-
Γεια σας παιδιά,
Θα ήθελα να ρωτήσω παρακαλώ σε τι αποσκοπεί μία στρογγυλή τάπα στη δεξιά πλευρά του πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου; Για μερικούς ίσως είναι γελοία η ερώτηση, αλλα πραγματικά δεν ξέρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Φωτογραφία
http://www.atbodykits.com/content/vauxhall-opel-corsa-d-after-face-lift-rear-bumper-spoiler# -
Γεια σας παιδιά,
Θα ήθελα να ρωτήσω παρακαλώ σε τι αποσκοπεί μία στρογγυλή τάπα στη δεξιά πλευρά του πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου; Για μερικούς ίσως είναι γελοία η ερώτηση, αλλα πραγματικά δεν ξέρω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Φωτογραφία
http://www.atbodykits.com/content/vauxhall-opel-corsa-d-after-face-lift-rear-bumper-spoiler# -
Γεια σας παιδιά,
Ο χρήστης giorgos333 έγραψε:
Γεια σας παιδιά,
http://www.atbodykits.com/content/vauxhall-opel-corsa-d-after-face-lift-rear-bumper-spoiler#για να βιδωσει ο γαντζος ρυμούλκησης;
-
Ετσι λεω και εγω.
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά που μου απαντήαατε.
Εμένα αυτο το καπάκι (τάπα) έχει βγεί απο τη θέση του, προσπάθησα λίγο γρήγορα να το βάλω αλλα δεν εφάρμοζε σωστά. Βιαστικά βιαστικά έφυγα για τη δουλειά. Μόλις πάω σπίτι θα το τοποθετήσω ξανά.. -
Φίλε μου, για την ιστορία, εμένα αυτό το καπάκι (τάπα) του μπροστινού προφυλακτήρα σε Opel Astra GTC μου την έκλεψαν κάτω από το σπίτι μου.
Απλά το αναφέρω για να έχεις υπόψη που μπορεί να φτάσει η καφρίλα κάποιων. Κόστος τάπας από Opel γύρω στα 20 ευρώ άβαφη. -
Παθών κι εγώ, μου έκλεψαν και την δική μου από τον εμπρός προφυλακτήρα.
Αγόρασα δύο, επειδή μάλλον θα την ξανακλέψουν... -
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Φίλε μου, για την ιστορία, εμένα αυτό το καπάκι (τάπα) του μπροστινού προφυλακτήρα σε Opel Astra GTC μου την έκλεψαν κάτω από το σπίτι μου.
Απλά το αναφέρω για να έχεις υπόψη που μπορεί να φτάσει η καφρίλα κάποιων. Κόστος τάπας από Opel γύρω στα 20 ευρώ άβαφη.Αν είναι δυνατόν ρε.... Τι να πει κανείς... Δεν ξέρω τι να πω και πως να χαρακτηρίσω τέτοια άτομα...ειλικρινά.
Εγώ Φίλε ο λόγος σήμερα που έκανα αυτή την ερώτηση ήταν και αυτός. Κατέβηκα σσήμερα στο αμάξι Opel Corsa 2012 και παρατήρησα ότι η τάπα κρεμόταν.. Όπως είπα και πιο πάνω προσπάθησα να τη βάλω στα γρήγορα αλλα δεν μπόρεσα.. Λες να πήγε να μου την αρπάξει κάποιος; Όμως και απο την άλλη δεν ήξερα γιατι υπήρχε αυτή η τάπα. Τώρα που έμαθα κατάλαβα πολλά... πρέπει να φυλάσουμε ακόμα και τις τάπες απο τους προφυλακτήρες...που φτάσαμε ρε.. -
Παιδια συγνωμη που επεμβαινω παλι αλλα εμενα αυτο δε μου φαινεται κατι σχετικο για να κουμπωνει γαντζος ρυμουλκησης. Επισυναπτω φωτογραφια που ανεβασα. Σαν σωληνας μοιαζει.. Ας δωσει καποιος τα φωτα του παρακαλω
-
Υδροροή για τα νερά της αποχέτευσης.
Αυτό που σου είπαν είναι.
-
Καταλληλότερη απάντηση θα βρεις στο manual του αυτοκινήτου...
Αλλά, αν έχει σπείρωμα μέσα στο σωλήνα τότε κατα πάσα πιθανότητα είναι για να βιδώσει ο γάντζος ρυμούλκησης...
-
Καλέ μου άνθρωπε(δανεικό)...άνοιξε στο χώρο της ρεζέρβας σου(κανονική-προσωρινή-κίτ ότι και νά'ναι),θα βρείς κάπου ένα γαντζάκι που στο κάτω μέρος έχει σπείρωμα(είναι βίδα)!!Βγάλτο και βίδωσέ το στη συγκεκριμένη οπή,ή στην(μια ίδια)οπή,του εμπρός προφυλακτήρα.....για να ξέρεις να είσαι έτοιμος άν χρειαστεί!!!!
-
giorgos333
αν ΔΕΝ ειναι αυτο που σου λενε ολοι, θα ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια...Ειναι ακριβως αυτο και αυτο που σου μοιαζει για σωληνας ειναι το σπειρωμα για να βιδωσει ο γατζος ρυμουλκησης, αμα ριξεις λιγο φως θα δεις οτι εχει βολτες για να βιδωνει κατι (και αμα βρεις το γατζο - λογικα στο πορτμπαγκαζ - θα το δοκιμασεις και μονος σου).
Το σημαντικοτερο ειναι οτι αμα σου ξεκουμπωσε μια φορα, μπορει να σου ξεκουμπωσει ξανα και να το χασεις.
-
6 στα 10 αυτοκινητα στο δρομο, η ταπα λειπει
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
6 στα 10 αυτοκινητα στο δρομο, η ταπα λειπειΕνα ελάχιστο κόλλας ή καλύτερα ταινία διπλής όψης για να το συγκρατεί και θα είναι εντάξει.
-
Εχει οντως τετοιο τραγικο κοστος αυτη η ταπα (20 ευρω αβαφη κιολας) και ακομη απορειτε γιατι τις κλεβουν? Το χω παρατηρησει και γω σε πολλα αυτοκινητα που λειπει, ειναι πληρως αντιαισθητικο καθως βλεπεις τρυπα, οπως το ιδιο αντιαισθητικο ειναι να βαλεις και μια αβαφη με 20 ευρω. Αληθεια ποσο να θελει να βαφτει?
-
Παίρνεις ένα σπρέυ στο χρώμα του αυτοκινήτου...
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
το αναφέρω για να έχεις υπόψη που μπορεί να φτάσει η καφρίλα κάποιων. Κόστος τάπας από Opel γύρω στα 20 ευρώ άβαφη.Πάλι καλά που δεν τη δίνουν 120...
Κόστος κατασκευής το πλαστικό αυτό πρέπει να έχει κάτω από ευρώ. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
6 στα 10 αυτοκινητα στο δρομο, η ταπα λειπειΕμενα δε λειπει !!!
[spoiler:37g43rgj]Ντεν εκω ταπα καρντρια μου!! Περναει μεσα απο τις γριλιες του προφυλακτηρα ο γατζος!!
Οι οποιες γριλιες λειπουν επειδη ενας σκυλος τις πηρε μαζι του στον αλλο κοσμο [/spoiler:37g43rgj]
Σε τι αποσκοπεί μία στρογγυλή τάπα στον πίσω προφυλακτήρα;