-
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
Χαλαρά άνευ κράνους ... Αν το είδατε ..
Επιτέλους ένα σωστό αμάξι
-
και εδω γιατί τι έβαλες;Υπάρχει άλλο τόπικ για τα ζώα!
-
3 συνεχόμενα ποστς με κουοταρισμένη την ίδια φωτο που βρίσκεται ακριβως από πάνω
ΝΑΙ τελικά ειναι τοσο δυσκολο
-
Για αυτή τη φώτο λες???
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Επιτέλους ένα σωστό αμάξι
Ωρε ενα κρεβατι που θα κανει αυτη.
-
κρεβάτι ίσως κάνει.
να μαγειρεύει ξέρει;;;
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
κρεβάτι ίσως κάνει.
να μαγειρεύει ξέρει;;;
Θα τη βρω και θα τη ρωτήσω
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
κρεβάτι ίσως κάνει.
να μαγειρεύει ξέρει;;;
Θα τη βρω και θα τη ρωτήσω
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
Έψαχνα το carspotting και κατέληξα εδώ,αλλάξτε το r με t διότι μπερδέυομαι
-
Σήμερα πέρασε μπροστά από το γραφείο αυτοκινητάμαξα με αυτά πάνω (σε άλλα χρώματα):
Περιττό να πω πως η τερατώδης Eldorado ήταν όλα τα λεφτά! V8 6400 και 325 άλογα. Πρώτη φορά που DS έμοιαζε σαν σούπερμίνι δίπλα σε άλλο αυτοκίνητο.
-
Ε αυτά δεν είναι αυτοκίνητα, αγροτεμάχια σε ρόδες είναι
-
Έπρεπε να έβλεπες πως κουνιότανε τα αμερικάνικα πάνω στις αναρτήσεις τους... Μου θύμισε αυτό:
Παρόλα αυτά εγώ θα γούσταρα εκείνο το πλοίο του '59 με τα μεγαλύτερα tail fins που βγήκανε ποτέ. 5,7 μέτρα μήκος και 2300 κιλά βάρος μόνο...
-
Κάθε μέρα, στον δρόμο για την δουλειά και συγκεκριμένα στο φανάρι Χαμοστέρνας και Πειραιώς, λίγο πολύ οι ίδιοι είμαστε σταματημένοι εκεί γύρω στις 8. Μόνο που δεν χαιρετιόμαστε δηλαδή ...
Σήμερα αποφάσισε να σκάσει μύτη μια λευκή 997 GT3 και μας έφτιαξε λιγάκι την βασανιστική πορεία προς το γραφείο.
Έτσι απο πίσω την έβλεπα κι εγώ σήμερα ...
-
Σήμερα το μεσημέρι περιμένοντας κολλημένος στην κίνηση μετά τα Μουδανιά -
-
Ο χρήστης Jorge_greek έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι περιμένοντας κολλημένος στην κίνηση μετά τα ΜουδανιάΑσπρο ΚΤΕΛ?
Ο τυπας με το διπλο τρειλερ,ειναι Ο μερακλης...φανταστειτε αντιστοιχη οικονα στην Ελλαδα...
-
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Ο τυπας με το διπλο τρειλερ,ειναι Ο μερακλης...φανταστειτε αντιστοιχη οικονα στην Ελλαδα...
Οι Ελληνες που μπορουν να πληρωσουν τελη, τεκμηρια, φορο πολυτελειας δεν ταξιδευουν με αυτο τον τροπο.
-
Δεν πρέπει να υπάρχει ντόπιος σκαφάτος και με Πορσικό, που να έχει ή να σκέφτεται να βγάλει επαγγελματικό δίπλωμα, να πάρει τροχοβίλα αυτοκινούμενη για τις διακοπές του και να κοτσάρει και διόροφο τρέιλερ με τα καμάρια του από πίσω. Ούτε ένας.
-
Και γω αυτο πιστευω αλλα δεν ξερω αν αυτο που βλεπουμε ισως και να ειναι νοικιασμενο??? λεμε τωρα γιατι μονο για να σταθμευουν αυτα καπου με σφαλεια θελει χωρους με επιτηρηση.. παντως ενα καλοκαιρι με 'καλη' παρεα, συντονισμενη εννοω, στις δυσκολιες η αναποδιες που θα τυχουν θα ειναι αξεχαστες...
-
Η φωτό είναι απο Γερμανό 'κάμπερ' και έχει μπει και πέρυσι αν θυμάμαι καλά .
http://www.transportgooru.com/2013/08/f ... s-camping/
Carspotting [#7]