-
Ο χρήστης Red Garland έγραψε:
Τώρα γιατί quotάρεις αυτό που είπα για να πεις τα δικά σου, είναι απορίας άξιον.Το αντίθετο θα ήταν απορίας άξιον, αλλά άστοναπαστοδιάλο
-
Εγώ τι είπα dimik; ότι ο δημοσιογράφος ακριβώς βλέποντας μόνο την πράξη χωρίς να μας λέει το λόγο για τον οποίο έγινε όλο αυτό, δεν κάνει σωστά τη δουλειά του.
Δε μας νοιάζει τι κάνεις εσύ, ο άλλος έχει άλλο ρόλο και άλλες υποχρεώσεις απέναντι στις ειδήσεις, αν δεν το ξέρεις δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό.
Το να με παραπέμπεις και σε άλλο σχόλιο 2 ποστ παρακάτω δε βγάζει νοημα.
Αυτό που έγραψα μια χαρά καθαρό είναι και δόξα το θεό ο καθένας μπορεί να καταλάβει πως από το link που έβαλα έδειχνα στο γεγονός ότι αποκρύφτηκε ότι οι μη ενταγμένοι θα εκπροσωπούνται από την ακροδεξιά Λεπέν, και όχι το post του kubiak.Ο δημοσιογράφος δεν κάνει καλά την δουλειά του....μάλιστα, αυτό είναι το θέμα μας, για την πράξη καθεαυτού κουβέντα, αν όμως πούμε π.χ ότι ο κομμιστης της πληροφορίας δημοσιογράφος δεν κάνει καλά την δουλειά του ταυτόχρονα μειώνουμε την σημασία της πληροφορίας, ή μήπως όχι
Παραπέμπω στην αρχή του link που έβαλες, ο bibendum απαντάει σε μένα και quotαροντας όλο το post αυτόματα με βάζεις στην κουβέντα.
Αποκρύφτηκε από ποιόν? νόμιμη διαδικασία είναι φαντάζομαι ή τελωσπάντων εντός του κανονισμού, αλλιώς θα είχαν ξεσηκωθεί κι άλλοι. Αλλά όχι ξέχασα, ο μυστήριος τυπάκος αποφάσισε να ξεσηκωθεί ακριβώς την στιγμή που η Λεπέν θα ξεκινούσε να μιλάει, και μάλιστα με σελίδα κειμένου μπροστά του. Όταν το ανακοίνωνε ο Σουλτζ μάλλον έκανε μόκο και δεν φρόντισε να τον πετάξουν έξω τότε, γιατί απλά θα ήταν μ@λ@κας και κατάφωρα ενάντια στον κανονισμό, ενώ τώρα πολέμησε τον φασισμό επειδή δεν άφησε την Λεπέν να μιλήσει και θα έχει να το λέει στα παιδιά του, άσε που στο μέλλον θα του κόψουμε και καμιά σύνταξη αντιστασιακού όπως το βλέπω:whatever:
Τώρα γιατί quotάρεις αυτό που είπα για να πεις τα δικά σου, είναι απορίας άξιον.
Το αντίθετο θα ήταν απορίας άξιον, αλλά άστοναπαστοδιάλο
έχει πολύ πλάκα....ποιόν άλλο δικηγόρο περιμένουμε για ενισχύσεις? τον Viper?
εσύ θα σχολιάσεις την ρόμπα που μας έκανε ο δικός σου ή τσούζει? -
Εσύ μεγάλε δάσκαλε τους έμαθες να quotάρουν ό'τι νά ναι για να γράφουν τα δικά τους;
Οφείλω να πω πως η δουλειά που κάνεις έχει αποτελέσματα.Φιλε στο σκοταδι με τους αναπτηρες δε γινεται δουλεια. Βγειτε να σας δει λιγο ο ήλιος.
Προσπαθεις να καλυψεις την ηλιθιοτητα του Ευρωβουλευτη με καθε τροπο. Μπορουσε να πει αυτο που ηθελε (το 'ανενταχτος') και αφου μιλουσε η Λεπεν ή ο Σβαρτζενεγκερ ή ο οποιοσδηποτε, και πηρε μια γευση για το πως λειτουργουν οι ευνομουμενες χωρες και θεσμοι. Αυριο θα παει εκει με τον κηδεμονα του για να μαθει πως συμπεριφερονται οι ανθρωποι που ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους γυρω τους.
Το ΤΙ ηθελε να πει, δεν εχει σημασια, δεν του κρατουσαν ομηρο το παιδι και τον αναγκασαν, μπορουσε να περιμενει τη σειρα του, και οχι να πεταγεται σαν τους εδω κακομαθημενους ομοίους του. Θα τον αφηναν να το πει μια χαρα το ποιήμα του, απλα μετα θα ειχε δειξει λιγοτερη εμπανασταση στο αφεντικο και τετοια δεν γινονται.
Τα υπολοιπα ολα (οι κακοι δημοσιογραφοι που δεν ειναι αντικειμενικοι) ειναι παπαριες για να περναει η ωρα. Η μπαλα εφτασε στην Αφροδιτη. -
Αν μερικοί εδώ μέσα, έγραφαν και καμιά φορά για τα λάδια του αυτοκινήτου τους, το τάδε ανταλλακτικό ή βλάβη και άλλα σχετικά με τον κύριο λόγο ύπαρξης του φόρουμ, ... χαλάλι το κήρυγμα.
Αλλά που....???
Εδώ γραφτήκαμε για ... άλλη δουλειά, με τις μ@λ@κίες των αυτοκινήτων θα ασχολούμαστε???Αραγε ρε παίδες, πληρώνεστε για την 'εργασία' που προσφέρετε, ή είστε απλώς ... 'άρρωστοι'???
ΥΓ : Δεν χρειάζεται να απαντήσει κάποιος, όποιος παρακολουθεί το φόρουμ ξέρει καλά ποιούς εννοώ, οπως το ξέρουν και οι ιδιοι.
Ποστάρισα μόνο για να το ξέρουν ότι το (τους) ξέρουμε κι εμείς !!! -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Εγώ τι είπα dimik; ότι ο δημοσιογράφος ακριβώς βλέποντας μόνο την πράξη χωρίς να μας λέει το λόγο για τον οποίο έγινε όλο αυτό, δεν κάνει σωστά τη δουλειά του.
Δε μας νοιάζει τι κάνεις εσύ, ο άλλος έχει άλλο ρόλο και άλλες υποχρεώσεις απέναντι στις ειδήσεις, αν δεν το ξέρεις δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό.
Αυτό που έγραψα μια χαρά καθαρό είναι και δόξα το θεό ο καθένας μπορεί να καταλάβει πως από το link που έβαλα έδειχνα στο γεγονός ότι αποκρύφτηκε ότι οι μη ενταγμένοι θα εκπροσωπούνται από την ακροδεξιά Λεπέν, και όχι το post του kubiak.Ο δημοσιογράφος δεν κάνει καλά την δουλειά του....μάλιστα, αυτό είναι το θέμα μας, για την πράξη καθεαυτού κουβέντα, αν όμως πούμε π.χ ότι ο κομμιστης της πληροφορίας δημοσιογράφος δεν κάνει καλά την δουλειά του ταυτόχρονα μειώνουμε την σημασία της πληροφορίας, ή μήπως όχι
Παραπέμπω στην αρχή του link που έβαλες, ο bibendum απαντάει σε μένα και quotαροντας όλο το post αυτόματα με βάζεις στην κουβέντα.
Αποκρύφτηκε από ποιόν? νόμιμη διαδικασία είναι φαντάζομαι ή τελωσπάντων εντός του κανονισμού, αλλιώς θα είχαν ξεσηκωθεί κι άλλοι. Αλλά όχι ξέχασα, ο μυστήριος τυπάκος αποφάσισε να ξεσηκωθεί ακριβώς την στιγμή που η Λεπέν θα ξεκινούσε να μιλάει, και μάλιστα με σελίδα κειμένου μπροστά του. Όταν το ανακοίνωνε ο Σουλτζ μάλλον έκανε μόκο και δεν φρόντισε να τον πετάξουν έξω τότε, γιατί απλά θα ήταν μ@λ@κας και κατάφωρα ενάντια στον κανονισμό, ενώ τώρα πολέμησε τον φασισμό επειδή δεν άφησε την Λεπέν να μιλήσει και θα έχει να το λέει στα παιδιά του, άσε που στο μέλλον θα του κόψουμε και καμιά σύνταξη αντιστασιακού όπως το βλέπω:whatever:
Τώρα γιατί quotάρεις αυτό που είπα για να πεις τα δικά σου, είναι απορίας άξιον.
εσύ θα σχολιάσεις την ρόμπα που μας έκανε ο δικός σου ή τσούζει?Μεγάλε δημοκράτη, εγώ αυτό είπα, γιατί σε αυτό έχω μια ευαισθησία(δηλαδή στη σωστή δημοσιογραφία, το αντίθετο δηλαδή από αυτό που πόσταρες εσύ και ο ΧΛ). Αν είσαι συχνός αναγνώστης εδώ μέσα, θα το ήξερες.
Τώρα δεν ήξερα ότι θα έπρεπε να πάρω την άδειά σου για να μιλήσω για αυτό που θέλω εγώ και όχι για αυτό που θέλεις εσύ. Φαίνεται είστε βαθιά δημοκρατικοί άνθρωποι για αυτό και θιχτήκατε τόσο πολύ που σας ντρόπιασε ένας ΚΚΕς στις Βρυξέλλες.
Βέβαια δε σου φτάνει μόνο αυτό, ήθελες και δημοκρατικά να αλλάξεις την κουβέντα εκεί που ήθελες. Άγνωστο βέβαια παραμένει το γεγονός γιατί δεν απάντησες στον bibendum που σε έκανε και quote άμεσα και σε σχολίασε, και κάθεσαι και quotάρεις εμένα που μιλάω για αυτό που θέλω εγώ και όχι αυτό που θες εσύ.Όσο για δικηγόρους, είναι λίγο ηλίθιο να μιλάς εσύ που ήρθε και πρόστρεξε πρώτος για συμπαράσταση ο τριντέντ.
Τεσπα, ας το λήξουμε εδώ γιατί κατάντησε πολύ κουραστικό να προσπαθώ να υπερασπιστώ τα αυτονόητα. -
Αφου εχεις ευαισθησια στην σωστη δημοσιογραφια (στο οποιο συμφωνω εννοειται) πως βλεπεις να εχουν καλυψει δημοσιογραφικα την χτεσινη συλληψη sites οπως το left η της αυγης (καταχωνιασμενα στην 38η σελιδα;)..
-
Δεν ξέρω αν είναι στο σωστό topic. Αν δεν είναι ας μεταφερθεί
'ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Συμμορία 16χρονων έκλεβε μηχανάκια και αυτοκίνητα
Πέντε ανήλικοι είχαν κλέψει από την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου 53 δίκυκλα και 6 αυτοκίνητα και οι τρεις απ' αυτούς έχουν συλληφθεί ενώ οι άλλοι δύο δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.'
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63920262
Μια χαρά πάμε. Σιγά μωρέ που θα τους πάνε αμέσως μέσα. Αυτοκίνητα και μηχανάκια κλέβανε. Εδώ αυτοί που φτιάχνουν τους νόμους κλέβουν δις και δεν πάνε μέσα. -
Νεκροί και οι 295 επιβαίνοντες του Boeing της Malaysia: Κατερρίφθη στα σύνορα Ουκρανίας -Ρωσίας από πύραυλο
Ενα επιβατικό αεροσκάφος των αερογραμμών της Μαλαισίας συνετρίβη στην Ουκρανία, κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία, μετέδωσε το πρακτορείο Ιντερφάξ επικαλούμενο πηγές της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας.
Σύμφωνα με το Ιντερφάξ το αεροσκάφος τύπου Μπόινγκ μετέφερε 295 ανθρώπους και εκτελούσε πτήση από το Άμστερνταμ για την Κουάλα Λουμπούρ.
Αρχικά η πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε, ωστόσο η εταιρεία Malaysia Airlines, λίγη ώρα μετά επιβεβαίωσε την είδηση ανακοινώνοντας ότι η πτήση MH17, η οποία μετέφερε 283 ειπβάτες και 12 άτομα προσωπικό συνετρίβη.
Η περιοχή στην οποία συνετρίβη το αεροσκάφος ανήκει στην Ουκρανία, ωστόσο, είναι πολύ κοντά στη ρωσική μεθόριο.
Φήμες ότι το αεροπλάνο έχει καταρριφθεί με πύραυλο
-
Δεν εχει μεινει αγιαντρεας στις μαλαισιανες αερογραμμες.
χαχαχα...λαθος θεμα, move it please
-
εσύ θα σχολιάσεις την ρόμπα που μας έκανε ο δικός σου ή τσούζει?Μεγάλε δημοκράτη, εγώ αυτό είπα, γιατί σε αυτό έχω μια ευαισθησία(δηλαδή στη σωστή δημοσιογραφία, το αντίθετο δηλαδή από αυτό που πόσταρες εσύ και ο ΧΛ). Αν είσαι συχνός αναγνώστης εδώ μέσα, θα το ήξερες.
Τώρα δεν ήξερα ότι θα έπρεπε να πάρω την άδειά σου για να μιλήσω για αυτό που θέλω εγώ και όχι για αυτό που θέλεις εσύ. Φαίνεται είστε βαθιά δημοκρατικοί άνθρωποι για αυτό και θιχτήκατε τόσο πολύ που σας ντρόπιασε ένας ΚΚΕς στις Βρυξέλλες.
Βέβαια δε σου φτάνει μόνο αυτό, ήθελες και δημοκρατικά να αλλάξεις την κουβέντα εκεί που ήθελες. Άγνωστο βέβαια παραμένει το γεγονός γιατί δεν απάντησες στον bibendum που σε έκανε και quote άμεσα και σε σχολίασε, και κάθεσαι και quotάρεις εμένα που μιλάω για αυτό που θέλω εγώ και όχι αυτό που θες εσύ.Όσο για δικηγόρους, είναι λίγο ηλίθιο να μιλάς εσύ που ήρθε και πρόστρεξε πρώτος για συμπαράσταση ο τριντέντ.
Τεσπα, ας το λήξουμε εδώ γιατί κατάντησε πολύ κουραστικό να προσπαθώ να υπερασπιστώ τα αυτονόητα.Για να το λήξουμε εδώ, άλλη φορά όταν έχεις επιλεκτικές ευαισθησίες δεν θα quotάρεις και τα δικά μου γραφόμενα, αλλιώς θα είσαι έτοιμος να υποστείς κριτική.
Η μάλλον για να γίνω πιο δημοκράτης σαν εσένα, στο φόρουμ μπορώ να απαντάμε σε όποιον θέλουμε χωρίς την άδεια του από την στιγμή που καταθέτει μια γνώμη.Είτε ΚΚΕς είτε ΝΔ, είτε ΠΑΣΟΚ στον άξονα είναι γραμμένος, με νοιάζει να μην γινόμαστε ρόμπα διεθνώς και ο κάλος που έχουν στον εγκέφαλο οι ψηφοφόροι και στέλνουν τέτοιους γκασμάδες για αντιπροσώπους τους.
Στον bibendum για να είμαι ειλικρινής δεν απάντησα γιατί δεν είδα την απάντηση του, αλλιώς δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, άλλωστε το quotάρισμα σε εσένα εμπεριείχε και απάντηση στα γραφόμενα του.Ακόμα και να πρόστρεξε ο trident που ούτε τον ξέρω και ούτε έχουμε ανταλλάξει έστω κι ένα pm, δεν σε διαολόστειλε για να σπάσει την κουβέντα.
-
ftaieihmerkel
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Για να το λήξουμε εδώ, άλλη φορά όταν έχεις επιλεκτικές ευαισθησίες δεν θα quotάρεις και τα δικά μου γραφόμενα, αλλιώς θα είσαι έτοιμος να υποστείς κριτική.
Η μάλλον για να γίνω πιο δημοκράτης σαν εσένα, στο φόρουμ μπορώ να απαντάμε σε όποιον θέλουμε χωρίς την άδεια του από την στιγμή που καταθέτει μια γνώμη.Είτε ΚΚΕς είτε ΝΔ, είτε ΠΑΣΟΚ στον άξονα είναι γραμμένος, με νοιάζει να μην γινόμαστε ρόμπα διεθνώς και ο κάλος που έχουν στον εγκέφαλο οι ψηφοφόροι και στέλνουν τέτοιους γκασμάδες για αντιπροσώπους τους.
Στον bibendum για να είμαι ειλικρινής δεν απάντησα γιατί δεν είδα την απάντηση του, αλλιώς δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, άλλωστε το quotάρισμα σε εσένα εμπεριείχε και απάντηση στα γραφόμενα του.Ακόμα και να πρόστρεξε ο trident που ούτε τον ξέρω και ούτε έχουμε ανταλλάξει έστω κι ένα pm, δεν σε διαολόστειλε για να σπάσει την κουβέντα.
Θα μπορούσε όλο το θέμα να μην γινόταν απλά και μόνο αν σεβόσουν το συνομιλητή σου που από την αρχή σου είπε ότι μίλαγε για άλλο θέμα. Δεν καταλαβαίνω προς τι η επιμονή σου να πείσεις ότι μιλάμε για το ίδιο θέμα/ ότι σε ανέφερα/ ή ότι με οποιοδήποτε τρόπο έκανα νύξη σε σένα και άρα έχεις το δικαίωμα να λες ό,τι θες ως δήθεν απάντηση σε αυτά που ανέφερα.
Είναι φανερό ότι δε σε έκανα quote, ματάκια έχουμε και βλέπουμε δόξα το θεό. Παρέθεσα link στο οποίο έγραψα ότι περιέχει πράγματα που ΔΕΝ γράφει ο Κασιμάτης. Εσύ παρέθετες τα ίδια με τον Κασιμάτη, οπότε ούτε και από αυτή την άποψη αναφερόμουν σε σένα.
Δεύτερον, όταν κάποιος σχολιάζει ένα πράγμα και θες να αλλάξεις την κουβέντα, κάνε το αλλά μην πατάς πάνω στον άλλον. Αυτό δε λέγεται επιλεκτική ευαισθησία, λέγεται 'μείνε στο θέμα'. Δε σε εμπόδισε κανένας να μου απαντήσεις, αλλά απαντώ σημαίνει μιλάω πάνω σε αυτά που έχει πει ο άλλος, όχι σε αυτά που θέλω να βγάλω από μέσα μου. Αντίθετα δεν είναι καθόλου δημοκρατικό με το ζόρι να πας την κουβέντα εκεί που θες για να πεις αυτό που θες.
Τέλος όταν πας και μου χρεώνεις δικηγόρους θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός, ειδικά όταν έχει προστρέξει άλλος για σένα με τη χαρακτηριστική του troll διάθεση. Και δεν είναι επιχείρημα ότι δεν έχετε ανταλλάξει pm και ότι δεν τον ξέρεις γιατί το ίδιο ισχύει και από την πλευρά μου. -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Καλα το ελεγες ότι τσιμπανε τα ψαρακια...ναι, για αυτο το εγραψες, ταχαμου για να τσιμπησουμε
-
**Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης των ενεχυροδανειστηρίων 'Ριχάρδος'
**Συνελήφθη τη Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνας, έπειτα από έφοδο που πραγματοποίησαν στο κατάστημά του άνδρες της αστυνομίας, ο γνωστός από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις έμπορος χρυσού και κοσμημάτων Δημήτρης Ριχάρδος, επικεφαλής των ομόνυμων καταστημάτων.
Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι αποθήκευε τιμαλφή, αλλά και πολύτιμα αντικείμενα σε άγνωστες διευθύνσεις, ενώ απολογούμενος προανακριτικά αρνήθηκε να κατονομάσει τους συνεργάτες του.
Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία έχουν συλλέξει οι αρχές, και τα οποία αποκάλυψε το e-reportaz.gr στα βιβλία της επιχείρησης εγγραφόταν μεγάλος αριθμός τιμαλφών προερχόμενων από αγορά ή ενέχυρα τα οποία όμως δεν διατηρούνταν εντός των καταστημάτων. Με αυτό τον τρόπο δινόταν νομιμοφανής χαρακτήρας στην δραστηριοποίηση της επιχείρησης. Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης των ενεχυροδανειστηρίων υποστήριξε ότι τα πολύτιμα αντικείμενα φυλάσσονται σε θυρίδες ή σε οικείες συνεργατών του, τους οποίους όμως δεν κατονόμασε.
Σύμφωνα με το e-reportaz.gr, η μεγάλη αστυνομική έρευνα ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία η οποία ανέφερε ότι το ενεχυροδανειστήριο δεν διατηρεί βιβλία και παραστατικά, καθώς και ότι μεγάλος αριθμός των αντικειμένων είναι προϊόν, ληστειών και κλοπών από κοσμηματοπωλεία και οικείες. Στην ίδια καταγγελία αναφερόταν ότι έλιωναν τα κοσμήματα και τα μετέτρεπαν σε πλάκες χρυσού τις οποίες εξήγαγαν στη Γερμανία.
Παράλληλα εμφάνιζαν τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να διάγει πολυτελή βίο, να κινείται με συνοδεία ασφαλείας και να έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια, η οποία προέρχεται από την παράνομη δραστηριοποίησή του.
Το μεσημέρι της Δευτέρας 14 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονη έφοδος των αστυνομικών στο κατάστημα της Αθήνας, αλλά και του Πειραιά. Κατά τον έλεγχο βρέθηκε ο ιδιοκτήτης και τέσσερις υπάλληλοι, καθώς στον Πειραιά βρέθηκε ένας μόνο εργαζόμενος. Παράλληλα κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας διενήργησε επιτόπιο έλεγχο στα δύο καταστήματα.
Στο κατάστημα της Αθήνας βρέθηκε μικρός αριθμός από την αγορασθέντα τιμαλφή, αλλά όχι όσα αφορούν αγορά ενός μήνα όπως προβλέπεται, ώστε να είναι δυνατός ο προορισμός και ο έλεγχός τους.
Έρευνα πραγματοποιήθηκε και στη βίλα του ιδιοκτήτη, χωρίς ωστόσο να βρεθεί κάτι αξιόλογο. Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την έφοδο των αστυνομικών ο ιδιοκτήτης, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Ελπίς λόγω αδιαθεσίας και εμφανίστηκε στην Ασφάλεια την επομένη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών στα δύο χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης αγοράσθηκαν και ενεχυριάστηκαν περισσότερα από 100 κιλά χρυσού, η αξία των οποίων αγγίζει το 1 με 1,5 εκατ. ευρώ.
Εναντίον του ιδιοκτήτη ασκήθηκε δίωξη για υπεξαίρεση αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, ενώ οι εισαγγελικές αρχές ζητούν από τον ανακριτή να διερευνήσει εάν έχει πραγματοποιηθεί και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων, είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν, έπειτα από ερώτηση που είχε καταθέσει προς το υπουργείο Οικονομικών, ο Ανεξάρτητος Βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος.
Στην ερώτησή του ο βουλευτής ζητούσε να ενημερωθεί αν έχει γίνει φορολογικός έλεγχος στην επιχείρηση και τα υποκαταστήματά της, επικαλούμενος πληροφορίες ότι διαπιστώθηκε σωρεία παραβάσεων.
Η απάντηση του υφυπουργού Χρήστου Μαυραγάνη, ανέφερε ότι είχαν γίνει όλες οι δέουσες ενέργειες από το ΣΔΟΕ για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Με λίγα λόγια παραδεχόταν ότι οι επιχειρήσεις του συγκεκριμένου κυρίου είχαν ελεγχθεί.
Μετά τη σύλληψη του επικεφαλής των ενεχυροδανειστηρίων ο Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε νέα ερώτηση ζητώντας εξηγήσεις από τους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης για την ολιγωρία που επέδειξαν οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ.
http://www.koutipandoras.gr/article/118 ... n-rihardos
-
...Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
...Η Μέρκελ...
Μιλάμε πλέον για ψυχασθένεια.
Cruiser, στο νήμα για τα αεροπλάνα δεν την ανέφερες την χρυσαυγή.
Bibendum, δεν ήξερα όλη την περίπτωση. Ακόμα και έτσι, ο συγκεκριμένος Ευρωβουλευτής θα μπορούσε να τηρήσει τον κανονισμό και να καταγραφεί η (απ' ότι καταλαβαίνω) δίκαιη αντίδραση του. Ο τρόπος που επέλεξε να το κάνει, ήταν όχι απλά τραγικά αναποτελεσματικός, αλλά μια καλή ένδειξη ότι κομμάτι της Ελληνικής πολιτικής σκηνής νομίζει ότι δικαιούται να ορίζει αυτό τους κανόνες του διαλόγου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση προσγειώθηκε άτσαλα στην πραγματικότητα.
-
Για να το λήξουμε εδώ, άλλη φορά όταν έχεις επιλεκτικές ευαισθησίες δεν θα quotάρεις και τα δικά μου γραφόμενα, αλλιώς θα είσαι έτοιμος να υποστείς κριτική.
Θα μπορούσε όλο το θέμα να μην γινόταν απλά και μόνο αν σεβόσουν το συνομιλητή σου που από την αρχή σου είπε ότι μίλαγε για άλλο θέμα. Δεν καταλαβαίνω προς τι η επιμονή σου να πείσεις ότι μιλάμε για το ίδιο θέμα/ ότι σε ανέφερα/ ή ότι με οποιοδήποτε τρόπο έκανα νύξη σε σένα και άρα έχεις το δικαίωμα να λες ό,τι θες ως δήθεν απάντηση σε αυτά που ανέφερα.
Είναι φανερό ότι δε σε έκανα quote, ματάκια έχουμε και βλέπουμε δόξα το θεό. Παρέθεσα link στο οποίο έγραψα ότι περιέχει πράγματα που ΔΕΝ γράφει ο Κασιμάτης. Εσύ παρέθετες τα ίδια με τον Κασιμάτη, οπότε ούτε και από αυτή την άποψη αναφερόμουν σε σένα.
Δεύτερον, όταν κάποιος σχολιάζει ένα πράγμα και θες να αλλάξεις την κουβέντα, κάνε το αλλά μην πατάς πάνω στον άλλον. Αυτό δε λέγεται επιλεκτική ευαισθησία, λέγεται 'μείνε στο θέμα'. Δε σε εμπόδισε κανένας να μου απαντήσεις, αλλά απαντώ σημαίνει μιλάω πάνω σε αυτά που έχει πει ο άλλος, όχι σε αυτά που θέλω να βγάλω από μέσα μου. Αντίθετα δεν είναι καθόλου δημοκρατικό με το ζόρι να πας την κουβέντα εκεί που θες για να πεις αυτό που θες.
Τέλος όταν πας και μου χρεώνεις δικηγόρους θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός, ειδικά όταν έχει προστρέξει άλλος για σένα με τη χαρακτηριστική του troll διάθεση. Και δεν είναι επιχείρημα ότι δεν έχετε ανταλλάξει pm και ότι δεν τον ξέρεις γιατί το ίδιο ισχύει και από την πλευρά μου.Ας τα πάρουμε ένα ένα....
βάζω ένα θέμα της επικαιρότητας με quotes από την ιστοσελίδα του Συνασπισμού (δηλώσεις Γλέζου) και ειδησεογραφικό νέο από iefimerida πάνω στο οποίο σχολίαζε ο Γλέζος με δικό μου σχόλιο από κάτω.
Μου απαντάει ο bibendum (και δεν το είδα) ότι υπήρχε λόγος που αντέδρασε, σεβαστό αλλά άσχετο με το θέμα και με τον τρόπο που αντέδρασε.
Απαντάς σε ανάλογο με το δικό μου ποστ συνφορουμίτη ότι το επίπεδο δημοσιογραφίας είναι χαμηλό και αυτό που δεν έγραψε είναι ότι υπήρχε αιτία από πίσω quotαρωντας όχι π.χ έναν σωστό δημοσιογράφο που έγραψε και την αιτία αλλά την απάντηση του bibendum μαζί με το δικό μου post και ρίχνοντας με την απάντηση την μπάλα στην εξέδρα προσπαθώντας να δικαιολογήσεις έμμεσα το ξέσπασμα
Σου απαντάω ότι η αιτία είναι άσχετη με το τρόπο που αντέδρασε, μάλιστα στο τεκμηριώνω στα επόμενα ποστ ότι πότε πρόλαβε να γράψει δήλωση και γιατί περίμενε την σειρά της Λεπεν να μιλήσει για να πεταχτεί
και από όλα αυτά εγώ πετάχτηκα και είμαι άσχετος με το θέμα
-
Ψυχασθενεια είναι να υποστηριζεις τις πολιτικες που σε φτωχοποιουν/ισοπεδωσαν το επαγγελμα σου. Και εσυ αυτό κανεις. Αλλα μαλλον εχεις δρομο ακομα μεχρι να πεινασεις αρκετα, υπομονη...Αλλα επειδή οι παροιμιες δεν είναι τυχαίες μαλλον ισχυει το...'ο τρελος με την τρελαρα του γεμιζει την κοιλαρα του'.
Θα μου επιτρέψεις να επισημάνω ότι αυτές οι πολιτικές που 'με φτωχοποίησαν' είναι ακριβώς αυτές που επιθυμείς να επιστρέψουν και εγώ να πεθάνουν.
Ούτε εγώ θα μείνω ευχαριστημένος όμως, καθώς προοπτική πραγματικής δεξιάς διακυβέρνησης (με ελεύθερη αγορά, ανοιχτά επαγγέλματα, αξιοποίηση κρατικής περιουσίας, δραστική μείωση του δημοσίου κτλ) δεν βλέπω, αλλά ούτε και εσύ, γιατί το τρελό αγόρι με τις επαναστατικές συνιστώσες του ( ) δύσκολα θα βρει να δανειστεί ώστε να έχουμε επιστροφή στο 1981 με 397 καθαρίστριες για ένα κτίριο, με κρατικοποιήσεις και λοιπές μεθόδους σύγχρονης οικονομικής διαχείρισης. Ακόμα και παράσιτα ψοφάνε όταν πεθαίνει ο ξενιστής.
-
Aσχετο: Σημερις 17 Ιουλιου του ετους δις χιλιοστου και δεκατου τεταρτου, η αγαπημενη μας Angie εχει γενεθλια βρε! Γι' αυτό ας της αφιερώσουμε το αναλογο τραγουδακι:Scheiße in Ihrem Graben,
Scheiße in Ihrem Graben,
Scheiße in Ihrem Graben liebe Bundeskanzlerin...
Scheiße in Ihrem Graben!!!(ητοι σκατα στο λακκο σας)

Χαλαστήκατε ε;;; 10.000.000 κωλοι είναι αυτοι. Οσο και να φλιτερνει ο Αδωνις και καμποσοι αλλοι, δεν πεφτει η ατιμη η μποχα...I rest my case.
-
Αυτός δεν μας έχει δώσει παρά μόνο ένα δείγμα γραφής (για το οποίο τον επικρίνεις) μέχρι στιγμής. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν το έκανε για πλάκα, τι λέει και πως συμπεριφέρεται συνήθως κτλ.
Ακόμα και αν δεχτούμε bona fide ότι ο συγκεκριμένος έχει προβληματάκια πάντως, δεν βλέπω γιατί αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει οποιοσδήποτε άλλος.
Το συνεχόμενο και επαναλαμβανόμενο rant (και έχει διαφορά από την σκληρή κριτική) συνήθως έχει υποβόσκουσες αιτίες.
-
ελλαντα 2014 μ.χ
Λουόμενοι εμπόδισαν την εγκατάσταση συστήματος αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα για άτομα με αναπηρία!
Φέτος, η κατασκευάστρια εταιρία TOBEA προσέφερε τη δωρεάν εγκατάσταση τριών συστημάτων SEATRAC σε παραλίες της Αττικής. Ωστόσο, μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους που έκαναν την εγκατάσταση στην παραλία της Νέας Μάκρης. Όπως ανέφερε στο Facebook ο κ. Ιγνάτιος Φωτίου, «ήρθαν τρία άτομα από το Λιμενικό Σώμα να ερευνήσουν μια καταγγελία που έγινε σχετικά με τις εργασίες που κάναμε στην παραλία. Ταυτόχρονα υπήρξαν και μερικοί λουόμενοι που εξέφρασαν έντονες διαμαρτυρίες ότι το SEATRAC τους ενοχλεί και ότι είναι άχρηστο καθώς δεν βλέπουν κόσμο να το χρησιμοποιεί».
Οι άνθρωποι του Λιμενικού, πιεζόμενοι από τον κόσμο, δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση των εργασιών. «Ήταν πολύ απογοητευτικό να εξηγείς σε μια μικρή ομάδα ηλικιωμένων ανθρώπων τι προσφέρει η συγκεκριμένη συσκευή και πόση προσπάθεια έχει γίνει μέχρι να φτάσει να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη εγκατάσταση», σημείωσε ο κ. Φωτίου. Ωστόσο, οι λουόμενοι απλά αδιαφορούσαν και νοιάζονταν μόνο «για την εικόνα της παραλίας εμπρός από την ιδιοκτησία τους. Λυπόμαστε αλλά η προσφορά της ΤΟΒΕΑ για την δωρεάν εγκατάσταση 3 SEATRAC στην Αττική δεν πιστεύαμε ότι θα συναντήσει αυτά τα εμπόδια», κατέληξε ο εκπρόσωπος της εταιρίας
http://www.enallaktikos.gr/ar6483el_loy ... piria.html
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]