-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Αθήνα ..... και θα δουλεύω κιόλαςομοίως
-
Εγω δυστυχως θα μείνω Λαρισα διοτι δεν θα ψησουμε φέτος.εχουμε βαρύ πενθος οικογενειακως.σε οσους ταξιδεψουν παιδια προσεξτε στον δρόμο κ μην οδηγειτε πιωμενοι κ κουρασμενοι.εννοειται η ζωνη ασφαλειας κουμπωμενη.ααα...ξεχασα.κ τα γ@μ....ν@ τα ρανταρ!!!το νου σας!
-
Εφόσον πλέον αποκεντρώθηκα(!) η Αθήνα αποτελεί προορισμό! Ευκαιρία να δω φίλους κλπ σε μια ανθρώπινη πόλη. Σύντομη επιδρομή με στρατηγικά υπολογισμένες ώρες μετακίνησης για αποφυγή πολυκοσμίας και μέγιστη οδηγική απόλαυση είναι πιθανή.... Συνιστώμενη χρονική περίοδος διαδρομής Κυριακή Πάσχα 8:00-10:00 με ωραίες μυρωδιές σε κάθε χωριό και επιστροφής Δευτέρα 01:00-03:00 ή Τρίτη ίδια ώρα....
Παρέα: οικογενειακά και ίσως κάποιοι φίλοι αν έρθουν.
Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά και στο Χρισσό κριάρια και στης Μαρίας την ποδιά σφάζονται παλικάρια.... Τόπος προορισμού Χρισσό Φωκίδας και το τι θα φάω το λέει το τραγούδι! (Η Μαρία είναι η γνωστή( ) όμορφη κοπελιά από το χωριό Πενταγιοί, εξ'ου και Μαρία Πενταγιώτισσα για χάρη της οποίας χύθηκε αίμα....) -
Θα το σουβλίσω.
Η απόφαση πάρθηκε μόλις, μετά από βέτο που άσκησα. Η σύντροφος ήθελε βόλτα, αλλά της υποσχέθηκα να την πάω την επόμενη εβδομάδα (μόνοι, εννοείται ).
Αν βρεθείτε προς τα εδώ, σας περιμένω για μεζέ (θα έχει απ' όλα). -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Nαύπακτο σε συγγενείς και -μαντέψτε- το ταξίδι από Ιτέα-Δεσφίνα!!! Ε ρε, θα λιώσει πολύ Γιοκοτσόκο αυτές τις μέρες!!!Γιατί καλέ υπάρχει κι άλλος δρόμος για να πας πρός Ναύπακτο και τις προς τα εκεί περιοχές εκτός από τη Δεσφίνα;
-
Μ. Παρασκευη 20.01 --> Λιβαδειά!!!!
-
Εγώ καλώς ή κακώς θα κάνω Πάσχα στην Ισπανία.
Το καλό είναι ότι θα δω καινούρια μέρη κλπ,κλπ,αλλά Πάσχα χωρίς μαγειρίτσα και αμνοερίφιο;;;Με παέλια θα τη βγάλουμε (ή ό,τι άλλο τρώνε εκεί);;; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Με παέλια θα τη βγάλουμε (ή ό,τι άλλο τρώνε εκεί);;;Ειναι τρομερο φαγητο,με θαλασσινα,με κρεατα,με οτι και αν το παρεις,αρκει να μην ειναι σε κανα μερος που ανακυκλωνουν αποφάγια.
Οι ισπανοι ειναι εξισου λεχριτες με εμας (και χειρότεροι θα ελεγα), θα νιωσεις σαν το σπιτι σου -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Με παέλια θα τη βγάλουμε (ή ό,τι άλλο τρώνε εκεί);;;
Ειναι τρομερο φαγητο,με θαλασσινα,με κρεατα,με οτι και αν το παρεις,αρκει να μην ειναι σε κανα μερος που ανακυκλωνουν αποφάγια.
Όσο καλό και να είναι,αρνί στη σούβλα ΔΕΝ είναι!Άσε που δεν μπορείς να τσιμπολογάς την ώρα που γυρίζει η σούβλα...
-
Τις μερες με τη μεγαλη εξοδο εχω καθιερωσει η κλεισιμο στο σπιτι η εκδρομη με πουλμαν.
Και για φετος το Πασχα διαλεξαμε 4ημερη οργανωμενη εκδρομη κατα Σπαρτη μερια με ολα τα εκει γυρω.Μυστρα,Μανη και Μονεμβασια.Ουτε αγωνια για φαι,για ξενοδοχειο και μποτιλιαρισματα.Βεβαια δεν ειναι και πολυ extreem αλλα τωρα πια .... -
Επιστροφη στο σπιτικο, Πηλιο για 10 υπεροχες ημερες
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Nαύπακτο σε συγγενείς και -μαντέψτε- το ταξίδι από Ιτέα-Δεσφίνα!!! Ε ρε, θα λιώσει πολύ Γιοκοτσόκο αυτές τις μέρες!!!
Γιατί καλέ υπάρχει κι άλλος δρόμος για να πας πρός Ναύπακτο και τις προς τα εκεί περιοχές εκτός από τη Δεσφίνα;
Έλα ντε...
-
Στην γραφική Τούμπα! Θα ψήσουμε και γραφικότατα το αρνί...
Σε μερικά χρόνια, θα καλώ κόσμο για σούβλισμα αρνί στο σπίτι μου...κάπου μακριά από πολυκατοικίες και πόλεις...
-
Μισή μέρα ακόμα...
Αύριο μεσημέρι τα μαζεύω
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πρώτα από όλα ευχές για καλό Πάσχα σε όλους φύγουν ή μείνουν και ασφαλή επιστροφή επίσης. Εγώ ευτυχώς δεν έχω υπηρεσία και θα το εκμεταλλευτώ με μια ημερήσια **εκδρομή στα Χανιά **την Κυριακή του Πάσχα. Με το μωρό δεν έχω περιθώρια για πολλά παραπάνω.
Καλά να περάσουμε παιδιά όλοι μας.Ωπ, εδώ είμαστε!
Θα είμαι Χανιά από την Παρασκευή ως την Δευτέρα. Περιμένω τηλέφωνο Μανώλη....Κώστα δυστυχώς δεν έχει τελικά εκδρομή στα Χανιά. Θα μαζευτούμε όλοι σπίτι μου. Κρίμα καλά θα ήταν να τα πούμε από κοντά. Ελπίζω να μην αργήσει η επόμενη συνάντηση. Καλά να περάσετε.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Αθήνα ..... και θα δουλεύω κιόλαςΜια από τα ίδια
-
Μετά από μια πολύ όμορφη διαδρομή,
έφτασα άρτιος στον προορισμό μου ,χωρίς να συναντήσω καμιά αρκούδα ,
τη μόνη φοβία που έχω διανύοντας κάθε φορά βράδυ
τη διαδρομή Γρεβενά-Μέτσοβο... -
Λόγω άστοχου υπολογισμού , βρέθηκα Άυγουστο Βράδυ στη διαδρομή Βωβούσα, λίμνη πηγών Αώου, Μέτσοβο. Ταξίδευα επι 2 ώρες μέχρι να βγώ στο Μέτσοβο , μόνος και στο αυτοκίνητο αλλά και στο δρόμο. Έ#λα$α μέντες. Πάντως διάβασα ότι το κόλπο είναι να μείνεις εντελώς ακίνητος και να σκεπάσεις το πρόσωπό σου με τα χέρια. Αυτό όταν είσαι εκτός αυτοκινήτου , αλλά όταν είσαι μέσα στο αυτοκίνητο , δεν ξέρω. Αν γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω ας γράψει.
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Λόγω άστοχου υπολογισμού , βρέθηκα Άυγουστο Βράδυ στη διαδρομή Βωβούσα, λίμνη πηγών Αώου, Μέτσοβο. Ταξίδευα επι 2 ώρες μέχρι να βγώ στο Μέτσοβο , μόνος και στο αυτοκίνητο αλλά και στο δρόμο. Έ#λα$α μέντες. Πάντως διάβασα ότι το κόλπο είναι να μείνεις εντελώς ακίνητος και να σκεπάσεις το πρόσωπό σου με τα χέρια. Αυτό όταν είσαι εκτός αυτοκινήτου , αλλά όταν είσαι μέσα στο αυτοκίνητο , δεν ξέρω. Αν γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω ας γράψει.Για ποιο λογο εκλ@σες μεντες;Μαλλον λειπει καποια προταση.
-
Παρόλες τις πυρετώδεις 'διπλωματικές επαφές' μου και τις πρωτοβουλίες μου , μάλλον την Κυριακή του Πάσχα θα την βγάλω παρέα με τον οδοντομειωτήρα, του οποίου την σχεδιομελέτη πρέπει να κάνω στα πλαίσια του μαθήματος Στοιχεία μηχανών ΙΙ (πολύ δουλειά έχει ο άτιμος)...
Αλλά πάλι ποτέ δεν ξέρεις...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Λόγω άστοχου υπολογισμού , βρέθηκα Άυγουστο Βράδυ στη διαδρομή Βωβούσα, λίμνη πηγών Αώου, Μέτσοβο. Ταξίδευα επι 2 ώρες μέχρι να βγώ στο Μέτσοβο , μόνος και στο αυτοκίνητο αλλά και στο δρόμο. Έ#λα$α μέντες. Πάντως διάβασα ότι το κόλπο είναι να μείνεις εντελώς ακίνητος και να σκεπάσεις το πρόσωπό σου με τα χέρια. Αυτό όταν είσαι εκτός αυτοκινήτου , αλλά όταν είσαι μέσα στο αυτοκίνητο , δεν ξέρω. Αν γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω ας γράψει.
Για ποιο λογο εκλ@σες μεντες;Μαλλον λειπει καποια προταση.
Μάλλον αναφέρεται σε συνάντηση με αρκούδα και πως πρέπει να συμπεριφερθείς.
Πού θα περάσουμε το Πάσχα φέτος;