-
ο,τι και να γίνει, άθλος του Αλονσο, όσο και ας μην τον χωνεύει κάποιος... Ειδικά με το φορτηγό που οδηγεί!
-
αθλος και για τους δυο μαζι με λιγη τυχη φυσικα..
-
Α ρε Αλονσάρα ένα μονοθέσιο να είχες θα γ@μαγες!
Μπράβο στον Ρικιάρντο!
-
http://www.autoblog.gr/2014/07/03/hamil ... y-ability/
Γιατί έχει την ικανότητα
Πάρτα απο τον Αυστραλο μλκ να μάθεις να λες μλκιες
(και επειδή θα ακούσω τίποτε σχολιανά απο το Billopoulo Rosberg για πρωταθλημα ρε με το μαλακα το Lewis) -
ΠΑΡΑ πολύ ωραίος ο Ricciardo
Και ο Hamilton ωραία άμυνα στο τέλος με τον ΡΟΖμπεργκ
-
έβγαλε νυχια στο τελος ο Χάμιλτον εναντι του ροζμπεργκ και δεν ξανακανε κινηση ο δεύτερος
γούσταρα όμως να του την ρίξει!
τον οποίο Χάμιλτον, δεν νομιζω να τον αφήσει η μερσεντες να...προκοψει απο εδω και μπρος! -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
http://www.autoblog.gr/2014/07/03/hamilton-the-edge-i-have-is-in-my-ability/Γιατί έχει την ικανότητα
Πάρτα απο τον Αυστραλο μλκ να μάθεις να λες μλκιες
(και επειδή θα ακούσω τίποτε σχολιανά απο το Billopoulo Rosberg για πρωταθλημα ρε με το μαλακα το Lewis)Τα σχολιανα τα δικά μου δεν τα υπολογίζεις μου φαίνεται.
Πάει και τελείωσε. Πρέπει να κλείνω την τηλεόραση.
Μόνο ένα πράγμα θέλω να μάθω:
Λούη είχες από πίσω σου τον αλλονα και δεν σήκωσες χειρόφρενο να μετρήσει πιστόνια;ΓΙΑΤΙ;
-
Αρχιδάτος αγώνας από τον Ricciardo.
Πάνω που γούσταρα Λούη τα γάμησε στο τέλος.
Αυτός που τα καραγάμησε ήταν ο Rosberg ο οποίος έδωσε σήμερα μακράν τις πιο gay ενδοεπικοινωνίες που έχω ακούσει.
Απαιτούσε να τον αφήσει ο Λούης και δεν πλησίαζε ούτε καν πίσω του.
Αυτό θα πρέπει να του το εξηγήσει κάποιος στη Μερκεντέ.Το κόκκινο φορτηγό σήμερα γάμαγε και με λίγο παραπάνω λάστιχο (ή λίγο καλύτερη άμυνα του Λούη ) θα ερχόταν και η πρώτη νίκη.
Ο Σωτηράκης με το φορτηγό από 17ος 6ος... Όχι άσχημα για φορτηγό ε;
Ντάξει τον Bianchi δεν τον φτάνει αλλά σήμερα καλά τα πήγε...Ποιος μαλάκας επέμενε με τη μέση γόμα στις Williams;
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Μόνο ένα πράγμα θέλω να μάθω:
Λούη είχες από πίσω σου τον αλλονα και δεν σήκωσες χειρόφρενο να μετρήσει πιστόνια;ΓΙΑΤΙ;
Γιατί είναι στο -11.
-
To πιο αστειο απο ολα ειναι οτι μερικοι μουρλοκακομοιρηδες το πιστεψαν στα σοβαρα οτι μπορουσαν να κερδισουν. Χαχαχαχα
Δευτεροι και καταιδρωμενοι ρε...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αυτός που τα καραγάμησε ήταν ο Rosberg ο οποίος έδωσε σήμερα μακράν τις πιο gay ενδοεπικοινωνίες που έχω ακούσει.
Απαιτούσε να τον αφήσει ο Λούης και δεν πλησίαζε ούτε καν πίσω του.
Αυτό θα πρέπει να του το εξηγήσει κάποιος στη Μερκεντέ.Μην ανησυχείς. Θα του το ξηγησουν το όνειρο οι Ουνοι.
Στον Λούη.Μόνο ένα πράγμα θέλω να μάθω:
Γιατί είναι στο -11.
Ναι, αν μιλούσαμε για φόρμουλα 1.
Τώρα μιλάμε για Τζιχαντ όμως. -
Ρικιαρντο: Μελλοντικος παγκοσμιος πρωταθλητης.
Αλονσο: ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ; Ισως η καλυτερη του σεζον.
Χαμιλτον: Πολυ σωστα δεν αφησε τον ξανθο να περασει γιατι τωρα θα ηταν αυτος 4ος. Το προσπερασμα στο Βερν απιθανο...
Ροσμπεργκ: Καπου δεν του εκατσε η τυχη-στρατηγικη, καπου ηταν μετριος σε ρυθμο και ατολμος στα προσπερασματα.
Κιμι: Καλυτερος απο αλλες φορες.
-
Αποδειχθηκε οτι ο Ροζμπεργκ was racing Lewis οποτε καλα ,ΝΑΙ ΚΑΛΑ Εκανε και δεν τον αφησε
Ειναι οι γνωστες πουστιες στα γερμανα αυτες, ναι αστον εχει και ενα πιτ και στο τελος νικαει μονο εσενα και κανεναν αλλο.
Μπραβο στον Λουης επομενως και δεν ακουω τιποτα απο τελευταιος τριτος και αντε γεια.
Αλονσο τι να πω....πριν καποια χρονια τον ανθρωπο τον ´´μισουσα´´ ,αντιπαθητικος εντελως αλλα δεν εχω να πω κατι Ο ΤΥΠΟς ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗς ,ναι εγω το εγραψα.
Εχει ωριμασει απιστευτα ειναι κορυφαιος αν οχι Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟς και εκει στο μαρανελλο να αρχιζουν τις αυτοκτονιες εχουν τον καλυτερο οδηγο με μονοθεσιο αστα να πανε.
ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΟΝΣΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΟΝΣΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΟΝΣΟΡικαρντο ωραιος ,ο μικρος πλεον ειναι ανερχομενο αστερι και ειλικρινα εξελισσεται μερα με την μερα.
Στην Μερκ μονοι τους κανουν λαθη.παλι καλα που ειναι ο Λουης και πηραν την τριτη θεση.
Ο Ροζμπεργκ ειναι υπνος σκετος πρεπει να ευχαριστει τον Θεο που ολοι δουλευουν γι αυτον ελεω διαβατηριου -
Ολόκληρος στάβλος....χαθήκανε 40-50 'μουλάρια' να τα βάλουνε πάνω,να δούμε μάχες...... Όπως και νά'χει,μεγάλη δουλειά η δεύτερη θέση...
-
Δεν θέλω να σας χαλάσω την πόρωση αλλά σήμερα το φορτηγό είχε από τους καλύτερους ρυθμούς αγώνα.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Δεν θέλω να σας χαλάσω την πόρωση αλλά σήμερα το φορτηγό είχε από τους καλύτερους ρυθμούς αγώνα.Αυτο αναιρει την τεραστια εμφανιση του Αλονσο ρε 'συ Eddie;
Περιμενω να δω σχολια Alba για Σωτηρη...
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Δεν θέλω να σας χαλάσω την πόρωση αλλά σήμερα το φορτηγό είχε από τους καλύτερους ρυθμούς αγώνα.
Αυτο αναιρει την τεραστια εμφανιση του Αλονσο ρε 'συ Eddie;
Δεν αναιρεί τίποτα, ούτε εγώ έγραψα πουθενά κάτι τέτοιο.
Απλά μην φαντασιωνόμαστε ότι ο Alonso ήπιε τη σούπερ μαντολίνη πριν τον αγώνα και απέκτησε σούπερ δυνάμεις (ντάξει εξαιρείται ο Geo) γιατί στον επόμενο αγώνα μπορεί να δούμε μια απ' τα ίδια και να ψαχνόμαστε.Γενικά θα λεγα σε όλο το 3μερο το μονοθέσιο ήταν πολύ καλό και αν δεν γινόταν η μαλακία με το Σωτήρη θα είχαμε διπλό βάθρο.
Ο Alonso για λίγο λάστιχο ή λίγο Λούη (ότι προτιμάτε) έχασε τη νίκη στο τσακ και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση.
Εγώ κρατάω και το ότι δεν μπορούσαν να τον περάσουν Μερκεντέ και Red Bull στην ευθεία με DRS.
Σα να μαζεύτηκαν τα πουλάρια στο στάβλο....Περιμενω να δω σχολια Alba για Σωτηρη...
Όποιος είχε μάτια είδε.
Οι ιντζενιέρι ήταν τόσο απορροφημένοι μην κάνει μαλακίες ο Σωτήρης που δεν έδωσαν το 100% στα pits και τη στρατηγική του Alonso με αποτέλεσμα να χαθεί η νίκη. -
Περιμενω να δω γυρολογια σε λιγο. Ο Σωτηρης μετα το τελευταιο πιτ πηγε πολυ καλα και αν δεν ηταν μπροστα ο Μασσα με την απιστευτη τελικη σιγουρα θα ειχε ακομα καλυτερο γυρολογιο.
Δεν ειδα χιλιομετρα στο τελος της ευθειας για τον Αλονσο, αλλα σιγουρα εδειχνε οτι ειχε ικανοποιητικη τελικη σε σχεση με τη Μερσεντα. Ειδα καποια στιγμη του Κιμι και με DRS ειχε οση και ο Μασσα χωρις!!! Μπορει βεβαια να ειχε περισσοτερο φτερο.
-
Τζάμπα προσπαθούν στην Williams, όσες μ@λ@κιες και να κάνουν δεν μπορούν να φτάσουν τους υπέρτατους.
Αυτός που έπαιρνε τις αποφάσεις σήμερα αν δεν έχει απολυθεί την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές καλύτερα να το κλείσετε το μαγαζί. Τεράστια κατάντια.
Τον π**λο όλοι. Τουλάχιστον 100 απολύσεις μέχρι το τέλος της σεζόν.Respect στο podium και ειδικά στον νικητή.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Τζάμπα προσπαθούν στην Williams, όσες μ@λ@κιες και να κάνουν δεν μπορούν να φτάσουν τους υπέρτατους.
Αυτός που έπαιρνε τις αποφάσεις σήμερα αν δεν έχει απολυθεί την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές καλύτερα να το κλείσετε το μαγαζί. Τεράστια κατάντια.
Τον π**λο όλοι. Τουλάχιστον 100 απολύσεις μέχρι το τέλος της σεζόν.
2014 - Formula 1 Pirelli Magyar Nagydij