-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
http://www.pirelli.com/tyre/ww/en/suv/sheet/scorpion_verde.html#!/sheet/overviewΕυχαριστώ.Θα το τσεκάρω
...βάλε το αντίστοιχο φρέσκο λάστιχο της Michelin για τζιποειδή, είναι φευγάτο!
Το primacy 3 εννοείς?
Το michelin latitute tour και τελος.
Δεν πρέπει να βγαίνει στην διάσταση που θέλω.Ευχαριστώ πάντως.
-
Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα Ford Mondeo 1.6 και πρέπει να αλλάξω λάστιχα. Αυτά που φοράω τώρα είναι τα Michelin PS3 205/55/16. Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό; Δεν θέλω πάλι τόσο μαλακό λάστιχο.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.....
Δίαβασες τις προηγούμενες σελίδες,ή πόσταρες μπάμ;
Ευχαριστώ για την γραφική σου ερώτηση.... Αφού δεν έχεις κάτι να προτείνεις, γιατί απαντάς;
Γιατι έχω προτείνει(όχι μόνο εγώ) πριν από μερικές σελίδες..... που εσύ δεν έκανες το κόπο να διαβάσεις(ειδικά για τη σπάνια διάσταση που σε ενδιαφέρει) και τα θές όλα στο πιάτο!!! Τί σημαίνει γραφικός ξέρεις;
Λιγότερη ώρα θα σου έπαιρνε να γράψεις αυτό που προτείνεις, παρά όλα αυτά. Δηλαδή για να γράψει κάποιος μια ερώτηση πρέπει να διαβάσει και τις 955 σελίδες του τοπικ;;; Επίσης η διάσταση που ζητάω δεν είναι σπάνια.( Τόσα ξέρεις). Και σε παρακαλώ πολύ , αφού είσαι αρνητικός και δεν έχεις διάθεση να βοηθήσεις, μην ασχολείσαι άλλο. Δεν έχω όρεξη να γίνω εξυπνακιας του πληκτρολογίου...
-
Μετά από μικρή έρευνα αγοράς ( και για να μη στεναχωριουνται μερικοί), κατέληξα σε 2 ελαστικά: 1.Bridgestone Ecopia EP001S και 2.Goodyear Efficient Grip Performance. Έχει κάποιος εμπειρία από τα συγκεκριμένα λάστιχα;
Σε Mondeo όχι!!
Συγγνώμη αλλά γιατί όχι;
-
Ο χρήστης tifo45 έγραψε:
Νομιζω το efficient grip οπως η λες ή κάτι σε premiumcontact ειναι 2 πολυ καλές επιλογές για αμαξι τύπου μοντεο.Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου...
-
Ο χρήστης PANOUSKOS έγραψε:
Μετά από μικρή έρευνα αγοράς ( και για να μη στεναχωριουνται μερικοί), κατέληξα σε 2 ελαστικά: 1.Bridgestone Ecopia EP001S και 2.Goodyear Efficient Grip Performance. Έχει κάποιος εμπειρία από τα συγκεκριμένα λάστιχα;
Σε Mondeo όχι!!
Συγγνώμη αλλά γιατί όχι;
Αφού δέ τα έχω οδηγήσει σε Mondeo....τί να κάνουμε τώρα;
-
Ο χρήστης Kostas24 έγραψε:
Το michelin latitute tour και τελος.
Δεν πρέπει να βγαίνει στην διάσταση που θέλω.Ευχαριστώ πάντως.
Mε μια προχειρη αναζητηση βλεπω οτι υπαρχουν στη διασταση σου. Εσενα σου λενε οχι?
-
μπαμ!
Επίσης....
Αι ρε παρεξηγησιάρη, μια πλάκα έκανα! Εννοείται ότι δεν μπορεί ο καθένας να διαβάζει όλες τις σελίδες κάθε θέματος για να πάρει απάντηση αλλά υπάρχει και το search...
continental θα προτιμούσα πάντως
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
μπαμ!
Επίσης....
Αι ρε παρεξηγησιάρη, μια πλάκα έκανα! Εννοείται ότι δεν μπορεί ο καθένας να διαβάζει όλες τις σελίδες κάθε θέματος για να πάρει απάντηση αλλά υπάρχει και το search...
Τα PremiumContact ή τα Eco;
-
μπαμ!
Επίσης....
Τα Premium. Τα Eco δεν...
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Fulda carat exelero 225-40-18
Fulda carat progresso 205-50-15
Fulda eco control 175-65-14
Fulda eco control 165-65-13Φορεμενα σε 3 απο τα 4 αυτοκίνητα μας (τα τελευταια ηταν φορεμενα σε αυτοκίνητο που δόθηκε και μενει ενα ακομα που φοράει Dunlop fast response 195-60-15)...κανένα πρόβλημα, κανένα παράπονο...
Μπορεις να πεις πως συμπεριφερονται με το περασμα του χρονου και των χλμ; Ποσο τα κρατησες;
Εγώ είχα carat progresso 225/60-15 και μετά έβαλα eco control HP (όχι σκέτα!). Τα δεύτερα δε δοκιμάστηκαν αρκετά γιατί σχεδόν αμέσως μετά το αυτοκίνητο μπήκε σε ακινησία αλλά σε γενικές γραμμές έμοιαζαν με τα πρώτα.
Τα πρώτα ήταν άνετα, εξαιρετικά αθόρυβα, πολύ καλά στη βροχή, πολύ καλά στο κρύο, με μεγάλη αντοχή σε χλμ, καλά φρένα και στροφές αλλά όχι ιδιαίτερα σπορ. Δηλαδή χάνουν ένα τσικ σε τιμόνι και ακρίβεια από άλλα πιο σκληρά (και Ultra High Performance μοντέλο που είχα πριν). Και αν και είμαι λίγο κανίβαλος σου λέω ότι δεν είχα προβλήματα με πεζοδρόμια, λακούβες και χωματόδρομους. Γενικά το θεωρώ ασφαλές, αξιόπιστο και απόλυτα τίμιο. -
οnyx εισαι αρκετα αξιοπιστος αλλα στους 10 που εχω ρωτησει και εχουν δοκιμασει fulda οι 8 τα θαβουν κανονικοτατα για θεμα γλυστριματος αλλα και ευαισθησιας δηλαδη λακουβα>βυζι. Τι να πω μαλλον με αποθαρυνουν. Δεν ξερω αν θα τολμησω να τα δοκιμασω.
-
Ίσως να παίζει θέμα και η διάσταση και το προφίλ (μπαλόνι στην περίπτωσή μου)! Ή συντελεστές φθοράς treadwear, φορτίου κλπ...
Εγώ όταν τα έβαλα έκανα πολλά χλμ σε εθνική. Ίσως έτσι να τριβόντουσαν ωραία και δεν έκαναν την γλυστερή επιφάνεια που πολλά λάστιχα κάνουν στην ελληνική λεία άσφαλτο. Επίσης πάλι λόγω πολλών χλμ δεν προλάβανε να παλιώσουν ώστε να ξεραθούν λόγω παλαιότητας και μόνο.
Αυτά και μόνο μπορούν να δικαιολογήσουν σε μεγάλο βαθμό τις διαφορές σχολίων. -
παντος αν και καλοκαιρι γαρ...το πελμα των φουλντα σπορτκοντρολ ζεστενετε πανευκολα σε διαδρομες των 2-3χλμ που εχω κανει μεχρι τωρα εδω τριγυρω
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
παντος αν και καλοκαιρι γαρ...το πελμα των φουλντα σπορτκοντρολ ζεστενετε πανευκολα σε διαδρομες των 2-3χλμ που εχω κανει μεχρι τωρα εδω τριγυρωΘαιτηκο ηνε αφτω
-
μπαμ!
Επίσης....
τα premium κατεμέ, είναι σαφώς καλύτερο, μη σου πω και το καλύτερο λάστιχο που κατασκευάζει η εταιρία αναλογικά με τον ανταγωνισμό της σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες τους...
-
Λιγότερη ώρα θα σου έπαιρνε να γράψεις αυτό που προτείνεις, παρά όλα αυτά. Δηλαδή για να γράψει κάποιος μια ερώτηση πρέπει να διαβάσει και τις 955 σελίδες του τοπικ;;; Επίσης η διάσταση που ζητάω δεν είναι σπάνια.( Τόσα ξέρεις). Και σε παρακαλώ πολύ , αφού είσαι αρνητικός και δεν έχεις διάθεση να βοηθήσεις, μην ασχολείσαι άλλο. Δεν έχω όρεξη να γίνω εξυπνακιας του πληκτρολογίου...
Καταρχάς φίλε μου χαλάρωσε, να βοηθήσουμε προσπαθούμε όλοι εδώ μέσα
Ο Αντώνης touring m3 έκανε πλάκα για την διάσταση εννοώντας πως είναι η πλέον συνηθισμένη οπότε οι επιλογές και σε λάστιχα και σε λεφτά είναι πολλές.Μια αναζήτηση για 205/55/16 να έκανες και πολύ εύκολα θα έβρισκες όλες τις απαντήσεις.
Αντ΄αυτού εσύ απλώς ρώτησες- Και εγώ φοράω 205/55/16 και έχω κάνει το ίδιο πολλές φορές
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Ο Αντώνης touring m3 έκανε πλάκα για την διάσταση εννοώντας πως είναι η πλέον συνηθισμένη οπότε οι επιλογές και σε λάστιχα και σε λεφτά είναι πολλές.Μια αναζήτηση για 205/55/16 να έκανες και πολύ εύκολα θα έβρισκες όλες τις απαντήσεις.
Αντ΄αυτού εσύ απλώς ρώτησες- Και εγώ φοράω 205/55/16 και έχω κάνει το ίδιο πολλές φορές
Εγώ χαλαρότατος είμαι. Έχω κάνει μικρή έρευνα και επειδή ακριβώς η διάσταση φοριέται πολύ, ήθελα γνώμες από άτομα που έχουν δοκιμάσει συγκεκριμένα ελαστικά.... Πολύ απλά.
Υ.Γ. Εσύ τελικά τί λάστιχα έβαλες; -
Αυτά να βάλεις!!
http://www.pirelli.com/tyre/gr/el/car/s ... n%3DSUMMER -
Εγώ χαλαρότατος είμαι. Έχω κάνει μικρή έρευνα και επειδή ακριβώς η διάσταση φοριέται πολύ, ήθελα γνώμες από άτομα που έχουν δοκιμάσει συγκεκριμένα ελαστικά.... Πολύ απλά.
Υ.Γ. Εσύ τελικά τί λάστιχα έβαλες;Μεταξύ των Pirelli P7 Cint, Michelin PS3 & Michelin Primacy3 προτίμησα τα Primacy3
-
και πολύ καλά έκανες αν και τα pirelli τα θεωρώ ισάξια και ίσως βγάζουν και περισσότερα χιλιόμετρα.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]