-
Aφού σβήστηκε το αντίστοιχο ποστ, δεν έχει νόημα πλεόν
Δεν είναι ανάγκη να έχει R&D για να μην βάλει μια εταιρεία data στο cloud, τα οικονομικά στοιχεία πελατών της, τα δικά της, τιμές, συμφωνίες και όροι, υπάρχουν ένα σωρό ευαίσθητα δεδομένα στις περισσότερες εταιρείες που δεν μπορείς να περιορίσεις την διασπορά τους έτσι και δώσεις στους χρήστες πρόσβαση σε 3nd party cloud storage.
-
ρε συ mirage έλεος
να βάλω μια τάξη προσπαθώ και μου τα διαλύετε όλα
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Μπορείς στο προσωπικό σου κινητό να δεις και να δουλέψεις με προσωπικά δεδομένα 3ων πχ;Ναι προφανώς.
Λυπάμαι για την υπογραφή dimik αλλά κάποια πραγματα πρέπει να λέγονται ως εχουν.Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το Android έχει δικό του VPN client, ενώ υπάρχει και η εφαρμογή της Cisco αν χρειάζεται το κάτι παραπάνω.
https://play.google.com/store/apps/deta ... ndroid.avfΈριξα μια ματιά σ'αυτό που έστειλες και υπάρχουν κάποια θέματα
- Θέλει να αγοράσεις έξτρα εξοπλισμό
- Χρειάζεσαι έξτρα άδεια
- Χρειάζεται συμβόλαιο υποστήριξης.
και όταν μιλάμε για Cisco τα νούμερα είναι εξωφρενικά. Και άντε να τα δώσεις πάλι θα έχεις όλα τα άλλα προβλήματα του android.
Αυτά.
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
Το Android έχει δικό του VPN client, ενώ υπάρχει και η εφαρμογή της Cisco αν χρειάζεται το κάτι παραπάνω.
https://play.google.com/store/apps/deta ... ndroid.avfΈριξα μια ματιά σ'αυτό που έστειλες και υπάρχουν κάποια θέματα
- Χρειάζεσαι έξτρα άδεια
και όταν μιλάμε για Cisco τα νούμερα είναι εξωφρενικά. Και άντε να τα δώσεις πάλι θα έχεις όλα τα άλλα προβλήματα του android.
Αυτά.
Μάλιστα.... Αυτά τα έρμα τα προβλήματα του Android μας καταδυναστεύουν τελικά!
Ξεκινώ ανάποδα:
3) δεν γνωρίζω ΚΑΜΙΑ περίπτωση που να είναι υποχρεωτικό το συμβόλαιο συντήρησης (είναι προαιρετικό). Είναι και λίγο παράλογο, να απαιτεί η CISCO συμβόλαιο συντήρησης για τα Android, αλλά για τα iPhone να είναι free. Είσαι σίγουρος; Εγώ θα ήθελα να δω ένα link.
2) Τι άδεια; Το ίδιο software κυκλοφορεί και για iOS να προσθέσω.- Τι εξοπλισμό ακριβώς; Ένα VPN router; Δεν καταλαβαίνω.
Αν θέλεις να γίνει διάλογος, περιμένω αναλυτικά κάποια απάντηση, αλλιώς δεν έχει νόημα. Να τονίσω, στην εταιρεία μας είμαστε πάνω από 60 εταιρικά τηλέφωνα, και ΟΛΟΙ έχουν πρόσβαση. Φυσικά, μιλώ για εταιρικά email, κάτι παραπάνω δεν έχει χρειαστεί, από περιέργεια θα κάνω μια απόπειρα να μπω και στο Cisco VPN που έχουμε, να δω αν είναι τόσο δύσκολο όπως το περιγράφεις...
Να ξεκαθαρίσω, πως δεν έχω πρόβλημα να δεχτώ πως το iOS ή τα Windows Phone πλεονεκτούν κάπου, αλλά θέλω να το δω με αποδείξεις, όχι γιατί κάποιος μου είπε, κάπου άκουσα, κάτι πήρε το αυτί μου κλπ κλπ.
Μου κάνει εντύπωση να μην υπάρχουν λύσεις για την πιο δημοφιλή πλατφόρμα στα κινητά και να αναγκάζεται όλος ο πλανήτης να χρησιμοποιεί iOS ή Windows για να κάνει απλά πράγματα... -
Ναι αλλά το iPhone είναι status symbol.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι αλλά το iPhone είναι status symbol.Φυσικά, και το Android γεμάτο προβλήματα επίσης...
-
- Χρειάζεσαι έξτρα άδεια
Αυτά.
Ξεκινώ ανάποδα:
3) δεν γνωρίζω ΚΑΜΙΑ περίπτωση που να είναι υποχρεωτικό το συμβόλαιο συντήρησης (είναι προαιρετικό). Είναι και λίγο παράλογο, να απαιτεί η CISCO συμβόλαιο συντήρησης για τα Android, αλλά για τα iPhone να είναι free. Είσαι σίγουρος; Εγώ θα ήθελα να δω ένα link.
2) Τι άδεια; Το ίδιο software κυκλοφορεί και για iOS να προσθέσω.- Τι εξοπλισμό ακριβώς; Ένα VPN router; Δεν καταλαβαίνω.
Αν θέλεις να γίνει διάλογος, περιμένω αναλυτικά κάποια απάντηση, αλλιώς δεν έχει νόημα. Να τονίσω, στην εταιρεία μας είμαστε πάνω από 60 εταιρικά τηλέφωνα, και ΟΛΟΙ έχουν πρόσβαση. Φυσικά, μιλώ για εταιρικά email, κάτι παραπάνω δεν έχει χρειαστεί, από περιέργεια θα κάνω μια απόπειρα να μπω και στο Cisco VPN που έχουμε, να δω αν είναι τόσο δύσκολο όπως το περιγράφεις...
Να ξεκαθαρίσω, πως δεν έχω πρόβλημα να δεχτώ πως το iOS ή τα Windows Phone πλεονεκτούν κάπου, αλλά θέλω να το δω με αποδείξεις, όχι γιατί κάποιος μου είπε, κάπου άκουσα, κάτι πήρε το αυτί μου κλπ κλπ.
Μου κάνει εντύπωση να μην υπάρχουν λύσεις για την πιο δημοφιλή πλατφόρμα στα κινητά και να αναγκάζεται όλος ο πλανήτης να χρησιμοποιεί iOS ή Windows για να κάνει απλά πράγματα...Τα λέει στο λινκ του app που έβαλες
LICENSING AND INFRASTRUCTURE REQUIREMENTS:
AnyConnect for Android requires Cisco Adaptive Security Appliance (ASA) Boot image 8.0(4) or later. For licensing questions and evaluation licenses, please contact ac-mobile-license-request (AT) cisco.com and include a copy of 'show version' from your Cisco ASA. If you already have an Essentials or Premium ASA license, you may use the automated license request tool at:
https://tools.cisco.com/SWIFT/Licensing ... FormId=717
The ASA requires an AnyConnect Mobile license (L-ASA-AC-M-55XX=), as well as either an AnyConnect Essentials (L-ASA-AC-E-55XX=) or AnyConnect Premium Clientless SSL VPN Edition (L-ASA-AC-SSL-YYYY=) license, where XX is the last two digits of your ASA model number and YYYY is the number of simultaneous users. AnyConnect Mobile and Essentials licenses are enabled per ASA, there is no per user charge for either of these licenses.Για απλά εταιρικά emails δεν το συζητάμε είναι σχετικά εύκολο με το ActiveSync του Exchange Server, το θέμα είναι τα policies και κατά πόσο είναι compatible με τα διάφορα versions του Android. Για custομιές κλπ δεν το συζητάμε καν.
Δες π.χ τον πίνακα εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison ... nc_clients
για να καταλάβεις γιατί πολυπλοκότητα μιλάμε....και σιγά μην κάτσει το ΙΤ να βγάλει άκρη επειδή ο καθένας θέλει και διαφορετική συσκευή και access στα εταιρικά mail, βγάζει μια οδηγία με τα συνηθέστερα και πιο συμβατά μοντέλα και τελειώνει η υπόθεση. -
Στο link λέει διαφορετικά πράγματα, λέει μόνον για κάποιες άδειες, οι οποίες μπορεί και να υπάρχουν, κι αν δεν υπάρχουν, τα ίδια ισχύουν και για το iOS, η ίδια εφαρμογή υπάρχει και στο AppStore και έχει τις ίδιες προϋποθέσεις.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκινώ ανάποδα:
Μου κάνει εντύπωση να μην υπάρχουν λύσεις για την πιο δημοφιλή πλατφόρμα στα κινητά και να αναγκάζεται όλος ο πλανήτης να χρησιμοποιεί iOS ή Windows για να κάνει απλά πράγματα...Κουβέντα να γίνεται λέμε τώρα
Δεν είπα ότι μας καταδυναστεύουν είπα ότι είναι μπελαλίδικα και δημιουργούν διάφορα προβλήματα σε επαγγελματικά περιβάλλοντα.Το app που έβαλες απαιτεί να έχεις ξεχωριστό firewall Cisco από όσο διαβάζω. Αν έχεις ένα ρουτερ με VPN Cisco δεν συνδέεται σε android ξαναλέω από όσο ξέρω. Το συμβόλαιο συντήρησης ναι είναι προαιρετικό αλλά αν δεις πόσο χρεώνουν αν χρειαστεί κάτι το καθιστά απαγορευτικό, ακόμη και αν χρειαστείς κάποια αναβάθμιση στο firmware που λέγεται IOS μπορεί να σε χρεώσουν όσο κάνει καινούργια η συσκευή και προφανώς όταν μιλάμε για τέτοιου μεγέθους εταιρίες είναι αστείο να συζητάμε να μην πάρει κανείς συμβόλαιο. Δεν απαιτεί ξεχωριστό συμβόλαιο για τα android εξτρά άδεια θέλει μαζί με το firewall της Cisco από όσο γράφει στο app που έβαλες. Το ίδιο ισχύει πιθανώς και στο Iphone, αν έχεις το firewall, η διαφορά είναι ότι τα μηλόφονα συνδέονται κατευθείαν στο VPN χωρίς να χρειάζεται να έχεις το firewall.
Από το την περιγραφή του app που έβαλες
LICENSING AND INFRASTRUCTURE REQUIREMENTS:
AnyConnect for Android requires Cisco Adaptive Security Appliance (ASA) Boot image 8.0(4) or later. For licensing questions and evaluation licenses, please contact ac-mobile-license-request (AT) cisco.com and include a copy of 'show version' from your Cisco ASA. If you already have an Essentials or Premium ASA license, you may use the automated license request tool at:
https://tools.cisco.com/SWIFT/Licensing ... FormId=717
The ASA requires an AnyConnect Mobile license (L-ASA-AC-M-55XX=), as well as either an AnyConnect Essentials (L-ASA-AC-E-55XX=) or AnyConnect Premium Clientless SSL VPN Edition (L-ASA-AC-SSL-YYYY=) license, where XX is the last two digits of your ASA model number and YYYY is the number of simultaneous users. AnyConnect Mobile and Essentials licenses are enabled per ASA, there is no per user charge for either of these licenses.Ξαναλέω δεν μιλάμε για απλά πράγματα και δίκτυα με ένα server και κάποιους χρήστες ούτε για να βλέπεις τα email στο κινητό σου. Και μην κολλάς σε ένα παράδειγμα που έφερα, ούτε όλες οι εταιρείες έχουν Cisco εξοπλισμό και VPN απλά πολλά πράγματα για να τα υλοποιήσεις σε android είναι δύσκολα/πολύπλοκα/αδύνατα και προπαντώς δεν υπάρχει το επίπεδο υποστήριξης.
Ναι αλλά το iPhone είναι status symbol.
Δηλαδή δεν πιστεύεις ότι και το πουλ μουρ δεν είναι το ζητούμενο σε μια εταιρία; Τόσα λεφτά δίνουν σε μαρκετινγκ χλιδάτα κτίρια κλπ και πολλές φορές είναι ζητούμενο / απαιτούμενο και τα μήλα είναι status symbol ; Βάλε σε ένα όχι πολύ σχετικό ένα iphone 4s και ένα samsung Galaxy S5 ποιό νομίζεις θα θεωρήσει ότι είναι καλύτερο ή ακριβότερο;
Στη τελική όλα αυτά είναι έξοδα και πάγια με μεγάλο συντελεστή αποσβέσεων που συμφέρει λογιστικά, πολλές φορές αντί να τα δίνουν στην εφορία τα δίνουν σε τέτοιο εξοπλισμό.
Win Win Win δηλαδή.
-
Στο link λέει διαφορετικά πράγματα, λέει μόνον για κάποιες άδειες, οι οποίες μπορεί και να υπάρχουν, κι αν δεν υπάρχουν, τα ίδια ισχύουν και για το iOS, η ίδια εφαρμογή υπάρχει και στο AppStore και έχει τις ίδιες προϋποθέσεις.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέλει firewall συγκεκριμένης σειράς της Cisco με συγκεκριμένο software πάνω για αυτό μιλάει για άδειες σε περίπτωση που θέλουν κι αυτές upgrade.
Έτσι κι αλλιώς δεν έχει σημασία η μια εφαρμογή, σημασία έχει η γενική συμβατότητα και σε αυτό μόνο τα Windows Phones διαπρέπουν με τα apple να είναι έτσι κι έτσι και τα android να έρχονται τελευταία κυρίως λόγω των πολλών εκδόσεων που κυκλοφορούν και ειδικότερα γιατί πολλά τηλέφωνα δεν γίνονται upgrade σχεδόν ποτέ.
Με κάλυψε και ο gakost, στον director που παίρνει 10.000€ τον μήνα δεν μπορείς να του βάλεις χέρι να ΜΗΝ πάρει το τελευταίο iphone + ipad με όλα τα αξεσουάρ
-
Αν θυμάμαι καλά, σε ό,τι αφορά το Cisco VPN client, ASA firewall = IOS router και iPhone = Android = Windows
Οπότε δεν προκύπτει κάποιο τεχνικό πλεονέκτημα των πλατφορμών
-
Μουρη ενα τηλεφωνο που το εχουν και παιδακια; Λολζ!!! Μουρη ειναι σκας με την λιμο και την κοστουδια στον πελατη και οταν θες να μαθεις κατι να λες στην γραμματεα σου να δει τα μειλ σου. Αυτοι ειναι CEOs...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μουρη ενα τηλεφωνο που το εχουν και παιδακια; Λολζ!!! Μουρη ειναι σκας με την λιμο και την κοστουδια στον πελατη και οταν θες να μαθεις κατι να λες στην γραμματεα σου να δει τα μειλ σου. Αυτοι ειναι CEOs...Sent from my Neo V using Tapatalk.
Πολύ Suits βλέπεις
BMW 780i με οδηγό είναι καλά?
τα mails τα βλέπει και από το iPad 4 -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Με κάλυψε και ο gakost, στον director που παίρνει 10.000€ τον μήνα δεν μπορείς να του βάλεις χέρι να ΜΗΝ πάρει το τελευταίο iphone + ipad με όλα τα αξεσουάρΑφού είναι τόσο μάνγκας και παίρνει τόσα φράγκα να τον πείς να φτιάχνει μόνος του τα προβλήματα που θα προκύψουν.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Με κάλυψε και ο gakost, στον director που παίρνει 10.000€ τον μήνα δεν μπορείς να του βάλεις χέρι να ΜΗΝ πάρει το τελευταίο iphone + ipad με όλα τα αξεσουάρ
Αφού είναι τόσο μάνγκας και παίρνει τόσα φράγκα να τον πείς να φτιάχνει μόνος του τα προβλήματα που θα προκύψουν.
εγώ να τον πω, το θέμα είναι αυτός τι θα ΜΕ πει.....
μήπως προσλαμβάνεις j.marr?
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Μουρη ενα τηλεφωνο που το εχουν και παιδακια; Λολζ!!! Μουρη ειναι σκας με την λιμο και την κοστουδια στον πελατη και οταν θες να μαθεις κατι να λες στην γραμματεα σου να δει τα μειλ σου. Αυτοι ειναι CEOs...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Πολύ Suits βλέπεις
BMW 780i με οδηγό είναι καλά?
τα mails τα βλέπει και από το iPad 4Μπα εκ του σύνεγγυς τα έχω ζήσει αυτά, τα οποία είναι και ψιλολόγια μπροστά σε άλλα που έχω δει. Να πετάει π.χ. η Moet&Chandon τους Έλληνες αντιπροσώπους της από το Orly με Lear Jet στα αποστακτήριά της για ξενάγηση. Αυτό ήταν μέγα ψάρωμα!
-
Oι γνωστες τι νομιζουν για λαπτοπι μεχρι τα 500 ευρωπουλινια;
-
όχι hp ρε συ
σε αυτό το budget σου προτείνω το δικό μου (και ας έχει i3 κλάιν, διπύρηνοι και οι δύο είναι με μεγαλύτερη συχνότητα σε turbo ο i5) και με τα υπόλοιπα να πάρεις ssd να καυλαντίζεις σαν άνθρωπος
http://www.public.gr/product/computers- ... 5361307pp/
-
Δεν ειναι για μενα αυτα τα διαολια γμτμπτ αυτονε που ανακαλυψε το touchpad
Ειναι για δωρο για ατομο που θελει απλα να σουφρωνει τα χειλια του στα φατσοβιβλια.
Lenovo ε;
Τι λενε απο αποψη πχιοτητας αυτα;
Α, cpu μονο σειρα M.
(Πρεπει να φανω ΓΝΩΣΤΗΣ )
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]