-
Μόνον εμένα ενοχλεί λίγο ο θεσμός της παρένθετης μητέρας; Τόσα ορφανά και εγκαταλειμμένα παιδάκια στα ιδρύματα τους βρωμάνε;
Αύριο ισχύει και για ετερόφυλα ζευγάρια προφανώς...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Η διαστροφή και η ανωμαλία ξέρεις με τι σχετίζονται ?διαστροφη ειναι να υποστηριζεις κατι που παει κοντρα στην φυση του ανθρωπου και εδω εχουμε διαστροφη εκτος αν θελετε να μας πεισετε οτι ειναι φυσιολογικο και δεν μιλαω αν θα το μεγαλοσουν σωστα μιλαω για το γεγονος καθεαυτο.
οι μπαμπαδες αυτοι ειναι διεστραμενοι και ανωμαλοι και ηστε βλεπω σιγουροι οτι θα το μεγαλωσουν σωστα.Κουνια που σας κουναγε,πουστρακι θα το κανουν κιαυτο σαν τα μουτρα τους.ειναι ανηθικοι και ποταποι σκουληκανθρωποι. -
Όχι κι εγώ δεν τον βρίσκω ιδιαίτερα λογικό όταν υπαρχουν παιδάκια σε ιδρύματα. Απο την αλλη μεριά νομιζω πως το να υιοθετησεις είναι αρκετά περίπλοκο και πολλοί δεν θέλουν να μπουν σε αυτή την διαδικασία. Όχι πως η παρένθετη μητέρα είναι κάτι απλό.
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης Κωστας Τσικος έγραψε:
Η διαστροφή και η ανωμαλία ξέρεις με τι σχετίζονται ?
διαστροφη ειναι να υποστηριζεις κατι που παει κοντρα στην φυση του ανθρωπου και εδω εχουμε διαστροφη εκτος αν θελετε να μας πεισετε οτι ειναι φυσιολογικο και δεν μιλαω αν θα το μεγαλοσουν σωστα μιλαω για το γεγονος καθεαυτο.
οι μπαμπαδες αυτοι ειναι διεστραμενοι και ανωμαλοι και ηστε βλεπω σιγουροι οτι θα το μεγαλωσουν σωστα.Κουνια που σας κουναγε,πουστρακι θα το κανουν κιαυτο σαν τα μουτρα τους.ειναι ανηθικοι και ποταποι σκουληκανθρωποι.Εχεις καταλάβει ότι δεν το γέννησε κάποιος απο τους δύο ,σωστά;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όχι κι εγώ δεν τον βρίσκω ιδιαίτερα λογικό όταν υπαρχουν παιδάκια σε ιδρύματα. Απο την αλλη μεριά νομιζω πως το να υιοθετησεις είναι αρκετά περίπλοκο και πολλοί δεν θέλουν να μπουν σε αυτή την διαδικασία. Όχι πως η παρένθετη μητέρα είναι κάτι απλό.Sent from Corsair's brick
Φυσικα και δεν ειναι απλο, αλλα ειναι απλουστερο απο την διαδικασια υιοθεσιας της χωρας μας.
-
-
To θέμα ακριβώς δεν είναι αν θα το μεγαλώσουν σωστά, εγώ λέω ότι θα κάνουν το καλύτερο, το θέμα είναι πως εισπράτει το παιδί ένα σπιτικό περιβάλλον που και οι 2 γονείς είναι του ίδιου φύλου όταν στο περιβάλλον των φίλων του υπάρχει διαφορά, τι ερωτήματα του γεννιούνται, τι απαντήσεις πέρνει από του γονείς του και από τα σπίτια των φίλων του όταν γίνεται συζήτηση κλπ.
Είναι διαφορετικό να υπάρχει μόνο ένας γονιός στο σπίτι και διαφορετικό όταν υπάρχουν 2 του ίδιου φύλου. Το επικίνδυνο είναι στην εφηβεία που ξυπνάνε τα ένστικτα αναπαραγωγής και αρχίζουν να γεννιούνται ερωτήματα στο μυαλό του παιδιού, ειδικά αν είναι αγόρι με 2 μπαμπάδες, γιατί κορίτσι με 2 μπαμπάδες είναι αλλιώς, όπως και κορίτσι με 2 μαμάδες, και αγόρι με 2 μαμάδες, δεν είναι ίδιες καταστάσεις και ίδιες συμπεριφορές όταν το παιδί μεγαλώνει.Ο χαρακτήρας του παιδιού πλάθεται μέχρι 3-4 ετών σε ένα φυσιολογικό παιδί, από τα 7-8 θα αρχίσουν οι ερωτήσεις θα αρχίσουν τα ερωτήματα των άλλων παιδιών στο σχολείο, και ο κόσμος των παιδιών είναι πολύ σκληρός, στα 12-13 θα υπάρχουν άλλου είδους ερωτηματικά και περιέργειες στο παιδί, το περιβάλλον έξω από το σπίτι πως θα το αντιμετωπίσει το θέμα του αγοριού που μεγαλώνει με 2 μπαμπάδες ?
Δεν είναι εύκολες καταστάσεις ούτε εύκολες οι απαντήσεις, δεν ξέρω, το θεωρώ δύσκολο, το θεωρώ αφύσικο ακόμα και για προχωρημένες κοινωνίες, και πάντα το ερώτημα μου είναι πως εισπράτει ένα παιδί μια τέτοια κατάσταση, πόσο φυσιολογική θα του φαίνεται στα 8 χρόνια του και πόσο στην εφηβεία του.
Τι ωθεί 2 ομοφυλόφιλους άνδρες να αποκτήσουν ένα μωρό ?
Τι είδους κενά θέλουν να καλύψουν ?
Πόσο φυσιολογική είναι η σκέψη ενός άνδρα που είναι σε σχέση με άλλον άνδρα να θέλει ένα μωρό ?Μάλλον έχω μεγαλώσει πολύ και κάποια πράγματα με ξενίζουν και δεν καταπίνονται χωρίς συζήτηση και ανάλυση, και νομίζω ότι αυτές οι περιπτώσεις εμπίπτουν στα χωράφια της ψυχολογίας και όχι στο μυαλό ανδρών που μεγάλωσαν οι ίδιοι και μεγάλωσνα στη συνέχεια τα δικά τους παιδιά με τους παραδοσιακούς τρόπους με ότι και να σημαίνει σήμερα αυτό ου λέμε μια καλή νορμάλ οικογένεια.
Και δεν πρέπει να παραβλέπουμε ότι την ίδια κατάσταση την εισπράττουν διαφορετικά τα παιδιά, οι άνθρωποι, γιατί έχουν τη δική τους προσωπικότητα οπότε και έχουν διαφορετικές αντιδράσεις στο το ίδιο θέμα.
-
Ο χρήστης Κωστας Τσικος έγραψε:
Η διαστροφή και η ανωμαλία ξέρεις με τι σχετίζονται ?
διαστροφη ειναι να υποστηριζεις κατι που παει κοντρα στην φυση του ανθρωπου και εδω εχουμε διαστροφη εκτος αν θελετε να μας πεισετε οτι ειναι φυσιολογικο και δεν μιλαω αν θα το μεγαλοσουν σωστα μιλαω για το γεγονος καθεαυτο.
οι μπαμπαδες αυτοι ειναι διεστραμενοι και ανωμαλοι και ηστε βλεπω σιγουροι οτι θα το μεγαλωσουν σωστα.Κουνια που σας κουναγε,πουστρακι θα το κανουν κιαυτο σαν τα μουτρα τους.ειναι ανηθικοι και ποταποι σκουληκανθρωποι.πες μου οτι κανεις πλακα τωρα...ποιος σε ορισε θεο εδω περα?
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μόνον εμένα ενοχλεί λίγο ο θεσμός της παρένθετης μητέρας; Τόσα ορφανά και εγκαταλειμμένα παιδάκια στα ιδρύματα τους βρωμάνε;
Αύριο ισχύει και για ετερόφυλα ζευγάρια προφανώς...Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+599886774
οντως, αυτα τα παιδακια ειναι που χρειαζονται φροντιδα και αγαπη. Θα επρεπε να ηταν λιγο πιο ευκολη η υιοθεσια στην Ελλαδα, και οχι να θελει κατι χρονια και λαδωμα, ισως ετσι γλυτωναμε και μερικες περιπτωσεις απο παιδακια που τα εμπορευονται οι γονεις τους και καποιοι γιατροι. Αλλα δυστυχως μερικοι θελουν (και μπορουν να αγορασουν) 'καινουριο', οχι μεταχειρισμενο απο 'τη μαντρα'. -
Tα παιδιά στα ιδρύματα (στη χώρα μας και όχι σε άλλη π.χ. σε εμπόλεμη κατάσταση, εμφύλιο, παιδομάζωμα, σε καθεστώς μαζικής εγκατάλειψης, γενοκτονίας) ανήκουν ως επί το πλείστον σε δύο μεγάλες και γενικά δύσκολες ή και ανεπιθύμητες για υιοθεσία κατηγορίες :Είτε έχουν πρόβλημα υγείας, είτε εγκαταλείφθηκαν σε μεγάλη αναλογικά ηλικία (όχι βρεφική ή μικρή νηπιακή).
Πράγματι οι διαδικασίες καθυστερούν, αλλά άμα τύχει κάποιο βρέφος ημερών σε ορφανοτροφείο και δεν έχει πρόβλημα, μέσα σε κάποιο εύλογο διάστημα θα υιοθετηθεί νομοτελειακά. -
Μου αρεσαν τα σχολια του τυπου 'να δουμε πως θα εξελιχτει αυτο το κακομοιρο παιδακι' κλπ...
Λες και ειναι το πρωτο που θα μεγαλωσει με γονεις του ιδιου φυλου -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Μου αρεσαν τα σχολια του τυπου 'να δουμε πως θα εξελιχτει αυτο το κακομοιρο παιδακι' κλπ...
Λες και ειναι το πρωτο που θα μεγαλωσει με γονεις του ιδιου φυλουΕσυ εισαι το πρωτο;
Διαφορετικα δεν καταλαβαινω τι βρισκεις τοσο αστειο -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Πόσο φυσιολογική είναι η σκέψη ενός άνδρα που είναι σε σχέση με άλλον άνδρα να θέλει ένα μωρό ?
Εγώ πάντως δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μεγαλώσω ένα μωρό με τον Φάνη (4Τφορουμίτη, τυχαίο παράδειγμα-υποθετικό σενάριο) και θεωρώ πολύ φυσιολογική την σκέψη μου.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Πόσο φυσιολογική είναι η σκέψη ενός άνδρα που είναι σε σχέση με άλλον άνδρα να θέλει ένα μωρό ?
Εγώ πάντως δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μεγαλώσω ένα μωρό με τον Φάνη (4Τφορουμίτη, τυχαίο παράδειγμα-υποθετικό σενάριο) και θεωρώ πολύ φυσιολογική την σκέψη μου.
Να σας ζησει!
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
To θέμα ακριβώς δεν είναι αν θα το μεγαλώσουν σωστά, εγώ λέω ότι θα κάνουν το καλύτερο, το θέμα είναι πως εισπράτει το παιδί ένα σπιτικό περιβάλλον που και οι 2 γονείς είναι του ίδιου φύλου όταν στο περιβάλλον των φίλων του υπάρχει διαφορά, τι ερωτήματα του γεννιούνται, τι απαντήσεις πέρνει από του γονείς του και από τα σπίτια των φίλων του όταν γίνεται συζήτηση κλπ......................................................................................................................Δεν είναι εύκολες καταστάσεις ούτε εύκολες οι απαντήσεις, δεν ξέρω, το θεωρώ δύσκολο, το θεωρώ αφύσικο ακόμα και για προχωρημένες κοινωνίες, και πάντα το ερώτημα μου είναι πως εισπράτει ένα παιδί μια τέτοια κατάσταση, πόσο φυσιολογική θα του φαίνεται στα 8 χρόνια του και πόσο στην εφηβεία του.
Πόσο φυσιολογική είναι η σκέψη ενός άνδρα που είναι σε σχέση με άλλον άνδρα να θέλει ένα μωρό ?Νομιζω οτι αυτες οι τρεις παραγραφοι κλειουν ολο το προβλημα.Τωρα ποιες ειναι οι σωστες απαντησεις σε αυτα τα ερωτηματα (μιας και ειναι φρεσκο αυτο το φρουτο) θα τις μαθουν τα παιδια μας και τα παιδια των παιδιων μας.....
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
To θέμα ακριβώς δεν είναι αν θα το μεγαλώσουν σωστά, εγώ λέω ότι θα κάνουν το καλύτερο, το θέμα είναι πως εισπράτει το παιδί ένα σπιτικό περιβάλλον που και οι 2 γονείς είναι του ίδιου φύλου όταν στο περιβάλλον των φίλων του υπάρχει διαφορά, τι ερωτήματα του γεννιούνται, τι απαντήσεις πέρνει από του γονείς του και από τα σπίτια των φίλων του όταν γίνεται συζήτηση κλπ......................................................................................................................
Δεν είναι εύκολες καταστάσεις ούτε εύκολες οι απαντήσεις, δεν ξέρω, το θεωρώ δύσκολο, το θεωρώ αφύσικο ακόμα και για προχωρημένες κοινωνίες, και πάντα το ερώτημα μου είναι πως εισπράτει ένα παιδί μια τέτοια κατάσταση, πόσο φυσιολογική θα του φαίνεται στα 8 χρόνια του και πόσο στην εφηβεία του.
Πόσο φυσιολογική είναι η σκέψη ενός άνδρα που είναι σε σχέση με άλλον άνδρα να θέλει ένα μωρό ?Νομιζω οτι αυτες οι τρεις παραγραφοι κλειουν ολο το προβλημα.Τωρα ποιες ειναι οι σωστες απαντησεις σε αυτα τα ερωτηματα (μιας και ειναι φρεσκο αυτο το φρουτο) θα τις μαθουν τα παιδια μας και τα παιδια των παιδιων μας.....
Θυμαστε που λεγανε παλια, το παιδι δενει την οικογενεια, στα νεα ζευγαρια ?
Οποτε στα 3 τελευται ερωτηματα του Παναγιωτη η απαντηση ειναι, η δημιουργια οικογενειας και ναι ειναι απολυτα φυσιολογικο. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Δεν είναι το ίδιο να μεγαλώσουν δύο στραίητ άνδρες ένα παιδί που από συγκυρία, κακή τύχη, κλπ έμεινε σαν καλαμιά στον κάμπο, από το να μεγαλώσει ανάμεσα σε δύο άνδρες που έχουν ερωτική σχέση, αν μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι, άλλα πρότυπα θα πάρει το παιδί στη μια περίπτωση και άλλα στην άλλη, και πιο είναι το σωστό είναι προφανές.
-
Νομιζω οτι αυτου του ειδους οι γονεις το τελευταιο που σκεπτονται ειναι η ανατροφη και η ψυχικη ηρεμια του παιδιου......Μια περιπτωση που τωρα πια ειναι συχνη π.χ. αν προκυψει διαζυγιο;Η οικογενεια που λες διαλυεται και το παιδι με ποιον θα μεγαλωσει; Με τον 'μπαμπα' ; Με την ' μαμα';
Και ΑΝ προκυψει νεος γονεας ισως ετεροφυλλος; Το παιδι δεν θα μπερδευτει; -
Οχι, εχει 2 μπαμπαδες η 2 μαμαδες.
Αλλωστε γονιος δεν ειναι αυτος που το εφερε στον κοσμο, ειναι αυτος που το μεγαλωνει. -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Οχι, εχει 2 μπαμπαδες η 2 μαμαδες.
Αλλωστε γονιος δεν ειναι αυτος που το εφερε στον κοσμο, ειναι αυτος που το μεγαλωνει.Αν επιτρεπεις εχω καποια ενσταση μιας και βλεπω οτι ο νομος περι υιοθεσιας ειναι (πολλες φορες;) υπερ του γεννητορος και οχι του θετου γονεα.....
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]