-
σε μας έκαναν επιτέλους απολύμανση μετά από 10 χρόνια που άλλαξε διαχείριση και επιτέλους πέθαναν όλα τα κατσαριδόνια
είχα βαρεθεί κάθε καλοκαίρι να σκοτώνω από μία τη μέρα
(ο προηγούμενος διαχειριστής μας χρέωνε βέβαια απολύμανση, αλλά όσο την είδατε εσείς να γίνεται, άλλο τόσο την είχαμε δει κι εμείς )
-
Και εγώ έιχα θέμα με κατσαρίδες , εβαλα σόδα με ζάχαρη σε ενα αλουμινόχαρτο σε 2-3 σημεία που περναγαν και απο τότε γιοκ. Κάνει δουλεια , δε το πίστευα , η ζάχαρη τις τραβαει η σόδα τις σκοτώνει σιγα στην φωλιά και επειδή είναι κανίβαλοι οι αλλες τρώνε την πεθαμένη και πάνε και αυτές αδιάβαστες.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Λοιπον..Η προηγουμενη απολυμανση που ειχαμε κανει τον Μαιο αποδειχτηκε ΓΤΠ!!!!
Και σημερα ηρθε ο μπατζανακης πολυ καλου μας φιλου και εκανε την σωστη δουλεια..Εγω χεστηκα αλλα τουλαχιστον αξιζε...
Ανοιξε καπακι κεντρικης αποχετευσης και αρχισε το πυρ!!!!!
Εφω δεν αντεξα και ανεβηκα τρεχοντας στο σπιτι...Σιγα δεν ντρεπομαι...ολοι εχουν τις φοβιες τους!!!Κανά βίντεο δεν υπάρχει??
Σίγουρα θα τράβηξε η κουτσουνα
Sent from Corsair's brick
-
Η πλάκα είναι οτι με το που αρχίσει η απολύμανση τις πιάνει η ζαλάδα και η καουρα και αρχιζουν και βγαίνουν αλλοφρονες στο σπίτι.....Αντιστοιχα βγαινουν απο αυτό αλλοφρονες γυναικόπαιδα και 'ευπαθεις' ομάδες....
-
Χαχαχαχα οχι οχι η κουτσουνα ειχε την μπομπιτσα αγκαλια..Αλλα ελεγε
Κατσε μωρε εκει μηπως χρειαστει βοηθεια στο καπακι....
ΤΙ????????????????? να παω εγω εκει κοντα??? Και μολις βγηκαν 2-3 σε κατασταση αμοκ....φτσιουυυυυυυυυυ εφυγα!!!!
Και με ειχε πιασει μια μαλακια μετα και ξυνομουν πηγαινα εμπρος πηγαινα πισω...κοιταζα το μπανιο ,μιλουσα στον σπαικ ολα μαζι!!!!
Αλλα κοιμηθηκα με καλυτερη ψυχολογια!!!
-
Ελεος ρε μλκα!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Χαχαχαχα οχι οχι η κουτσουνα ειχε την μπομπιτσα αγκαλια..Αλλα ελεγεΚατσε μωρε εκει μηπως χρειαστει βοηθεια στο καπακι....
ΤΙ????????????????? να παω εγω εκει κοντα??? Και μολις βγηκαν 2-3 σε κατασταση αμοκ....φτσιουυυυυυυυυυ εφυγα!!!!
Και με ειχε πιασει μια μαλακια μετα και ξυνομουν πηγαινα εμπρος πηγαινα πισω...κοιταζα το μπανιο ,μιλουσα στον σπαικ ολα μαζι!!!!
Αλλα κοιμηθηκα με καλυτερη ψυχολογια!!!
Μήπως επειδή περπάταγε κάτι πάνω σου;
-
Παει τον τελειωσες τον ανθρωπο.
Geof1 MHΝ ανοιξεις το λινκ , δεν θα ξανακοιμηθεις !!!!
-
Τώρα μαζί με τον καιρό μας ειδοποιούν και για την δραστηριότητα των κουνουπιών.
http://www.meteo.gr/meteoplus/cf.cfm?city_id=1 -
Site που προβλέπει την δραστηριότητα των κουνουπιών στην χώρα ανάλογα με τον καιρό: http://www.conops.gr/weather/
-
Επειδη εχουν κανει την εμφανιση τους ξανα οι φιλτατες κατσαριδες (εχω βρει πολλες στον κηπο κ περιξ) σκεφτομαι να αγορασω ενα ραντιστικο κ να παω σε εναν γεωπονο να μου φτιαξει ενα κοκτειλ κ να ψεκαζω μονος μου. Ειναι safe τετοια διαδικασια; ειχαμε κανει απολυμανση τελος Απριλιου , πηρα χτες να κανω παραπονα , μου ειπαν οτι οι Δημοι σταματησαν να ψεκαζουν κ ολη η Αθηνα εχει γεμισει.. Χατιρικα θα ερθουν να μου κανουν μια επαναληπτικη για 20€ (επειδη ειμαι πελατης) για να προλαβω μου ειπαν την 2η αναπαραγωγη που κανουν οι κατσαριδες μεσα Αυγουστου κ να κρατησει η απολυμανση 2-3 μηνες. .
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Επειδη εχουν κανει την εμφανιση τους ξανα οι φιλτατες κατσαριδες (εχω βρει πολλες στον κηπο κ περιξ) σκεφτομαι να αγορασω ενα ραντιστικο κ να παω σε εναν γεωπονο να μου φτιαξει ενα κοκτειλ κ να ψεκαζω μονος μου. Ειναι safe τετοια διαδικασια; ειχαμε κανει απολυμανση τελος Απριλιου , πηρα χτες να κανω παραπονα , μου ειπαν οτι οι Δημοι σταματησαν να ψεκαζουν κ ολη η Αθηνα εχει γεμισει.. Χατιρικα θα ερθουν να μου κανουν μια επαναληπτικη για 20€ (επειδη ειμαι πελατης) για να προλαβω μου ειπαν την 2η αναπαραγωγη που κανουν οι κατσαριδες μεσα Αυγουστου κ να κρατησει η απολυμανση 2-3 μηνες. .Στις Λαϊκές και στα παζάρια ( Πειραιά και Σχιστό ) υπάρχουν κάτι Ρώσικα σωληνάρια με 3-5€ που βάζεις από μια σταγόνα σε κάθε γωνιά και εξαφανίζονται μερμύγκια, κατσαρίδες, ψαράκια, κλπ έρποντα ζωϊφια, εμείς είχαμε χρόνιο πρόβλημα με τα μερμύγκια στην κουζίνα, ακόμα και όταν άλλαξα ντουλάπια πάλι εμφανιστήκανε, και εδώ και 4 χρόνια με αυτό το φάρμακο ησυχάσαμε, δεν υπάρχει τίποτα.
Στον κήπο βάλε ναφθαλίνη, και αυτή εξαφανίζει τις κατσαρίδες.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Επειδη εχουν κανει την εμφανιση τους ξανα οι φιλτατες κατσαριδες (εχω βρει πολλες στον κηπο κ περιξ) σκεφτομαι να αγορασω ενα ραντιστικο κ να παω σε εναν γεωπονο να μου φτιαξει ενα κοκτειλ κ να ψεκαζω μονος μου. Ειναι safe τετοια διαδικασια; ειχαμε κανει απολυμανση τελος Απριλιου , πηρα χτες να κανω παραπονα , μου ειπαν οτι οι Δημοι σταματησαν να ψεκαζουν κ ολη η Αθηνα εχει γεμισει.. Χατιρικα θα ερθουν να μου κανουν μια επαναληπτικη για 20€ (επειδη ειμαι πελατης) για να προλαβω μου ειπαν την 2η αναπαραγωγη που κανουν οι κατσαριδες μεσα Αυγουστου κ να κρατησει η απολυμανση 2-3 μηνες. .Παρε απο μαγαζι με ειδη γεωπονικα αγροτικα κλπ (πχ στην αγορα του Πειραια στη Γουναρη) σκονη που διαλυεται σε νερο. Ψεκαστικο παιρνεις φορητο ενος λιτρου με 5-7€. Ειχα παρει αυτο το εβαλα εντος σπιτιου και τους γαμησε τη μανα, τις ξαναειδα μετα απο 2 χρονια. Ριχνεις και στους τοιχους, για τα κουνουπια.
Οι σταγονες που λεει παραπανω ο quadra ειχαν δουλεψει πολυ παλιοτερα, εχει και κατι αντιστοιχα σκευασματα της bayer που βγαζουν ενα ασπρο σα πηχτη μαγιονεζα, πηρα και εριξα τη σκονη (αντι για ενα κουταλακι εβαλα δυο ) γιατι σε μια φαση τις ειδα να μη χαμπαριαζουν. Τους πηρε ο διαολος τον πατέρα. -
Στην αυλή ψεκάζουμε με Καοθρίν της Bayer, τοίχους, παντού για τα κουνούπια, κατσαρίδες δεν έχουμε ούτε στην αυλή, ούτε και ποντίκια, ίσως γιατί τριγυρνάνε στη γειτονιά πολλές γάτες που μπαινοβγαίνουν στην αυλή.
-
Απο Σεπτεμβρη θα ξεκινησω μονος μου τους ψεκασμους..Ευχαριστω παιδες
-
Πριν λιγο: Ειδα μια κατσαριδα τυπου chinook να απογειωνεται απο καδο σκουπιδιων κανοντας ανωμαλη προσγειωση επανω στο καπω απο το αμαξι.
ΤΕΛΟΣ τα ανοικτα παραθυρα με κλειστα πατζουρια για φετος! Καλο φθινοπωρο καλο χειμωνα απο Απριλιο παλι!! -
Για μεσα στο σπίτι αν εχεις μικρό παιδί και θες να αποφύγεις δηλητήρια , βάλε σε αλουμινοχαρτο ζαχαρι και σόδα και βαλτα σε σημεία που είναι κατσαρίδες , πχ ντουλάπι κουζίνας , πατάρι κατω απο ψυγείο κλπ κλπ. Το τρώνε , πανε φωλιά και ψωφάνε και σαν καννίβαλες οι αλλες που τρώνε το πτώμα πάνε και αυτές.
Δοκιμασμένο και καρατσεκαρισμένο....
-
3 χρονια δεν ειδα ακομα κατσαριδα σε αυτο το σπιτι.
Απο το απογευμα, τα παραθυρα σφραγισαν οπως σφραγιζει η μαρμελαδα spin span και θα τα ανοιγω για 2 ωριτσες ισα ισα το μεσημερι.
Τα μοναδικα που θα παραμεινουν ανοιχτα για οσο βολεψει μονιμα, θα ειναι της κουζινας και του μπανιου με σιτα. -
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Για μεσα στο σπίτι αν εχεις μικρό παιδί και θες να αποφύγεις δηλητήρια , βάλε σε αλουμινοχαρτο ζαχαρι και σόδα και βαλτα σε σημεία που είναι κατσαρίδες , πχ ντουλάπι κουζίνας , πατάρι κατω απο ψυγείο κλπ κλπ. Το τρώνε , πανε φωλιά και ψωφάνε και σαν καννίβαλες οι αλλες που τρώνε το πτώμα πάνε και αυτές.Δοκιμασμένο και καρατσεκαρισμένο....
Προσθεσε και λιγο κακαο και αντι για σοδα βαλε βορικο οξυ, το πουλανε στα φαρμακεια ΧΥΜΑ να ζητησεις, σα ζαχαρη αχνη ειναι, παρε με 2 € ενα σακκουλακι.
-
για αρχη θα φτιαξω ενα φραπε!
οταν και αν δω κατσαριδα μεσα στο σπιτι θα ριξω χειροβομβιδα.
Έντομα .... Αντιμετώπιση! HEEeeeeelp!!!