-
Το pacific rim μου αρεσε πολυ!!!! Πιστευω να το εχεις σε 1080
Ειδα conjuring και you 're next...
Το 1ο πολυ καλο...το δευτερο μαπιτσα!!!
Κατεβασα και τους 300 το καινουριο..
-
300 new = μουφα
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
300 new = μουφαΣίγουρα χειρότερο από το πρώτο, είναι πολύ uneven σε θέματα ρυθμού, script και editing, waaaaayyy too much blood (και πολύ ψεύτικο κιόλας, splatterια το κατάντησαν) αλλά σαν ένα ευχάριστο δίωρο ξέσκασμα δεν είναι και άσχημο...
-
Διαφωνω,μου αρεσε η σπλατερια,τα εφε,ο γρηγορος ρυθμος
Πιστευω ηταν καλυτερο απο το πρωτο -
Edge of tomorrow καλό ακόμα και για σινεμά λόγω εφέ,ήχου.
-
προσπαθησα να δω χθες το grand budapest hotel...
ε, με λιγο fast forward τα καταφερα....
-
το RAID ηταν πολυ καλο
το RAID 2 ηταν ακομα καλυτερο.
-
Τα εχω δει, αλλα προτιμω το TEZA
-
το RAID ηταν πολυ καλοτο RAID 2 ηταν ακομα καλυτερο.
Κατεβασα το 2 πριν λιγες μερες!!!
Το 1 ειναι αυτο που οι κακοι εχουν καταλαβει ενα κτηριο??
-
προσπαθησα να δω χθες το grand budapest hotel...ε, με λιγο fast forward τα καταφερα....
΄Ελα ντε απορω και εγω τι σκέφτονται τελευταία...Καμμια υπόθεση ,απλά ωραίες εικόνες...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
προσπαθησα να δω χθες το grand budapest hotel...
ε, με λιγο fast forward τα καταφερα....
΄Ελα ντε απορω και εγω τι σκέφτονται τελευταία...Καμμια υπόθεση ,απλά ωραίες εικόνες...
Ειναι πολυ ιδιαιτερος ο τυπος.
-
Ναι ρε παιδί μου κατι περιμένεις να δεις όμως ,εστω μια ενδιαφέρουσα ιστορία ,μια ανατροπή στο τέλος πχ...
-
το RAID ηταν πολυ καλοτο RAID 2 ηταν ακομα καλυτερο.
pop είπες μεγάλη κουβέντα πρόσεχε καλά! το κατεβάζω να έχω άποψη!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το RAID ηταν πολυ καλο
pop είπες μεγάλη κουβέντα πρόσεχε καλά! το κατεβάζω να έχω άποψη!
-
Εμενα δεν μου απαντησε ο ΠΟΠΟΛΑΡΟΣ
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
το RAID ηταν πολυ καλο
Κατεβασα το 2 πριν λιγες μερες!!!
Το 1 ειναι αυτο που οι κακοι εχουν καταλαβει ενα κτηριο??
ναι ρε γκρινια.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ναι ρε παιδί μου κατι περιμένεις να δεις όμως ,εστω μια ενδιαφέρουσα ιστορία ,μια ανατροπή στο τέλος πχ...ειναι το ΠΩΣ λεει την ιστορια, ειδικα με την εικονα, (αυστηρο κεντραρισμενο καδραρισμα, περιεργα χρωματα, συμβαινουν και αλλα απο πισω, οχι μονο αυο που βλεπεις), οχι τοσο η ιστορια η ιδια
Ειχα δει και αυτο http://en.wikipedia.org/wiki/Moonrise_Kingdom και μου αρεσε αντιστοιχα, ενω παλιοτερα σε αλλες ταινιες του πχ τους tenenbaums και το zissou τις εβγαλα απο το dvd στο τεταρτο.
-
Το Tenenbaums το έβαλα κι εγώ χθες και το σταμάτησα στο μισάωρο. Θα του δώσω πάντως άλλη μια ευκαιρία το σκ. Το Grand Budapest όμως μου άρεσε αρκετά.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ναι ρε παιδί μου κατι περιμένεις να δεις όμως ,εστω μια ενδιαφέρουσα ιστορία ,μια ανατροπή στο τέλος πχ...
ειναι το ΠΩΣ λεει την ιστορια, ειδικα με την εικονα, (αυστηρο κεντραρισμενο καδραρισμα, περιεργα χρωματα, συμβαινουν και αλλα απο πισω, οχι μονο αυο που βλεπεις), οχι τοσο η ιστορια η ιδια
Ειχα δει και αυτο http://en.wikipedia.org/wiki/Moonrise_Kingdom και μου αρεσε αντιστοιχα, ενω παλιοτερα σε αλλες ταινιες του πχ τους tenenbaums και το zissou τις εβγαλα απο το dvd στο τεταρτο.
Ναι οκ αυτο το καταλαβα ,αλλα εμένα προσωπικά δε με εντυπωσιασε τόσο πολυ ωστε να παραβλέψω τα υπολοιπα.
Μου θύμισε το 'Η ζωη του Walter Mitti' στο αρκετά χειρότερο.Το tenebaus το αντεξα ένα δεκαλεπτο αν θυμαμαι καλα. -
Ήθελα να δώ καμιά ταινία και στην πάνω πάνω σελιδά του prime ήταν κάτι που ήθελα να δώ από τότε που είχε βγεί στους τσινεμάδες αλλά δεν το είδα ποτέ.
Μεγάλος Clint ωραίο σενάριο πάρα πολύ καλές ερμηνείες από όλους ανεξαιρέτως. Εξαιρετικό
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]