-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Μια μικρή βοήθεια.Περασα σε ταμπλέτα νεξους 7 μια σιμ της cosmote και ενώ σπίτι δούλευε μια χαρά με τα δεδομένα,εδώ παρόλο που τα ενεργοποιώ και δειχνει ότι δεν έχω ξοδέψει ούτε kb δε μπαίνει πουθενά.Τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να συνδεθεί σε cosmote 3g τις έχω κάνει και συνδέεται κατευθείαν στο δίκτυο της κινητής και βγαζει και τις μπάρες με το σήμα.Ιδεες;μήπως έχεις κλειστά τα data?
-
Ενεργοποιημένα είναι.Το έχω τικαρει το κουτάκι.
-
Στην Q πρέπει να ενεργοποιήσεις και τα δεδομένα σε roaming.
Δοκίμασέ το. -
Ρύθμιση apn ίσως;
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
-
Γνωριζει κανεις πως μπορω να κατεβασω βιβλια σε tablet; μπηκα στο play store εχει μονο στα αγγλικα.
-
Το βρηκα. Αχορταγο το android τελικα. Οσο και να του βαλεις απο ραμ απλα θα αφηνει apps ανοιχτα να τρεχουν.
Sent from my LG G3
-
Αφού έτσι λειτουργεί.
-
κανε ενα sort με βαση το memory usage...
-
Καλά ναι, σε δουλειά να βρισκόμαστε. Αφού δεν επηρεάζει την απόδοση αυτός ο τρόπος λειτουργία τότε κάνενα πρόβλημα.
Σαν αρχή λειτουργίας πάντως τη βρίσκω σχετικά προβληματική γιατί σημαίνει ότι ποτέ κανένα hardware δεν θα είναι αρκετά καλό για αυτό το λειτουργικό. Εξ' ου και οι πολύ κακές εμπειρίες χρήσης που προσφέρουν τα πολύ φθηνά android.
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κανε ενα sort με βαση το memory usage...Για δώσε οδηγίες. Στο μενού των running apps υπάρχει μόνο η επιλογή show cached processes.
-
δεν βλεπω να γινεται, μαλλον με αλλη εφαρμογη το εβλεπα.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Στην Q πρέπει να ενεργοποιήσεις και τα δεδομένα σε roaming.
Δοκίμασέ το.Αυτο το έχω όντως απενεργοποιημένο.Όμως μήπως έτσι συνδεθεί σε καμια turkcell αν τυχόν ξανακάνει αυτοματα αναζητηση,διοτι πιάνει ακομα καλύτερο σήμα;
-
Stefan εντυπωσεις απο την καμερα?
-
Δεν την έχω υποβάλει ακόμα σε δοκιμασίες. Την άλλη βδομάδα που έχω εξόρμιση και αρχές Αυγούστου στο Μύκονοοοος όπου το laser θα στοχεύει αβέρτα μπραζίλ κώλους!
Είναι βέβαια ενοχλητικά γρήγορη. Εκεί που είχα συνηθίσει να πατάω μία στην οθόνη για να εστιάσει, τώρα πατάω κι έχει βγάλει 2-3 φώτο.
-
Αποστασιομετρο laser?
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://www.phonearena.com/news/Beam-time-LG-G3-Laser-Auto-Focus-technology-explained_id56580Ρε παιδιά, δεν έκαναν κάτι δραματικό και καινοφανές οι ανθρώποι...πήραν το laser focus που έχουν όλες οι compact κάμερες (π.χ. η δική μου Kodak έχει) και το εφάρμοσαν στο G3. Τόσο απλό και όμως τόσο αποτελεσματικό, που παραξενεύεσαι γιατί δεν το έκανε πιο πριν π.χ. η Sony ή η HTC, που μας τα έχουν κάνει μπαλόνια με τις super-κινητοκάμερες τους...
-
ΗΤΨ και super camera =
Κατά τα άλλα σιγά την τεχνολογία. Την είχαν λέει και κάτι Νόκια από το πάλαι ποτέ.
-
Το note δεν το εχει
-
Δεν πειράζει. Μια χαρά φώτο βγάζει και χωρίς αυτό.
-
Ναι αλλα δεν θα μπορω να στοχευω κωλαρακια στην Μυκονο εγω !
( )
Περι συσκευών Android...