-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Τι να εχω πιασει λαθος γιατρε?Ναι ρε Βασιλη δε ξερω τι γινεται. Και να πω πως ηταν μετα το τρακαρισμα παει και ερχεται... Αλλα και απο πριν το θυμαμαι που εκοβε με τον ανεμηστηρα! Αλλα μονο με τον ανεμιστηρα ετσι! Με τα φωτα κανενα θεμα δε πεφτουν, εχω γουφερ και ενισχυτη το αμαξι 400 βατ παλι οχι δεν εχει θεμα! Τωρα το πασχα που ημουν κατω αλλαξα τις βιδες που ηταν οξειδομενες. Αλλα δε μου εκοψε να το δοκιμασω!
Καπου μπερδευεσαι.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Τι να εχω πιασει λαθος γιατρε?Ναι ρε Βασιλη δε ξερω τι γινεται. Και να πω πως ηταν μετα το τρακαρισμα παει και ερχεται... Αλλα και απο πριν το θυμαμαι που εκοβε με τον ανεμηστηρα! Αλλα μονο με τον ανεμιστηρα ετσι! Με τα φωτα κανενα θεμα δε πεφτουν, εχω γουφερ και ενισχυτη το αμαξι 400 βατ παλι οχι δεν εχει θεμα! Τωρα το πασχα που ημουν κατω αλλαξα τις βιδες που ηταν οξειδομενες. Αλλα δε μου εκοψε να το δοκιμασω!
Όλο το κόνσεπτ. Εκτός αν έχεις βεντιλατέρ καμπίνας σαν του adis4gr, αλλά τότε θα είχες άλλα προβλήματα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι να εχω πιασει λαθος γιατρε?
Ναι ρε Βασιλη δε ξερω τι γινεται. Και να πω πως ηταν μετα το τρακαρισμα παει και ερχεται... Αλλα και απο πριν το θυμαμαι που εκοβε με τον ανεμηστηρα! Αλλα μονο με τον ανεμιστηρα ετσι! Με τα φωτα κανενα θεμα δε πεφτουν, εχω γουφερ και ενισχυτη το αμαξι 400 βατ παλι οχι δεν εχει θεμα! Τωρα το πασχα που ημουν κατω αλλαξα τις βιδες που ηταν οξειδομενες. Αλλα δε μου εκοψε να το δοκιμασω!
Όλο το κόνσεπτ. Εκτός αν έχεις βεντιλατέρ καμπίνας σαν του adis4gr, αλλά τότε θα είχες άλλα προβλήματα.
bi-turbo δε ξέρω που θα βάλει το υδροηλεκτρικό φράγμα!
και για να το συνεχίσω 'κάπου μπερδευεσαι'
-
Τι λέτε ρε παιδιά κάπου μπερδεύομαι όπως σας τα λέω είναι...
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ρε Γιώργο, ο συμπιεστής δεν έχει καμία σχέση με τον ανεμιστήρα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ρε Γιώργο, ο συμπιεστής δεν έχει καμία σχέση με τον ανεμιστήρα.Ε δε ξερω ρε Αλεξανδρε τι να σου πω! Εγω αυτο βλεπω αυτο σας λεω!
-
-
-
Πίνω μπάφους και παιζω λολ, γιατί έχω ένα φίλο που είναι τρολλ...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Πίνω μπάφους και παιζω λολ, γιατί έχω ένα φίλο που είναι τρολλ...ΩΩΩΩΩΩ ωωωωωωωωω
-
ΩΩΩΩΩΩ ωωωωωωωωω
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
ΩΩΩΩΩΩ ωωωωωωωωω
-
Ποση διαφορα εχουν στη τιμη το 100αρι με το 125αρι fiesta,αξιζει τα παραπνω λεφτα του και ποσο 'τσιμπημα' διαφορα στη καταναλωση κανουν αυτα τα 25 αλογακια επιπλεον? Το λεω αυτο γιατι ενδιαφερεται καποιος φιλος να αγορασει καινουριο το fiesta αλλα ειναι λιγο δυσκολος στο μπατζετ υπο την εννοια οτι δεν θελει να δωσει πανω απο 12.000€,του λεω απο τη πλευρα μου οτι δινεις που δινεις ενα 12αρι και κατι ψιλα,δεν ανεβαινεις κανα χιλιαρικο ακομα να παρεις τουλαχιστον μια εκδοση καλη να την ευχαριστηθεις.Απο οτι εχω διαβασει και καταλαβει,πιο πολυ λενε οτι προωθουν το 100αρι,ενω το 125αρι οχι τοσο.
-
Εγώ θα προτιμούσα 100ρι και θα έβαζα παραπάνω λεφτά για μια έκδοση που μου αρέσει. Μετά αν με χάλαγε η υδυναμη του, θα μάζευα κάποια λεφτά και θα έχει βγάλει λογικά η bluefin superchips κάποιο πρόγραμμα να του δώσει παραπάνω από τα 100 άλογα που έχει το αμάξι.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Ποση διαφορα εχουν στη τιμη το 100αρι με το 125αρι fiesta,αξιζει τα παραπνω λεφτα του και ποσο 'τσιμπημα' διαφορα στη καταναλωση κανουν αυτα τα 25 αλογακια επιπλεον? Το λεω αυτο γιατι ενδιαφερεται καποιος φιλος να αγορασει καινουριο το fiesta αλλα ειναι λιγο δυσκολος στο μπατζετ υπο την εννοια οτι δεν θελει να δωσει πανω απο 12.000€,του λεω απο τη πλευρα μου οτι δινεις που δινεις ενα 12αρι και κατι ψιλα,δεν ανεβαινεις κανα χιλιαρικο ακομα να παρεις τουλαχιστον μια εκδοση καλη να την ευχαριστηθεις.Απο οτι εχω διαβασει και καταλαβει,πιο πολυ λενε οτι προωθουν το 100αρι,ενω το 125αρι οχι τοσο.Έχει αρκετή διαφορά το 125άρι, κυρίως ψηλά. Αν είναι ήρεμος οδηγός όμως μια χαρά θα του φανεί και το 100άρι.
-
Επίσης έχει διαφορες και στον κινητήρα το 125 το οποίο αν δεν κάνω λάθος διατίθεται με τις πιο πλούσιες εκδόσεις.Οποτε 125αρι κατευθείαν.
-
Πρέπει να έχει μεγαλύτερη τουρμπίνα το 125ρι. Αλλά πιστεύω στις χαμηλομεσαιες δε θα έχουν διαφορά. Οπότε η παραπάνω δύναμη που έχει στα ψηλά το 125ρι ειναι ψιλοαχρειαστη.
-
Γιατί είναι άχρηστη;
-
Για τη καθημερινοτητα ρε παιδί μου... Εγώ ας πούμε σπάνια ξεπερνάω τις 3κ στροφές στο δικό μου!
-
Εσύ οδηγείς σαν ταρίφας, δεν είσαι αντιπροσωπευτικό δείγμα.
FORD FORUM