-
μάλλον Δευτέρα θα κάνω παραγγελία το find 7 παραδοσεις Αρχές Ιούλη με δώρο τη θήκη του
-
480!! Τσάμπα!
-
http://www.sellsmart.gr/search/smartpho ... ds=lg%20g3
-
Χμμμ. Και ο Σκρουτζ δεν το έχει εμφανίσει καν ακόμα.
-
Είναι αξιόπιστο κατάστημα; Δεν το βλέπω στο skroutz. Έχεις αγοράσει από εκεί;
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
σαν Αντι-σκρουτζ μοιαζει αυτό το site. Παραπέμπει σε αλλα ιντερνετο/skroutz-o-μαζαγα..
-
Yeap! το πρώτο αποτέλεσμα είναι από γνωστό eshop http://www.play247.gr/index.php?main_pa ... _id=104143
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Χτυπά το. Θα το ευχαριστηθεις. Μην μπαίνετε στο κυνήγι των σπεκζ.Με προβλημάτισε πολύ το ότι στο Dell Outlet έχει refurbished Venue 8 Pro 64GB + 3G με 200 λιρόνια, αλλά κατόπιν ωρίμου σκέψεως έκανα τη παραγγελία για το Note 8 GT-N5110.
-
Και εκεί που είμαι έτοιμος Δευτέρα να παραγγείλω το oppo find 7 έρχεται τώρα φίλος ο οποίος κάνει δουλειές με κινητά με τα μαγαζάκια του Κέντρου και μου λέει έχω κούτα ένα Ζ2 άσπρο 470 ευρώ ....γκρρρ...τι κάνω εγώ τώρα ?
-
Τι τερας το G2?? Ερωτευμενος
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Και εκεί που είμαι έτοιμος Δευτέρα να παραγγείλω το oppo find 7 έρχεται τώρα φίλος ο οποίος κάνει δουλειές με κινητά με τα μαγαζάκια του Κέντρου και μου λέει έχω κούτα ένα Ζ2 άσπρο 470 ευρώ ....γκρρρ...τι κάνω εγώ τώρα ?Να τα φας στις διακοπές να ευχαριστηθείς και άσε τα γκατζετάκια για τα παιδιά.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Και εκεί που είμαι έτοιμος Δευτέρα να παραγγείλω το oppo find 7 έρχεται τώρα φίλος ο οποίος κάνει δουλειές με κινητά με τα μαγαζάκια του Κέντρου και μου λέει έχω κούτα ένα Ζ2 άσπρο 470 ευρώ ....γκρρρ...τι κάνω εγώ τώρα ?Aν εμφανισιακά σου αρέσει το Ζ2 να πας σε αυτό. Από χαρακτηριστικά πάνω κάτω είναι τα ίδια οπότε δεν περιμένεις 10-15 μέρες το λιγότερο για το oppo και είσαι σε καλύτερη εγγύηση.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Και εκεί που είμαι έτοιμος Δευτέρα να παραγγείλω το oppo find 7 έρχεται τώρα φίλος ο οποίος κάνει δουλειές με κινητά με τα μαγαζάκια του Κέντρου και μου λέει έχω κούτα ένα Ζ2 άσπρο 470 ευρώ ....γκρρρ...τι κάνω εγώ τώρα ?
Aν εμφανισιακά σου αρέσει το Ζ2 να πας σε αυτό. Από χαρακτηριστικά πάνω κάτω είναι τα ίδια οπότε δεν περιμένεις 10-15 μέρες το λιγότερο για το oppo και είσαι σε καλύτερη εγγύηση.
Έχει το καθένα τα συν του
Στο oppo μ'αρέσει το fast charge που φορτίζει το κινητό στο 75% σε 30 λεπτά όπως επίσης η οθόνη πιάνει και με γάντια το οποίο με βολεύει το χειμώνα στο σκι από την άλλη πιστεύω ότι η 2k οθόνη θα έχει μεγάλη κατανάλωση με αποτέλεσμα να κρατάει μια μέρα όπως δλδ το Ζ μου
Από την άλλη το Ζ2 απο τι διαβάζω έχει αυτονομία με όλα ανοικτά 2 μέρες και είναι και αδιάβροχο επίσης είναι 5.2 οθόνη που πιστεύω είναι οριακή -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να τα φας στις διακοπές να ευχαριστηθείς και άσε τα γκατζετάκια για τα παιδιά.
Ανώριμοι άνθρωποι!
Σκέψου άλλοι παίζουν ακόμα με ηλεκτρονικά! -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Χτυπά το. Θα το ευχαριστηθεις. Μην μπαίνετε στο κυνήγι των σπεκζ.
Με προβλημάτισε πολύ το ότι στο Dell Outlet έχει refurbished Venue 8 Pro 64GB + 3G με 200 λιρόνια, αλλά κατόπιν ωρίμου σκέψεως έκανα τη παραγγελία για το Note 8 GT-N5110.
η ωριμοτητα πηγε περιπατο.....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Να τα φας στις διακοπές να ευχαριστηθείς και άσε τα γκατζετάκια για τα παιδιά.
Ανώριμοι άνθρωποι!
Σκέψου άλλοι παίζουν ακόμα με ηλεκτρονικά!Ε καλα μια ιδεα ειπα, δεν ειμαι κατα της τεχνολογιας. Κατα των αντροιντ μονο.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Με προβλημάτισε πολύ το ότι στο Dell Outlet έχει refurbished Venue 8 Pro 64GB + 3G με 200 λιρόνια, αλλά κατόπιν ωρίμου σκέψεως έκανα τη παραγγελία για το Note 8 GT-N5110.
η ωριμοτητα πηγε περιπατο.....
Haters gonna hate

Με τους 3Gays τσίμπησες ή με τα Windows;Κοίταξε, θα το χρησιμοποιώ κατά κόρον σε χώρους με Wifi, για τα υπόλοιπα μέρη είπαμε ότι έχω ήδη ένα mifi για περίπτωση ανάγκης. Το πενάκι μου είναι πολύ πιο χρήσιμο, και η υλοποίηση της Dell ακόμα υστερεί σε αυτό.
-
Χτες μια τα χαράματα ήρθε το Ζ2 εκείνη την ώρα έκλεινα και το μαγαζί και πήγα σπίτι. Παρόλο που δούλευα 15 ώρες έκατσα να το στήσω.είχε 60% μπαταρία οπότε κατευθείαν πέρασα την τελευταία αναβάθμιση. Μετά έκανα κάνα μισάωρο να περάσω τις εφαρμογές. Σήμερα άρχισα να στήνω τον go launcher. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές.. Οθόνη καλύτερη του Ζ, πιο smooth ο χειρισμός.Βέβαια το μεγάλο στοίχημα μιας και είναι ο βασικός λόγος αλλαγής είναι η μπαταρία.
Το Ζ με ανοικτά 3g Kai WiFi all day και με 2μιση ώρες οθόνη ανοικτή τελείωνε η μπαταρία σε 12 ώρες:-S
Περισσότερα από αύριοsent from my cave with smoke signals
-
Είναι τόσο σημαντικό να είσαι όλη μέρα online?
Στάλθηκε από το Lenovo K900_ROW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Είναι τόσο σημαντικό να είσαι όλη μέρα online?Στάλθηκε από το Lenovo K900_ROW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Βασικα λογω emails ειμαι online ολη μερα και skype το οποιο χρησιμοποιω πολυ για τηλεφωνηματα
Περι συσκευών Android...