-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εσύ κάτσε καλά μην πάρω τηλέφωνο τα παιδιά που το φτιάχνουν και βάλουν μόνο για την IP σου να βγάζει Διαμαντίδης!απαπαπα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Όχι ρε πούστη είμαι ο Νίκολας ο Ζήσης!+1
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Όχι ρε πούστη είμαι ο Νίκολας ο Ζήσης!
+1
+2
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Όχι ρε πούστη είμαι ο Νίκολας ο Ζήσης!
+1
+2
+3
no bullshit...Επίτηδες θα το 'καναν...
-
+4
Μόνο σε μένα αρέσει ο Ζήσης ;
Τον θεωρώ απίστευτα ώριμο παίχτη !
-
..ααααααα Μάντζαρης....
-
Μάλλον όλοι βάλαμε ότι ψάχνουμε τη έξτρα πάσα και δεν υπάρχει Μήτσος στην ομάδα να μας βγάλει όλους ΔΔ!
-
Αντετοκούμπος !!!
(από ηλικία και μόνο, έπεσε μέσα. Και τα δύο αδέρφια μαζί και περισσεύουν και κάτι ψιλά για κανέναν από την εθνική παίδων.
Τώρα που το σκέφτομαι.... κι από κιλά, το ίδιο περίπου !!!)
-
Όχι emo ρε μαλάκα!
Αν και το περίμενα με τις απαντήσεις που έδινα...
-
Άσε και γω Αιρ-Πριντ βγήκα
-
http://www.gazzetta.gr/basketball/artic ... gia-irakli
-
http://www.contra.gr/Sports/oi-50-pio-gymnasmenoi-athlhtes-pagkosmiws.2961144.html
Είναι δυνατόν ο Λάμπρος ή ο Κριστιανο να είναι πιο γυμνασμένοι σε σχέση με τα θηρία του football και της πυγμαχίας? Με ποια κριτήρια βγαίνει η κατάταξη?
-
Μαμααααααααααααα
-
Νομίζω ότι δεν υπάρχουν πιο γυμνασμένοι, από τους γυμναστές (ενόργανη).
Θυμάμαι μια παλιά μελέτη με διάφορους από πολλά αθλήματα και σπορ, όπου έκαναν διάφορα τεστ, ασκήσεις, εργομετρικά.
Πάρα πολύ ψηλά ήταν ένας που έκανε moto cross -
O lebron λενε εκοψε τους υδατανθρακες απο τη διατροφη του και ειναι εμφανως αδυνατισμενος..Λογικα για να μην επιβαρυνει τα ποδια του οσο μεγαλωνει το εκανε?Αν εχασε 5-10 κιλα εστω και μυων ,δε θελω να φανταζομαι ποσο πιο γρηγορος θα ειναι για το υψος και το μεγεθος του
-
Ναι και εγώ αυτό σκέφτηκα, για να δούμε ...
Όσο για την λίστα, πιο τέρατα και πιο **ολοκληρωμένα ** γυμνασμένους απ'τους αθλητές του NFL δεν υπάρχουν.
-
O Fernando Alonso τους γ@μαει ολους!!!
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Ναι και εγώ αυτό σκέφτηκα, για να δούμε ...Όσο για την λίστα, πιο τέρατα και πιο **ολοκληρωμένα ** γυμνασμένους απ'τους αθλητές του NFL δεν υπάρχουν.
Στο μπασκετ αναλογα με τη θεση και το στυλ του παιχτη θα δει κανεις μεγαλες διαφορες στο σωμα και τα σημεια που ειναι γυμνασμενος ο αθλητης..Τωρα πως ο κριστιανο ειναι πιο γυμνασμενος απο τερατα του NFL ,δυσκολευομαι να το καταλαβω
Επισης ο Sergio ramos,πιο γυμνασμενος απο τον howard και τον robinson? -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
O lebron λενε εκοψε τους υδατανθρακες απο τη διατροφη του και ειναι εμφανως αδυνατισμενος..Λογικα για να μην επιβαρυνει τα ποδια του οσο μεγαλωνει το εκανε?Αν εχασε 5-10 κιλα εστω και μυων ,δε θελω να φανταζομαι ποσο πιο γρηγορος θα ειναι για το υψος και το μεγεθος τουΠολύ σοφή κίνηση. Διαβάζω δε ότι το αδυνάτισμα θα συνδυαστεί και με αλλαγή θέσης και επαναφορά στο 3. Βέβαια τώρα που θα αρχίσει να χάνει σε έκρηξη και δύναμη και θα πρέπει να παίζει περισσότερο με πλάτη (όπως επίσης σοφά άρχισε να κάνει τα τελευταία 2 χρόνια) ίσως αυτά τα κιλά μυών να του λείψουν. Αν και με τη στρατιά από ειδικούς που θα τον έχουν αναλάβει όλα θα είναι υπολογισμένα.
Α και διάβασα ότι πήγαινε 120 κιλά η παλιοαρκούδα. Μιλάμε για βάρος παικτών τύπου Γκορτάτ.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μιλαω και σκεφτομαι σαν ωριμος 45αρης πια!!!O Fernando Alonso τους γ@μαει ολους!!!
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2014-15)