-
Για εθνική Τουρκίας καλά είναι.
-
Eddie χτύπα τα.
Απλά μερκοί γέρασαν πριν την ώρα τους. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Eddie χτύπα τα.
Απλά μερκοί γέρασαν πριν την ώρα τους.ή παλιμπαιδίζουν
-
Σύντροφε αν σε λιντσάρουν τίποτε φασιον μπλογκερς όταν τα φοράς μην πείς οτι δεν προειδοποιήσαμε
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Τα Crocs σαν τα αποπάνω^ φοριούνται μέχρι και στο Αγιο Ορος από τους μοναχούς...Φοριούνται απο ΠΑΡΑ πολλούς πλέον, αλλά αυτό δεν τα κάνει όμορφα...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ψάχνοντας για κάτι άσχετο έπεσε το μάτι μου στα παρακάτωhttps://a.scdn.gr/images/sku_main_image ... 1-orig.jpg[/img]
Κάβλα αλλά 150 δεν τα δίνω για αθλητικά...
Αν τα τρέχεις νομίζω αξίζουν περισσότερο τα 150 σε αθλητικά παρά σε κυριλέ παπούτσια. Εγώ τα έδωσα για τα Kayano και είναι ο,τι καλύτερο έχω πάρει ποτέ σε αθλητικό.
-
Και τι δεν θα εδινα να ξαναεβρισκα αυτα!!!
-
τα ασχημότερα nike ever
-
Έχει δοκιμάσει κανείς Adidas για μπάσκετ;
-
-
Παίζει ότι ο μοναδικός παίχτης που έχει καταφέρει να παίξει με επιτυχία μπάσκετ φορώντας Adidas είναι ο ΔΔ!
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
@geo τα ξαναβρισκεις ευκολα,αλλα θελει να τα σταξεις και δεν εχεις και την πιστωτικηΔωσε info και θα την βρουμε την ακρη!! Εξαλλου πλησιαζουν και τα γενεθλια μου (05 Φλεβαρη) και πρεπει να δω για δωρο!!!
-
Γενικα δεν φορανε πολλοι adidas για basket, ειδικα στο NBA που ειναι παντοκρατορια της nike και jordans. Duncan, Rose, Wall, Howard απ'οσο ξερω φορανε adidas. Εγω παντως σκεφτομαι να αλλαξω τα αρκετα παλια μου nike overplays με κανενα rose 3 ή rose 4
-
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Ψάχνοντας για κάτι άσχετο έπεσε το μάτι μου στα παρακάτω
https://a.scdn.gr/images/sku_main_image ... 1-orig.jpg[/img]
Κάβλα αλλά 150 δεν τα δίνω για αθλητικά...
Αν τα τρέχεις νομίζω αξίζουν περισσότερο τα 150 σε αθλητικά παρά σε κυριλέ παπούτσια. Εγώ τα έδωσα για τα Kayano και είναι ο,τι καλύτερο έχω πάρει ποτέ σε αθλητικό.
Να φανταστω οτι τρεχετε σε state of the art ταπητα ή γρασιδακι σε σταδιο ετσι?
Γιατι εκει που τρεχω εγω (χωμα, πετρες κλπ) κατι πουμα που ειχα παρει απο πρατηριο κατω απο 30 € ειναι υπεραρκετα και αντεχουν ακομα μετα απο 3-4 χρονια (αν και πλησιαζουν τη διαλυση - εχουν αρχισει κι ανοιγουν)...
οτιδηποτε παραπανω ειναι πεταμενα λεφτα για το 99% των κωλογηπεδων κ επιφανειων που τρεχει το 99% του κοσμου. -
-
+1 για τα λεφτά σε αθλητικά παπούτσια. Τρέχω πλέον 8 - 10 χλμ συνήθως άσφαλτο με τα ασικς (νίμπους 13). Κανένα πρόβλημα σε γόνατα κραδασμούς πονάκια, καούρες και φουσκάλες.
Τα 3 σχεδόν ετών nimbus 12άρια πρέπει να έχουν κλείσει 3000 χλμ, το τζελ έχει μείνει σαν να το έκατσε ο θωμάςc200k, αλλά έχουν ακόμα. Αν δεν ανοίξουν / διαλυθούν, δεν τα βάζω στην άκρη.
Βρήκα τα 15άρια τα nimbus σε άχαστη τιμή + χρώμα και τα τσάκωσα, αλλά ακόμα δεν τα τρέχω.
-
Το 99% των πονων σε γονατα, αστραγαλους κλπ οφειλονται σε κακαη τεχνικη θεωρω και οχι στο παπουτσι.
Αμα βαρας κατω πρωτα τη φτερνα σα μπλαρ' ( ) και δε ξερεις να πατας και 500 € να δωκεις για παπουτσι παλι θα διαλυθεις. -
νταξ ψιλοϊσχύει για μερικά παραδείγματα άνιωθων.
όπως επίσης υπάρχουν κ άνιωθοι που παίρνουν 10 ευρώ ζευγάρι παπούτσια κ είναι ικανοποιημένοι.
-
Επειδή έχω και μια μικρή ευαισθησία στο γόνατο λόγω επέμβασης μηνίσκου παλιότερα, 1,5 χρόνο με τα Kayano δεν έχω νιώσει την παραμικρή ενόχληση, πριν είχα θεματάκια που και που. Πέρα απ' αυτό, υπάρχουν διάφοροι τύποι ποδιών, με ουδέτερο πάτημα, υπερπρηνισμό ή υποπρηνισμό. Για χαλαρό τρέξιμο όλα τα παπούτσια κάνουν φαντάζομαι, αλλά στα πολλά χιλιόμετρα το λάθος παπούτσι μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα μακροπρόθεσμα. Επίσης παίζει ρόλο και η ηλικία, άλλες αντοχές έχει το γόνατο ή ο αστράγαλος στα 20, άλλη στα 30 και άλλη στα 40. Παλιότερα κι εγώ έτρεχα με nike και asics των 30-50 ευρώ, τώρα δεν θα το κάνω.
-
Αυτο που μας προστατευει απο τους κραδασμους ειναι το midsole
Αυτο συχνα εχει τερματισει πολυ πιο γρηγορα απο το υπολοιπο παπουτσι
Αθλητικα παπουτσια (μπασκετ και άλλα)