-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ειδα το νοτε του θειου μου..με νοβα launcher..αλλο τηλεφωνο..θα τον βαλω κ γω
Send from my 4.4.2 Note 3
Mην πας στην δωρεάν έκδοση. Είναι κουτσουρεμένη.
να σε θυμισω πως η κουτσουνα του φαγε την καρτα.... μονο στην τζαμπανταν... και αν ταιριαζει το IMEI.
-
S4 mini λέει; το ΛΤΕ με 270 Από το απλό Σ3 Δεν είναι πιο δυνατό; η μπαταρία με φαίνεται μικρή βέβαια....
Λυσσαξτε λυσσαρες
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;;;;;;Ανίατη!!
S4 mini λέει; το ΛΤΕ με 270 Από το απλό Σ3 Δεν είναι πιο δυνατό; η μπαταρία με φαίνεται μικρή βέβαια....
Λυσσαξτε λυσσαρες
Πολλά τα λεφτά.Tόσο το πήρα εγώ τον 8μβρη
Βγήκε/βγαίνει το s5mini. -
Οι μικρες λεπτομεριες που ζητας σε εμποδιζουν να πας σε κατι παρα πολυ καλο, το G2. Γιατι τοση μανια με το κεντρικο κουμπι? Με το αφης κανεις ακριβως το ιδιο πραγμα.
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
8 gb εσωτερικης μνήμης και μια 8αρα gb καρτα μνήμης (την οποια την εχω απο το 2010 και γεμιζει απο τοτε.)Εγώ το έχω άδειο,ακόμα και το sygic το πέταξα και κράτησα το google maps.
Eπεσε στα χερια μου ενα voda smart mini 875 κλπ κλπ και θα το κρατήσω για tethering.
(με μια τετοια συσκευή μπορεί η εμπειρία του ανδροιντ να γίνει πολύ τραυματική)
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Προτιμώ το ifighter 1945
Και στο G2 και στο G3, χαλάει η οθόνη και τα γραφικά ...ενώ π.χ. στα 2Χ/4Χ ήταν μια χαρά...μάλλον φταίει η FHD/QHD ανάλυση ?
Δες και το άψογο Sky Force 2014.
Στάλθηκε μέσω του Tapatalk.
-
S4 mini λέει; το ΛΤΕ με 270 Από το απλό Σ3 Δεν είναι πιο δυνατό; η μπαταρία με φαίνεται μικρή βέβαια....Λυσσαξτε λυσσαρες
Και γω το πηρα τοσο τον Οκτώβρη. Με εχει καλύψει σχεδον παντού!! Μπαταρια εγω που το χρησιμοποιω πολυ θελει καθε βραδυ φορτιση. Αλλα μηπως να περιμένεις το s5 mini?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Λυσσαξτε λυσσαρες
Και γω το πηρα τοσο τον Οκτώβρη. Με εχει καλύψει σχεδον παντού!! Μπαταρια εγω που το χρησιμοποιω πολυ θελει καθε βραδυ φορτιση. Αλλα μηπως να περιμένεις το s5 mini?
Το αυτό για το μικρό S4. Απορώ όμως γιατί παραμένει ακόμα ακριβό! Περίμενε καλύτερα το S5 mini.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Επίσης κάτι που με βολεύει πολύ στα σαμμυ είναι η θέση της 'επιστροφής'που είναι στα δεξιά... στα αριστερά δε με βολεψε ρε παιδιά, ψεματα να πω;;;
- Πόσο κοστίζει το γυαλί της οθόνης;
- Πότε βγαίνει το σ5 μίνι;;
-
Nova launcher, γαμεί. Δεν έχω χρειαστεί την πληρωμένη version. Κάποια στιγμή, όμως, θα τον αγοράσω, γιατί αξίζει. Χθες wakelock από την εφαρμογή του Amazon! Το θέμα του wakelock από το media server, το έλυσα αφαιρώντας το widget του stock music player από την σελίδα που το είχα βάλει.
-
Επίσης κάτι που με βολεύει πολύ στα σαμμυ είναι η θέση της 'επιστροφής'που είναι στα δεξιά... στα αριστερά δε με βολεψε ρε παιδιά, ψεματα να πω;;;- Πόσο κοστίζει το γυαλί της οθόνης;
- Πότε βγαίνει το σ5 μίνι;;
Ελα μη φοβασαι!! Θα βγουν και θα πουν οτι στο g2 (ή στο g3? Δεν θυμαμαι!) μπορεις να αλλαξεις τη διαταξη των πληκτρων οπως θελεις!!
Για το 2. κοιτα εδω. http://techblog.gr/mobile/samsung-galax ... many-9876/ Κλασσικα σε 3 μηνες θα πεσει στα 280 €.
-
Επίσης κάτι που με βολεύει πολύ στα σαμμυ είναι η θέση της 'επιστροφής'που είναι στα δεξιά... στα αριστερά δε με βολεψε ρε παιδιά, ψεματα να πω;;;Αυτό το ρυθμίζεις ρε συ. Όπως θες τα βάζεις τα κουμπιά. Κι εγώ έτσι έλεγα ότι καλό είναι να έχεις φυσικό κουμπί αλλά μιλάμε για συνήθεια του ενός τετάρτου για τα άλλα. Είμαστε όμως κολλημένα μυαλά οι άνθρωποι. Λες και είναι μαλάκες αυτοί που τα βγάζουν και δεν έχουν τσεκάρει πριν από μας για μας αν μας κάνει μια τεχνολογία.
-
Δεν γίνονται τα πάντα προς όφελος μας. Τρανό παράδειγμα το metro ui των Win 8.
-
Την εβγαλα την ΝΟΒΑ..τρομαξα με το ΙΜΕΙ. Πως μπορω να δω αν κανει..Επισης πηρα την free,αλλα ο θειος εχει την πληρωμενη.
drdino για πες για το ΙΜει τι πρεπει να δω?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Την εβγαλα την ΝΟΒΑ..τρομαξα με το ΙΜΕΙ. Πως μπορω να δω αν κανει..Επισης πηρα την free,αλλα ο θειος εχει την πληρωμενη.drdino για πες για το ΙΜει τι πρεπει να δω?
Ρε σεις, μην τον δουλεύετε τον άνθρωπο....βάλτο ρε συ να δεις την υγειά σου και άστους να λένε, δεν ξέρουν αυτοί....
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Την εβγαλα την ΝΟΒΑ..τρομαξα με το ΙΜΕΙ. Πως μπορω να δω αν κανει..Επισης πηρα την free,αλλα ο θειος εχει την πληρωμενη.drdino για πες για το ΙΜει τι πρεπει να δω?
Δε μιλάς σοβαρά έτσι;
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
αρχιζει απο 35 το ιμει σου;
-
Κύριοι παρακαλώ βοήθεια: γνωστός το φτιάχνει ανακατασκευή με 50 ευρώ Μόνο το τζάμι. Υπάρχει ένα μικρό μικρό μικρό ποσοστό να μη δουλέψει -> αλλαγή όλο το γιουνιτ, όπερ 140 γιούργια...
Πειτε ρε παιδια...
-
σοβαρα μιλουσα!!
Παλιο πειραχτηρι!!!!!!!!!!!
Οκ για 3 € θα την βρω την ακρη
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
:sorry: σοβαρα μιλουσα!!Παλιο πειραχτηρι!!!!!!!!!!!
Οκ για 3 € θα την βρω την ακρη
Σοβαρέψου!!!
Περι συσκευών Android...