-
Γάτα ο Van Gaal γιατί με αυτήτ την κίνηση του έδειξε ότι ξέρει καλά τους παίκτες του, του έκατσε όπως το είχε στο μυαλό του, εκ του αποτελέσματος κρινόμενος λοιπόν πέτυχε και κανείς δεν μπορεί να πεί τίποτα, η κίνηση του αυτή του έδωσε την πρόκριση αφού επί 120΄δεν γινόταν τίποτα, θα μπορούσε να τον είχε κρεμάσει έτσι κρύος που μπήκε ο τερματοφύλακας του, τόλμησε και πήρε το ρίσκο επάνω του και πέτυχε, άξιος λοιπόν και μάγκας.
-
Μλκα μου που μπορουμε να βρουμε λιγο απ αυτο που παιρνει ο Ρομπεν και σπρινταρει ετσι μεχρι το 120'??!
Παντως, κριμα για τον Ναβας που δεν επιασε και μερικα πεναλτι να γινει ηρωας, θα ηταν μια ωραια ποδοσφαιρικη ιστορια να αποκλεισει μονος του τα ολλανδα.Τι υπερθεαμα ηταν αυτο στο Αργεντινη Βελγιο?? Φανταζεστε τελικο Βραζιλια Αργεντινη, χαλι και ξυλικι 120 λεπτα??
Ερχονται τα κρισιμα και γυρναμε στα γνωστα στανταρ των προηγουμενων μουντιαλ -
μετα απο τον αγωνα ufc Μεταξυ βραζιλια κολομβιας αμφιβαλλω οτι θα αφησουν ξανα να γινει ροντεο ενα ματς...
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Δεν υπαρχει ελληνας (γενικα ολοι οι ξενοι) στη Γερμανια που να θελει να το παρει η Γερμανια!!! Νομος!!!Αιντε αποκλείστε τα γερμανακια να γελάσουμε λιγο!!! Μακαρι να του μαμ... το ολλανδακια να ειναι πιο γλυκη η π...!!!
Είσαι εντελώς λάθος όμως.
Πού ζεις και βλέπεις αυτά που γράφεις;
Εγώ βλέπω Τούρκους, Έλληνες, Ασιάτες και μαύρους με γερμανικές
σημαίες στο δρόμο κάθε φορά που κερδίζουν. Μιλάμε για πανικό
όμως.Πάντως στάνταρντ Βραζιλία τελικό...
Ειδικά τώρα χωρίς τον Neymar θα σκυλιάσουν
να αναδειχθούν ήρωες.
Κάτι από τελικό μουντομπάσκετ Ελλάδα-Ισπανία, που
έλειπε εκείνος ο Ισπανός... πώς τον λέγανε τον φούστη... -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
**Μλκα μου που μπορουμε να βρουμε λιγο απ αυτο που παιρνει ο Ρομπεν και σπρινταρει ετσι μεχρι το 120'??! **
Παντως, κριμα για τον Ναβας που δεν επιασε και μερικα πεναλτι να γινει ηρωας, θα ηταν μια ωραια ποδοσφαιρικη ιστορια να αποκλεισει μονος του τα ολλανδα.Τι υπερθεαμα ηταν αυτο στο Αργεντινη Βελγιο?? Φανταζεστε τελικο Βραζιλια Αργεντινη, χαλι και ξυλικι 120 λεπτα??
Ερχονται τα κρισιμα και γυρναμε στα γνωστα στανταρ των προηγουμενων μουντιαλΚαμία σχέση με εκείνον τον Ρόμπεν που πριν από δύο χρόνια έβγαινε στο 80 από κούραση στην Bayern. Συν ότι έχω την εντύπωση ότι έχει βελτιώσει και τα σπριντ του.
Γενικά φέτος είχε και γεμάτη σεζον με ολόκληρα ματς, τελικό κυπέλου, ημιτελικά Τσ. Λ.. Δεν μπορείς να πεις δηλαδή ότι ήρθε και φρεσκότατος. Ελπίζω μόνο στην ερχόμενη χρονιά με την Bayern να μην είναι χώμα -
Ο χρήστης toyota έγραψε:
Δεν υπαρχει ελληνας (γενικα ολοι οι ξενοι) στη Γερμανια που να θελει να το παρει η Γερμανια!!! Νομος!!!
Αιντε αποκλείστε τα γερμανακια να γελάσουμε λιγο!!! Μακαρι να του μαμ... το ολλανδακια να ειναι πιο γλυκη η π...!!!
Είσαι εντελώς λάθος όμως.
Πού ζεις και βλέπεις αυτά που γράφεις;
Εγώ βλέπω Τούρκους, Έλληνες, Ασιάτες και μαύρους με γερμανικές
σημαίες στο δρόμο κάθε φορά που κερδίζουν. Μιλάμε για πανικό
όμως.Πάντως στάνταρντ Βραζιλία τελικό...
Ειδικά τώρα χωρίς τον Neymar θα σκυλιάσουν
να αναδειχθούν ήρωες.
Κάτι από τελικό μουντομπάσκετ Ελλάδα-Ισπανία, που
έλειπε εκείνος ο Ισπανός... πώς τον λέγανε τον φούστη...Μην χάνεις τον χρόνο σου, άσε τον κόσμο με το κομπλεξ του. Εδώ λέμε ότι έχουμε συγγενείς (Έλληνες!) στην Γερμανία και ο σεναριογράφος βγάζει νόμους.
Το να σκυλιάσεις με τους Γερμανούς είναι κάτι που θα σε βοηθήσει αλλά δεν σημαίνει ότι θα νικήσεις. Δεν υπάρχει φαβορί για εμένα. -
Κουιζ!!! αυτο που εκανε ο Ολλανδος με τον τερματοφυλακα του, ειχε γινει και εδω καποτε!!! για να δω γνωσεις ιστοριας...
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
**Μλκα μου που μπορουμε να βρουμε λιγο απ αυτο που παιρνει ο Ρομπεν και σπρινταρει ετσι μεχρι το 120'??! **
Ερχονται τα κρισιμα και γυρναμε στα γνωστα στανταρ των προηγουμενων μουντιαλΚαμία σχέση με εκείνον τον Ρόμπεν που πριν από δύο χρόνια έβγαινε στο 80 από κούραση στην Bayern. Συν ότι έχω την εντύπωση ότι έχει βελτιώσει και τα σπριντ του.
Γενικά φέτος είχε και γεμάτη σεζον με ολόκληρα ματς, τελικό κυπέλου, ημιτελικά Τσ. Λ.. Δεν μπορείς να πεις δηλαδή ότι ήρθε και φρεσκότατος. Ελπίζω μόνο στην ερχόμενη χρονιά με την Bayern να μην είναι χώμαΕγω ελπιζω μονο μην πεθανει ορθιος στο γηπεδο
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Κουιζ!!! αυτο που εκανε ο Ολλανδος με τον τερματοφυλακα του, ειχε γινει και εδω καποτε!!! για να δω γνωσεις ιστοριας...Ο Φοιρός του Άρη το 96 με την Κατόβιτσε;
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Γενικά φέτος είχε και γεμάτη σεζον με ολόκληρα ματς, τελικό κυπέλου, ημιτελικά Τσ. Λ.. Δεν μπορείς να πεις δηλαδή ότι ήρθε και φρεσκότατος. Ελπίζω μόνο στην ερχόμενη χρονιά με την Bayern να μην είναι χώμαΕγω ελπιζω μονο μην πεθανει ορθιος στο γηπεδο
Ο καλύτερος Ρόμπεν που έχουμε δει!
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Κουιζ!!! αυτο που εκανε ο Ολλανδος με τον τερματοφυλακα του, ειχε γινει και εδω καποτε!!! για να δω γνωσεις ιστοριας...AEK - QPR, ο επαναληπτικός στη Ν.Φιλαδέλφεια.
Ήμουνα 6η Δημοτικού και το βλέπαμε στην τηλεόραση σε περιγραφή Φουντουκίδη, και όταν έκανε το 3-0 ο Παπαϊωάννου ακουγότανε ο κόσμος μέχρι το Γαλάτσι που μέναμε. Φοβερή φάση...
Η πλάκα είναι ότι ο ο προπονητής της ΑΕΚ Φάντροκ, ναι μεν Ουγγρο-Τσεχοσλοβάκος (φυγάδας), πλην όμως ήτανε στην Ολλανδία όλα τα χρόνια του κοντά στον Μίχελς, οπότε τα κόλπα αυτά εκεί τάμαθε.
Η δεύτερη πλάκα ήτανε πως ο Χρηστίδης ήτανε στα τελειώματα της καριέρας του, μεταγγραφή σε κάπως μεγάλη ηλικία από τον Άρη, όπου έπαιζε καμιά 15αριά χρόνια. Μετά ο Άρης πήρε τον παπαφλωράτο και αυτός κατηφόρησε στην ΑΕΚ. Παρόλα τα χρονάκια του όμως, δυο πέναλτι τάπιασε τότε ο κ. Νίκος...
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
To οτι τα μπραζιλιαν ( ) χάσανε το νειμαρ δεν ειναι απαραίτητος κακό! Τωρα τα Γερμανακια δεν μπορούν να προετοιμαστουν καλα μιας κ θα αλλάξει ολος ο τρόπος ανάπτυξης της Βραζιλίας!Η αλλη απωλεια,ο Τιαγκο Σιλβα, ειναι σαφως μεγαλυτερη ομως
Και επιπλεον ο Νειμαρ ειναι καλος εκτελεστηςΣημερα βλεπω οτι οι μπουκ δινουν Αργεντινη φαβορι
Δηλαδη την ομαδα που ιδρωσε να κερδισει το Ιραν,περασε στην παραταση την Ελβετια κτλ και αουτσαιντερ την Ολλανδια που κερδισε Ισπανια,Μεξικο,Κοστα-Ρικα -
Nα το φτιάξω λίγο;
Η μία έκανε 5 νίκες χωρίς να βρεθεί πίσω στο σκορ και οι φανέλες της είναι οι καθαρότερες από ιδρώτα και ζόρι στη διοργάνωση, με μία που της έκανε ανατροπή η Αυστραλία, πήρε με βουτιά και σφυρίχτρα το λουζερομεξικό και κατέστρωσε μαστερ στρατέτζικ πλαν για να αποκλείσει στα μπενάλντ κάποια Κόστα Ρίκα.
Ντισκλέιμερ: Και οι 2 διατυπώσεις είναι ηλίθιες, όπως επίσης και η πεποίθηση ότι οι μπουκ δίνουν φαβορί. Οι αποδόσεις βγαίνουν βάσει του τζίρου παγκοσμίως. Το μόνο που μας λένε είναι ότι το μέγιστο τζίρο έχει η κατάκτηση της Αργεντινής. Ναθιν μορ εντ ναθινγκ λες.
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Καμία σχέση με εκείνον τον Ρόμπεν που πριν από δύο χρόνια έβγαινε στο 80 από κούραση στην Bayern. Συν ότι έχω την εντύπωση ότι έχει βελτιώσει και τα σπριντ του.
Γενικά φέτος είχε και γεμάτη σεζον με ολόκληρα ματς, τελικό κυπέλου, ημιτελικά Τσ. Λ.. Δεν μπορείς να πεις δηλαδή ότι ήρθε και φρεσκότατος. Ελπίζω μόνο στην ερχόμενη χρονιά με την Bayern να μην είναι χώμαΟπου πάει ο Πεπ οι παίκτες ανακαλύπτουν κρυμένες δυνάμεις μέσα τους και γίνονται σουπερμαν στα 30φευγα. Μετά αρχίζουν οι καρκίνοι και άλλες παρενέργειες, αλλά σημασία έχει που ο Ρόμπεν βρήκε δυνάμεις μέσα του που 29 χρόνια αγνοούσε (και παλιότερα ο Τσαβι, ο Ινιέστα κλπ)
-
Αυτοί δεν κατουράνε ? Μόνο ο Κεντέρης ?
-
Kαι ο Κεντέρης μέχρι να αρχίσει το πανηγυράκι δεν κατουρούσε. Μόλις δεν είχαν άλλο ανάγκη να ανέχονται Έλληνες να κερδίζουν έπαθε ακράτεια και ξέχασε να οδηγάει μηχανή
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Καμία σχέση με εκείνον τον Ρόμπεν που πριν από δύο χρόνια έβγαινε στο 80 από κούραση στην Bayern. Συν ότι έχω την εντύπωση ότι έχει βελτιώσει και τα σπριντ του.
Γενικά φέτος είχε και γεμάτη σεζον με ολόκληρα ματς, τελικό κυπέλου, ημιτελικά Τσ. Λ.. Δεν μπορείς να πεις δηλαδή ότι ήρθε και φρεσκότατος. Ελπίζω μόνο στην ερχόμενη χρονιά με την Bayern να μην είναι χώμαΟπου πάει ο Πεπ οι παίκτες ανακαλύπτουν κρυμένες δυνάμεις μέσα τους και γίνονται σουπερμαν στα 30φευγα. Μετά αρχίζουν οι καρκίνοι και άλλες παρενέργειες, αλλά σημασία έχει που ο Ρόμπεν βρήκε δυνάμεις μέσα του που 29 χρόνια αγνοούσε (και παλιότερα ο Τσαβι, ο Ινιέστα κλπ)
Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση.
-
Προπονητής μου έχει πει ότι το απίστευτο με τις ομάδες του Πεπ είναι το τρέξιμο και όχι οι πάσες. Δεν είναι δυνατόν ΟΛΟΙ να είναι ΠΑΝΤΑ στη θέση τους χωρίς να χάνουν τρεξίματα ή τις θέσεις τους ακόμα και στο 90φευγα. Θελει απίστευτες δυνάμεις. Δεν ξέρω πως και τι, αλλά αυτό μεταφερω.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Προπονητής μου έχει πει ότι το απίστευτο με τις ομάδες του Πεπ είναι το τρέξιμο και όχι οι πάσες. Δεν είναι δυνατόν ΟΛΟΙ να είναι ΠΑΝΤΑ στη θέση τους χωρίς να χάνουν τρεξίματα ή τις θέσεις τους ακόμα και στο 90φευγα. Θελει απίστευτες δυνάμεις. Δεν ξέρω πως και τι, αλλά αυτό μεταφερω.Ναι είναι μια σωστή παρατήρηση αυτή ..
Βέβαια η Μπάγερν είχε εξαιρετικά επίπεδα αντοχής και με τον Χάινκες ίσως πέρυσι λίγο καλύτερα και από φέτος.
Μακάρι να μην γίνετε τίποτα κακό.
Και ο Μιούλερ φαίνεται πολύ καλύτερος σε αντοχή και σπριντ και αυτός με αρκετά μεγάλη συμμετοχή στην Μπάγερν του Πεπ -
Όχι δεν γίνεται, οι εικοσάρηδες που τελειώνουν μέσα στο γήπεδο ξαφνικά τη ζωή τους από καρδιά τους χτυπάει αόρατος κεραυνός.
Εθνική Ελλάδος mundial 2014(πρωην euro 2004,2012)