-
χαχαχαχαχαχα μαγκες μαλλον ομως για 406 δεν ξερω εχω φαει κολληματακι
-
ευχαριστω πολυ ομως π με βοηθατε
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Πάρε μικρά κυβικα, ιδανικα 1300 για μικρή ασφάλεια , σήμα και κατανάλωση και άσε τα 1800 για του κιμπάρηδες. Σκέψου οτι με την αγορά θα χρειαστείς επίπλέον ένα υποτυπώδες σέρβις , ίσως και λάστιχα και τίποτα μαζέματα. Α και απο ζάντες κόιτα να ειναι 15άρες και μόνο. Απο 16 και πάνω ακόμα και τα μεταχειρισμένα λάστιχα κοστίζουν πολύ παραπάνω....Κάτω απο αυτό το post προτείνει το πιο 'ακριβό' της κατηγορίας!
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Πχ αυτό ειναι καλο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5324430/ (156) αλλά αν θέλει ιμάντες είναι κανα 400 +.τι σου εχει φταιξει ο ανθρωπος...
Δες ένα κορολάκι που φαίνεται καλό στα 900!!!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5004776/Απο τα μεγαλυτερα μπουρδελα που επιασα ποτε στα χερια μου.. Δε βλεπω λογο για κατι τετοιο οταν υπαρχουν τα almera π.χ.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Το 156 είναι τρακαρισμένο από όλες τις μεριές. Ευκαιριάρα.εχει βάλει κάλυμμα στο κάλυμμα στο κάθισμα του οδηγού;
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
αν το οτι εκει μεσα βαζεις τον ευατο σου, την οικογενεια και τους φιλοιυς σου δεν σε νοιαζει, να θυμασαι οτι στο δρομο κυκλοφορουν και αλλοι που δεν χρωστανε τιποτα..απο το φρενο σου που δεν 'πιανει' γιατι 'που να αλλαζεις τακακια' ως το σκουριασμενο φτερο που μπορει να στειλει καποιον με τετανο..φιλικα παντα!!
Aν εσυ επρεπε να εχεις ένα αυτοκινητο το οποιο πηγαινει μονο ΚΤΕΛ Χαλκιδας-πρωτο χωριο (~2km), μπαινεις Χαλκιδα μονο 1 φορα το μηνα για δουλειες και γυρνας με το ΚΤΕΛ Αθηνα οποτε το εχεις αφημενο εκει κάθε βραδυ τι αμαξι θα ειχες και ειδικα σε αυτές τις εποχες;
-
ενταξει εχει ενα δικιο ο greek αλλα θα μ παει πολυ παραπανω αμα αυξησω τα κυβικα δηλαδη θα το πληρωσω χρυσο;
-
306 sedan 1400cc κι εισαι αρχοντας.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δες ένα κορολάκι που φαίνεται καλό στα 900!!!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5004776/Απο τα μεγαλυτερα μπουρδελα που επιασα ποτε στα χερια μου.. Δε βλεπω λογο για κατι τετοιο οταν υπαρχουν τα almera π.χ.
Τι σου έκανε δηλαδή;
-
μμμ και το 306 ωραιο παρομοιο με το 406 σε πιο χαμηλα κκ
-
παραξενευτικα που δεν ακουσα τιποτα σε hyundai εχω ακουσει καλα λογια και ειναι και φτηνα
-
για παραδειγμα το κουπε στα 1600 βγαζει 115 ιππους κ ειναι κ φτηνο
-
Ναι αλλα εσύ θες sedan, οχι ψευτοκουπέ (hatchback)
-
ναι ειναι κουπε εκει κολλαω,ε μαλλον θα καταληξω στο πεζο οπως το βλεπω
-
Ο χρήστης xristos1993 έγραψε:
αμα ας πουμε το παρω στα 1800κκ γενικα θα μ παει πολυ παραπανω η συντηρηση; τα τελη οκ ειναι λιγο παραπανω ,οι βενζινες κ η ασφαλεια ας πουμε; θα μ παει πολυ;H συντήρηση δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τα κυβικά. Δεν πιστεύω να έχει κάποια διαφορά. Η μόνη (απ' όσο γνωρίζω) διαφορά στη συντήρηση είναι πως ο 1,8ΤU κινητήρας που φοράει έχει 5,5 - 6lt κάρτερ (10-20 ευρώ παραπάνω σε λάδι με κάθε αλλαγή)...
Από τέλη η διαφορά είναι 35 ευρώ και από ασφάλεια δεν νομίζω να έχεις κάτι το ιδιαίτερο...
Από κατανάλωση δεν πιστεύω να έχει κάποια διαφορά (παίζει και το 1,8 να είναι πιο οικονομικό, μιας και θα ζορίζεται λιγότερο να κουνηθεί)... Κρίνοντας από τη Νίτσα μου (που φοράει το ίδιο μοτέρ αναβαθμισμένο), με λίγη προσοχή και ταχύτητες 110-120 το 1,8 μπορεί να καίει και 7 (σε εθνική) και να είναι κάπου στα 8-9 μέση (αν δεν κάνεις πολλά χλμ σε πόλη).
Και το 306 λογικά θα είναι μια χαρά...
Τώρα σε σχέση με κάτι daewoo που είδα πιο πάνω, το 306 και περισσότερο το 406 είναι διαστημόπλοιο...
παραξενευτικα που δεν ακουσα τιποτα σε hyundai εχω ακουσει καλα λογια και ειναι και φτηνα
Φθηνά είναι, καλά δεν είναι...
-
αααα ωραιος ρε μαρκ ευχαριστω καλη φαση τοτε αμα βρω την ευκαιρια μπορει να το τσιμπησω σε 1,8
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5076768/ ένα αυτοκίνητο πού είχα για περισσότερα από 4 χρόνια κ έκανα 250.000 χιλιόμετρα με μόνο λάδια φίλτρο κ οπότε θυμόμουν μπουζί δεν είχε καεί ούτε μια λάμπα καμιά βλάβη 1600 ήταν το δικό μου με 120.000 χιλ το πήρα 370.000 έκανα. μια χαρά επιδόσεις κ μια χαρά χώρους πιστεύω αξίζει να το ψάξεις κ υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες τελικά με τράκαραν πίσω κ στράβωσε κ έτσι πήγε άδοξα
-
μμμμ θα τσεκαρω λιγο την πιο καινουργια εκδοση ευχαριστω
-
Mε ένα χιλιάρικο δεν βρίσκεις εύκολα 406 σε 1.800 παρά μόνο σε 1.600 και με πολλά χλμ. στην πλάτη του και όχι ότι καλύτερο σε κατάσταση. Και γενικά είναι μεγάλο αμάξι για πρώτο, δεν ξέρω που και πως κινείσαι βέβαια.
Εγώ θα κοίταγα κάτι σε 1.300-1.400, πιο μικρό, όσο πιο αξιόπιστο και όσο σε καλύτερη κατάσταση γίνεται.
Μην μπαίνεις στο παιχνίδι 'να πάρω κάτι σε μεγαλύτερα κυβικά, ευκαιρία είναι' . Δεν είναι ευκαιρία, για σένα μιλώντας και μόνο. Με 1.000 ευρώ τα πράγματα είναι πολύ οριακά γενικώς ότι και να επιλέξεις. -
ds η αληθεια ειναι οτι ο θειος μου εχει ενα μαγαζι με μεταχειρισμενα οποτε θα με βολεψει με δοσεις,ε σε αυτη τη περιπτωση ισως να διαθεσω παραπανω χρηματα δηλαδη 2 ....2,5 χιλ σορρυ γενικα που δεν ενημερωσα νωριτερα,αλλα γενικα θελω κατι που να ειναι αξιοπιστο και αμα ειναι να τ κανω να το κανω σωστα,παλι αμα δεν με ειχατε συμβουλεψει ολοι εσεις στο forum ισως να εκανα την βλακεια να επαιρνα κανα ετοιμο για σιδερα αμαξι.....αλλα τελικα θα δωσω κατι παραπανω αμα ειναι σε δοσεις δεν θα φανει αλλωστε
Θέλω να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αμάξι του 90