-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Θα φάμε γερό ξύλο με αυτή την ομάδα στο Παγκόσμιο. Με Μπόγρη και Τσαϊρέλη και Αθηναίου και Μάντζαρη, έχει να πέσει καρπαζιά...Αν διάβασες τι είπε ο Κατσικάρης τότε θα καταλάβεις ότι οι 3 στους 4 που ανέφερες ήρθαν για να κοπούν μετά τις προπονήσεις. Και δεν ξέρω αν είναι χειρότεροι από τον Καβαδά που πήγε στο ευρωπαικό σαν 2ο πεντάρι μας.
-
Για να είμαστε δίκαιοι: Σπανούλης, Περπέρογλου ξέραμε ότι είναι τραυματισμένοι. Ο Σχορτσιανίτης, λέει ο Κατσικάρης, δε νιώθει έτοιμος. Και πότε θα νιώσει έτοιμος δηλαδή;
Ο Μαυροκεφαλίδης θα κάνει επέμβαση στον αγκώνα. Κι αυτός τραυματίας; Εμ, άμα δεν μπορεί ο ένας κι ο άλλος, ποιος θα στελεχώσει την ομάδα;
Ας πούμε ότι για τους αυτούς τους τέσσερις, η ευθύνη βαραίνει τους ίδιους. Αλλά να αφήσει εκτός τον Φώτση; Μου φαίνεται μεγάλη χοντράδα αυτό...Και μετά επιλέγει τον Γιάνκοβιτς ως επιβράβευση για τη χρονιά που είχε. Ποια χρονιά είχε δηλαδή ο Βλαδίμηρος; Το να σκουπίζει το κούτελο του Κάρι;
Η πιθανή 12άδα έχει ως εξής:
περιφέρεια:
Νικ Καλάθης
Κώστας Σλούκας
Νίκος Ζήσης
Κώστας Βασιλειάδης
Κώστας Παπανικολάου
Γιάννης Αντετοκούνμποκάτω από τα καλάθια:
Γιώργος Πρίντεζης
Κώστας Καϊμακόγλου
Κώστας Κουφός
Ίαν Βουγιούκας
Γιάννης ΜπουρούσηςΣφαγή για την τελευταία θέση στη 12άδα από:
Γιάννης Αθηναίου
Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς
Βαγγέλης Μάντζαρης
Γιώργος Μπόγρης
Μιχάλης Τσαϊρέλης -
Mια χαρά 12άδα είναι. Το rotation είναι 7-8 παίκτες, αν ο Γιάννης αποδειχθεί έτοιμος θα είναι αξιοπρεπές. Βεβαια ο στόχος είναι να περάσουμε τον όμιλο, ας μη γελιόμαστε. 8αδα και πάνω είναι τεράστια επιτυχία.
-
Μια χαρά έτοιμος φαίνεται ο Γιάννης αν κρίνω κι απ΄το summer league.
-
Ο αδερφος του παιζει να ερθει Ευρωπη για κανα χρονο;
-
Aυτό αναφέρθηκε από τη NY Post. Πως έχουν τα πράματα: Κάθε ομάδα μπορεί να έχει 15 συμβόλαια ανά πάσα στιγμή (μαζί με τα 10ημερα και όλα). Αν υπογράψει ο Θανάσης και δεν παίζει μπορεί πάντα να επιστρέψει στη D-League. Αυτό όμως μάλλον δεν το θέλει ο μεγας Φιλ γιατί έτσι θα μετράει ο χρόνος του συμβολαίου χωρίς να τον έχει. Πιστεύω ότι όλα θα κριθούν στο summer camp και στο ποιους free agents θα κλείσει. Αν δεν έχει χώρο στο ροστερ θα προτιμήσει να τον στείλει Ευρώπη. Αυτό όμως μάλλον θα γίνει σε 1-2 μήνες.
-
Σαν υποστηρικτής της ελληνοποιήησης και του ΣΥΡΙΖΑ, θα τον φέρει ο Δημητράκης.
-
Γιατί μου φαίνεται πως προτιμώ τον Θανάση από τον Γιάννη;
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Γιατί μου φαίνεται πως προτιμώ τον Θανάση από τον Γιάννη;Στάλθηκε από το LG-D802 μου
Γιατί δεν το κατέχεις;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Για να είμαστε δίκαιοι: Σπανούλης, Περπέρογλου ξέραμε ότι είναι τραυματισμένοι. Ο Σχορτσιανίτης, λέει ο Κατσικάρης, δε νιώθει έτοιμος. Και πότε θα νιώσει έτοιμος δηλαδή;
Ο Μαυροκεφαλίδης θα κάνει επέμβαση στον αγκώνα. Κι αυτός τραυματίας; Εμ, άμα δεν μπορεί ο ένας κι ο άλλος, ποιος θα στελεχώσει την ομάδα;
Ας πούμε ότι για τους αυτούς τους τέσσερις, η ευθύνη βαραίνει τους ίδιους. Αλλά να αφήσει εκτός τον Φώτση; Μου φαίνεται μεγάλη χοντράδα αυτό...Και μετά επιλέγει τον Γιάνκοβιτς ως επιβράβευση για τη χρονιά που είχε. Ποια χρονιά είχε δηλαδή ο Βλαδίμηρος; Το να σκουπίζει το κούτελο του Κάρι;
Η πιθανή 12άδα έχει ως εξής:
περιφέρεια:
Νικ Καλάθης
Κώστας Σλούκας
Νίκος Ζήσης
Κώστας Βασιλειάδης
Κώστας Παπανικολάου
Γιάννης Αντετοκούνμποκάτω από τα καλάθια:
Γιώργος Πρίντεζης
Κώστας Καϊμακόγλου
Κώστας Κουφός
Ίαν Βουγιούκας
Γιάννης ΜπουρούσηςΣφαγή για την τελευταία θέση στη 12άδα από:
Γιάννης Αθηναίου
Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς
Βαγγέλης Μάντζαρης
Γιώργος Μπόγρης
Μιχάλης ΤσαϊρέληςΑν οντως ειναι ετσι το τελικο ροστερ,
Νομιζω οτι κατω απο τα καλαθια ειμαστε απο αξιοπρεπεστατοι εως πληρως ανταγωνιστικοι
Για οτιδηποτε αλλο...δεν θα πανηγυριζα.Ουτε για Καλαθη,ουτε για Αντετοκουμπο. -
Βασικά ευκαιρία είναι να πάψει η ομάδα να είναι στρατιώτης εντ φρεντς.
-
Μάλλον εννοεί το φωτση που δεν προσέφερε το παραμικρό περισυ;
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εσύ εννοείς τον Φώτση που δε χρησιμοποιήθηκε παρά μόνο στο τέλος και εξέθεσε τον προπονητή του παίζοντας και στο 5 άμυνα που κάτι άλλα παιδάκια δεν την έχουν καν φανταστεί;
Όχι, τον πιστό στρατιώτη λέω. Ξέρεις, αυτόν που βγάζει τις 12άδες και στην ομάδα σου. Αυτόν που ήθελε να κάνει το ξεσκαρτάρισμα στην Εθνική ντε!
-
Ναι ναι, οχι οτι ηταν ξεκουραστος τη στιγμη που οι αλλοι ειχαν κουραστει απο παιχνιδια...sure! Για αγωνιστικους λογους τον ειχε αφησει ο προπονητης του στο παγκο οπως ειχε πει, συν οτι διερρεε οτι του τον φορτωσαν κι αν ηταν στο χερι του δεν θα τον επαιρνε καν. Και την επομενη χρονια...μαντεψε...δεν ειναι ουτε στην προεπιλογη (για αγωνιστικούς λογους είπε κι αυτός ο προπονητης)...τυχαιο κι αυτο ντε!
Οσο για Σπανουλη..αν το ήθελε τόσο, θα πήγαινε και φέτος ξέρεις. Απο επιλογή του δεν παει.
-
Βασικά είσαι πολύ βαρετός.
Μπάσκετ δεν ξέρεις, μόνο να παπαγαλίζεις πράγματα που διάβασες αλλού.
-
Βασικα πες μας τίποτα inside information εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου (όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις μονο αυτός τελικά τα) κατεβάζει.
-
Όπως είπα και πριν, πολύ βαρετός. ΠΑΛΙ τα ίδια λες.
-
KWSN Men τι γινεται με τον Τρακη φετος; που την παει την δουλεια; καταντησαμε ο Παναθηναικος μας να εχει 1 μονο διεθνη ,μην κοπει κ αυτος δεν ξερω..
-
Βλέποντας τα highlights απ'τους αγώνες του summer league, μάλλον όντως πρόκειται για ένα απ'τα καλύτερα draft της τελευταίας δεκαετίας. Μιλάμε για ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ έτοιμους παίχτες, έτοιμους να μπούν και να παίξουν, οχι σαν τον greak freak που ήθελε και ακόμα θέλει τα παιχνιδάκια του. Ξεχάστε τα πρώτα 5 pick που είναι αντίστοιχης δυναμικότητας με άλλα προηγούμενων ετών, μιλάμε πως όλο το first και second round ξέρει μπάσκετ, οχι μαλακίες ...
Έχω εντυπωσιαστεί με οτο πορτερ, τα 2 παλικαράκια στο ντενβερ, τον McΓκαρι της οκλαχομα και πολλους πολλους ακόμα. Γενικά παίζει τρελό υλικό φέτος, can't wait !
ΥΓ: Στηρίζουμε Νεμάνια Νέντοβιτς
-
http://instagram.com/p/qVRi3CQT4q
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
KWSN Men τι γινεται με τον Τρακη φετος; που την παει την δουλεια; καταντησαμε ο Παναθηναικος μας να εχει 1 μονο διεθνη ,μην κοπει κ αυτος δεν ξερω..Δε νομίζω πλέον να ξέρει και κάποιος...
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2014-15)