-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Οι προσωπικές επιθέσεις απαγορεύονται καταρχάς κ δεύτερον δεν είναι ωραίο να χαρακτηρίζετε τόσο εύκολα κάποιον που ούτε καν έχει καταλάβει τη διαφορά της γκαντεμιάς με το 'πάω γυρεύοντας'.
Τελοσπάντων ωραία η ιστορία σου.Ακριβώς!!!
-
παιδια μηπως το παληκαρι δεν ειναι ελληνας?
να καταλαβω τα οποιαδηποτε ορθογραφικα λαθη αλλα δεν εχω ακουσει ελληνα να λεει τον ΛΑΓΚΑΔΑ λαγανα
εκτος και αν ειναι καποιος που ηθελε να κανει πλακα
τωρα για αυτα που του ετυχαν οχι απλα πηγαινε γυρευοντας αλλα......
τα σχολια περριτευουν -
Εγώ δε νομίζω πως αυτά που λέει είναι γκαντεμιά...Το οτι προτιμά να χει μπάκετ χωρίς ζώνη αλλιώς λέγεται...
Το οτι παραβίασε το κόκκινο είναι λάθος του.Όλοι κάνουμε...Για τα πιστόνια κτλ τι να πω;Αν πήγαινε σα τρελός και το χε ξεζουμίσει το κακόμοιρο...Δε μας είπε μήπως τα χει πειράξει κι αυτά, όπως το κάθισμα!ΥΓ: Πάντως εγώ που δηλώνω ως ένας από τους μεγαλύτερους γκαντέμηδες της ανθρωπότητας, προτείνω να προχωρήσουμε λίγο το ποστ...κάτι σα τα απίθανα που βλέπουμε ένα πράγμα.Τι λέτε;
-
Αυτό δεν ήταν ΠΟΣΤ αυτό ήταν ΜΠΟΣΤ!
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Αυτό δεν ήταν ΠΟΣΤ αυτό ήταν ΜΠΟΣΤ!ΚΟΡΥΦΑΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Αυτό δεν ήταν ΠΟΣΤ αυτό ήταν ΜΠΟΣΤ!Χωρίς λόγια.
-
Και ενιωθα εγω γκαντεμης που απο τις 9 το πρωι προχτες μεχρι τις 7 το απογευμα (με κανα δυο ωρες διακοπη) επλενα γυαλιζα καθαριζα μεσα εξω τα τρια αυτοκινητα τα περασα με γυαλιστικο χρωματος και κερωσα τα δυο και ξυπνησα χτες και ειδα να βρεχει! Βεβαια δεν το αφησα ετσι να του περασει του κωλοκαιρου και τα ξαναπλυνα!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Βεβαια δεν το αφησα ετσι να του περασει του κωλοκαιρου και τα ξαναπλυνα!Δηλαδή αμα ξαναβρέξει τώρα θα ξέρουμε ποιός φταίει.
-
Διάβασα την.... ιστορία μονοκοπανιά, μια και δεν είχε σημεία στίξης. Παραλίγο να μού κοπεί η αναπνοή.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Βεβαια δεν το αφησα ετσι να του περασει του κωλοκαιρου και τα ξαναπλυνα!
Δηλαδή αμα ξαναβρέξει τώρα θα ξέρουμε ποιός φταίει.
Εχω τα νευρα μου!!!! Η απο κατω μου επλενε το μπαλκονι της και εκανε το αυτοκινητο μου(το φρεσκοπλυμενο) ολο λασπες και σαπουναδες! Παλιο@#%^&>&%%#%%! Δυστυχως δεν ειχα χρονο να το πλυνω ετσι το σκουπισα με το δερμα και ενα κουβα νερο στα γρηγορα! Αλλα το εχω καταλαβει οτι δε με θελουν οι αγιες μερες! Ειμαι και αρρωστος!
-
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Και ενιωθα εγω γκαντεμης που απο τις 9 το πρωι προχτες μεχρι τις 7 το απογευμα (με κανα δυο ωρες διακοπη) επλενα γυαλιζα καθαριζα μεσα εξω τα τρια αυτοκινητα τα περασα με γυαλιστικο χρωματος και κερωσα τα δυο και ξυπνησα χτες και ειδα να βρεχει! Βεβαια δεν το αφησα ετσι να του περασει του κωλοκαιρου και τα ξαναπλυνα!Ειναι λιγακι ατυχια να βρεξει. Αλλα ειναι διφορετικα να βρεχει και το αυτοκινητο να ειναι κερωμενο και καθαρο απο το να βρεχει και να ειναι βρωμικο και οχι γυαλισμενο. Το οτι το επλυνες ξανα ειναι μαζοχισμος
Βεβαια δεν το αφησα ετσι να του περασει του κωλοκαιρου και τα ξαναπλυνα!
Δηλαδή αμα ξαναβρέξει τώρα θα ξέρουμε ποιός φταίει.
Εχω τα νευρα μου!!!! Η απο κατω μου επλενε το μπαλκονι της και εκανε το αυτοκινητο μου(το φρεσκοπλυμενο) ολο λασπες και σαπουναδες! Παλιο@#%^&>&%%#%%! Δυστυχως δεν ειχα χρονο να το πλυνω ετσι το σκουπισα με το δερμα και ενα κουβα νερο στα γρηγορα! Αλλα το εχω καταλαβει οτι δε με θελουν οι αγιες μερες! Ειμαι και αρρωστος!
τωρα εδω θα γινοταν σαματας. Η γειτονισα θα ετρωγε μπινελικι καργα.
Τωρα ισως να μην ειναι μαζοχισμος να το πλυνεις και να το σκουπισεις.Νικος
-
Για το original ποστ. Δυο ειναι τα τεινα. Η μας εχει φλομωσει στην μπαρουφα. Η τα εχει παρατραβηξει ολα. Εγω πιστευω οτι ειναι συνδιασμος και των δυο. Τωρα βεβαια σκεφτομαι να το μεταφρασω στα Αγγλικα και να το δημοσιευσω σε αλλα δυο τρια φορουμ.
Οσο για την ορθογραφια δεν θα το πολυ κοιταζα για υπαρχουν πολλοι μαργαριτοφοροι εδω μεσα. Και δεν μιλαω για μελη σαν και εμενα που δεν εχουν γραψει σοβαρα Ελληνικα για 10 χρονια αλλα ανθρωπους που ζουνε στην Ελλαδα.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Και δεν μιλαω για μελη σαν και εμενα που δεν εχουν γραψει σοβαρα Ελληνικα για 10 χρονια αλλα ανθρωπους που ζουνε στην Ελλαδα.Νικος
γράφεις εδώ όμως, μετράει κι αυτό (προς το καλύτερο)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και δεν μιλαω για μελη σαν και εμενα που δεν εχουν γραψει σοβαρα Ελληνικα για 10 χρονια αλλα ανθρωπους που ζουνε στην Ελλαδα.
Νικος
Μπα δεν γραφω ουτε 100 λεξεις την βδομαδα.
Αλλα προσπαθω να μην τα σκοτωνωΝικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Και δεν μιλαω για μελη σαν και εμενα που δεν εχουν γραψει σοβαρα Ελληνικα για 10 χρονια αλλα ανθρωπους που ζουνε στην Ελλαδα.
Νικος
Μπα δεν γραφω ουτε 100 λεξεις την βδομαδα.
Αλλα προσπαθω να μην τα σκοτωνωΝικος
Το κακό δεν είναι ότι μαζεύουμε μαργαριτάρια. Το κακό είναι οτι δεν διορθώνονται αυτά. Μήπως θα έπρεπε να επισημαίνουμε ο ένας τα λάθη του άλλου ; Σε pm ίσως. Εγώ προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα να μου στείλει κάποιος μύνημα και να μου πει ότι έκανα τα εξής λάθη. (ουφ αγχώθηκα με την ορθογραφία αυτού του post )
-
Ο χρήστης gto έγραψε:
Το κακό δεν είναι ότι μαζεύουμε μαργαριτάρια. Το κακό είναι οτι δεν διορθώνονται αυτά. Μήπως θα έπρεπε να επισημαίνουμε ο ένας τα λάθη του άλλου ; Σε pm ίσως. Εγώ προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα να μου στείλει κάποιος μύνημα και να μου πει ότι έκανα τα εξής λάθη. (ουφ αγχώθηκα με την ορθογραφία αυτού του post )αυτός ήταν ένας από τους λόγους που είχα ανοίξει κάποτε το: Περί ελληνικής γλώσσας.
μπορούμε να το ξαναφέρουμε πάνω, αλλά σε φιλικούς τόνους, μην φτάσουμε να τσακωθούμε! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το κακό δεν είναι ότι μαζεύουμε μαργαριτάρια. Το κακό είναι οτι δεν διορθώνονται αυτά. Μήπως θα έπρεπε να επισημαίνουμε ο ένας τα λάθη του άλλου ; Σε pm ίσως. Εγώ προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα να μου στείλει κάποιος μύνημα και να μου πει ότι έκανα τα εξής λάθη. (ουφ αγχώθηκα με την ορθογραφία αυτού του post )
αυτός ήταν ένας από τους λόγους που είχα ανοίξει κάποτε το: Περί ελληνικής γλώσσας.
μπορούμε να το ξαναφέρουμε πάνω, αλλά σε φιλικούς τόνους, μην φτάσουμε να τσακωθούμε!Πολύ καλή ιδέα!!!
Δηλώνω από τώρα συμμετοχή για...... Hi Score
Άλλωστε το έχω ξαναπει ότι όταν γράφω με στυλό (σε χαρτί όχι στην οθόνη ή στο πληκρολόγιο Ε? εκεί μόνο μπλάνκο ) είμαι ΟΚ από ορθογραφία! όταν όμως πληκτρολογώ, έχοντας μάθει στην πολύτιμη βοήθεια του spell checker βγάζω όχι απλά μαργαριτάρια, αλλά ολόκληρους λίθους!!!Το show είναι το τι παθαίνω όταν τα διαβάζω.....
τρέχω να κρυφτώ, εκτός κ αν προλαβαίνω να κάνω edit κ να τα διορθώσωΦιλικά
Νικόλας
O ÃÊÁÍÔÅÌÇÓ