-
Ο χρήστης NIKOLAOS68 έγραψε:
Δεν ξέρω, θα το κάνω φέτος το ταξίδι για 1η φορά.Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
3 ωρες το εκανα απο Προμαχωνα μέχρι σχεδον 90 χλμ απο τα σύνορα με Ρουμανια ,στην πολη Μοντάνα συγκεκριμένα.
-
Από προμαχώνα μέχρι Gurgiu είχα κάνει 6 ώρες και κάτι ψιλά.
-
Ο χρήστης Master Lalakis έγραψε:
Από προμαχώνα μέχρι Gurgiu είχα κάνει 6 ώρες και κάτι ψιλά.Πολύ μακρύτερα απο εκεί που λέω εγώ,εσύ πήγες πολύ ανατολικά.
Και εκανα λάθος,ειναι 60 χλμ Μontana -- Lom -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ξέρω, θα το κάνω φέτος το ταξίδι για 1η φορά.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
3 ωρες το εκανα απο Προμαχωνα μέχρι σχεδον 90 χλμ απο τα σύνορα με Ρουμανια ,στην πολη Μοντάνα συγκεκριμένα.
Δηλαδή 4 ώρες μέχρι τα σύνορα με Ρουμανία.
Μια χαρά.
Ο δρόμος πώς είναι;Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το ξέρω φίλε μου. Πηγαίναμε αργά κ πήγαμε καλά. Μοναδική παραφωνία ήταν ο Βούλγαρος τελωνειακός είχε όρεξη για παιχνιδάκια.Μας έβαλε να ανοίξουμε πορτ μπαγκάζ και κάτι σακούλες ψάθινες που είχαμε. Μετά όμως δεν ξαναείδα αστυνομικό σε όλη την διαδρομή.
-
Με βάζει σε σκέψεις η διαδρομή που προτείνει το Google MAps αν βάλεις προορισμό το Κισινάου στην Μολδαβία.
https://www.google.gr/maps/dir/Α%C ... !2d47.0107
Την ίδια διαδρομή δίνει και το ΝΑVIGON. -
στο βγαζει σαν συντομοτερη?
καμια φορα η ευκολοτερη διαδρομη, δεν ειναι και η συντομοτερη βαση απολυτων χιλιομετρικων αποστασεων. -
Και συντομότερη και λιγότερα χλμ.
-
στη βγαζει συντομοτερη λογω λιγοτερων χιλιομετρων απλα βγαζοντας την μεση ωριαια.
δεν λαμβανει υπ' οψιν ομως την κατασταση του οδικου δικτυου και κατα ποσο μπορεις να εκμεταλευτεις την θεωρητικη ταχυτητα που μπορεις να αναπτυξεις σε αυτο.
εαν ειναι δηλαδη χαλια ο δρομος, δεν νομιζω να μπορει να το ξερει αυτο το google και αρα να σου πει '..φιλε πηγαινε απο τον αλλο δρομο. θα κανεις μερικα χιλιομετρα παραπανω αλλα εκει θα μπορεις να τρεχεις και να μειωσεις σε πραγματικες συνθηκες το χρονο ταξιδιου σου, οντας και πιο ξεκουραστα!..'
καταλαβαινεις πως στο λεω ετσι?
εσυ απλα θα πρεπει να μαθεις την -πραγματικη- κατασταση του δρομου απο την μια πλευρα vs της αλλης. -
Καταλαβαίνω απολύτως!
Με μια ματιά που έριξα με τη χρήση του street view, φαίνεται ότι η ποιότητα του οδοστρώματος είναι καλύτερη από την διαδρομή Προμαχώνα - Σόφια. -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
στη βγαζει συντομοτερη λογω λιγοτερων χιλιομετρων απλα βγαζοντας την μεση ωριαια.
δεν λαμβανει υπ' οψιν ομως την κατασταση του οδικου δικτυου και κατα ποσο μπορεις να εκμεταλευτεις την θεωρητικη ταχυτητα που μπορεις να αναπτυξεις σε αυτο.
εαν ειναι δηλαδη χαλια ο δρομος, δεν νομιζω να μπορει να το ξερει αυτο το google και αρα να σου πει '..φιλε πηγαινε απο τον αλλο δρομο. θα κανεις μερικα χιλιομετρα παραπανω αλλα εκει θα μπορεις να τρεχεις και να μειωσεις σε πραγματικες συνθηκες το χρονο ταξιδιου σου, οντας και πιο ξεκουραστα!..'
καταλαβαινεις πως στο λεω ετσι?
εσυ απλα θα πρεπει να μαθεις την -πραγματικη- κατασταση του δρομου απο την μια πλευρα vs της αλλης.Τα υπολογίζει.
Τα gps έχουν επιλογή για fastest, shortest (που σε συμπίπτει πάντα με την fastest), easiest (κάπως αλλιώς το λέει αλλά κατάλαβες τι εννοεί) και τα πιο καινούρια έχουν και eco friendly.
Το google maps δουλεύει με fastest, OXI με shortest. -
Όταν η άδεια κυκλοφορίας γράφει παρακράτηση κυριότητας, υπάρχει κανένα θέμα για να βγει εξωτερικό;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οχι
-
Ο χρήστης NIKOLAOS68 έγραψε:
Όταν η άδεια κυκλοφορίας γράφει παρακράτηση κυριότητας, υπάρχει κανένα θέμα για να βγει εξωτερικό;Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πράσινη κάρτα θέλεις οπωσδήποτε και να έχεις κανονική άδεια (το πράσινο τρίπτυχο) και όχι την εκτυπωμένη σε Α4. Στην βουλγαρία να πάρεις μπαίνοντας στα σύνορα βινιέτα.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Για διανυκτερεύσεις βλέπω 1η στη Caen έχοντας περάσει από Deauville, 2η μέρα προς Le Mans ( ) και μετά διανυκτέρευση Rennes, 3η μέρα St. Malo, Mont St. Michel, υπάρχει χρόνος παράκαμψη προς Bayeux και τέλος Cherbourg.Η διαδρομή ήταν περίπου αυτή:
το gps πρέπει να έχει καταγράψει την ακριβή διαδρομή, πρέπει να ψάξω να βρω πού έσωσε το αρχείο.
Γύρω στα 1100 χιλιόμετρα χοντρικά.- τα σκέλη Λονδίνο-Dover και Portsmouth-Λονδίνο
άλλα ~250 χιλιόμετρα.
Στο λιμανι του Cherbourg, πριν πάρω το φέρυ για πάνω, ο Γάλλος αστυνομικός είδε το διαβατήριο μου και μάλλον δεν είχε προλάβει να κοιτάξει τη πινακίδα, οπότε με ρώτησε αν ήρθα από την Ελλάδα με το σκούτερ!
- τα σκέλη Λονδίνο-Dover και Portsmouth-Λονδίνο
-
πραγματικα σε ρωτησε αυτο?..................
-
Γιατί τόσο παράξενο σου φαίνεται;
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί τόσο παράξενο σου φαίνεται;Sent from Corsair's brick
ε αμα το ρωτησε σοβαρα προφανως
-
Και Νορβηγία στο τελωνείο το ίδιο με είχανε ρωτήσει, όταν όμως τους είπα ότι μένω Ολλανδία με βάλαν στην άκρη να με ψάξουνε
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Και Νορβηγία στο τελωνείο το ίδιο με είχανε ρωτήσει, όταν όμως τους είπα ότι μένω Ολλανδία με βάλαν στην άκρη να με ψάξουνε
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες