-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
και εγω παλιοτερα ειχα πει οτι ειναι τουμπανακι, μεχ και μπλιεχ γραφατε....!!
Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!
Κάτι δεν μου κάθεται καλά,δεν μπορώ να το προσδιορίσω.
Περιο ορεξεως ΒΙΛΛ33 !!
Και εμενα καλα να μη μου καθοταν, λιγο στραβα ή λιγο αβολα παντως, δε θα με πειραζε!
-
Ειδα 47 ronin χθες. Μου αρεσε.
Σήμερα δίλημμα τριλημμα!!!
1```
Robocop.2014.1080p.BluRay.DTS.x264-HDMaNiAcS2``` Captain.America.The.Winter.Soldier.2014.1080p.BluRay.x264-SPARKS
3```
Homefront.2013.1080p.BluRay.x264-SPARKS [PublicHD]4``` The.Amazing.Spider-Man.2.2014.RETAIL.1080p.Bluray.DTS-HD.x264-EVO
Ποιο λετε??
-
εκτός απο το robocop, όποιο θες
-
Thank you billy. Ο corsair τι θα εβλεπε λες?
Send from my 4.4.2 Note 3
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πρέπει να φάει λίγο, είναι χτικιαρα, αλλιώς θα ήταν καλήείδα amazing spider man 2 και winter soldier, μια χαρά ταινιούλες για να περάσει η ώρα
Άμα φάει και άλλο θα γίνει σαν τι μέση χοντροκωλα Ελληνίδα
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ο corsair τι θα εβλεπε λες?Send from my 4.4.2 Note 3
Αλικη στο ναυτικό!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ειδα 47 ronin χθες. Μου αρεσε.Σήμερα δίλημμα τριλημμα!!!
1```
Robocop.2014.1080p.BluRay.DTS.x264-HDMaNiAcS> >2``` Captain.America.The.Winter.Soldier.2014.1080p.BluRay.x264-SPARKS
3```
Homefront.2013.1080p.BluRay.x264-SPARKS [PublicHD]> >4``` The.Amazing.Spider-Man.2.2014.RETAIL.1080p.Bluray.DTS-HD.x264-EVO
Ποιο λετε??
κανενα
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ειδα 47 ronin χθες. Μου αρεσε.Σήμερα δίλημμα τριλημμα!!!
1```
Robocop.2014.1080p.BluRay.DTS.x264-HDMaNiAcS> >2``` Captain.America.The.Winter.Soldier.2014.1080p.BluRay.x264-SPARKS
3```
Homefront.2013.1080p.BluRay.x264-SPARKS [PublicHD]> >4``` The.Amazing.Spider-Man.2.2014.RETAIL.1080p.Bluray.DTS-HD.x264-EVO
Ποιο λετε??
Oλα,αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις.
-
είσαι ο μόνος άνθρωπος που ξέρω να του αρέσει το 47 ronin , το robocop είναι επίσης αίσχος, από αυτά που λες το homefront
-
Γενικα μου αρεσουν ταινιες με σαμουραι (Να πχ τον τελευταιο -τον Σαμουραι ντε) το εχω δει πανω απο 10 φορες -βεβαια εκει βοηθουσε και η μουσικαρα του Ζιμερ-
Οπως φυσικα αγαπημενο ειναι και αυτο
http://www.imdb.com/title/tt0425637/ -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
2```
Captain.America.The.Winter.Soldier.2014.1080p.BluRay.x264-SPARKS> > Μεγάλη μούφα, ούτε το μισό δεν πρέπει να είδα και σπάνια αφήνω ταινίες στη μέση.
-
To captain america το εκλεισα και εγω μετα την 1η μαχη στο καραβι (Κανα 20λεπτο να ειδα δλδ)!! Πολυ ατακα και η κοκκινομουρα μου την εσπασε!!!
Στο φλασακι ειχα και το homefront...Μολις ειδα σεναριο Stalone ελεγα να την κλεισω να παω για υπνο..Τελικα την ειδα αλλα οντως πολυ ρηχο σεναριο τελικα!!! Μονο ξυλο!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μονο ξυλο!!Oικογενειακη ειδες δλδ.
-
To Captain America τα σπάει.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μονο ξυλο!!Δες καμμιά SM, να χει και γαμήσι!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
To Captain America τα σπάει....τα @@ ?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
To Captain America τα σπάει.
...τα @@ ?
Αν σου δώσει κλωτσιά και αυτά.
Για το είδος της είναι πολύ καλή. Σαφής βελτίωση από το πρώτο το οποίο και αυτό ήταν ευχάριστο. -
Αρκετά παλιά, είχα κατεβάσει το Predator σε ασυμπίεστη μορφή, μέγεθος μερικές δεκάδες γίγα.
Τρελή ποιότητα, κολλούσα τη μούρη μου στο μόνιτορ, και δεν έβλεπα πίξελ ή ντίθερινκ.
Υπάρχουν «άκρες» ακόμα για τέτοια αρχεία; -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
πρέπει να φάει λίγο, είναι χτικιαρα, αλλιώς θα ήταν καλή
είδα amazing spider man 2 και winter soldier, μια χαρά ταινιούλες για να περάσει η ώρα
Άμα φάει και άλλο θα γίνει σαν τι μέση χοντροκωλα Ελληνίδα
Καλύτερα χοντροκώλα ελληνίδα παρά ανορεξική άκωλη με πλαστικό βυζί
-
Είδα το Boyhood http://www.imdb.com/title/tt1065073/
H ταινία γυρίστηκε σε ένα διάστημα 12 χρόνων με τους ίδιους ηθοποιους
Πολύ όμορφο κόνσεπτ, να βλέπεις όλους αυτούς τους ανθρώπους και ιδιαίτερα το πιτσιρικι να μεγαλώνουν μπροστά στα μάτια σου, σε κάποια φάση νόμιζα ότι έπαιζαν διαφορετικοί ηθοποιοί. Συγκινητικό στόρυ
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]