις..
-
Person of Interest: Αφού άντεξα -στο χ4- να ολοκληρώσω τον 3ο κύκλο, ήρθε η ώρα να το παρατήσω...
-
Λέγεται Suspension of Disbelief.
Όπως πρέπει να το εφαρμόσεις για να δεις Game of Thrones με δράκους, αντίστοιχα και σε άλλες σειρές.
Ντοκυμαντέρ νομίζετε ότι βλέπετε;
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Person of Interest: Αφού άντεξα -στο χ4- να ολοκληρώσω τον 3ο κύκλο, ήρθε η ώρα να το παρατήσω...Ήρωας! !
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Λέγεται Suspension of Disbelief.Όπως πρέπει να το εφαρμόσεις για να δεις Game of Thrones με δράκους, αντίστοιχα και σε άλλες σειρές.
Ντοκυμαντέρ νομίζετε ότι βλέπετε;
Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, εδώ βλέπω Star Trek και δεν κολλάω, απλώς έχει γίνει προβλέψιμο μέχρι αηδίας, τραβάνε τις καταστάσεις και τους χαρακτήρες από τα μαλλιά, η πιο δύσκολη κατάσταση λύνεται σε δευτερόλεπτα και η πιο εύκολη χρειάζεται τιτάνια προσπάθεια, το σενάριο και η ιστορία έχει αρχίσει και έχει τραγικά κενά, άστα να πάνε γενικώς...
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]