-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/629106/enas-erotas-7-kai-pleon-ekatommyrionΑνεπίδεκτοι μαθήσεως εκεί στη Μόσκα.
Τώρα το είδα αυτό ...μια πιθανή εξήγηση είναι να έχει γκόμενα από -ή να είναι 'γκόμενος' σε- κάποιον από την διοίκηση των ρώσσων....
-
Δεν ξέρω τι κάνει. Νομίζω ελληνίδα γκομενα έχει. Το Σάββατο εθεάθη στο Κολωνάκι πάντως.
-
Παπαπετρου τραυματιστηκε (παλι)
Και μαλλον προλαβε να πιασει και μια θεση στην εθνικη (νεων) -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν ξέρω τι κάνει. Νομίζω ελληνίδα γκομενα έχει. Το Σάββατο εθεάθη στο Κολωνάκι πάντως.Και μια και λέμε για γκόμενες, η γκόμενα Καϊμακόγλου μίλησε. Παραμένει στην ομάδα.
-
96 μιλιόνια στο υπερπαλτό ονόματι Bosh
-
O Bosh μπορεί να είναι αρχιφλωρουμπα, αλλά στραγγάλισε το ταλέντο του με το να πάει να γίνει ορντινάτσα του Λεμπρόν. Στο Χιουστον θα κάνει πολλούς να τρίβουν τα μάτια τους, γιατί θα παίζει μαζί με ένα 5αρι που δε παίρνει πόντους από συστήματα που βγαίνουν γιαυτόν, αλλά τους φτιάχνει μόνος του με ριμπάουντ, isolation σε αντίπαλους άμπαλους ή σοφτ σεντερς κλπ.
Καλόυτσικες προσθήκες για πάγκο του Μαϊάμι (Granger, McBob), χτυπάνε και Deng και περιμένουν. Με αυτές τις προσθηκες και να επιστρέψει ο Λεμπρόν θα παίξει στο 4 όπως το βλέπω αν και πιο πολύ θα βόλευε το Μαϊάμι ένας καλός σέντερ αν ο Λάμπρος πει όχι. Την ώρα που οι Κλιψ με Griffin, DeAndre & Hawes έχουν φτιάξει σούπερ frontline.
Κλειδί για μένα όμως της επόμενης σεζόν είναι ο Πάου. Αν παει στην Οκλαχόμα, την έχει κάνει σούπερ φαβορί ότι και να λένε οι άλλοι
-
Σημερα ξεκιναει το U20 και μαλιστα ειναι στην Κρητη;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σημερα ξεκιναει το U20 και μαλιστα ειναι στην Κρητη;http://u20men.fibaeurope.com/en/default.asp
Ξεκινήσαμε με ήττα από Λιθουανία.
http://u20men.fibaeurope.com/en/cid_FW2 ... amID_.html
-
Παπαλα η Σιένα, να ζήσουμε να τη θυμόμαστε
-
Η Σιένα θα κάνει… restart από την τέταρτη κατηγορία της Ιταλίας
-
IL VAMPIRO!
-
Λεμε τι λέμε για τους Ιταλιάνους, αλλά όταν είναι να πάρουν κεφάλια δεν κολώνουν σε τίποτα
-
Ναι το ίδιο θα γίνει κι εδώ σε λίγες μέρες, riiiiight.
-
Ρουφα κι έφτασε
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Λεμε τι λέμε για τους Ιταλιάνους, αλλά όταν είναι να πάρουν κεφάλια δεν κολώνουν σε τίποταΈτσι....και όχι μόνο, και οι Τούρκοι, Άγγλοι, Ισπανοί κλπ κάνουν ότι πρέπει...εμείς εδώ ακόμα περιμένουμε να μάθουμε το κρυφό μήνυμα του 'ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε....'
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Λεμε τι λέμε για τους Ιταλιάνους, αλλά όταν είναι να πάρουν κεφάλια δεν κολώνουν σε τίποτα
Έτσι....και όχι μόνο, και οι Τούρκοι, Άγγλοι, Ισπανοί κλπ κάνουν ότι πρέπει...εμείς εδώ ακόμα περιμένουμε να μάθουμε το κρυφό μήνυμα του 'ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε....'
Ελλάδα μωρέ. Τι περιμένεις.
Εδώ ακόμα κάποιοι 'γιορτάζουν' το Γουέμπλει. -
Αν και τα ροστερς δεν εχουν βγει ακομα,βγηκαν αποδοσεις για το Μουντο.
1.36 oι ΗΠΑ για να το σηκωσουν -
Α' ΟΜΙΛΟΣ: Ρεάλ Μαδρίτης, Αναντολού Εφές, Ζαλγκίρις, Νίζνι, Σάσαρι, νικητής προκριματικών
Β' ΟΜΙΛΟΣ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ουνικάχα Μάλαγα, Άλμπα Βερολίνου, Τσεντεβίτα, Λιμόζ
Γ' ΟΜΙΛΟΣ: Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκός, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Αρμάνι Μιλάνο, Μπάγερν Μονάχου, Τούροφ
Δ' ΟΜΙΛΟΣ: Ολυμπιακός, Βαλένθια, Λαμποράλ Κούτσα, Γαλατάσαραϊ, Ερυθρός Αστέρας, ΝεπτούναςΔεν έχω δει καν τους 'περιορισμούς' ή τους 'κλειδάριθμους' που δίνονται στην 'κλήρωση' (ας γελάσουμε), αλλά πως τα καταφέρνουν οι ατιμούληδες...ούτε κατ'επίφασιν δεν είναι αυτό το πράγμα 'κλήρωση'...
Και ο όμιλος του ΠΑΟ κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ένα πιθανό Final4
-
Καλύτερα τέτοια κλήρωση ώστε να φανεί από την αρχή πόσα απίδια βάνει ο σάκος συν του ότι μπορεί να πιάσεις στον ύπνο (ή να σε πιάσουν) ομάδες που αργούν να φορμαριστούν συν να βγάλεις δυνατούς διεκδικητές από την αρχή εκτός.
-
μόνο 16? τι αλλαγές έχουν γίνει στο σύστημα? περνάνε 3/4 κι μετά 2 όμιλοι των 6?
εδιτ δεν τις είχες βάλει όλες ace
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2014-15)