-
παντως οι τιμες στα καυσιμα εχουν ήδη αρχισει να παιρνουν την ανηφορα...
-
Ναι ρε γμτ..ε πλησιαζουν οι διακοπες?Οι εξοδοι?
-
Πάντα αυτο γίνεται.Κανει ένα πικ εκεί προς το 15αυγουστο και μετά σιγά σιγά πέφτει και σταθεροποιείται στα γνωστα επίπεδα.
-
απο την προηγούμενη εβδομάδα είμαι κάθε μέρα στην Αργολίδα και δεν μπορώ να καταλάβω κάτι.Στην Κορινθία εδώ και 10 μέρες δεν μπορείς να βρείς βενζίνη κάτω απο 1,70,ενω στην Αργολίδα σήμερα είδα 1,699,αλλα και 1,679 και μάλιστα σε shell!! Επειδή φορτώνουν εντός νομού,motor oil,την πουλάνε πιο ακριβά απο το Ναυπλιο,που οσο να κάνει δεν είναι και δίπλα με την Κόρινθο που την έχουν 1,749 απο προχθές. bill,melos,πια η γνώμη σας για αυτή την κοροιδία???
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
απο την προηγούμενη εβδομάδα είμαι κάθε μέρα στην Αργολίδα και δεν μπορώ να καταλάβω κάτι.Στην Κορινθία εδώ και 10 μέρες δεν μπορείς να βρείς βενζίνη κάτω απο 1,70,ενω στην Αργολίδα σήμερα είδα 1,699,αλλα και 1,679 και μάλιστα σε shell!! Επειδή φορτώνουν εντός νομού,motor oil,την πουλάνε πιο ακριβά απο το Ναυπλιο,που οσο να κάνει δεν είναι και δίπλα με την Κόρινθο που την έχουν 1,749 απο προχθές. bill,melos,πια η γνώμη σας για αυτή την κοροιδία???Η σελ δεν εχει ανάγκη,θα χάσει απο του Ναυπλίου θα κερδίσει απο του Αργους http://www.fuelprices.gr/CheckPrices έχουν 2 λεπτά διαφορά.
Είναι κάποια πρατήρια που χτυπάνε τις τιμές και αναγκαστικά ακολουθούν και οι άλλοι με χαμηλές τιμές.Ολοι λένε ότι κάτι παίζει αλλά εκεί συνεχίζουν να βάζουν βενζίνη,μπορεί να ξαναγυρίσουν να βάλουν κάτι ακόμα γιατί κάτι λάθος έγινε κλπ κλπ.
Αφου τους επιβραβεύουν με το να τους προτιμούν μάλλον τους αξίζει.http://oil.gge.gov.gr/?cat=3 οι τιμές απο ΕΛΠΕ.
Να σου πω τιμές που βλέπω εγώ κοντά μου τώρα;1,8+
-
bill,η απορία μου στο πόστ ήταν για την διαφορά στις τιμές ανάμεσα στους δυο νομούς.Αυτό που λες για την shell Άργους και Ναυπλίου,ναι όντως έχεις δίκιο. Το γωνιακό στο Ναύπλιο έχει κάτι βδομάδες που άλλαξε σήματα,αλλα αντλίες δεν έχει ακόμα,σταματάνε οι ξένοι και κοιτούν τριγύρω
-
bill,η απορία μου στο πόστ ήταν για την διαφορά στις τιμές ανάμεσα στους δυο νομούς.Αυτό που λες για την shell Άργους και Ναυπλίου,ναι όντως έχεις δίκιο. Το γωνιακό στο Ναύπλιο έχει κάτι βδομάδες που άλλαξε σήματα,αλλα αντλίες δεν έχει ακόμα,σταματάνε οι ξένοι και κοιτούν τριγύρωΤόσο πουλάει η περιοχή,και στην Τριπολη άλλη τιμή πουλάγε εταιρικό στον δρόμο της Σπάρτης και άλλη στην Ναυπλίου.Στην Σπάρτης όλοι πουλάνε φτηνοτερα και έτσι ακολουθούσε και εκείνο.Τώρα έκλεισε βέβαια.
Ηταν να ανοίξει 15 Ιουνίου Καλοκαίρι δουλεύει αυτό,αν δεν προλάβει να ανοίξει....
Αν σταματήσεις δωσε χαιρετίσματα στον Παντελή στο πλυντήριο -
15 Ιουνίου...πέρασε!! Παντελής το παιδί με το μουσάκι?? Να σταματήσω bill,δυστηχώς δεν γίνεται, γιατί είμαι με το φορτηγό της δουλειάς και λόγω ωραρίου δεν προλαβαίνω,που έλεγε και ο αείμνηστος Βέγγος,άσε που έχει και 'ρουφιάνο' επάνω
-
15 Ιουνίου...πέρασε!! Παντελής το παιδί με το μουσάκι?? Να σταματήσω bill,δυστηχώς δεν γίνεται, γιατί είμαι με το φορτηγό της δουλειάς και λόγω ωραρίου δεν προλαβαίνω,που έλεγε και ο αείμνηστος Βέγγος,άσε που έχει και 'ρουφιάνο' επάνωΑυτός είναι ο Παντελής
gps έχεις και εσύ ε;Και για να είμαστε ον τοπικ όλα τα εταιρικά βυτία των ΕΛΠΕ έχουν gps πάνω ,μάλιστα για μεταφορά ΕΚΟ πρέπει να έχουν gps και τα βυτία των συνεργαζόμενων. -
Και στο Λυγουριο ειναι ωραια!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
15 Ιουνίου...πέρασε!! Παντελής το παιδί με το μουσάκι?? Να σταματήσω bill,δυστηχώς δεν γίνεται, γιατί είμαι με το φορτηγό της δουλειάς και λόγω ωραρίου δεν προλαβαίνω,που έλεγε και ο αείμνηστος Βέγγος,άσε που έχει και 'ρουφιάνο' επάνω
Αυτός είναι ο Παντελής
gps έχεις και εσύ ε;Και για να είμαστε ον τοπικ όλα τα εταιρικά βυτία των ΕΛΠΕ έχουν gps πάνω ,μάλιστα για μεταφορά ΕΚΟ πρέπει να έχουν gps και τα βυτία των συνεργαζόμενων. -
Τσιμπησαν οι τιμες... Οι αναταραχες εκει κοντα στο Ιρακ μαλλον θα φταινε.
-
Να ρωτήσω και εδώ: έχει κάποιος να προτείνει κάποιο δοκιμασμένο βενζινάδικο στην Πάτρα;
-
απο την προηγούμενη εβδομάδα είμαι κάθε μέρα στην Αργολίδα και δεν μπορώ να καταλάβω κάτι.Στην Κορινθία εδώ και 10 μέρες δεν μπορείς να βρείς βενζίνη κάτω απο 1,70,ενω στην Αργολίδα σήμερα είδα 1,699,αλλα και 1,679 και μάλιστα σε shell!! Επειδή φορτώνουν εντός νομού,motor oil,την πουλάνε πιο ακριβά απο το Ναυπλιο,που οσο να κάνει δεν είναι και δίπλα με την Κόρινθο που την έχουν 1,749 απο προχθές. bill,melos,πια η γνώμη σας για αυτή την κοροιδία???Να πω την αληθεια δεν βλεπω κατι το μεμπτο!
Και εδω στην Θεσσαλονικη το ακριβοτερο απο το φθηνοτερο πρατηριο εχουν σχεδον 10 λεπτα διαφορα... και μαλιστα μιλαμε για τον ιδιο νομο!
Οπως με ολες τις επιχειρησεις οι τιμες παιζουν! Στο χερι του καταναλωτη ειναι να βρει ποσο φθηνα θελει να πεσει σε τιμη χωρις να το πληρωσει εμμεσα η αμεσα! Αν και κατα την γνωμη μου οι πραγματικες διαφορες ειναι πολυ μικροτερες!
Ενα πρατηριο που πουλαει με 1.719 και ενα αλλο που πουλαει με 1.679 εχουν 4 λεπτα στο λιτρο διαφορα! Σε ενα γεμισμα 40 λιτρων η διαφορα αναμεσα στα πρατηρια ειναι λιγο παραπανω απο 1.5 ευρω!!! Τριχες δηλαδη!!Και ομως το ενα μας φαινεται πανακριβο και το αλλο φθηνο....
-
H ερώτηση-απορία, μου έχει να κάνει με τις διαφορές ανάμεσα στους δυο νομούς και την απόσταση που έχουν αυτοί απο τα ελπε και motor oil.
bill,σήμερα το πρωί είδα αντλίες στο γωνιακό -
Η Κορινθία πάντα είχε ακριβά βενζινάδικα σε σχέση με τους γειτονικούς νομούς.
Τώρα το γιατί είναι μια καλή ερώτηση -
H ερώτηση-απορία, μου έχει να κάνει με τις διαφορές ανάμεσα στους δυο νομούς και την απόσταση που έχουν αυτοί απο τα ελπε και motor oil.
bill,σήμερα το πρωί είδα αντλίες στο γωνιακόΔεν εχει καμια σχεση η αποσταση απο Ελπε και Μοτοροιλ!
-
Εγώ πάντως όποτε κατεβαίνω Άστρος πάντα σε διαφορετικά βάζω, ρωτάω τον θείο μου πού να πάω να βάλω βενζίνη να στηρίξουμε και κανα φίλο, να κλείσουμε καμμιά υποχρεωσούλα κτλ . Στην χειρότερη που θα ξεχαστώ βάζω στη σελλ στο Άργος και παίρνω κι ένα καφέ από το αρκούδι. Πάντως είναι όντως τραγική η κατάσταση με τις τιμές που είναι εντελώς τουρλουμπούκι (και με την ποιότητα του καυσίμου, τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται).
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Να ρωτήσω και εδώ: έχει κάποιος να προτείνει κάποιο δοκιμασμένο βενζινάδικο στην Πάτρα;Για Shell απέναντι από το νοσοκομείο του Αγ. Ανδρέα στην Καλαβρύτων.
Αν θες για έξω από την πόλη έχει η Εκο στην Εθνική προς Ρίο ( Πατρών Αθηνών) Στο ρεύμα προς Ρίο (Αθήνα) λίγο μετά το φανάρι της Κανελλοπούλου . Και τα 2 είναι Εταιρικά. -
Ο χρήστης gastone13 έγραψε:
Να ρωτήσω και εδώ: έχει κάποιος να προτείνει κάποιο δοκιμασμένο βενζινάδικο στην Πάτρα;
Για Shell απέναντι από το νοσοκομείο του Αγ. Ανδρέα στην Καλαβρύτων.
Αν θες για έξω από την πόλη έχει η Εκο στην Εθνική προς Ρίο ( Πατρών Αθηνών) Στο ρεύμα προς Ρίο (Αθήνα) λίγο μετά το φανάρι της Κανελλοπούλου . Και τα 2 είναι Εταιρικά.Ευχαριστώ αλλά δυστυχώς κανένα από τα δύο δε βολεύει. Θα με ενδιέφερε κάποιο όσο πιο κοντά γίνεται στο λιμάνι της Πάτρας (στο ρεύμα Ρίο-Πάτρα).
Βενζίνη ώρα μηδέν!