-
θα ήθελα να μου πειτε την γνώμη σας για το Λάντα Νίβα. ειτε το 1.6 με το καρμπυρατερ ειτε το 1.7 με τον ψεκασμο. ειναι κανεις κατοχος του? ειναι φτηνο το κοστος συντηρησης του? ασφαλειες? λαστιχα?αξιοπιστπια κτλ κτλ Δεν το θελω για να πηγαινω βολτες στις καφετεριες .
Ευχαριστω. -
θα ήθελα να μου πειτε την γνώμη σας για το Λάντα Νίβα. ειτε το 1.6 με το καρμπυρατερ ειτε το 1.7 με τον ψεκασμο. ειναι κανεις κατοχος του? ειναι φτηνο το κοστος συντηρησης του? ασφαλειες? λαστιχα?αξιοπιστπια κτλ κτλ Δεν το θελω για να πηγαινω βολτες στις καφετεριες .
Ευχαριστω. -
Ευχαριστω. -
Αν και το θέμα έχει συζητηθεί εκτενέστατα (κάνε αναζήτηση) θα σου πω με λίγα λόγια ότι υπάρχουν 'φανατικοί' ιδιοκτήτες που λένε ότι είναι εργαλείο και ότι δεν έχει ανταγωνιστή εκτός δρόμου.
Ολοι οι υπόλοιποι λένε ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο πολύ παλιάς τεχνολογίας πλέον με πολλά προβλήματα αξιοπιστίς και συμπεριφοράς στον δρόμο. Σε αυτό νομίζω ότι συμφωνούν και οι 'φανατικοί' αλλά προσθέτουν ότι εαν το προσέξεις και διορθώσεις όλα τα στραβά, μετά είναι το ιδανικό όχημα για εκτός διαδρομές.
Διαλέγεις και παίρνεις.
Εγώ τελικά θα προτιμούσα κάτι άλλο...
-
-
Δες κι εδώ, υπάρχουν πολλοί φανατικοί Nivaκηδες
http://www.off-road.gr/PNphpBB2-viewforum-f-43.html -
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
Ευχαριστω.einai poli kalo ektos dromou den fantazese pou paei to pire enas filos metaxeirismeno.kai epeidi htan ligo paratimeno alla oxi se kaki katastasi edose 1000euro kai to ekane kainourgio (mixanika).pantos gia taxidi einai ligo pikra!!
-
ΤΟ ΝΙVA ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΚΥΝΗΓΙΑ ΚΛΠ!!!!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ !!!!!!
ΙΔΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚΕ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΙΟ!!!!!!!!! -
ναι γνωριζω οτι το νίβα ειναι φτοιγμενο για εκτος δρομου διαδρομες και οχι για το κολωνακι. η ασφαλεια, τα σερβις κτλ κτλ ποσο περιπου κοστιζουν? μια ενδεικτικη τιμη δωστε μου εαν μπορειτε. ποσο ειναι μια λογικη τιμη για ενα μεταχειρησμενο νιβα?
-
Ο χρήστης george_STi έγραψε:
...pantos gia taxidi einai ligo pikra!!Καθόλου λίγο! Είναι πάρα πολύ μεγάλη πίκρα!! Γιατί δεν κοιτάς για κάποιο μεταχειρισμένο Vitara?
lada niva