-
Σωστά και τα έχουμε πει επανειλλημένα!
Αλλά αυτό δεν διαφοροποιεί σε τίποτα αυτά που είπα!Ετσι δεν είναι?Και αν λές ότι κάνουν κάτι στραβό...γιατι το κάνεις κι εσυ?
Πολλοί Αλφίστι είναι κολλημένοι!Αλλά φροντίζουμε να μην τους αφήνουμε να βρίζουν ή να προσβάλουν!
Αν θες να υποστηρίζεις ότι η BMW είναι η κορυφαία μάρκα παγκοσμίως,δικαίωμά σου (ο sakiss θα έχει αντιρρήσεις αλλά ετσι είναι η ζωή!)Μην προσβάλετε!Και κυρίως μην το κάνετε να μοιάζει οργανωμένη επίθεση!
Αμάξια είναι ρε παίδες!
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
........
Δεν έχω σχέση με Γερμανούς, Έλληνας είμαι αλλά ο φανατισμός, κακώς βέβαια το ξέρω, με φανατίζει και μένα ανάλογα.Η ουσία του θέματος MICZ!!
-
Και το ζαμπόν, γύρω-γύρω λαμαρίνα έχει βρε παιδιά...
-
Porche? Wtf is that?
-
Γιατι συγκρινετε ανομοια πραγματα?Αλλη κλαση η BMW αλλη η Alfa Romeo.Ασχετα εντελως μεταξυ τους!Η bmw ειναι το απολυτο μηχανημα οδηγησης, οδηγεις οποιοδηποτε μοντελο και ευχαριστιεσαι οδηγηση,ανεση,πολυτελεια,επιδοσεις,κινητηρες,κιβωτια!Οι αλφα φημιζονται μονο για τους κινητηρες τους αντε και για τα κρατηματα.Στα υπολοιπα....Ασε που εχουν συνεχεια βλαβες.Τα μονα αξιοπιστα ιταλικα αυτοκινητα απο πλευρας βλαβων ειναι η maserati και η ferrari για ευνοητους λογους αν και εκει υπαρχουν αμφισβητησεις.Συγκρινεται η bmw μονο με mercedes, audi και ολιγον απο saab.Μην τα μπερδευετε αυτα φιλοι της αλφα και μην αυταπαταστε
οτι η αλφα θα μπορουσε εστω και λιγο να συγκριθει με bmwΜην εχετε ψευδαισθησεις! -
Ο χρήστης Tobajara έγραψε:
Γιατι συγκρινετε ανομοια πραγματα?Αλλη κλαση η BMW αλλη η Alfa Romeo.Ασχετα εντελως μεταξυ τους!Η bmw ειναι το απολυτο μηχανημα οδηγησης, οδηγεις οποιοδηποτε μοντελο και ευχαριστιεσαι οδηγηση,ανεση,πολυτελεια,επιδοσεις,κινητηρες,κιβωτια!Οι αλφα φημιζονται μονο για τους κινητηρες τους αντε και για τα κρατηματα.Στα υπολοιπα....Ασε που εχουν συνεχεια βλαβες.Τα μονα αξιοπιστα ιταλικα αυτοκινητα απο πλευρας βλαβων ειναι η maserati και η ferrari για ευνοητους λογους αν και εκει υπαρχουν αμφισβητησεις.Συγκρινεται η bmw μονο με mercedes, audi και ολιγον απο saab.Μην τα μπερδευετε αυτα φιλοι της αλφα και μην αυταπαταστε
οτι η αλφα θα μπορουσε εστω και λιγο να συγκριθει με bmwΜην εχετε ψευδαισθησεις!οποιοδήποτε μοντέλο & επιδόσεις δεν συμβαδίζουν με την BMW
-
οτι η αλφα θα μπορουσε εστω και λιγο να συγκριθει με bmwΜην εχετε ψευδαισθησεις!Θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν;
-

-
Η bmw ειναι το απολυτο μηχανημα οδηγησης, οδηγεις οποιοδηποτε μοντελο και ευχαριστιεσαι οδηγηση,ανεση,πολυτελεια,επιδοσεις,κινητηρες,κιβωτια!από ποιες BMW έχεις εμπειρία και τα συμπεραίνεις αυτά?
Οι αλφα φημιζονται μονο για τους κινητηρες τους αντε και για τα κρατηματα.Στα υπολοιπα....Ασε που εχουν συνεχεια βλαβες.
Aπαντώ με έμφαση στο bold: Δεν διαβάσαμε ιστορία σήμερα ε? Τι εννοείς φημίζονται? Έχουν παράδοση ας πούμε?
Τα μονα αξιοπιστα ιταλικα αυτοκινητα απο πλευρας βλαβων ειναι η maserati και η ferrari για ευνοητους λογους
ίδια ερώτηση κι εδώ: από ποιες φερράρι και μασεράτι έχεις εμπειρία και ξέρεις ότι δεν χαλάνε??? Ή μήπως 'σου είπανε'???
Συγκρινεται η bmw μονο με mercedes, audi και ολιγον απο saab.Μην τα μπερδευετε αυτα φιλοι της αλφα και μην αυταπαταστε
οτι η αλφα θα μπορουσε εστω και λιγο να συγκριθει με bmwΜην εχετε ψευδαισθησεις!η BMW και η κάθε μάρκα, συγκρίνονται με όλες τις μάρκες που βγάζουν αυτοκίνητα, με τη σύγκριση να γίνεται ανά κατηγορίες. Απλά πράγματα. Με ένα παράδειγμα: αν έβγαινε μια 316 ολόιδια με την σημερινή, αλλά με το σήμα της ΚΙΑ, τι θα μου έλεγες??? Ότι δεν συγκρίνεται??? Ή ότι είναι 'καλοφτιαγμένη αλλά απαράδεκτα αργή'???
-
Μην εκνευριζεστε! Η αληθεια ενοχλει,το ξερω αλλα δεν υπαρχει λογος φανατισμου ,οξυτητας και εχθροτητων.Ηρεμειστε λιγο σκεφτειτε με νηφαλιοτητα και θα καταληξετε στο ιδιο συμπερασμα με εμενα.
Oι φιλοι bmw ακουνε τον συνιμιλητη τους και σεβονται τις αποψεις τους γιατι απλα ξερουν οτι ειναι ανωτερη η μαρκα που υποστηριζουν.Δεν εχουμε συμπλεγματα κατωτεροτητας! -

-
-
Φίλε μιας και έχεις απλά το καλύτερο αυτοκίνητο... και καλά κάνεις...
Λέω εγώ τώρα... πόσοι από εσάς με τις μπέμπες είχατε πρόβλημα με το εμβολακι δημιουργίας κενού σέρβο φρένων στις βαλβετρονικ γιατί είναι πλαστικό και έσπαγε;
Και απλά το αμάξι έμενε στην ουσία χωρίς φρένα...Μην μου πεις κανένας γιατί θα είναι ψέμα!
-
Μην εκνευριζεστε! Η αληθεια ενοχλει,το ξερω αλλα δεν υπαρχει λογος φανατισμου ,οξυτητας και εχθροτητων.Ηρεμειστε λιγο σκεφτειτε με νηφαλιοτητα και θα καταληξετε στο ιδιο συμπερασμα με εμενα.
Oι φιλοι bmw ακουνε τον συνιμιλητη τους και σεβονται τις αποψεις τους γιατι απλα ξερουν οτι ειναι ανωτερη η μαρκα που υποστηριζουν.Δεν εχουμε συμπλεγματα κατωτεροτητας!Μάλλον συμπλέγματα ανωτερότητας έχετε..
Αλλά μιας και το ανέφερες, αφού ακούτε τον συνομιλητή σας, γιατί δεν του απαντάτε κιόλας? Έτσι, για να γίνεται διάλογος.. (με επιχειρήματα και όχι λόγια του αέρα)
-
Ή ακόμα που έπεφταν τα παραθυρά σας like VW και απλά δεν ανέβαιναν;
πολύ γέλιο να βλέπεις έναν γαλαζοαίματο κάτοχο μια 316 με πεσμένα τα παράθυρα!!! χαχαχαχα
-
Δεν το ξερω αυτο που λες αλλα και δε σε αμφισβητω.Υποθετω οτι ετυχε σε ενα μονο.Δε λεω οτι εχω το καλυτερο απλα σε σχεση με τις αλφα ειναι καλυτερη η bmw σε πολλους τομεις αν οχι σε ολους!
-
Δεν το ξερω αυτο που λες αλλα και δε σε αμφισβητω.Υποθετω οτι ετυχε σε ενα μονο.Δε λεω οτι εχω το καλυτερο απλα σε σχεση με τις αλφα ειναι καλυτερη η bmw σε πολλους τομεις αν οχι σε ολους!ΧΑΧΑΧΑ όχι και σε ενα μόνο!!!!
χαχαχασε πάρα πολλά!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
πολύ γέλιο να βλέπεις έναν γαλαζοαίματο κάτοχο μια 316 με πεσμένα τα παράθυρα!!! χαχαχαχα'Γαλαζοαίματος' και '316' δεν πρέπει να μπαίνουν στην ίδια πρόταση.. Κάτι σαν το 'EVO' και 'ψώνια στο supermarket'
-
H να δειτε BMW X5 που να εχει πεταξει μπιελα απο το πλαι λογω αστοχιας αντλιας λαδιου.... Ναι ναι ξερουμε... τυχαιο και μεμονομενο περιστατικο...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
πολύ γέλιο να βλέπεις έναν γαλαζοαίματο κάτοχο μια 316 με πεσμένα τα παράθυρα!!! χαχαχαχα
'Γαλαζοαίματος' και '316' δεν πρέπει να μπαίνουν στην ίδια πρόταση.. Κάτι σαν το 'EVO' και 'ψώνια στο supermarket'
Εγώ το ξέρω... εκείνοι δεν το ξέρουν...
Alfa Romeo 159 vs BMW σειρά 3